Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
kosta77733
η τιμη αυτη ηταν απο το σαιτ της αιρφρανσ
απλως διαλεκσα ημερομηνιες με το πιο φθηνο ναυλο(σου βγαζει παντα +_ 6 μερες και διαλεγεις)
βαλε στο σαιτ τις ιδιες ημερομηνιες αναχωρηση 22/10 επιστροφη 22/11 να δεις
απλως για μαρτιο απριλιο που λετε να πατε καλο ειναι να δειτε τις τιμες 3 μηνες πριν ακριβως

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
θα το πω γιατι θα σκασω αλλιως ,
γυρνοντας απο επισκεψη σε φιλο μου  (τρομαρα μου) που εχει σχεση με κουβανη και μενει στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ,η οποια δεν εχει 2 μηνες που ηρθε απο κουβα και τωρα συζουν.....
ειδα εκπληκτος ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
και οταν ρωτησα γιατι,
αυτος γεματος αφελεια μου ειπε....<ετσι το συμφωνησαμε ,μια βδομαδα τα πιατα ο ενας και μια βδομαδα ο αλλος>...... :kissass2: :s&m_2: :s&m_1: :S :rockon: :o :o :o :o :o

και ρωτω....οταν ΑΥΤΗ σηκωσει ψηλα τον αμανε και αρχισει τα μα μου σουξου μουξου μη οχι δεν κτλ ποιος θα φταιει
α) η κακη κουβανη?????
β) η ο μαλακας που την εφερε εδω και απο μονος του θα βγαλει τα ματια του??????
απαντηση=το β)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Σε ευχαριστω πολυ Spuros.Εμεις ειμαστε 3 φιλοι και εχουμε σκοπο να παμε Μαρτιο Κουβα...Περυσι το Μαρτιο και τωρα Σεπτεμβριο πήγαμε Πατταγια Ταυλανδη....Ελπιζω να περασουμε εξισου η ακομη καλυτερα...Μονο μια ερωτηση..Αυτες οι τιμες που λες (960 €)ειναι απο καποιο ειδικο σαιτ??Γιατι απο το σαιτ της Airfrance δεν βρισκω πουθενα καπου απο 1100 €....
Κωστα μια συμβουλη για να περασετε καλυτερα στην Κουβα(Μπορει και να την ξερετε)
Μην περιμενετε να βρειτε μια Ταυλανδη σε πιο μαυρο-Latin χρωμα,ουτε να βρειτε την ελευθερια και τις ευκολιες που παρεχει στον τουριστα και δυστυχως ουτε τα υπεροχα μασαζ.Φυσικα μην περιμενε να βρειτε κατι παρομοιο της walking street + οτι η Αβανα ειναι ακριβη πολη(πιο φτηνη απο Ελλαδα) αν και τωρα οπως εγιναν οι ισοτιμιες εχει ακριβινει πολυ και η Ταυλανδη.
Τα καλα της Κουβας τα εχεις διαβασει καιτα εχεις δει στις προηγουμενες σελιδες.. ;)
Για αεροπορικα δες και την airtickets.gr

ΥΓ:CUBA EN MI CORAZON PARA SIEMPRE... :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Κωστα μια συμβουλη για να περασετε καλυτερα στην Κουβα(Μπορει και να την ξερετε)
Μην περιμενετε να βρειτε μια Ταυλανδη σε πιο μαυρο-Latin χρωμα,ουτε να βρειτε την ελευθερια και τις ευκολιες που παρεχει στον τουριστα και δυστυχως ουτε τα υπεροχα μασαζ.Φυσικα μην περιμενε να βρειτε κατι παρομοιο της walking street + οτι η Αβανα ειναι ακριβη πολη(πιο φτηνη απο Ελλαδα) αν και τωρα οπως εγιναν οι ισοτιμιες εχει ακριβινει πολυ και η Ταυλανδη.
Τα καλα της Κουβας τα εχεις διαβασει καιτα εχεις δει στις προηγουμενες σελιδες.. ;)
Για αεροπορικα δες και την airtickets.gr

ΥΓ:CUBA EN MI CORAZON PARA SIEMPRE... :rockon:
Gabino ο δικος εχει παει πανω.... εχω μιλησει 4 φορες στο τηλ και δεν εχει αφησει τιποτα.... εχει στεγνωσει.... πιστευω να καταλαβες για ποιον λεω.... αλλιως στειλε πμ

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Gabino ο δικος εχει παει πανω.... εχω μιλησει 4 φορες στο τηλ και δεν εχει αφησει τιποτα.... εχει στεγνωσει.... πιστευω να καταλαβες για ποιον λεω.... αλλιως στειλε πμ
Τι εγινε γυρισε το φιλαρακι;Περιμενω νεα του... ;)
Οτι ειναι ο "αρχοντας" της κεντρικης Κουβας ειναι γνωστο... :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τι εγινε γυρισε το φιλαρακι;Περιμενω νεα του... ;)
Οτι ειναι ο "αρχοντας" της κεντρικης Κουβας ειναι γνωστο... :rockon:
ελα ρε campino ο αρχοντας ειμαι.... γυρισα στις 27.... εχεις φιλακια απο το πιτσιρικι.... την γειτονισσα του χαρη....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
xpapad  εισουνα κεντρικη κουβα,σιεγκο ντε αβιλα, μορον,καμαγουευ κτλ,αχ τα ειχα φαει με το κουταλι εκει τα μερη

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
αυτη η περιοδος ειναι καλη να παει καποιος κουβα?τις κοπελες που γνωριζεις που τις πηδας?για ολο το βραδυ ποσο ειναι η τιμη?απο γνωστο ξερω οτι οντως στην πεφτουν μιλιουνια οι γκομενες ειδικα εξω απο τα κλαμπς προκειμενου να πουν οτι συνοδευονται και να τις αφησουν να μπουν μεσα...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pepermint οι γκομενες σου πεφτουν μιλιουνια εξω απο τα τουριστικα κλαμπ για να βγαλεις και για αυτες ςισητηριο-εισοδο οποτε να γινει ο σχετικος τζιρος στο κλαμπ
επισης μεσα θα περασουν ολες και θα σου προτεινουν ποσο θελουν για πηδημα
διαβασε πισω ολα τα ποστ να σου λυθουν οι αποριες
και μην ξεχνας ο στοχος ειναι παντα το πορτοφολι σου

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Americalatina.gr. Οι κουβανικές Αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους που συνετρίβη στο κέντρο της Κούβας με 68 επιβάτες. Το μαύρο κουτί θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το αεροπλάνο της Aero Carribean παρασύροντας στον θάνατο όλους τους επιβάτες 28 απο τους οποίους ήταν ξένοι τουρίστες κυρίως από Αργεντινή, Μεξικό, Ολλανδία.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
καποιος που εχει παει ας πει τι τιμεσ παιζουν για να παρεισ μια στο ξενοδοχειο να  :fuck2:.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ππερμιντ ο σεκιουριτυ του χοτελ θα ζητησει τουλαχιστον 50 κονβερτιμπλες για να τη μπασεις μεσα αλλα μεχρι τις 6 το πρωι μετα αλλαζει η βαρδια και περιπλεκεται το θεμα

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Εδω    φιλε    βρηκα    ενα  συνονοματο  σου  :grin:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
trikarde πρωην κουβανοπληκτος παρακαλω
ειδατε πλακα πλακα τι επαθε ο γιατρος απο τη θεσσαλονικη που τον καθαρισε η κουβανη πρωην συζυγος μαζι με το νεο της φιλο?
γιαυτο παρτουζες ρε γιαυτο ειναι φτιαγμενες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
κανα νεο απο τους παρεδημουντες κουβανους στο ελλαντα εχουμε?
εμαθα οτι ο χουαν ηρθε στην πατρινια στη πατρα
δεν αντεξε η πατρινια μακρια απο το 40 αποντο εργαλειο του χουαν και τον εφερε ελλαδα να τον σπιτωσει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αμα μια ελληνιδα παει με κουβανο ποτε δεν τον ξεχναει.....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κανα νεο απο τους παρεδημουντες κουβανους στο ελλαντα εχουμε?
εμαθα οτι ο χουαν ηρθε στην πατρινια στη πατρα
δεν αντεξε η πατρινια μακρια απο το 40 αποντο εργαλειο του χουαν και τον εφερε ελλαδα να τον σπιτωσει
σπυρο
αναφορες και φωτογραφιες απο φλοριανοπολις δεν ειδαμε ....
η κανω λαθος????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom