troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
γιαυτο εχουμε κριση αξιων και ελλειψη παιδειας....φευΤύπε είσαι πολύ άγριος, σορυ κιόλας.
γιαυτο εχουμε κριση αξιων και ελλειψη παιδειας....φευΤύπε είσαι πολύ άγριος, σορυ κιόλας.
Το να κρίνεις εσύ άλλους, εσύ που είσαι μέλος 12 χρόνια και έχεις μόνο 1 , 1 κριτική όλη και όλη, είναι κάπως αστείο... να το πω κομψά....και εσυ με πρωτο ποστ τν μαιο ποτε προλαβες να γνωρισεις κοσμο απο δω μεσα?
Το να κρίνεις εσύ άλλους, εσύ που είσαι μέλος 12 χρόνια και έχεις μόνο 1 , 1 κριτική όλη και όλη, είναι κάπως αστείο... να το πω κομψά....
γιαυτο εχουμε κριση αξιων και ελλειψη παιδειας....φευ
Πάνω απο 1 σίγουρα , ειδικά για 12 χρόνια. Εκτός και αν πηδάει κάθε 12 χρόνια.... Τελοςπάντων δεν θα το πήγαινα στο τόσο προσωπικό, αλλά ο τυπάκος θέλησε να το πάει και πήρε μια ανάλογη απάντηση γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω χρωστούμενα......Τύπε, στις πόσες κριτικές θεωρείται κανείς σοβαρός και αξιόπιστος;
κ αυτη τη μια να ξερεις,μια τσατσα με εβαλε να τη γραψω.Το να κρίνεις εσύ άλλους, εσύ που είσαι μέλος 12 χρόνια και έχεις μόνο 1 , 1 κριτική όλη και όλη, είναι κάπως αστείο... να το πω κομψά....
χχαχαααχαχαχ τουλάχιστον έχεις χιούμορ. Καλό αυτό θα γαμήσεις πολλές. Στις γυναίκες αρέσει το χιούμορκ αυτη τη μια να ξερεις,μια τσατσα με εβαλε να τη γραψω.
μετα με στειρωσανε
δεν το μαζευεις λιγακι γιατι το παρατραβας/Πάνω απο 1 σίγουρα , ειδικά για 12 χρόνια. Εκτός και αν πηδάει κάθε 12 χρόνια.... Τελοςπάντων δεν θα το πήγαινα στο τόσο προσωπικό, αλλά ο τυπάκος θέλησε να το πάει και πήρε μια ανάλογη απάντηση γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω χρωστούμενα......
Δουλειά σου..... ;)δεν το μαζευεις λιγακι γιατι το παρατραβας/
χαχααχα πολύ θα θελες, αμ δε.......Το χαζέψατε το παιδάκι. :S
για τη κριση αξιων τυπε?Έλα μάγκες αρκετά τράβηξε. Αν θέλετε να πείτε κάτι για το θέμα πείτε το αν όχι πάτε σε κάποιο πιο ενδιαφέρον. Έχει πολλές επιλογές εδώ μέσα και για όλα τα γούστα..
ωραία το είπες, άντε στο καλό τώρα. Έκανες το χρέος σου.. Σε ευχαριστούμε ....χαχαχχαγια τη κριση αξιων τυπε?
εχω κατι να πω.
δε μας χεζεις ρε νταλαρα.
για τον πουτσο ειμαστε κ εξω..Ο λαός μας δυστυχώς είναι ο ορισμός και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης παιδείας. Δεν έχουμε χαρακτήρα, για όλα μας φταίνε οι άλλοι και εμείς είμαστε σε όλα τέλειοι. Η γνώμη μου δε είναι ότι σα λαός, μα αξίζουν πολλά δεινά, πολλά χειρότερα από όσα έχουμε βιώσει. Μας αξίζει να μας πετάξουν από τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας και να μας στείλουν στα 4 σημεία του ορίζοντα. Γιατί μόνο σαν ξένοι ξέρουμε να φερομαστε σωστά. Σαν κάτοικοι αυτής της χώρας φερομαστε ως κάφροι. Είναι δυνατόν 8 το πρωί, επειδή κάποιος δεν πρόσεξε ένα στοπ και παραλίγο κάποιος να πέσει πάνω του, στο επόμενο φανάρι ο από πίσω να τον βρίζει με ο,τι βρισιά υπάρχει στην ελληνική γλώσσα; Όχι κύριε.εσενα π βρίζεις σου αξίζει να κατέβει ο μπροστινός με ένα ρόπαλο και να σου κάνει το αυτοκίνητο καμπριολέ. Γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε. Για να καταλάβουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε, πρέπει να μας κάνουν κακό. Γιατί έχουμε την καραμέλα της ακρόπολης και της δημοκρατίας και δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα από τα δύο. Στο όνομα της δημοκρατίας καταλύονται τα πάντα. Αξίες θεσμοί όλα. Πετάς κάτι στο δρόμο, σου κάνουν παρατήρηση και αντί να παραδεχτείς το λάθος σου, κάθεσαι και βρίζεις τον άλλο ως κλασικός νεοέλληνας. Και αν σ πει κάποιος κάτι θα πεις "τι του είπα;δημοκρατία δεν έχουμε;δε μ επιτρέπεται να έχω ελευθερία λόγου;" Γιατί τέτοιοι είμαστε...
πες και το αλλο το καλο ρε χαζεψει ο κωστακης....για τη κριση αξιων τυπε?
εχω κατι να πω.
δε μας χεζεις ρε νταλαρα.
ειναι καλο παιδι ο κωστακης.πες και το αλλο το καλο ρε χαζεψει ο κωστακης....
Σας αγαπω...
Μαρια Αλιφερη
Νέος και με πολλές καύλες να συμπληρώσω μόνο..ειναι καλο παιδι ο κωστακης.
απλα ειναι νεος στο σαη και δε ξερει.