amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
Δηλαδη να κρατησω το παπακι λες ;;;; Αυτο θα κανω....Το εχω δει αρχηγε.
πολλοι απο αυτους Χαλαρωνουν και στ'αρχειδια τους.
Δηλαδη να κρατησω το παπακι λες ;;;; Αυτο θα κανω....Το εχω δει αρχηγε.
πολλοι απο αυτους Χαλαρωνουν και στ'αρχειδια τους.
Προφανώς και εμένα μου έχει τύχει (για να το αναφέρω).
Παθαίνεις ένα ψιλοσοκ όταν ο άλλος σε καλεί σπίτι του και σου λέει προκαταβολικά πως θα πληρώσεις περίπου xx ποσό για αυτά που θα καταναλωθούν!!!
Το χειρότερο όμως είναι να μην σου το πουν προκαταβολικά αλλά στο τέλος της βραδιάς!
Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν οι διάφοροι χλιμίντζουρες που δεν έχουν βγει από τη γειτονιά τους και φαντασιώνονται τη Δύση ως τον επίγειο παράδεισο.
Πολύ ψυχική μιζέρια out there.
Τουλάχιστον εδώ είμαστε συνήθως γενναιόδωροι (σε βαθμό φιγούρας ενίοτε).
Γι αυτό τσαντίζομαι να βλέπω κάτι τύπους να κανουν λογαριασμούς πόσο τους στοίχισε το πήδημα της γκόμενας.
Αν το μόνο που αναζητάτε είναι ένα γρήγορο χύσιμο, να πηγαίνετε στη Φυλής να καθαρίσετε με ένα εικοσάρικο. Σίγουρα θα σας έλθει πιο φθηνά και πιο γρήγορα από όλα τα άλλα.
Και η βεβαια στοιχίζει ακόμη λιγότερο.
καλα κανισ φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιος νομιζει οτι δουλευει κανεναν εδω , τον εαυτο του δουλευει , ουτε και κανεις χρωσταει σε κανενα να στραβωνεται να διαβαζει τι λεει ο αλλος, προσωπικα τα σχολια του βοθρου λογω γραφης του τα παρακαμπτω
ανακριβιεσ μεσα στο κοσμο τισ ακριβιασ και το επιπτοσεονο βοθρος θεωρω οτι ειναι το πιο σπουδαιο μυαλο εδω μεσα και τους δουλευει ολους κανονικα.
καλα κανισ φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε προκιτε να μαθισ και τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο τα δικα σου παντοσ τα διαβιβαζο και μορφονομε
ΟΧΙ!!σιγμουνδιε
σ αγαπω
να χαπακωθω ή οχι?
Και εγω μονο τα δικα μου διαβαζω και μορφονομαικαλα κανισ φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε προκιτε να μαθισ και τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο τα δικα σου παντοσ τα διαβιβαζο και μορφονομε
ποπο που να ρθισ και να δουλεψισ χοζα.....Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να περιγράψω μια αρνητική σεξουαλική εμπειρία, κυρίως:
- διότι είναι παράξενη,
- διότι είδα σε άλλο θρεντ να γράφονται διάφορα περίεργα
- και διότι μπορεί η εμπειρία αυτή να είναι χρήσιμη και σε άλλους.
Αφορά τη μοναδική φορά που με γυναίκα ένιωσα το φαινόμενο του squirting. Μέχρι τότε νόμιζα πως είναι ένας μύθος. Εξ όσων έχω διαπιστώσει, οι περισσότερες γυναίκες εκκρίνουν κάποια παραπάνω υγρά την ώρα του οργασμού, άλλη πολύ λίγο, άλλη λίγο περισσότερο.
Εκείνη τη φορά (η οποία ήταν και η πρώτη -και τελευταία- με τη συγκεκριμένη) δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχα μέχρι τότε γνωρίσει.
Όχι, δεν είδα σιντριβάνι να αναβλύζει όπως στις τσόντες. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το επέτρεπε και η στάση εξάλλου.
Αλλά όταν αυτή τελείωσε (πριν από μένα) ένιωσα μετά από λίγο να είμαι όλος βρεγμένος από τη μέση και κάτω.
Για κλάσματα δευτερολέπτου, μέχρι να κοιτάξω τι είναι, πίστεψα πως κάποιος από τους δύο έχει ματώσει και πως είναι αίμα. Πετάγομαι έντρομος και βλέπω το σεντόνι και τα πόδια μου μούσκεμα με ένα διαφανές, αρκετά ρευστό και ολίγον «γλιτσερό» υγρό.
Η κοπέλα άρχισε να απολογείται και να μου εξηγεί πως παθαίνει συνήθως τέτοιες εκκρίσεις την ώρα του οργασμού. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμος, αλλά ήταν αδύνατον να συνεχίσω.
Επειδή σε άλλο θρεντ είδα διάφορα περίεργα, σας πληροφορώ πως IMHO είναι μια καθόλου ευχάριστη αίσθηση. Για την ακρίβεια είναι μάλλον τελείως ξεκαβλωτική. Νιώθεις ξαφνικά σαν να σ’εχουν κατουρήσει!
Η κοπέλλα ήταν πολύ μαλακισμένη που δεν με προειδοποίησε. Καθώς όμως τη λυπήθηκα διότι σκέφτηκα πως αυτή πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα στο να κάνει σεξ, δεν της έκανα φασαρία. Απλώς την έκανα με ελαφρά… και την απέφυγα διακριτικά στη συνέχεια.
Το ξανασκέφτομαι και με λυπάμαι, αλλά αυτή ακόμη πιο πολύ. Μεγάλο πρόβλημα για μια γυναίκα!
Ή αλλιώς πως αυτά που βλέπουμε στις τσόντες μπορεί να είναι μια μαλακία και μισή IRL.
μια μορφι σεξ ινε ι χοζα?ποπο που να ρθισ και να δουλεψισ χοζα.....
καλα δε ξερισ τι ινε η χοζα,τοσα μαθιματα εχις παρι στο μπανεπιστιμιομια μορφι σεξ ινε ι χοζα?
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να περιγράψω μια αρνητική σεξουαλική εμπειρία, κυρίως:
- διότι είναι παράξενη,
- διότι είδα σε άλλο θρεντ να γράφονται διάφορα περίεργα
- και διότι μπορεί η εμπειρία αυτή να είναι χρήσιμη και σε άλλους.
Αφορά τη μοναδική φορά που με γυναίκα ένιωσα το φαινόμενο του squirting. Μέχρι τότε νόμιζα πως είναι ένας μύθος. Εξ όσων έχω διαπιστώσει, οι περισσότερες γυναίκες εκκρίνουν κάποια παραπάνω υγρά την ώρα του οργασμού, άλλη πολύ λίγο, άλλη λίγο περισσότερο.
Εκείνη τη φορά (η οποία ήταν και η πρώτη -και τελευταία- με τη συγκεκριμένη) δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχα μέχρι τότε γνωρίσει.
Όχι, δεν είδα σιντριβάνι να αναβλύζει όπως στις τσόντες. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το επέτρεπε και η στάση εξάλλου.
Αλλά όταν αυτή τελείωσε (πριν από μένα) ένιωσα μετά από λίγο να είμαι όλος βρεγμένος από τη μέση και κάτω.
Για κλάσματα δευτερολέπτου, μέχρι να κοιτάξω τι είναι, πίστεψα πως κάποιος από τους δύο έχει ματώσει και πως είναι αίμα. Πετάγομαι έντρομος και βλέπω το σεντόνι και τα πόδια μου μούσκεμα με ένα διαφανές, αρκετά ρευστό και ολίγον «γλιτσερό» υγρό.
Η κοπέλα άρχισε να απολογείται και να μου εξηγεί πως παθαίνει συνήθως τέτοιες εκκρίσεις την ώρα του οργασμού. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμος, αλλά ήταν αδύνατον να συνεχίσω.
Επειδή σε άλλο θρεντ είδα διάφορα περίεργα, σας πληροφορώ πως IMHO είναι μια καθόλου ευχάριστη αίσθηση. Για την ακρίβεια είναι μάλλον τελείως ξεκαβλωτική. Νιώθεις ξαφνικά σαν να σ’εχουν κατουρήσει!
Η κοπέλλα ήταν πολύ μαλακισμένη που δεν με προειδοποίησε. Καθώς όμως τη λυπήθηκα διότι σκέφτηκα πως αυτή πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα στο να κάνει σεξ, δεν της έκανα φασαρία. Απλώς την έκανα με ελαφρά… και την απέφυγα διακριτικά στη συνέχεια.
Το ξανασκέφτομαι και με λυπάμαι, αλλά αυτή ακόμη πιο πολύ. Μεγάλο πρόβλημα για μια γυναίκα!
Ή αλλιώς πως αυτά που βλέπουμε στις τσόντες μπορεί να είναι μια μαλακία και μισή IRL.
δεν περασε και πολλη ωρα αλλα ανοιξε
γιατι να μην εχουμε τα κοτσια?ετσι κ αλλιως κανεις δεν ξερει ποια ειναι η γκομενα μας η η γυναικα μαςΝα δούμε ποιός θα έχει τα κότσια να ποστάρει εδώ.....!
Το ξέρει η ίδια όμωςγιατι να μην εχουμε τα κοτσια?ετσι κ αλλιως κανεις δεν ξερει ποια ειναι η γκομενα μας η η γυναικα μας
εγω την εκδιδω οποτε εχω γραψει κριτικες......Γράψτε μόνο άμα δανείζετε τη σύντροφο σας