Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα βρε μην αραπαζεσαι ετσι!δεν απολογεισαι για τιποτα...δεν υπαρχει λογος για αυτο...απλα ανεφερα καποιες σκεψεις!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και δεν σκόπευα να το κάνω... αλλά θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι συχνά χρησιμοποιείς εκφράσεις που προκαλούν (με βάση πάντα το εισόδημα)...

να είσαι σίγουρος ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν στο site, πόσα λεφτά έχεις εσύ ή εγώ, ούτε πως τα απέκτησες, ούτε που θα τα φας... 

Αυτό έπρεπε να γράψεις απ την αρχή κ συμφωνώ απόλυτα.

Επισκέπτης
ʼντε να σου πω μια τελευταία κουβέντα όσο θα είμαι ακόμα on line...

δεν έχουμε έρθει σε αντι-παράθεση ποτέ στο παρελθόν... και δεν σκόπευα να το κάνω... αλλά θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι συχνά χρησιμοποιείς εκφράσεις που προκαλούν (με βάση πάντα το εισόδημα)...

να είσαι σίγουρος ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν στο site, πόσα λεφτά έχεις εσύ ή εγώ, ούτε πως τα απέκτησες, ούτε που θα τα φας... 
Μα βρε αδερφε...εξηγησα νομιζω επαρκως απ'την αρχη...πως οσον αφορα τα στριπ....τα παιδια/κυριοι που ειναι του Χ εισοδηματος ειναι για λυπηση....κ αυτο γιατι δν μπορουν να ανταπεξελθουν σε σοβαροτερους τομεις της ζωης τους...κ καθονται κ ασχολουνται με τα στριπ...κ τελικα δημιουργουν σε τυπους σαν κ εμενα ''προβλημα''...
Δν εχω προβλημα με τα εισοδηματα καθε ανθρωπου...ισα ισα...που αδιαφορω οταν δν μπλεκονται στα ποδια μου...ή γενικα δν βρισκονται μπροστα μου...

Απ'τη στιγμη λοιπον που δν ενδιαφερει κανεναν για τα λεφτα μου/σου/του κλπ κ την πηγη προελευσης τους ή την σπαταλη τους....ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ....ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ''ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ''....γιατι πολυ απλα δν ξερει κανεις αν ισχυει...κ γιατι δν εχει νοημα να απαντα με αυτη την αστηρικτη ηλιθιοτητα κ χωρις επιχειρηματα για το Χ,Ψ,Ζ θεμα που γραφω...

Αυτα κ συγγνωμη για το υφος/στυλ...απλά ενιωσα οτι μου επιτιθεσαι αδικα......νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρη η αποψη μου...απλα μπορουσες να πεις οτι διαφωνεις...ακομη κ προκλητικη να ειναι η αποψη μου...δν ειναι σωστο νομιζω να απαντας με το στυλ που το εκανες...τεσπα...αποψεις ειναι αυτες κ μπορει να κανω λαθος...

καλα βρε μην αραπαζεσαι ετσι!δεν απολογεισαι για τιποτα...δεν υπαρχει λογος για αυτο...απλα ανεφερα καποιες σκεψεις!
βρε αδερφε...δν βλεπεις τοση ωρα οτι απολογουμαι...δλδ τι πρεπει να υποθει για να δεις οτι ειμαι με την πλατη στον τοιχο επειδη εχω διαφορετικη αποψη....????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το ότι οι χαμηλότερες οικονομικά τάξεις δεν θα είχαν το δικαίωμα να κάτσουν σε τραπέζι/καναπέ αφού δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν μέσα σε ένα τέτοιο μαγαζί αμέτρητα ? πρώτη φορά το ακούω....μάλλον φίλε ξεχνάς πώς εδώ μέσα οι περισσότεροι μάλλον στο ίδιο καζάνι βράζουμε...δεν είμαστε ούτε ο Κόκκαλης,ούτε ο Βαρδινογιάννης....όλοι έχουν δικαίωμα στην διασκέδαση με τα λίγα ή πολλά που έχουν...και αφού διαθέτεις χρήμα,όπως κατάλαβα και μπράβο σου,να παίρνεις 1 τήλ στον μέτρ να σου κρατάει πρώτο τραπέζι ή καναπέ rezerve να μην έχεις αυτά τα προβλήματα....και άσε τους άλλους που θα χαλάσουν 20-30-50-100 ? να κάθονται στις πίσω θέσεις.....τί να κάνουμε?Όλοι δεν γεννηθήκαμε πλούσιοι.....

Επισκέπτης
-Και τωρα καβλιαρηδες ξεσαλωστε μονο με 10 ?.. ( κλασσικη ατακα του DJ απο BG..)

-Oλοι χωρουν σε ενα μαγαζι..και οι εχοντες και οι κατεχοντες.. και οι wannaby..και οι φτωχοι και οι πλουσιοι.. και οι ξεροντες και οι μη ξεροντες..

Και ο Vasos "χτυπαει ανελεητα" ασχετως κοσμου.. :boobies:

Και ο mclein "διαφερει" στο πληθος.. ;)

Και ο Πανος ειναι "γνωστος" στην KGB ως Ρωσσοκηνυγος.. :knockinb:

Ολοι.. μα ολοι χωρατε..

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
Ξεκίνημα της χθεσινής βραδιάς με Baby Gold. Κλασσικά τίγκα. Η Βερόνικα και το νέο κοντοπούτανο που ήθελα να κάνω test-drive έλειπαν και απλώς ήπια την μπύρα μου και έφυγα.

Χμμμ λέω , δεν πάω Princess που δεν έχω πάει ποτέ; Τραγική ιδέα. Μετα απο εναν απλό χορό(χάλια) με μια μαύρη παίρνω ενα Asian style την Κιμ. Κάνουμε 2 χορούς και πάω να πληρώσω. Επειδή δεν ήξερα τιμές (1η φορά εκεί) και επειδή το πρώτο γκαρσόνι χρέωσε τον πρώτο χορο 11 αντι 12, δίνω στον νέο γκαρσόνι 52 ευρώ. Ακολουθεί ο φοβερός διάλογος.

Γκαρσόνι: Τι μου δίνεις το 2ευρω; Δεν με βολεύει. 25 ευρώ
Εγώ: Πόσο; 11 ευρώ δεν έχοθν οι χοροί;
Γκαρσόνι: (Με ύφος περιπαικτικό) Αυτα ήταν παλιά φιλαράκι. Τώρα έχει 12
Εγώ: Εγώ στο άλλο γκαρσόνι πλήρωσα 11 Ευρώ τον απλό.
Γκαρσόνι: Σε ποιον;

Εκει κοβεται ο ρυθμός και περπατάει πέρα δηθεν να βρεί το άλλο γκαρσόνι. Τον ακολουθώ και ο διαλογος συνεχίζεται.

Γκαρσόνι: Μάλλον καποιος λάθος έκανες.
Εγώ: Δεν έκανα λάθος. Κράτα μου 25. Πάντως για πρώτη φορά πελάτης δεν αρχίσαμε καλά.
Γκαρσόνι: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ( Ακούστε τι είπε το άτομο  :idiot: :idiot: )
Εγώ: (Χασκογελώντας  :cheesy: μετά την απίστευτης μαλακίας δήλωση) Οκ. Μπορώ να πληρώσω σε σένα και το ποτό. Ανυπομονώ να πληρώσω και να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στο μαγαζί.

Μετά το σοκ βουρ για Βαβυ 0 πειραιώς και μερικά χορίδια με Λουίζα και Πάμελα.

Υ.Σ.1: mclein δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεσαι στους χαμηλόμισθους που βγαίνουν να στα strip. Το έχεις παρακάνει και θα πρέπει να ντρέπεσαι πραγματικά για την συμπεριφορά σου.

Υ.Σ.2: Τώρα η κλικα μπορεί να πυροβολήσει  :tickedoff: άνετα για το σχόλιο στο Υ.Σ.1  :rockon:

Επισκέπτης
Υ.Σ.1: mclein δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεσαι στους χαμηλόμισθους που βγαίνουν να στα strip. Το έχεις παρακάνει και θα πρέπει να ντρέπεσαι πραγματικά για την συμπεριφορά σου.

Υ.Σ.2: Τώρα η κλικα μπορεί να πυροβολήσει  :tickedoff: άνετα για το σχόλιο στο Υ.Σ.1  :rockon:

Η κλικα δν εχει καμια σχεση μαζι μου...κ οπως βλεπεις ολοι ηταν εναντιον μου....ή δν εγραψαν καν γνωμη...οποτε κοψε τις μαλακιες περι κλικας κλπ...
Σ'αυτο το σαιτ παντα ημουν εκτος κλικας κ μπορει να το επιβεβαιωσει πολυς κοσμος εδω μεσα...

Οσο για το αν θα ντρεπομαι ή οχι ειναι δικο μου προβλημα...απο το να κανεις ''εξυπνες'' δηλωσεις απλα παπαρολογοντας δν μου λεει κατι...αν εχεις να υποστηριξεις με επιχειρηματα αντιθετη αποψη απ'τη δικη μου..καν΄το κ μπορουμε ν'αντιπαραθεσουμε τις αποψεις μας κ να βγαλουμε καποια συμπερασματα...

Καλο βραδυ...

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
175
Πόντοι
1
Η κλικα δν εχει καμια σχεση μαζι μου...κ οπως βλεπεις ολοι ηταν εναντιον μου....ή δν εγραψαν καν γνωμη...οποτε κοψε τις μαλακιες περι κλικας κλπ...
Σ'αυτο το σαιτ παντα ημουν εκτος κλικας κ μπορει να το επιβεβαιωσει πολυς κοσμος εδω μεσα...

Οσο για το αν θα ντρεπομαι ή οχι ειναι δικο μου προβλημα...απο το να κανεις ''εξυπνες'' δηλωσεις απλα παπαρολογοντας δν μου λεει κατι...αν εχεις να υποστηριξεις με επιχειρηματα αντιθετη αποψη απ'τη δικη μου..καν΄το κ μπορουμε ν'αντιπαραθεσουμε τις αποψεις μας κ να βγαλουμε καποια συμπερασματα...

Καλο βραδυ...

Το Υ.Σ.2 δεν ήταν όσο χιουμοριστικό όσο θα ήθελα. Διέγραψε το τελείως.

Οσον αφορά όμως τη συμπεριφορά σου μεγάλε. Τι επιχειρήματα θές; Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Το να υποβιβάζεις συνανθρώπους σου επειδή δεν έχουν την οικονομική σου άνεση δεν είναι επιχείρημα απο την δική σου πλευρά. Όμως έχεις δείξει πως είσαι αρκετα ξεροκέφαλος για να το καταλάβεις. Το ότι τα strip είναι πολυτέλεια μόνο των πλουσίων είναι μόνο δική σου πατέντα ( ίσως και μερικών αλλων εδω μέσα ).

Δεν πιάνω μία στο forum μπροστά σου, μιας και έχεις μεγαλύτερη γνώση του αντικειμένου strip από εμένα, όμως αυτό δεν θα με εμποδίσει να ζητήσω απο τους moderators το banαρισμά σου έτσι και επαναλάβεις τέτοιου είδους σχόλια.

Επισκέπτης

Οσον αφορά όμως τη συμπεριφορά σου μεγάλε. Τι επιχειρήματα θές; Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Το να υποβιβάζεις συνανθρώπους σου επειδή δεν έχουν την οικονομική σου άνεση δεν είναι επιχείρημα απο την δική σου πλευρά. Όμως έχεις δείξει πως είσαι αρκετα ξεροκέφαλος για να το καταλάβεις. Το ότι τα strip είναι πολυτέλεια μόνο των πλουσίων είναι μόνο δική σου πατέντα ( ίσως και μερικών αλλων εδω μέσα ).

Δεν πιάνω μία στο forum μπροστά σου, μιας και έχεις μεγαλύτερη γνώση του αντικειμένου strip από εμένα, όμως αυτό δεν θα με εμποδίσει να ζητήσω απο τους moderators το banαρισμά σου έτσι και επαναλάβεις τέτοιου είδους σχόλια.

Διεγραψε το μονος σου...(το Υ/Γ.2 κ οχι Υ/Σ.2...)!!!

Μεγαλε θα αποκαλεις εκει που σε ανεχονται...οχι εναν αγνωστο...νομιζω σε σεβαστηκα αρκετα στην απαντηση μου...

Δν υποβιβασα κανεναν...επαναλαμβανω πως τα σχολια μου για τους ''φτωχους'' ειναι μονο επι του θεματος στριπ...δν εχω προβλημα με κανεναν φτωχο ή καποιον που τεινει στο μεσαιο επιπεδο....
Δν με απασχολουν γενικοτερα στη ζωη μου...ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΑΚΟΜΗ Κ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ...Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΙΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ/ΠΕΡΙΤΤΟΣ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...

Το αν ειμαι ξεροκεφαλος ή οχι....ειναι παλι προβλημα μου...δν σε χαρακτηρισα κ φροντησε να μην το κανεις κ εσυ...γιατι μπορω κ εγω να σε αρχισω στους χαρακτηρισμους κ να περασεις μια χαρα...απο επιθετα κ καντηλια η ελληνικη γλωσσα ειναι αφθονη....ομως οσο κ να προκαλεις δν θα σου κανω τη χαρη...
Τα στριπ ειναι πολυτελεια κ ειναι για πλουσιους ή ανωτερου οικονομικου επιπεδου ανθρωπους κ οχι γι'αυτους που στερουνται για να πανε....οι 2οι...ειναι απλα κουτοι για μενα...κ οχι οτι με νοιαζει οτι ειναι κουτοι...απλα με ενοχλουν....

Δν με απασχολει αν πιανω στο φορουμ...αν θες σου χαριζω τα ποστ μου...τα αστερια μου...το νικνειμ μου...ολα...στα @@ μου τα γραφω...
Την πλακα μου κανω εδω μεσα...δν εχω προβλημα αν παραβω κανονες να προειδοποιηθω γι'αυτο ή ακομη κ να μπαναριστω...ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ + ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥ....αλλα τελικα μου απαντησαν πως δν ειναι αναγκη γιατι ξερουν τι ατομο ειναι...οποτε δν υπαρχει προβλημα μαζι μου...

ΑΛΛΑ κ ΜΠΑΝ να φαω δν με απασχολει πολυ....απλα θα σταματησω να κανω την πλακα μου σ'αυτο το φορουμ...δν θα τελειωσει η ζωη μου....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
διαβασα παραπανω για την αντιπαραθεση που δημιουργηθηκε με αφορμη τα ποσα μπορει να σπρωξει ο καθενας στα strip και για το αν οι πιο χαμηλομισθοι εχουν "δικαιωμα" να πηγαινουν σε αυτα τα μαγαζια. τη γνωμη μου την εχω ξαναγραψει. οτι περισσευει ξοδευουμε για τν καυλα μας.. εαν ξοδευουμε εστω και 1 ? παραπανω εις βαρος των μηνιαιων υποχρεωσεων που εχει ο καθενας τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
δικαιωμα στην διασκεδαση εχει και αυτος που θα παει με την εισοδο να πιει το ποτακι του και να χαζεψει το σοου και αυτος που θα παει να τα σπρωξει χοντρα ή λιγοτερο χοντρα.
τελος, ας μην ειμαστε τοσο ερειστικοι και προκλητικοι (δε μιλαω προσωπικα για κανεναν) με ανθρωπους που παιρνουν 650-700 ή ακομα και 1000?. αν δεν υπηρχαν αυτοι να κανουν ολη τη βρωμικη δουλεια, δεν θα υπηρχαν και οι λεφταδες που στηριζομενοι στη σαπιλα του συστηματος, στην τεραστια ανεργια και στην αισχρη εργασιακη νομοθεσια κανουν λογαριασμους σε ενα βραδυ ισους ή πολλαπλασιους με το μισθο που δινουν σε καποιον εργατη τους ή σε καποιον υπαλληλο τους.

ενας τυπος χθες, στο grand ritorno, για τα ματια της ξανθιας αλογας με το ονομα λουτμιλα (οταν κατεβηκε απο τα τακουνια, απο αλογα εδειχνε σαν απλο πουλαρακι...) ανοιξε πανω απο 10 κιβωτια (!!!!!) σαμπανιες.. αναρωτιεμαι, αν συμπεριφερεται και σαν αφεντικο στους υπαλληλους του ετσι. ρε τι κανει το μουνι..

Επισκέπτης
ενας τυπος χθες, στο grand ritorno, για τα ματια της ξανθιας αλογας με το ονομα λουτμιλα (οταν κατεβηκε απο τα τακουνια, απο αλογα εδειχνε σαν απλο πουλαρακι...) ανοιξε πανω απο 10 κιβωτια (!!!!!) σαμπανιες.. αναρωτιεμαι, αν συμπεριφερεται και σαν αφεντικο στους υπαλληλους του ετσι. ρε τι κανει το μουνι..

ετσι,πληροφοριακα το αναφερω...δν τις πληρωσε ολες...ειναι του μαγαζιου το παιδι...κ απλα παιδιαριζει...Δν ειναι μουνοδουλος...

Επισκέπτης
Oχι μονο ειστε off topic :cheesy:
αλλα αγνοειτε και το καταλληλότερο και ιστορικο πια thread ''Κοστος ζωης αγαμου φραπεδιαρη'' του vasos :2funny:

To πλεον καταλληλο μερος για τις αναλύσεις-απόψεις σας επι των οικονομικων strip θεμάτων ;)

Υγ1 Roκoss πανω κατω συμφωνω με την αποψη σου ;)
Υγ2 Ηρεμια παιδες μην αρχιζετε της κοντρες χωρις λογο
Υγ3 Παρακαλω στο ενλόγω thread μονο ενημερωσεις απο τα μαγαζια, μη γεμιζουμε με ασχετα ποστ για να μη κουραζουμε τον θειο Παπ που λειπει σε διακοπές και μπαινει στο σαιτ για λίγο. :dancing:
αδερφε βαλε ολα τα ''ασχετα'' ποστ στο θεμα που αναφερεις...αν ειναι δυνατον οταν τελειωσω με τον GrStallion....κ συνεχιζουμε απο εκει...οποιος φυσικα θελει...

Υ/Γ--->οποτε κανω κατι παρανομο μπαναρε με εσυ μιας κ εισαι παρον κ εγραψες στο τοπικ...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ετσι,πληροφοριακα το αναφερω...δν τις πληρωσε ολες...ειναι του μαγαζιου το παιδι...κ απλα παιδιαριζει...Δν ειναι μουνοδουλος...

εγω εμαθα πως εχει κανει αρκετες φορες δυνατους λογαριασμους για τη λουτμιλα.. τεσπα, αν τα' παιρνε απο την τσεπη μου θα με πειραζε.

απο τις ποσες σαμπανιες και πανω θεωρεισαι μουνοδουλος??

Επισκέπτης
εγω εμαθα πως εχει κανει αρκετες φορες δυνατους λογαριασμους για τη λουτμιλα.. τεσπα, αν τα' παιρνε απο την τσεπη μου θα με πειραζε.

απο τις ποσες σαμπανιες και πανω θεωρεισαι μουνοδουλος??

πλακα κανει....ακου που σου λεω....κατι ξερω παραπανω....

κ χωρις σαμπανιες μπορεις να θεωρηθεις μουνοδουλος....ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ Κ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ λεγεσαι σ'αυτη την περιπτωση....(δασκαλος and μαθητης production...)!!!!:):):):):):):):)...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δν υποβιβασα κανεναν...επαναλαμβανω πως τα σχολια μου για τους ''φτωχους'' ειναι μονο επι του θεματος στριπ...δν εχω προβλημα με κανεναν φτωχο ή καποιον που τεινει στο μεσαιο επιπεδο....
Δν με απασχολουν γενικοτερα στη ζωη μου...ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΑΚΟΜΗ Κ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ...Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΙΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ/ΠΕΡΙΤΤΟΣ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
Τα στριπ ειναι πολυτελεια κ ειναι για πλουσιους ή ανωτερου οικονομικου επιπεδου ανθρωπους κ οχι γι'αυτους που στερουνται για να πανε....οι 2οι...ειναι απλα κουτοι για μενα...κ οχι οτι με νοιαζει οτι ειναι κουτοι...απλα με ενοχλουν....
Φιλαράκι επειδή προκαλείς μάθε πώς στην χώρα που ζείς το 90% είναι φτωχοί και μεσαία τάξη....μάθε πως όλοι μα όλοι έχουν δικαιώματα...τα strip δεν είναι όπως παλιά τα καζίνα που έπρεπε να έχεις συγκεκριμένο ποσό χρημάτων επάνω σου.....το αν κολλάει η ροή του μαγαζιού ειλικρινά στα...@@@ μου.....ειλικρινά....το αν είσαι ξεροκέφαλος ή όχι είναι όντως προβλημά σου...το να προσπαθείς να πείσεις όμως όλους εδώ μέσα για αυτά που λές με συγχωρείς αλλά μεταφέρεις το προβλημά σου εδώ...που άκουσες ότι σε strip οι φτωχοί/μεσαία τάξη δεν χωρούν?Θα μας τρελλάνεις?Και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να αποκαλείς κουτούς κάποιους που πηγαίνουν εκεί?Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου.....δικαιωμά τους να σκορπάνε τα λίγα χρήματά τους όπου θέλουν...τουλάχιστον αυτοί θα ρίξουν και 1 ? σε ένα ζητιάνο στον δρόμο...άκου εκεί είναι πολυτέλεια για τους πλούσιους....και σου ξαναέγραψα...αφού εσύ έχεις χρήμα να κλείνεις τραπέζι και να κάνεις ότι γουστάρεις....να μην σε ενοχλεί κανένας....όσο για τους κουτούς(επανέρχομαι) που είπες απλά εγώ θα τους χαρακτηρίσω έξυπνους που δεν ταϊζουν τον κάθε επιχειρηματία που έχει αυτά τα μαγαζιά....και δεν τον κάνουν πλουσιότερο....έτσι θέλουν...ένα ποτό από τις 11 το βράδυ μέχρι να κλείσει....και ας βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι πλούσιοι...τουλάχιστον αυτοί οι επιχειρηματίες όταν θα κάνουν τα ταξιδάκια τους ανά την Ευρώπη δεν θα λένε για τους φτωχούς:''στην υγεία των μαλάκων..."

Πληροφοριακά...δεν είναι μουνόδουλος ένας που ανοίγει σε μιά striper 10 κιβώτια σαμπάνιες.....μάλιστα...το άκουσα και αυτό.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε μεγάλε σοβαρά μιλάς; Το αποτέλεσμα του διανοητικού σου κάματου ήταν να μπανάρεις κάποιον; Αν και θεωρώ το mclein φίλο μου, θεωρώ ότι από εχθές ήταν ιδιαίτερα σκληρός και επικριτικός σε ανθρώπους και καταστάσεις και που δεν έχει βιώσει. Εξέφρασε και μια άποψη και όσο υπέρ το δέον μονομερή  ήταν τα σχόλια αν προσέξεις υπήρξε και αυτή. O καθένας με τα γραφόμενα μπορεί να προσελκύει συμπάθεια ή αντιπάθεια, αλλά το να ζητάς εσύ να μπανάρεις για τα παραπάνω, στο τέλος τέλος ένα πολύ παλιότερο μέλος, είναι ακόμα πιο προκλητικό και αντικοινωνικό

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε βάλε ένα θέμα Κόστος ζωής άγαμου Μασαζιάρη, να αντιπαρατεθούν ο παπάς με τον pitsi αν μπορεί να πηγαίνει στα delux και στα fuel program

Επισκέπτης
Τι να σε μπαναρω? :2funny:
Το ριχνω απλα στη πλακα γενικα (γιαυτο και η μεταφορα θεματος :2funny:), προσπαθω να ηρεμω τα πνευματα για να ΜΗΝ φτανουμε στα ban :grin:
Bεβαια ανθρωποι ειμαστε ολο και καπου ξεφευγουμε :rockon:

Τεσπα, εγω προσωπικα επειδη δεν μπορεσα να τα βγαλω περα με το κοστος ζωης αγαμου φραπεδιαρη στη συντομη ενασχοληση μου με το σπορ, το ξαναγυρισα στο κοστος ζωης αγαμου μπουρδελιάρη :rockon: (και μασαζιαρη πατερ Γεωργιε, αν και εχω καιρο να τριφτώ :2funny:)

επειδη εθιξε το θεμα μπαναρισματος καποιο μελος...ειπα οτι αν παραβω τα ορια ειμαι ετοιμος να δεχτω την οποιαδηποτε αποφαση σας....

Φιλαράκι επειδή προκαλείς μάθε πώς στην χώρα που ζείς το 90% είναι φτωχοί και μεσαία τάξη....μάθε πως όλοι μα όλοι έχουν δικαιώματα...τα strip δεν είναι όπως παλιά τα καζίνα που έπρεπε να έχεις συγκεκριμένο ποσό χρημάτων επάνω σου.....το αν κολλάει η ροή του μαγαζιού ειλικρινά στα...@@@ μου.....ειλικρινά....το αν είσαι ξεροκέφαλος ή όχι είναι όντως προβλημά σου...το να προσπαθείς να πείσεις όμως όλους εδώ μέσα για αυτά που λές με συγχωρείς αλλά μεταφέρεις το προβλημά σου εδώ...που άκουσες ότι σε strip οι φτωχοί/μεσαία τάξη δεν χωρούν?Θα μας τρελλάνεις?Και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να αποκαλείς κουτούς κάποιους που πηγαίνουν εκεί?Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου.....δικαιωμά τους να σκορπάνε τα λίγα χρήματά τους όπου θέλουν...τουλάχιστον αυτοί θα ρίξουν και 1 ? σε ένα ζητιάνο στον δρόμο...άκου εκεί είναι πολυτέλεια για τους πλούσιους....και σου ξαναέγραψα...αφού εσύ έχεις χρήμα να κλείνεις τραπέζι και να κάνεις ότι γουστάρεις....να μην σε ενοχλεί κανένας....όσο για τους κουτούς(επανέρχομαι) που είπες απλά εγώ θα τους χαρακτηρίσω έξυπνους που δεν ταϊζουν τον κάθε επιχειρηματία που έχει αυτά τα μαγαζιά....και δεν τον κάνουν πλουσιότερο....έτσι θέλουν...ένα ποτό από τις 11 το βράδυ μέχρι να κλείσει....και ας βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι πλούσιοι...τουλάχιστον αυτοί οι επιχειρηματίες όταν θα κάνουν τα ταξιδάκια τους ανά την Ευρώπη δεν θα λένε για τους φτωχούς:''στην υγεία των μαλάκων..."
Πληροφοριακά...δεν είναι μουνόδουλος ένας που ανοίγει σε μιά striper 10 κιβώτια σαμπάνιες.....μάλιστα...το άκουσα και αυτό.....

το ξερω οτι το 90% ειναι οπως τα λες....κ τι εγινε.??? Μηπως θες να γινω κ εγω μερος τους ή να συχναζω στα μερη τους ?
δν ειπα οτι δν εχουν δικαιωμα να πανε σε στριπ...ειπα οτι ειναι μαλακια να πηγαινουν στα στριπ..κ οτι δν μ'αρεσει το θεαμα...οκ,αντιληπτο ?
Δν προσπαθω να πεισω κανεναν....οπως κ δν μπορει να με πεισει κανεις για το αντιθετο της αποψης μου...απλα παραθετω την αποψη μου...η οποια δν γινεται δεκτη...αλλα παντα χωρις επιχειρηματα κ κυριως με χλευασμο αεριτζη...
Γνωμη μου ειναι πως μεσα στα στριπ δν χωρουν οι φτωχοι κ οι κατω της μεσης...δν υπαρχει λογος υπαρξης τους...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ...
Κουτους τους αναφερω ως προς το οτι δν εχουν σωστες προτεραιοτητες στη ζωη τους...αλλα εδω εχεις ενα δικιο...κανονικα επρεπε να τους γραφω στα @@ μου κ να μην αναφερω καν οτι κανουν μαλακια...αλλα ελα που μπλεκονται στα ποδια μου...κ αναγκαζομαι να βλεπω τη μιζερη ζωη τους στα ματια τους...γι'αυτο τους αποκαλω κουτους...κατα τα αλλα εχεις δικιο...
Τα πολυτελη μαγαζια κ οι πολυτελεις υπηρεσιες ειναι για τους εχοντες οχι για τους πειναλες..αλλιως ο καθε φτωχος ας παρει ενα δανειο που θα δινει 1 ευρω καθε μηνα κ ας παει ν'αγορασει μια πορσε...σε μερικα δισεκατομυρια χρονια θα την ξεπληρωσει...παντως εχει το δικαιωμα να το κανει...κ θα ειναι κ εξυπνος...ασε που θα μοιαζει κ με πλουσιο...
Συνηθως δν κανονιζω τι θα κανω μια συγκεκριμενη μερα...γιατι ποτε δν ξερω τι μπορει να συμβει...οποτε δν θα εκτεθω στο μαγαζι...γιατι απλα μαζευει φτωχομπακουρους κ παιζει να μη βρω τραπεζι αν θελω να κατσω Π/Σ...

Υ/Γ-->Πληροφοριακα...μουνοδουλο δν κανουν εναν αντρα τα λεφτα που χαλαει για μια γυναικα...αλλα οι τροποι του στην προσεγγιση αυτης...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...να που μάθαμε κι ότι "σταματάει η ροή της ιστορίας" όταν μπαίνουν στα strip φτωχοί... :grin:

για συνέλεθετε ρε σεις λίγο,
κι εγώ πάμπλουτος είμαι, αλλά ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αυτό!  :sunglasses:

Επισκέπτης
Εχω να σας κανω κ μια προταση...εσας των υποστηρικτων της αντιθετης αποψης απ'τη δικη μου...

Να προτεινετε στον αλεξ κ οποιον αλλο υπευθυνο για το σαιτ..να βαλει όριο εισοδήματος πάνω από το οποίο θα απαγορεύεται να εκφέρει τις απόψεις του καποιος στο φόρουμ γιατί προσβάλλονται οι άλλοι!!! (οι κατωτερου εισοδηματος..)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom