Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
ασεβεις νεοπες παιχτουρα μου..
Για κνουτο κ πουτσο λεμε!!!
Δεν πειράζει, έχουν χρόνο, θα μάθουν...
ασεβεις νεοπες παιχτουρα μου..
Για κνουτο κ πουτσο λεμε!!!
Εμ, δεν στον έχωσα όταν ήσουνα μικρό, για να με σέβεσαι, και τώρα μου βγάζεις γλώσσα...
καυλωσες τυπε???
καυλωσες τυπε???
σταζει το σουφρετο σου οταν σου γραφουν τετοια τα γεροντια???
αγορινα εγω δεν ηρθα να στο παιξω βαρωνος.Εγώ χαλαρός είμαι αλλά καιρός είναι και εσείς οι παλιοί να μην το παίζετε πάντα ειδήμονες και να μας σέβεστε όπως σας σεβόμαστε και εμείς. Το κλείνω εδώ.
Εγώ είπα ότι μιλάω με κάποιους , όχι ότι τους έχω γνωρίσει και όλας απο κοντά και βγαίνουμε κάθε βράδυ.. Μεγάλη διαφορά ..αγορινα εγω δεν ηρθα να στο παιξω βαρωνος.
σε ρωτησα πως και εχεις αποψη σε 3 μηνες απο το πρωτο σου ποστ για τον χαρακτηρα των μελων στη πραγματικη ζωη και μου αρχισες τα "τυπακο" τα και τα χαχανα..
και που ξερεις αν ειναι γιατρος,δικηγορος η διεστραμενος βρωμοπουστας?Εγώ είπα ότι μιλάω με κάποιους , όχι ότι τους έχω γνωρίσει και όλας απο κοντά και βγαίνουμε κάθε βράδυ.. Μεγάλη διαφορά ..
α χα χα χα χα χα χα χα..Ρε μαλέα, τον πειράζω τον ποποφ, μη τσιμπάς σαν το νεούλι το Κωστάκη.
Τώρα σοβαρά θες να σου στείλω τα μηνύματα που ανταλλάσω εδώ μέσα ή και στα emails ;; Αυτό έλειπε να εκθέσω τόσο κόσμο. Αλλά έχω γνωρίσει απο το ίντερνετ πάντα και μόνο, και αξιόλογους μορφωμένους ανθρώπους. Δεν είμαστε εδώ όλοι αγράμματοι και χαμηλού επιπέδου όπως φαντάζονται μερικοί. Λοιπόν το λήγουμε εδώ γιατί αρκετά ξεφύγαμε απο το θέμα και δεν είναι αυτός ο σκοπός , τουλάχιστον ο δικός μου.και που ξερεις αν ειναι γιατρος,δικηγορος η διεστραμενος βρωμοπουστας?
και το τσαμπουρνας ως επιχειρημα για να βαλεις καποιον στη θεση του?
σε πανε για μαγειρεμα τυπε..δεν ξερεις τι λουλουδια κυκλοφορουν εδω μεσα..σε βλεπω γιουσουφακι σε δελο για μερακληδες στα εμιρατα..Εγώ είπα ότι μιλάω με κάποιους , όχι ότι τους έχω γνωρίσει και όλας απο κοντά και βγαίνουμε κάθε βράδυ.. Μεγάλη διαφορά ..
κωστακη και ο ορεστης αξιολογος και μορφωμενος παρουσιαζονταν στο ιντερνετ.Τώρα σοβαρά θες να σου στείλω τα μηνύματα που ανταλλάσω εδώ μέσα ή και στα emails ;; Αυτό έλειπε να εκθέσω τόσο κόσμο. Αλλά έχω γνωρίσει απο το ίντερνετ πάντα και μόνο, και αξιόλογους μορφωμένους ανθρώπους. Δεν είμαστε εδώ όλοι αγράμματοι και χαμηλού επιπέδου όπως φαντάζονται μερικοί.
χχαχχαχαχαχ εγώ δεν τσιμπάω φίλε μου με τέτοια. Και με 5 άτομα και με 10 και με όλο το site μπορώ να τα βγάλω πέρα και με μεγάλη ψυχραιμία , όπως βλέπεις, χωρίς να βρίζω ή να προσβάλλω κανέναν. Ψυχραιμίαααααα....σε πανε για μαγειρεμα τυπε..δεν ξερεις τι λουλουδια κυκλοφορουν εδω μεσα..σε βλεπω γιουσουφακι σε δελο για μερακληδες στα εμιρατα..
Αλλιώς είναι ο καθένας στο ίντερνετ και αλλιώς στην πραγματική ζωή. Αυτό οφείλουμε να το ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ , αλλά όταν μιλάς με κάποιον, έστω και απο το ίντερνετ μπορείς να καταλάβεις πολλά.κωστακη και ο ορεστης αξιολογος και μορφωμενος παρουσιαζονταν στο ιντερνετ.
αυτο τυπε με τα γραμματα κ το επιπεδο να το προσεξεις λιγο..Τώρα σοβαρά θες να σου στείλω τα μηνύματα που ανταλλάσω εδώ μέσα ή και στα emails ;; Αυτό έλειπε να εκθέσω τόσο κόσμο. Αλλά έχω γνωρίσει απο το ίντερνετ πάντα και μόνο, και αξιόλογους μορφωμένους ανθρώπους. Δεν είμαστε εδώ όλοι αγράμματοι και χαμηλού επιπέδου όπως φαντάζονται μερικοί. Λοιπόν το λήγουμε εδώ γιατί αρκετά ξεφύγαμε απο το θέμα και δεν είναι αυτός ο σκοπός , τουλάχιστον ο δικός μου.
δεν στριβει λεμε..με ολο το σαι παιζει τοπι(δηλωνει)..κωστακη και ο ορεστης αξιολογος και μορφωμενος παρουσιαζονταν στο ιντερνετ.
τυπε κανεις μαντάλα ή κουμπωνεσαι???χχαχχαχαχαχ εγώ δεν τσιμπάω φίλε μου με τέτοια. Και με 5 άτομα και με 10 και με όλο το site μπορώ να τα βγάλω πέρα και με μεγάλη ψυχραιμία , όπως βλέπεις, χωρίς να βρίζω ή να προσβάλλω κανέναν. Ψυχραιμίαααααα....
Πολύ φοβάμαι δεν θα ζεις μέχρι τότε. Γιατί εγώ ποτέ δεν μιλάω με κάποιον εκτός απο το ίντερνετ, και εχω περιορισμένο κύκλο... πολύ στενό για όποιον κατάλαβε...δεν στριβει λεμε..με ολο το σαι παιζει τοπι(δηλωνει)..
ΥΓ θελω στικακι απο τον πρωτο βιασμο που θα φαει!!!
ηρεμησε ρε τυπε...οταν στην λενε ολοι αν εισαι εξυπνος και εχεις επιπεδο τραβα σε μια γωνια και σκεψου λιγο οτι κατι κανεις λαθος...Πολύ φοβάμαι δεν θα ζεις μέχρι τότε. Γιατί εγώ ποτέ δεν μιλάω με κάποιον εκτός απο το ίντερνετ, και εχω περιορισμένο κύκλο... πολύ στενό για όποιον κατάλαβε...