Πολυτελή μαγαζιά τα strip....που πάνε μόνο πλούσιοι....και εσύ αναγκάζεσαι να βλέπεις την μιζέρια στα μάτια τους....λοιπόν φίλε μου εγώ φτωχός δεν είμαι....είμαι στην μεσαία τάξη....αν με θεωρείς μίζερο και ότι δεν πρέπει να πηγαίνω τότε πάω πάσο....πήγαινε εσύ ο πλούσιους...πήγαινε εσύ που μας βλέπεις αφ'υψηλού....πήγαινε εσύ να χαλάσεις τα λεφτά σου...δικά σου είναι εξάλλου....αλλά το ότι η γνώμη σου είναι πώς δεν πρέπει να πάω εγώ είναι τουλάχιστον......απρεπής....αλήθεια...να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο?Μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης κάποιου από αυτά τα μαγαζιά?Μήπως θές να περάσεις κανένα μήνυμα?Πέστο μας να μην ασχολούμαστε στην τελική....εγώ πάντως ξέρω ότι όλοι οι πλούσιοι ευτυχισμένοι δεν είναι....ποιό ευτυχισμένοι είναι οι έχοντες λίγα.....και πρόσεξέ αυτό το υψάκη που έχεις περί...μιζέριας...για το δικό σου το καλό το λέω...δεν θα σου βγεί σε καλό.....μακάρι και στο εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...και να μην ζητήσεις την βοήθεια κανενός φτωχού....και μάθε πως με τα λεφτά δεν εξαγοράζονται όλα.....η αγάπη,ο σεβασμός,η αξιοπρέπεια, ενδεικτικά....αυτά είναι ανεκτίμητα και δεν τα έχουν όλοι...άντε να τα έχει το...90%.....
Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να πηγαινουν μονο πελατες που εχουν σκοπο να χαλασουν λεφτα...οποιοδηποτε ποσο...αλλα οχι για 10-20-30?....αυτο ειναι μαλακια για μενα...δν ξερω αν θα ηταν φτωχοι με δανειο σε στριπ..ή πλουσιοι..οποιοι γουσταραν..αλλα να ειχαν ενα σκοπο...οχι να καθονται κ να χαζευουν σα μαλακες στην καρεκλα..μεχρι να νυσταξουν...
Θα επρεπε τα μαγαζια αυτα να ειναι πολυτελη...αλλα στην ελλαδα καταντησαν η διασκεδαση του μπακουρου κ καποια του φτωχου λαουτζικου..γι'αυτο κ πηρα την φθινουσα..(βλεπε γκολντ καθημερινες..)!!!
Δν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τη γνωμη μου απρεπη....μπορεις να πεις οτι κανω λαθος κ οτι διαφωνεις..αλλα δν νομιζω οτι προσβαλω για να θεωρουμαι απρεπης...
Δν ειμαι ιδιοκτητης...για μαλακα με περνας ??? Θα εκανα εγω τετοια καραγκιοζηλικια αν ημουν ιδιοκτητης ? Με προσβαλεις...(τροπος του λεγειν..)!
Εγω παντως μια χαρα ευτυχισμενος ειμαι...αν κ να σου πω την αληθεια μου εχω μια εννοια για τη σχολη μου...κ ψιλοστεναχωριεμαι που την εχω σχετικα παραμελημενη...αλλα τι να κανω...δν τα προλαβαινω κ ολα...
Συμφωνω απολυτα πως δν αγοραζονται ολα με τα λεφτα...ομως ενοικιαζονται...
Οποιος δν με σεβεται...μπορει με το φοβο να με σεβαστει...λυθηκε..
Οποιος δν με αγαπα...τουλαχιστον μου αρκει να μη με μισει...λυθηκε..
Αξιοπρεπεστατος θεωρω πως ειμαι...
Αγαπη...αυτο ειλικρινα το ψαχνω...αλλα ειμαι πολυ μικρος για να σου πω....αλλα διαβαζοντας τις αποψεις σας εδω μεσα...καταλήγω στο συμπερασμα πως δν υπαρχει σωτηρια με τις ελληνιδες..
(πλακα κανω...κ αγαπαω κ με αγαπανε κ χωρις λεφτα...δν τιθεται θεμα...)
Υ/Γ---> Καποια πραγματα ειναι ανεκτημητα...για ολα τ'αλλα υπαρχει η Μ@στερκ@ρντ!!!! (η επανασταση του φτωχου...)!