ισε λιπον εξοβροπεοσ διλαδισποσ ντο καταλαβεσ?
ημε κτελωνισ
πρυ δοιο χρωνια ακτελωνηστοσ
ισε κλεφτισ η σταφιδα ιμνε πιο φτινε,φετοσ ιχε ιπερπαραγογιμε σταφίδα = 1.5€....χωρίς 1€...
ισε λιπον εξοβροπεοσ διλαδισποσ ντο καταλαβεσ?
ημε κτελωνισ
πρυ δοιο χρωνια ακτελωνηστοσ
ισε κλεφτισ η σταφιδα ιμνε πιο φτινε,φετοσ ιχε ιπερπαραγογιμε σταφίδα = 1.5€....χωρίς 1€...
βροπεοσ ξεβροπεοσ εγο κτελονισ ημε...ισε λιπον εξοβροπεοσ διλαδι
εμενα μεχρι 50 εβρο με αφινι ναχο στι τσεπι το γινεκακιεγω παντως πληρωνω το χοτελ πληρωνω τους καφεδες προφυλακτικα δινω μπουρμπουαρ στη γκαρσονα και μου βγαινει ενα σπεσιαλ κοντα ενα πενηνταρικο , η κοπελλα δεν πρεπει να πληρωνει για να μας σεβεται
εγο παφαγο δε γηνωμε καλιτερα ψοφισο...
αλα βουθουλι χασι ενα ψοιφοφωρο...
αη χασ τα λαιμε παλη...
..................μουπαισε λοιγο βαρι... κιεσι καλω λαιοφοριο...
Εσύ μη διαμαρτύρεσαι. Πάλι καλά να λες, διότι στη Βρυξέλλα ούτε ένα καφέ δεν κερνάνε για σεξ.ρε πουστη μου απο ποτε ενας κερασμενος καφες θεωρειται πληρωμη για γαμισι; ειναι καποιοι τοσο μαλακες που μετραν τους καφεδες/δειπνα που εχουν κερασει και το θεωρουν αυτο ανταλαγμα για το σεξ;
]Και εγώ νιώθω πολύ μαλάκας μπροστά στο Βόθρο!
Εσύ μη διαμαρτύρεσαι. Πάλι καλά να λες, διότι στη Βρυξέλλα ούτε ένα καφέ δεν κερνάνε για σεξ.
Εμμμμ, κουράγιο, περνάν γρήγορα τα χρόνια...
υγ: σου έχει τύχει να σε καλέσουν στο σπίτι τους και να στο τέλος να σου ζητήσουν ξαφνικά ρεφενε???
υγ: σου έχει τύχει να σε καλέσουν στο σπίτι τους και να στο τέλος να σου ζητήσουν ξαφνικά ρεφενε???
Προφανώς και εμένα μου έχει τύχει (για να το αναφέρω).εμενα παντως μου χει τυχει
αθανατη αγγλιαααααααααααα.......χαχαχαχαχα
ειναι πολυ συνηθισμενο εκει παντως να τσονταρουν ολοι......
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ανάγονται όλα σε χρήμα ρε αδερφέ τέλος πάντωνΑυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν οι διάφοροι χλιμίντζουρες που δεν έχουν βγει από τη γειτονιά τους και φαντασιώνονται τη Δύση ως τον επίγειο παράδεισο.
Πολύ ψυχική μιζέρια out there.
Αν το μόνο που αναζητάτε είναι ένα γρήγορο χύσιμο, να πηγαίνετε στη Φυλής να καθαρίσετε με ένα εικοσάρικο. Σίγουρα θα σας έλθει πιο φθηνά και πιο γρήγορα από όλα τα άλλα.
Και η βεβαια στοιχίζει ακόμη λιγότερο.
Eιναι αυτο που ειπε και συναγωνιστης.Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ανάγονται όλα σε χρήμα ρε αδερφέ τέλος πάντων
Τα σέβη μου στον συναγωνιστή. Μεγάλη φιλοσοφία αρμόζουσα σε μη μίζερους και τσίπιδες κωλοέλληνεςEιναι αυτο που ειπε και συναγωνιστης.
Τα λεφτα ή δεν τα χαλας καθολου ή αν το κανεις δεν τα κλαις
Και καμια φορα οι πιο τσιπιδες ειναι οι "τζιπιδες"(καγιεν κλπ κλπ )Τα σέβη μου στον συναγωνιστή. Μεγάλη φιλοσοφία αρμόζουσα σε μη μίζερους και τσίπιδες κωλοέλληνες
Το εχω δει αρχηγε.Δηλαδη οσοι εχουνε παπακι......... τι κανουνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;