είμαι Αθήνα στο μετρό μια από τις λίγες φορές που το έχω πάρε είναι μια κοπελίτσα στα 21-22 έγκυος με την κοιλιά σαν να κουβαλάει τετραδιμα στην κυριολεξία ήταν όρθια κ σηκώνομαι πάνω να κάτσει στο κάθισμα στα καπάκια κάθεται μια 35-40 κ της λέω "συγνώμη σηκώθηκα να κάτσει η κοπέλα που είναι έγκυος" κ μου απαντάει "εγώ είδα άδεια καρέκλα αν δεν μπορεί να κάθεται όρθια να παίρνει αμάξι όχι μέτρο" όπως ήταν μία που το είπε κ μία που την πέταξα κάτω από το κάθισμα κ έβαλα τη κοπέλα κ άρχισε να φωνάζει ξεσηκώθηκαν κ κάποιοι άλλοι μαλακές κ μου την έπεσαν κ κάνει μια γιαγιά κίνηση 70+ με μαγκουρα σηκώνεται κ της λέει "αφού είσαι τόσο κουρασμένη κ δεν μπορείς να κάτσεις όρθια Παρ την δική μου θεση να σταματήσουν να φωνάζουν κ οι άλλοι"
Πολλοί τα έβαλαν μέχρι κ με την γιαγιά κ δεν μιλάω για 17χρονα αλλά για 40 χρόνων μαλακές
Κ ένας λόγος που δεν θα εμένα Αθήνα είναι γιατί κατά πλειοψηφία αυτή η ανθρώπινη πλευρά έχει χαθεί μιλάμε για τεράστιο ποσοστό ναρκισσιστων
τυπε γραψε κ την συνεχεια να χυσουν οι καυλεουρες..
Το αυθαδες μιλφονι φοραγε δερματινα κ μποτες της βερμαχτ ή 18ποντη λουμπουτεν για καρφωμα-τσακισμα αρχιδακιων???
Οι κονιορδοι πυρφοροι που την υπερασπιστηκαν ηταν δροσεροι κρυφοπουστες που στοχευαν στο στραπονιασμα της βαλβιδας τους απο την αναιδη αφεντρα ή μαλακοπιτουρες αγαμητοι με αγνοια κινδυνου???
Η νεαρα πρεγκο που σε καυλωσε θανατηφορα,τι μεγεθος βυζουμπες κουβαλαγε???
Τιγκα στο εβαπορε ή ακομη τζουφιες??.
Τι φοραγε παιχτουρα μου???
Πως φαντασιωθηκες να την παρεις κ πως τελικα την πηρες???
Μην μου πεις οτι δεν σου εδειξε εμπρακτως την ευγνωμοσυνη της για οσα εκανες γι αυτην..
Με το μαχητικο γκιλφονι τι παιχτηκε???
Την ευχαριστησε η εγγονα???
Εσυ την παρασημοφορησες ως αξια συναγωνιστρια σου???
Παιχτηκε τζιβιτζιλικι μεταξυ τους κ εσυ στο ματι ή σε παρταραν κ οι δυο Ιβανοη μου???
Οι λαθρο του βαγονιου τι ρολο επαιξαν στο σκηνικο που παιχτηκε κ πως ξεκαυλωσαν αργοτερα???
Χαστουκες επεσαν???κανα μαστιγωμα???
ΠΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΕΛΕΟΣ..
ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ???