Νέα

Kρητικές γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μακρια απο κρητικες, εκτος αν θες να κανεις παρεα μα τον Βλαστο
Μια που ειχα παντρευτει , παραλίγο να την κρεμασω σε ενα λιοδεντρο..
Και εγω απο Κρητη ειμαι....
απο κρητικους το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο :grin:

J.

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Είχα 2 γκόμενες από την Κρήτη.
Και οι 2 ήταν, όχι απλά του γιατρού, αλλά για φάρμακα!!!
Η μία δε γλύτωσε και κατέληξε σε ψυχολόγο.
Αλλά, στο κρεβάτι ήταν και οι 2 φωτιά.
Δε έλεγαν όχι σε τίποτα και έβγαζαν τρελά γούστα.
Ειδικά με τη μία, που ήταν και πιτσιρίκα, κάθε φορά νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα.
Όπου είχε ευκαρία, χωρίς να της πω τίποτα άρχιζε από μόνη της :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Χώρια τα βλέμματα, ειδικά όταν ήταν στα 4, και να σε παρακαλάει να μην τη λυπηθείς.
Αν νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις αναίμακτα (Κυριολεκτικά και μεταφορικά), όρμα, αλλά στη θέση σου θα ήμουν και επιφυλακτικός...

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για τον πουτσο ειναι οι κρητικοι

λιμουρες κ λιγουρια

σαν ζωα πεφτουν στις τουριστριες ακομα κ στις ελληνιδες

αρχιδοκαμπος τελειως

μονο με γκομενα αξιζει να πατε διακοπες σε καμια ελουντα κλεισμενοι χοτελ ολοι μερα

:thumbsup:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι διαφορα εχουν οι κρητικες γκομενες απο της αθηναιες ας πουμε; :huh:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Όλες θέλουν τον τρόπο τους και θα περάσετε καλά

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Είχα 2 γκόμενες από την Κρήτη.
Και οι 2 ήταν, όχι απλά του γιατρού, αλλά για φάρμακα!!!
Η μία δε γλύτωσε και κατέληξε σε ψυχολόγο.
Αλλά, στο κρεβάτι ήταν και οι 2 φωτιά.
Δε έλεγαν όχι σε τίποτα και έβγαζαν τρελά γούστα.
Ειδικά με τη μία, που ήταν και πιτσιρίκα, κάθε φορά νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα.
Όπου είχε ευκαρία, χωρίς να της πω τίποτα άρχιζε από μόνη της :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Χώρια τα βλέμματα, ειδικά όταν ήταν στα 4, και να σε παρακαλάει να μην τη λυπηθείς.
Αν νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις αναίμακτα (Κυριολεκτικά και μεταφορικά), όρμα, αλλά στη θέση σου θα ήμουν και επιφυλακτικός...

Συμφωνω απολυτα! Μονο προσοχη! Εγω 2 γνωρισα και οι 2 ειχαν γκομενους! Τωρα γαμιοντουσαν κ μενα δεν ξερω!

Επισης και οι 2 γουσταρανε τρελα κουλουρι! Τυχαιο??

:humpleg: :humpleg:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Χμμμμ...απ'ότι βλέπω δυίστανται οι απόψεις !!  Η "δικιά  μου" πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευγενέστατη και καλόκαρδη και δεν έχει αδερφούς ! Νομίζω πως πρέπει να το ρισκάρω,κι'ότι γίνει !

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Χμμμμ...απ'ότι βλέπω δυίστανται οι απόψεις !!  Η "δικιά  μου" πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευγενέστατη και καλόκαρδη και δεν έχει αδερφούς ! Νομίζω πως πρέπει να το ρισκάρω,κι'ότι γίνει !
τυπε ορμα... :rockon: :rockon: :rockon:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
κρητη με τα μελανουρια σου  :smitten:
πολλα δεν γνωριζω για τις συγκεκριμενες,μονο με μια Χανιωτισσα πηγε να παιχτει κατι προπερσυ και φαινοταν οτι γουσταρε τον πουτσο,γενικα οι περισσοτερες πρεπει να ναι ψωλαρπαχτρες και σκυλια στο κρεβατι,αλλα στην ζουλα,γιατι εκει πιο κλειστες,παραδοσιακες κοινωνιες,δεν τις παιρνει να εκδηλωνονται..μακρια απο τις χωριατισσες κρητικες παντως,οσο καλα μουνια κι αν ειναι,αμα μπλεξεις με τα κωλοσογα τους την πουτσησες  :headbang:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ποια η γνώμη σας γενικά για τις Κρητικές γκόμενες (τις νεότερες σε ηλικία βέβαια) ? Εννοώ πως είναι σαν ερωμένες,σαν χαρακτήρες,σεξουαλικά κλπ...Ρωτάω γιατί γουστάρω μια και σκέφτομαι να της την πέσω...

Φίλε, περιοχή που βγάζει λάδι βγάζει και ωραία κορίτσια. Προσωπικά έχω πολύ καλή γνώμη για τις Κρητικές. Να μην επεκταθώ σε επιμέρους τομείς αλλά υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις αλλά ο μέσος όρος είναι σημαντικά πάνω από τον μέσο όρο της χώρας. Λίγο τους γονείς της κοίτα γιατί επηρεάζονται εύκολα. Πρέπει να τους πάρεις με το μέρος σου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπόν διάβασα όλα τα post με τις υπερβολές τους μέσα.οι περισσότεροι μου έρωτες και περιπέτειες ήταν με χανιώτισσες.ακόμα και τώρα έχω επαφές...μέχρι και σπίτι θα αγόραζα παρολίγο στα χανιά να πάω να μείνω εκεί.πανέμορφη πόλη.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
για τον πουτσο ειναι οι κρητικοι

λιμουρες κ λιγουρια

σαν ζωα πεφτουν στις τουριστριες ακομα κ στις ελληνιδες

αρχιδοκαμπος τελειως

μονο με γκομενα αξιζει να πατε διακοπες σε καμια ελουντα κλεισμενοι χοτελ ολοι μερα
Ευχαριστούμε για τη διαφήμιση...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
καταγωγη απο την Κρητη εχω και συγκεκριμενα Ηρακλειο.Εχω μπλεξει στην ζωη μου με 3 Κρητικες.Την μια την πλακωσα στις σφαλιαρες,την δευτερη πηγα να θαψω την μανα της και με την τριτη ετρεχα να σωθω απο το κωλοσογο της.Καλυτερα αλβανεζα :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλά, έχω διαβάσει όλες τις άκυρες απαντήσεις... Ιδέα δεν έχετε και πετάγεστε σαν τις ψωλές... Εξαιρουμένου του συντρόφου και συντοπίτη κρητικός85. 
Να'σαι καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom