Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυο μηνες ακομη!!!
Μετραω μερες και το βοδι ο δικος μου παει Κουβα για γιαμπρος αυριο.
Ξεκιναει την ελληνικη αποικια στο Ciego de Avila!! arriba hombre  :rockon: :rockon:

Για μας τους υπολοιπους προτεινω ο καλυτερος ελληνικος σταθμος για σαλσα. :rockon:
Νομιζω οτι ενα καλο πουρακι Cohiba Esplendidos συνδεεται μe καλη μουσικη.
Αλλα τα κουβανικο μωρο λειπει και  :jerking: :jerking:.... :jerking:  duro.

Τωρα και στα σοβαρα δεν υπαρχει τιποτε για αγορα ακινητου στην Κουβα. Δυο projekt μονο Playa Estes και Havana οπου το ΚΚΚ τα σταματησε. Αγορα μονο μεσω κουβανου με τα ρισκα του.  :headbang: :headbang: :headbang:

Το εμπαρκο ειναι σχετικο, την δεκαετια του 90 ηταν πραγματικο, τωρα βρισκεις οτι θελεις. Φρανγκα δεν υπαρχουν και αυτο ειναι και το μεγαλυτερο εμπαργκο. Αλλα εδω που τα λεμε πως αυτες οι θεες θα κοιταζαν κατι τσοφλια σαν και εμας, εαν δεν ηταν τα φταλε στην μεση  :dancing:

Το εμπαργκο δεν το σπαει κανενας στο US, γιατι δεν βγαινεις προεδρος χωρις τα κουβανακια του Μαιαμι περιπου στο 1,5 εκ.
Και η Κουβα δεν θελει να γινει Μαιαμι, τι να φερει τον Scareface πισω και να πουλανε κοκα.
Με την βοηθεια Κινας καινουργια λεωφορεια παντου, βοηθεια Βενεζουελας καινουργιο διηλυστηριο ολα θα πανε πολλη καλυτερα.  :rockon: :rockon: Κοιταν παντως στο Κινεζικο μοντελο.

Οσο για μας συναγωνιστες arriba Cuba y pan seco. :cool2:

Περασε μια μερα ακομη και εχουμε 59. :S 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα με πάρεις μαζί σου;;;κ γω Πειράιώτης είμαι :boobies:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ σκοτεινε χωρια το οτι εισαι Πeιρaiωτης εισαι και στο Π.Γ του Forum.
Οχι μονο σε περνω αλλα τα δυο μας θα το περναμε το μαγαζι. :rockon: :rockon: :rockon:
Listos para vencer hombre y pan seco

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελπίζω μόνο το Π.Γ. να μην σημαίνει κατι κακό :think:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολιτικο γραφειο κατι μετα τον Καστρο τον ιδιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εγω παντος ψηφισα
Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω
Τελος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.006
Πόντοι
22.785
Οριστε ψηφησαμε.....Κουβαρααααααααααααα σου ερχομαι.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ψηφισα και γω,φυσικα το τελευταιο.. :rockon:
Αλλα μπαινει και το τεραστιο δειλλημα:Κουβα ή την σιγουρια της Ταυλανδης-Πουκετ.. :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.006
Πόντοι
22.785
Ψηφισα και γω,φυσικα το τελευταιο.. :rockon:
Αλλα μπαινει και το τεραστιο δειλλημα:Κουβα ή την σιγουρια της Ταυλανδης-Πουκετ.. :think:
Μακρια ερχεται τσουναμι απο εκει.......τζιζζζζζζζζζζζζζζζ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Κούβα !!! Κάστρο και ξερό ψωμί

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ταυλανδη με τα χιλιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειμαι προκαταλημενος (και καλα!!!!) :2funny:
οπου γουσταρει ο καθενας παιδια και Κουβα υπεροχα (οσο φυσικα θα υπαρχει ο Καστρο  :2funny: μετα ερχονται τα λαμογια οι Αμερικανοι. :headbang:..) και Ταυλανδη τρομερα και τα γυρο γυρο Καμποτζη Λαος Βιετναμ  :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
'Οξω ρε οι λάτρεις της κίτρινης φυλής.Κούβα και πούρα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Υ.Γ.:Θέλω να μου φτιάξουν οι υπεύθυνοι του σάιτ ένα smiley να καπνίζει πούρα;;;;
Γίνεται σας παρακαλώ πολύ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εγω παντος ψηφισα
Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω
Τελος.
και εγω θελω να παω εκει. Τωρα με το σκατοδολαριο συμφερει εχω ακουσει και χαμηλες τιμες 1700 ευρω για 10 μερες.

Απλα μακρια απο τα σκατονησια μας, πληρωνεις τους μαλακες και δεν απολαμβανεις και τιποτα.

Εκτος την Κρητη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τα προσωπικά σου έξοδα μαζί με μερικές αξιοπρεπείς αγορές πούρων θες 800 γιούργια.Από κει κπέρα σε τι εποχή θα βρεις τα αεροπορικά είναι το ζήτημα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
'Οξω ρε οι λάτρεις της κίτρινης φυλής.Κούβα και πούρα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Υ.Γ.:Θέλω να μου φτιάξουν οι υπεύθυνοι του σάιτ ένα smiley να καπνίζει πούρα;;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

www.clipartof.com] [/url]

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

καλα θα ερθεις γονατιστος και με δηλωση 105 για πληροφωριες σκοτεινε
σου ειπα καλη η Κουβα αλλα στην Νοτιοανατολικη Ασια σου φευγει το μυαλοοοοοοο

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ταυλανδη με τα χιλιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειμαι προκαταλημενος (και καλα!!!!) :2funny:
οπου γουσταρει ο καθενας παιδια και Κουβα υπεροχα (οσο φυσικα θα υπαρχει ο Καστρο  :2funny: μετα ερχονται τα λαμογια οι Αμερικανοι. :headbang:..) και Ταυλανδη τρομερα και τα γυρο γυρο Καμποτζη Λαος Βιετναμ  :rockon:

Ταυλανδη οκ εχω παει πεντε φορες και εχει και αυτη τα καλα της.
Phuket οπως καποιος αναφερθηκε εχει δεκα χιλιαδες γκομενες ετοιμες να σε φτιαξουν. Ομως φιλαρακι πρεπει να παραδεχθουμε οτι ειναι βιομηχανια κρεατος. Υπαρχουν φυσικα τα γουστα οτι ολοι δεν γουσταρουν την κιτρινη φυλη και οπως αλλοι την μαυρη. :hmm:

Εγω προτημω Κουβα για τρεις καθορισμενους λογους.
Δεν μαμω γκομενακι 1,40 40 κιλα και να φοβασαι μην του σπασεις τιποτα και δεν λεμε παρθενια  :S :S :S
Δεν γουσταρω αλυσιδα βιομηχανικη να στεκεσαι στην ουρα γιατι τα καλα Ταυλανδεζακια εχουν ουρα με εισητηριο  :tickedoff: :tickedoff:
Δεν γουσταρω μονο ενα ειδος αλλα μιξη χρωματος και φυλων.  :rockon: :rockon: :rockon:

Τελικα φιλαρακο μου αρεσει η Κουβα γιατι δενεσαι με το μωρο γιατι ειναι η μονη χωρα που δεν εχει μονο τον ορισμο πουτανα αλλα Hinetera και σε αυτο το γκρουπ βρισκεις διαμαντια που δεν υπαρχουν αλλου :happy: :happy: :happy:

Τελικα αλλο να η γκομενα να σου χορευει Τhai με κατι νυχια μισο μετρο στριγλιζωντας Καραοκε
και αλλο reggeaton και να παθεις συγκαμα :helpplea: :helpplea: :helpplea:
www.youtube.com/watch?v=d0JUhRnbg2s]http://www.youtube.com/watch?v=d0JUhRnbg2s [/video] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  Τhai
www.youtube.com/watch?v=wb35M43Kcds]http://www.youtube.com/watch?v=wb35M43Kcds:banghead[/video]: :headbang: :headbang: Σαλσα
www.youtube.com/watch?v=JZIlW_6RxDM]http://www.youtube.com/watch?v=JZIlW_6RxDM[/url[/video]] :headbang: :headbang: :headbang: Reggaeton
Kαντε συγκριση μονοι σας.

56 μερες ακομη :S     

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δυδτυχως δεν εχω παει σε καμποια απο τις 2 αλλα μαλλον συμφωνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom