KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Καλώς το Ράμπο...μαγκιές κάνουν μονό στο νησί τους όταν είναι αλου είναι γατάκια ……. Όχι όλοι , οι πιο πολλοί
Καλώς το Ράμπο...μαγκιές κάνουν μονό στο νησί τους όταν είναι αλου είναι γατάκια ……. Όχι όλοι , οι πιο πολλοί
Εκεί...εκει που υπαρχουν οι χανιωλες;;;
Με το καλό να έρθεις...λοιπόν διάβασα όλα τα post με τις υπερβολές τους μέσα.οι περισσότεροι μου έρωτες και περιπέτειες ήταν με χανιώτισσες.ακόμα και τώρα έχω επαφές...μέχρι και σπίτι θα αγόραζα παρολίγο στα χανιά να πάω να μείνω εκεί.πανέμορφη πόλη.
Αυτό γίνεται κ πριν να καταναλώθεί αλκοόλ...μια χανιωτισσα που ειχα γνωρισει ωραια κοπελα απλως μιλαγε πολυ,γλωσσα δεν εβαζε.
κατι αλλες απο ηρακλειο νορμαλ απο εμφανιση και συμπεριφορα, με τη μια που εκανα κατι πολυ καβλιαρα ρε παιδι μου,γουσταρε κρεββατι και το εδειχνε.ωραια ειχα περασει!
τωρα για τους κρητικους μιας και αναφερθηκε πιστευω ειναι αναλογα το νομο εχω γνωρισει εντελως βλακες αλλα και πολυ ωραιους ανθρωπους ,αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν ειχα παει σε ενα γλεντι καλεσμενος ειναι οτι μετα απο πολυυυυ ποτο (εγω δε πινω και πολυ) αρχισανε να ριχνουνε με τις καραμπινες
ειχα παει πριν καποια χρονια και γενικως θυμαμαι ενα κλιμα χαρας και πυροβολισμωνΑυτό γίνεται κ πριν να καταναλώθεί αλκοόλ...
Καραμπίνες;;;
Μόνο;
ζωνιανα
Πάντως η ποδοσφαιρική ομάδα "Ερμής Ζωνιανών" που έχει χορηγό τον Σειρηνάκη πηγαίνει μια χαρά !!Τα Ζωνιανά ΔΕΝ είναι νομός!!! Ειναι χωριό της επαρχίας Μυλοποτάμου.
οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!
ετσι παιζει στα χανια αν και οι γυναικες τις ζωης μου μεχρι τωρα ηταν οι περισσοτερες χανιωτισες.οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!
οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!
Από τέτοια άλλο τίποτα...ειχα παει πριν καποια χρονια και γενικως θυμαμαι ενα κλιμα χαρας και πυροβολισμων
Ήθελες;πηγα κι εγω ενα πρωι χοχλιους για να μαζωξω
σ'ειδα σκυφτή και μαζωνες
κι ήθελα να σε σπρώξω
Η λεβεντια στον ανθρωπο ειν' η ταυτοτητα του
κι' αν ειναι πλουσιος η φτωχος αυτο δικαιωμα του
Φοβερά συμπεράσματα...οι κριτικοί κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε, τα παλικαρια με τα ντουφεκια μετριόνται ποια στα δάχτυλα,στην κρήτη αν δεν ανοίξεις μπουκάλι είσαι η τσιγκούνης η μπατίρης, οι γκόμενες διαλέγουνε οποιον θέλουνε και έχουμε πολλές επιλογές αφού όλοι κάνουνε τα πάντα για να γαμήσουνε! τις γυναίκες οι άντρες τις διαμορφώνουνε!