Νέα

Kρητικές γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
λοιπόν διάβασα όλα τα post με τις υπερβολές τους μέσα.οι περισσότεροι μου έρωτες και περιπέτειες ήταν με χανιώτισσες.ακόμα και τώρα έχω επαφές...μέχρι και σπίτι θα αγόραζα παρολίγο στα χανιά να πάω να μείνω εκεί.πανέμορφη πόλη.
Με το καλό να έρθεις...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μια χανιωτισσα που ειχα γνωρισει ωραια κοπελα απλως μιλαγε πολυ,γλωσσα δεν εβαζε.

κατι αλλες απο ηρακλειο νορμαλ απο εμφανιση και συμπεριφορα, με τη μια που εκανα κατι πολυ καβλιαρα ρε παιδι μου,γουσταρε κρεββατι και το εδειχνε.ωραια ειχα περασει!

τωρα για τους κρητικους μιας και αναφερθηκε πιστευω ειναι αναλογα το νομο  :2funny: εχω γνωρισει εντελως βλακες αλλα και πολυ ωραιους ανθρωπους ,αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν ειχα παει σε ενα γλεντι καλεσμενος ειναι οτι μετα απο πολυυυυ ποτο (εγω δε πινω και πολυ) αρχισανε να ριχνουνε με τις καραμπινες  :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μια χανιωτισσα που ειχα γνωρισει ωραια κοπελα απλως μιλαγε πολυ,γλωσσα δεν εβαζε.

κατι αλλες απο ηρακλειο νορμαλ απο εμφανιση και συμπεριφορα, με τη μια που εκανα κατι πολυ καβλιαρα ρε παιδι μου,γουσταρε κρεββατι και το εδειχνε.ωραια ειχα περασει!

τωρα για τους κρητικους μιας και αναφερθηκε πιστευω ειναι αναλογα το νομο  :2funny: εχω γνωρισει εντελως βλακες αλλα και πολυ ωραιους ανθρωπους ,αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν ειχα παει σε ενα γλεντι καλεσμενος ειναι οτι μετα απο πολυυυυ ποτο (εγω δε πινω και πολυ) αρχισανε να ριχνουνε με τις καραμπινες  :2funny:
Αυτό γίνεται κ πριν να καταναλώθεί αλκοόλ...

Καραμπίνες;;;

Μόνο; :think: :think: :think:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα Ζωνιανά ΔΕΝ είναι νομός!!! Ειναι χωριό της επαρχίας Μυλοποτάμου.
Πάντως η ποδοσφαιρική ομάδα "Ερμής Ζωνιανών" που έχει χορηγό τον Σειρηνάκη πηγαίνει μια χαρά !!  :grin:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Εγω θα παρω Κρητικια να 'χει βυζια μεγαλα
οταν τελειωνει η ρακι να 'χω να πινω γαλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αμα κατέει η κοπελιά όμορφες μαντινάδες
έχει λουλούδινη καρδιά μα έχει και μπελάδες.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!

Επισκέπτης
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εξαρταται απο την πολη που θα εισαι κρητη.οι διαφορες ειναι μεγαλες απο πολη σε πολη μην πω χαωδεις.στα χανια που ειχα και εχω ακομα παρε δωσε εξω βλεπεις πολλες αντροπαρεες επειδη εχει πολυτεχνειο και σχολες που αντροκρατουνται σε αντιθεση με το ρεθυμνο.ηρακλειο ειναι μεγαλουπολη κανονικη οπως η λαρισα.
ετσι παιζει στα χανια αν και οι γυναικες τις ζωης μου μεχρι τωρα ηταν οι περισσοτερες χανιωτισες.
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ;) :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Η λεβεντια στον ανθρωπο ειν' η ταυτοτητα του
κι' αν ειναι πλουσιος η φτωχος αυτο δικαιωμα του

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φοβερά συμπεράσματα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σαν τη θωρείς την κοπελιά κι όλο γυρεύει χάδια,
να ξέρεις πως τα κέρατα βγάζουνε παρακλάδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom