Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μιας και το 'φερε η κουβέντα... είναι έλλειψη να μην υπάρχει και ένα θρεντ για να ποστάρουν τα μέλη του σάϊτ την κριτική του σχετικά με το απλήρωτο σεξ.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... ως απλήρωτο σεξ θεωρούμε το σεξ με κάποια κοπέλα που δεν είναι του επαγγέλματος. 

:-*

Άντε να μάθουμε και τίποτα...

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Α... φυσικά και οι κοπέλες του σάϊτ (αν φυσικά το επιτρέπει και ο λάκης 33  :grin:) μπορούν να βάλουν τις κριτικές τους....

Δεν υπάρχουν διακρίσεις σε αυτό το θρεντ. Είναι γιουνισεξ  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΕΕγω ντρεπομαι να ποσταρω πρωτη.........περιμενω τους αλλους πρωτα...........

Επισκέπτης
Συγγνώμη για την παρέμβαση...αλλά το thread...δε νομίζω να έχει νόημα κ τελικά επιτυχία....

Τις πουτάνες...τις πληρώνεις ΑΜΕΣΑ...για να τις γαμήσεις κ περιμένεις όσο καλύτερες υπηρεσίες...άρα υπάρχει λόγος ύπαρξης κριτικής...

Τις "πουτάνες"...τις πληρώνεις ΕΜΜΕΣΑ....με τελικό σκοπό να τις γαμήσεις...κ δεν θα κριτικάρεις δημόσια αλλά σε σχετικά στενό κύκλο...που γνωρίζει ποιά γάμησες...για τους άλλους είναι απλά μια απ'τις εκατομμύρια...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
Μιας και το 'φερε η κουβέντα... είναι έλλειψη να μην υπάρχει και ένα θρεντ για να ποστάρουν τα μέλη του σάϊτ την κριτική του σχετικά με το απλήρωτο σεξ.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... ως απλήρωτο σεξ θεωρούμε το σεξ με κάποια κοπέλα που δεν είναι του επαγγέλματος. 

:-*

Άντε να μάθουμε και τίποτα...
:jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πωπω, αναλαμπες μαλακιας πρωινιατικα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Aφού θέλετε κριτικές απλήρωτου σεξ επαναλαμβάνω εδώ μία χαρακτηριστική δική μου:

Η τελευταία σχέση μου. Σεξ και πάθος τρελό σχεδόν από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Η μόνη γυναίκα που με έκανε να κλαίω όταν έφτανα σε οργασμό (πριν κάνουμε έρωτα μου τόχε πει ότι έτσι αντιδρά η ίδια και εγώ την είχα κοροιδέψει. Μου φαινόταν μίζερο να κλαις στον οργασμό. Και όμως έτσι ακριβώς την έπαθα κι εγώ. Η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου (δεν είμαι 18άρης) που με έφερε σε τέτοια κατάσταση, τόσο έντονα συναισθήματα μου βγάζει.

Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσουμε μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.

Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο.

Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη τελικά;) σεξουαλική εμπειρία!  

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Aφού θέλετε κριτικές απλήρωτου σεξ επαναλαμβάνω εδώ μία χαρακτηριστική δική μου:

Η τελευταία σχέση μου. Σεξ και πάθος τρελό σχεδόν από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Η μόνη γυναίκα που με έκανε σχεδόν να κλαίω όταν έφτανα σε οργασμό (πριν κάνουμε έρωτα μου τόχε πει ότι έτσι αντιδρά η ίδια και εγώ την είχα κοροιδέψει. Μου φαινόταν μίζερο να κλαις στον οργασμό. Και όμως έτσι ακριβώς την έπαθα κι εγώ. Η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου (δεν είμαι 18άρης) που με έφερε σε τέτοια κατάσταση, τόσο έντονα συναισθήματα μου βγάζει).

Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσω μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.

Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο.

Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη τελικά;) σεξουαλική εμπειρία!  
Μα αυτό δεν είναι σεξουαλική εμπειρία. Με το συμπάθειο κι'όλλας

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τελικά εδώ μέσα στην κριτική όλοι είστε πρώτοι.... ΕΠί της ουσίας όμως... ελάχιστοι.

Αν δεν έχετε να πείτε κάτι... δεν χρειάζεται να ποστάρετε καν. Δεν έχετε βαρεθεί να έχετε άποψη για όλα και για όλους ?

Αν δεν έχει επιτυχία το θρεντ...δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο... όσο για αναλαμπές μαλακίας... λίγες έχουμε διαβάσει εδώ μέσα. Αυτό σας πείραξε.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνώμη για την παρέμβαση...αλλά το thread...δε νομίζω να έχει νόημα κ τελικά επιτυχία....

Τις πουτάνες...τις πληρώνεις ΑΜΕΣΑ...για να τις γαμήσεις κ περιμένεις όσο καλύτερες υπηρεσίες...άρα υπάρχει λόγος ύπαρξης κριτικής...

Τις "πουτάνες"...τις πληρώνεις ΕΜΜΕΣΑ....με τελικό σκοπό να τις γαμήσεις...κ δεν θα κριτικάρεις δημόσια αλλά σε σχετικά στενό κύκλο...που γνωρίζει ποιά γάμησες...για τους άλλους είναι απλά μια απ'τις εκατομμύρια...
Εντάξει Mc, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα θρεντ ανταλλαγής σεξουαλικών εμπειριών.

Αλλά παρά το ό,τι εγώ ξεκίνησα την πλάκα (mea culpa) μάλλον ουτε εγώ θα ποστάρω γιατί οι  ενδιαφέρουσες σεξουαλικές εμπειρίες (αυτές που ξεχωρίζουν από τις συνήθεις και αξίζουν να αναφερθούν) είναι εύκολα "ταυτοποιήσιμες" και δεν θεωρώ σωστό να τις δημοσιεύω εφόσον εμπλέκεται κι άλλο προσωπο.
Εκτός και αν:
- τις παραποιούσα κατά τι για να μην είναι αναγνωρίσιμες, αλλά το βαριέμαι
- ζητούσα την άδεια... Αλλά τι να ρωτάς τώρα και που να τις ψάχνεις... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελικά εδώ μέσα στην κριτική όλοι είστε πρώτοι.... ΕΠί της ουσίας όμως... ελάχιστοι.

Αν δεν έχετε να πείτε κάτι... δεν χρειάζεται να ποστάρετε καν. Δεν έχετε βαρεθεί να έχετε άποψη για όλα και για όλους ?

Αν δεν έχει επιτυχία το θρεντ...δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο... όσο για αναλαμπές μαλακίας... λίγες έχουμε διαβάσει εδώ μέσα. Αυτό σας πείραξε.

ε μπορει να μην εχουν να γραψουν τιποτα τα παιδακια μην τα παρεξηγεις :P :P

Επισκέπτης
Άντε ρε thaleia....άνοιξες thread...κ ακόμη περιμένουμε με το πουλί στο χέρι...να μας γράψεις κριτική για απλήρωτο σεξ....

Έχω μαζέψει κ τους φίλους γύρω απ'το λάπτοπ...έχουμε βγάλει τα πουλιά μας έξω...κ αγωνιούμε.....

Πάντως εγώ έχω μια κριτική για απλήρωτο (σχεδόν) σεξ....χθες το βράδυ/απόγευμα...όποιος είδε ΠΟΑ-Εργοτέλης....το απόλαυσε κιόλας...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
υπαρχει και απληρωτο σεχ?

εγω απληρωτο κανω και μαλλον με εχουν πιασει κωτσο αυτο εχω να πω........ουτε με κερνανε.....ουτε τα τρωω απο κανεναν......ουτε με εχει σπιτωσει κανεις.........ουτε δωρα ακριβα μου κανουν....πρεπει να κανω ταχυρρυθμα :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ε μπορει να μην εχουν να γραψουν τιποτα τα παιδακια μην τα παρεξηγεις :P :P

Ολο στην ειρωνεία είσαι βρε μουνίτσα.... Αν είσαι έτσι και στην πραγματική σου ζωή..... χαρά στο νιό που θα σε παντρευτεί.

Επισκέπτης
εγω απληρωτο κανω και μαλλον με εχουν πιασει κωτσο αυτο εχω να πω........ουτε με κερνανε.....ουτε τα τρωω απο κανεναν......ουτε με εχει σπιτωσει κανεις.........ουτε δωρα ακριβα μου κανουν....πρεπει να κανω ταχυρρυθμα :2funny:

Ή πέφτεις σε γύφτους κ φτωχομπινέδες...ή είσαι μπάζο...ή ζεις στον Κρόνο....:) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom