kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παίδες καταρχην 35 είμαι... επειδή μάλλον την άκουσα πριν από λίγο με έπιασε ταχυπαλμία έντονη ναυτία και τάση για εμετό σε συνδυασμό να έχω ανεβάσει πίεση, μη φρικάρετε μετρήθηκα πριν από λίγο και είχα 18 μεγάλη 11 μικρή ...Είχα μια δύσκολη και έντονη ημερα με αρκετές συγκρούσεις στην δουλειά μου, εχθές και σήμερα γενικά θα έλεγα πως ζορίστηκα αρκετά είμαι και από τους μαλακες που δεν ανοίγω το στόμα μου να τα μοιραστω με αλλους τα αγχη μου ,κοινώς τα μαζεύω μέσα μου με αποτέλεσμα να σκάω που λένε ....
Χθες δεν είχα κανένα σύμπτωμα όλα o.k ήπια 2 ποτακια όταν γύρισα σπιτι, ηρέμησα και ξεράθηκα στον ύπνο. Σήμερα πριν από λίγο χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα την άκουσα κάπως μπήκα για μπάνιο αλλα κυριολεκτικά η ταχυπαλμία ήταν εντονη σχεδόν ένιωθα την καρδια μου στο στήθος να βαράει σαν μπιέλα...χωρίς να ξεκινήσει το ψιλό γάζι είχε κανεις τέτοια εμπειρία να καθησυχάσω κάπως την όλη ιδέα γιατί δεν το κρύβω πως με πιάσανε κάτι ιδέες τύπου καρδια κτλ ...και μην αρχίσετε τις μαλακίες ευχαριστώ ...
Χθες δεν είχα κανένα σύμπτωμα όλα o.k ήπια 2 ποτακια όταν γύρισα σπιτι, ηρέμησα και ξεράθηκα στον ύπνο. Σήμερα πριν από λίγο χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα την άκουσα κάπως μπήκα για μπάνιο αλλα κυριολεκτικά η ταχυπαλμία ήταν εντονη σχεδόν ένιωθα την καρδια μου στο στήθος να βαράει σαν μπιέλα...χωρίς να ξεκινήσει το ψιλό γάζι είχε κανεις τέτοια εμπειρία να καθησυχάσω κάπως την όλη ιδέα γιατί δεν το κρύβω πως με πιάσανε κάτι ιδέες τύπου καρδια κτλ ...και μην αρχίσετε τις μαλακίες ευχαριστώ ...