Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
γιατι να μην εχουμε τα κοτσια?ετσι κ αλλιως κανεις δεν ξερει ποια ειναι η γκομενα μας η η γυναικα μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kι όμως, παλιότερα είχαμε συζητήσει σχετικά με τις πιθανότητες-περιπτώσεις να έχουμε πηδήξει τις ίδιες γκόμενες -όχι πουτάνες- που έτυχε να γνωρίσουμε π.χ. μέσα από sites, ή διάφορες εξόδους σε μπαράκια, clubs κλπ... :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Kι όμως, παλιότερα είχαμε συζητήσει σχετικά με τις πιθανότητες-περιπτώσεις να έχουμε πηδήξει τις ίδιες γκόμενες -όχι πουτάνες- που έτυχε να γνωρίσουμε π.χ. μέσα από sites, ή διάφορες εξόδους σε μπαράκια, clubs κλπ... :grin:
ελα ρε?ειχαμε κανενα τετοιο σκηνικο?πηδηξε κανενας την γκομενα η την γυναικα του αλλου τελικα?

Επισκέπτης
Ο τελευταίος που ειχα ήταν άπειρος σε όλα.Βαθμολογία 0.Να κρίνω τον προηγούμενο που ήταν σκέτη καύλα?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουμε γαμησει καποιοι ιδιες γκομενες...απλα μαθηματικα και λογικη ειναι...πολλοι απο δω βρισκουν γκομενες σε διαφορα σαιτ οπως ζοο..φατσα..παρεα και λοιπα...

οσο ευκολα λοιπον θα μου καθοταν εμενα μια τοσο ευκολα θα καθοταν και σε εναν αλλο...ηδη εχω βρει κοινη απο ν.σμυρνη με συναγωνιστη...

χαχαχαχα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
χαχαχα το συμπερασμα που εβγαλα απο το πρωτο θρεντ, ειναι οτι αν ημουν αντρας, μιας και ειμαι χορτοφαγος, θα ειχα πολυ γλυκο σπερμα  :2funny:

Aρα, έμμεσα μας λες πως είσαι... γλυκομούνα ?!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom