whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
επιστημονας του διαμαντια κ εσεις???
επιστημονας του διαμαντια κ εσεις???
του βασιλια των διαμαντιων? του αργυρη?επιστημονας του διαμαντια κ εσεις???
α χα χα χα χα χα χα..τι να μαθω ρε τυπε.
καποιοι διαβασανε οτι ειμαστε ασπροι και μας περνανε για αλευραδες..
αργυρη καριολη,φερε το πορτοφολι!!!του βασιλια των διαμαντιων? του αργυρη?
ηταν δυσκολα χρονια τυπε...αργυρη καριολη,φερε το πορτοφολι!!!
τυπε εγω δεν εχω καμια..να γραφω ή οχι???Το να κρίνεις εσύ άλλους, εσύ που είσαι μέλος 12 χρόνια και έχεις μόνο 1 , 1 κριτική όλη και όλη, είναι κάπως αστείο... να το πω κομψά....
χιουμορ εχεις?τυπε εγω δεν εχω καμια..να γραφω ή οχι???
ΕΝΤΒΑΛΝΤΟ μονο αυτο σου λεω!!!ηταν δυσκολα χρονια τυπε...
εμενα δεν θα με αφησει γιατι γραφω οτι ο φορτουνης ειναι πολυ παραπανω κ απο υπερεκτιμημενος κ επειδη ο κωστακης γουσταρει τα δροσερα παλληκαρια,τσαντιζεται..χιουμορ εχεις?
εμενα ετσι με αφησε..
τελες αλβες...ΕΝΤΒΑΛΝΤΟ μονο αυτο σου λεω!!!
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΥΓ πεθανε ο κακομοιρος
Άμα είσαι καλό παιδί ναι να γράφεις.τυπε εγω δεν εχω καμια..να γραφω ή οχι???
ο πλεζουρας ειναι διαμαντι...ηρεμος,πραος και δεν παρεκτρεπεται ποτεΆμα είσαι καλό παιδί ναι να γράφεις.
γαμιεται η κουλα,ο βατραχας,ο τιγρακος κ η τουρκια!!!Άμα είσαι καλό παιδί ναι να γράφεις.
Το να κρίνεις εσύ άλλους, εσύ που είσαι μέλος 12 χρόνια και έχεις μόνο 1 , 1 κριτική όλη και όλη, είναι κάπως αστείο... να το πω κομψά....
Εγώ χαλαρός είμαι αλλά καιρός είναι και εσείς οι παλιοί να μην το παίζετε πάντα ειδήμονες και να μας σέβεστε όπως σας σεβόμαστε και εμείς. Το κλείνω εδώ.Καλό είναι να κρατάς λιγάκι χαμηλά τη μπάλλα, ειδικά διατυπώνοντας
κρίσεις για παλαιά μέλη που δεν γνωρίζεις. Ο φίλος tomahok δεν είναι "τυπάκος", οπότε
θα σε συμβούλευα να μην το συνεχίζεις με τέτοιο εριστικό τρόπο, αν δεν θέλεις να γελάνε
μαζί σου και τα τσιμέντα. Διότι τυχαίνει να υπάρχουν εδώ μέσα παλιά μέλη με πολλά χιλιόμετρα, που
τυχαίνει να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από σένα για το πόσο μετράει ή δεν μετράει κάποιος. Συνεπώς χαλάρωσε.
πεστα ρε παιχτη..ο πλεζουρας ειναι διαμαντι...ηρεμος,πραος και δεν παρεκτρεπεται ποτε
Καλό είναι να κρατάς λιγάκι χαμηλά τη μπάλλα, ειδικά διατυπώνοντας
κρίσεις για παλαιά μέλη που δεν γνωρίζεις. Ο φίλος tomahok δεν είναι "τυπάκος", οπότε
θα σε συμβούλευα να μην το συνεχίζεις με τέτοιο εριστικό τρόπο, αν δεν θέλεις να γελάνε
μαζί σου και τα τσιμέντα. Διότι τυχαίνει να υπάρχουν εδώ μέσα παλιά μέλη με πολλά χιλιόμετρα, που
τυχαίνει να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από σένα για το πόσο μετράει ή δεν μετράει κάποιος.
Συνεπώς χαλάρωσε, στις κρίσεις σου για τον tomahok.
ασεβεις νεοπες παιχτουρα μου..Καλό είναι να κρατάς λιγάκι χαμηλά τη μπάλλα, ειδικά διατυπώνοντας
τυχαίνει να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από σένα για το πόσο μετράει ή δεν μετράει κάποιος.
Συνεπώς χαλάρωσε.
Τι λες ρε τυπάκο;