Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πολυτελή μαγαζιά τα strip....που πάνε μόνο πλούσιοι....και εσύ αναγκάζεσαι να βλέπεις την μιζέρια στα μάτια τους....λοιπόν φίλε μου εγώ φτωχός δεν είμαι....είμαι στην μεσαία τάξη....αν με θεωρείς μίζερο και ότι δεν πρέπει να πηγαίνω τότε πάω πάσο....πήγαινε εσύ ο πλούσιους...πήγαινε εσύ που μας βλέπεις αφ'υψηλού....πήγαινε εσύ να χαλάσεις τα λεφτά σου...δικά σου είναι εξάλλου....αλλά το ότι η γνώμη σου είναι πώς δεν πρέπει να πάω εγώ είναι τουλάχιστον......απρεπής....αλήθεια...να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο?Μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης κάποιου από αυτά τα μαγαζιά?Μήπως θές να περάσεις κανένα μήνυμα?Πέστο μας να μην ασχολούμαστε στην τελική....εγώ πάντως ξέρω ότι όλοι οι πλούσιοι ευτυχισμένοι δεν είναι....ποιό ευτυχισμένοι είναι οι έχοντες λίγα.....και πρόσεξέ αυτό το υψάκη που έχεις περί...μιζέριας...για το δικό σου το καλό το λέω...δεν θα σου βγεί σε καλό.....μακάρι και στο εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...και να μην ζητήσεις την βοήθεια κανενός φτωχού....και μάθε πως με τα λεφτά δεν εξαγοράζονται όλα.....η αγάπη,ο σεβασμός,η αξιοπρέπεια, ενδεικτικά....αυτά είναι ανεκτίμητα και δεν τα έχουν όλοι...άντε να τα έχει το...90%.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
mclein το θέμα που πολλοί αντέδρασαν δεν ήταν η άποψή σου - όπου σε μένα και σε ορισμένους έγινε αντιληπτή - αλλά ο τρόπος εκφοράς και χαρακτηρισμών που αν και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθείς (παρασυρμένοι που δε μπορούν να έλεγξουν τη ζωή τους) σε άλλες εθίξαν μια μεγάλη μάζα που απλά διασκεδάζει

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχω να σας κανω κ μια προταση...εσας των υποστηρικτων της αντιθετης αποψης απ'τη δικη μου...

Να προτεινετε στον αλεξ κ οποιον αλλο υπευθυνο για το σαιτ..να βαλει όριο εισοδήματος πάνω από το οποίο θα απαγορεύεται να εκφέρει τις απόψεις του καποιος στο φόρουμ γιατί προσβάλλονται οι άλλοι!!! (οι κατωτερου εισοδηματος..)!!!

Δεν προσβάλεται κανείς, αλλά έχεις την συνήθεια σε πολλά σου ποστ, όπως σου ανέφερε και κάποιος άλλος εδώ,  να κάνεις σχόλια περί το εισόδημα.
Δηλαδή αν σε κάποιον φαινονται ακριβά τα στριπ, να μην το πει?

Επισκέπτης
Πολυτελή μαγαζιά τα strip....που πάνε μόνο πλούσιοι....και εσύ αναγκάζεσαι να βλέπεις την μιζέρια στα μάτια τους....λοιπόν φίλε μου εγώ φτωχός δεν είμαι....είμαι στην μεσαία τάξη....αν με θεωρείς μίζερο και ότι δεν πρέπει να πηγαίνω τότε πάω πάσο....πήγαινε εσύ ο πλούσιους...πήγαινε εσύ που μας βλέπεις αφ'υψηλού....πήγαινε εσύ να χαλάσεις τα λεφτά σου...δικά σου είναι εξάλλου....αλλά το ότι η γνώμη σου είναι πώς δεν πρέπει να πάω εγώ είναι τουλάχιστον......απρεπής....αλήθεια...να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο?Μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης κάποιου από αυτά τα μαγαζιά?Μήπως θές να περάσεις κανένα μήνυμα?Πέστο μας να μην ασχολούμαστε στην τελική....εγώ πάντως ξέρω ότι όλοι οι πλούσιοι ευτυχισμένοι δεν είναι....ποιό ευτυχισμένοι είναι οι έχοντες λίγα.....και πρόσεξέ αυτό το υψάκη που έχεις περί...μιζέριας...για το δικό σου το καλό το λέω...δεν θα σου βγεί σε καλό.....μακάρι και στο εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...και να μην ζητήσεις την βοήθεια κανενός φτωχού....και μάθε πως με τα λεφτά δεν εξαγοράζονται όλα.....η αγάπη,ο σεβασμός,η αξιοπρέπεια, ενδεικτικά....αυτά είναι ανεκτίμητα και δεν τα έχουν όλοι...άντε να τα έχει το...90%.....

Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να πηγαινουν μονο πελατες που εχουν σκοπο να χαλασουν λεφτα...οποιοδηποτε ποσο...αλλα οχι για 10-20-30?....αυτο ειναι μαλακια για μενα...δν ξερω αν θα ηταν φτωχοι με δανειο σε στριπ..ή πλουσιοι..οποιοι γουσταραν..αλλα να ειχαν ενα σκοπο...οχι να καθονται κ να χαζευουν σα μαλακες στην καρεκλα..μεχρι να νυσταξουν...
Θα επρεπε τα μαγαζια αυτα να ειναι πολυτελη...αλλα στην ελλαδα καταντησαν η διασκεδαση του μπακουρου κ καποια του φτωχου λαουτζικου..γι'αυτο κ πηρα την φθινουσα..(βλεπε γκολντ καθημερινες..)!!!
Δν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τη γνωμη μου απρεπη....μπορεις να πεις οτι κανω λαθος κ οτι διαφωνεις..αλλα δν νομιζω οτι προσβαλω για να θεωρουμαι απρεπης...
Δν ειμαι ιδιοκτητης...για μαλακα με περνας ??? Θα εκανα εγω τετοια καραγκιοζηλικια αν ημουν ιδιοκτητης ? Με προσβαλεις...(τροπος του λεγειν..)!
Εγω παντως μια χαρα ευτυχισμενος ειμαι...αν κ να σου πω την αληθεια μου εχω μια εννοια για τη σχολη μου...κ ψιλοστεναχωριεμαι που την εχω σχετικα παραμελημενη...αλλα τι να κανω...δν τα προλαβαινω κ ολα...
Συμφωνω απολυτα πως δν αγοραζονται ολα με τα λεφτα...ομως ενοικιαζονται... :2funny: :2funny: :2funny:
Οποιος δν με σεβεται...μπορει με το φοβο να με σεβαστει...λυθηκε..
Οποιος δν με αγαπα...τουλαχιστον μου αρκει να μη με μισει...λυθηκε..
Αξιοπρεπεστατος θεωρω πως ειμαι...
Αγαπη...αυτο ειλικρινα το ψαχνω...αλλα ειμαι πολυ μικρος για να σου πω....αλλα διαβαζοντας τις αποψεις σας εδω μεσα...καταλήγω στο συμπερασμα πως δν υπαρχει σωτηρια με τις ελληνιδες.. :2funny: :2funny: :2funny: (πλακα κανω...κ αγαπαω κ με αγαπανε κ χωρις λεφτα...δν τιθεται θεμα...)

Υ/Γ---> Καποια πραγματα ειναι ανεκτημητα...για ολα τ'αλλα υπαρχει η Μ@στερκ@ρντ!!!! (η επανασταση του φτωχου...)! :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να πηγαινουν μονο πελατες που εχουν σκοπο να χαλασουν λεφτα...οποιοδηποτε ποσο...αλλα οχι για 10-20-30?....αυτο ειναι μαλακια για μενα...δν ξερω αν θα ηταν φτωχοι με δανειο σε στριπ..ή πλουσιοι..οποιοι γουσταραν..αλλα να ειχαν ενα σκοπο...οχι να καθονται κ να χαζευουν σα μαλακες στην καρεκλα..μεχρι να νυσταξουν...
Θα επρεπε τα μαγαζια αυτα να ειναι πολυτελη...αλλα στην ελλαδα καταντησαν η διασκεδαση του μπακουρου κ καποια του φτωχου λαουτζικου..

ισως και να χεις δικιο..

ομως, γιατι δεν ''την λες'' στους μαγαζατορες να βαλουν την εισοδο 120 ευρω, το πουτό 60 ευρω και το χουρό 100 ευρω, και καθεσαι και γκρινιαζεις στους πελατες ?????
θελεις και να ειναι φτηνοι οι τιμοκαταλογοι και να μην παταει (ο αλλος) κοσμος..
δεν μου κανεις για πολυ large..  :think:

Επισκέπτης
mclein το θέμα που πολλοί αντέδρασαν δεν ήταν η άποψή σου - όπου σε μένα και σε ορισμένους έγινε αντιληπτή - αλλά ο τρόπος εκφοράς και χαρακτηρισμών που αν και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθείς (παρασυρμένοι που δε μπορούν να έλεγξουν τη ζωή τους) σε άλλες εθίξαν μια μεγάλη μάζα που απλά διασκεδάζει
το εχω καταλαβει πληρως απ'το πρωτο ποστ/απαντηση...:):):):):):):)....

Δεν προσβάλεται κανείς, αλλά έχεις την συνήθεια σε πολλά σου ποστ, όπως σου ανέφερε και κάποιος άλλος εδώ,  να κάνεις σχόλια περί το εισόδημα.
Δηλαδή αν σε κάποιον φαινονται ακριβά τα στριπ, να μην το πει?
Oχι...να μην το πει...δν υπαρχει λογος...ολοι ξερουμε οτι στα συγκεκριμενα μαγαζια προσφερονται καποιες υπηρεσιες...ΦΥΣΙΚΑ ΕΠ'ΑΜΟΙΒΗΣ....το αν αυτη ειναι 10 ή 20 ευρω δν κανει τη διαφορα μεσα στο συνολο του μαγαζιου...κ ο μαγαζατορας/επιχειρηματιας αν διαβαζει απλα γελαει με αυτον που γραφει....
Η λυση στο προβλημα καποιου που θεωρει ακριβο ενα μαγαζι στριπ σοου ειναι ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...υπαρχουν τοσα πολλα που δν ξερεις σε ποιο να πρωτοπας τελικα...

Π.χ...καποιος θελει ν'αγορασει ενα Τ-shirt...παει στη Χ μαρκα κ βλεπει οτι κανει 50?...παει διπλα βλεπει 70?....παει παρακατω βλεπει 20?....Απο που θ'αγορασει ??? Εδω απανταμε,αναλογα την οικονομικη του κατασταση κ τη διαθεσιμοτητα Χ ποσου για αγορα μπλουζας...Οποτε ο φτωχος λογικα θα παει σ'αυτη που κοστιζει 20?...γιατι αν παει σ'αυτη που κανει 50? ή 70?..ειναι μαλακας κ αξιος της τυχης του...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΙΠ....ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΕΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΦΤΕΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

κ επειδη το θεμα ειναι οτι αυτοι που δν μπορουν,πλεον εχουν γινει πελατες του παρασκευο/σαββατου...μας χαλανε τη βραδια...

Επισκέπτης
ομως, γιατι δεν ''την λες'' στους μαγαζατορες να βαλουν την εισοδο 120 ευρω, το πουτό 60 ευρω και το χουρό 100 ευρω, και καθεσαι και γκρινιαζεις στους πελατες ?????
θελεις και να ειναι φτηνοι οι τιμοκαταλογοι και να μην παταει (ο αλλος) κοσμος..
δεν μου κανεις για πολυ large..  :think:
γιατι δν ξερω αν διαβαζουν μαγαζατορες...προς το παρον ξερω οτι απευθυνομαι σε πελατες...

οσο για τις προτασεις προς τους μαγαζατορες...μπορουν να με πληρωσουν να τους τις δωσω...δν χρειαζεται να κανω τον μανατζερ μεσα απ'το ιντερνετ...κ τσαμπα...(το τσαμπα ως γνωστον..πεθανε..)!!!

Και ναι,αν αυτο (εισοδος 120? κλπ κλπ) ειναι το μετρο που χρειαζεται για να κοπασει η μοδα των μετριων/ζευγαριων/μπακουρων/φτωχων με τα στριπ...ας γινει...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κ επειδη το θεμα ειναι οτι αυτοι που δν μπορουν,πλεον εχουν γινει πελατες του παρασκευο/σαββατου...μας χαλανε τη βραδια...

το κακο ξερεις ποιο ειναι ρε συ mclein? οτι πιστευεις αυτα που γραφεις. και φρασεις σαν τις παραπανω δεν σε τιμουν καθολου..

Επισκέπτης
το κακο ξερεις ποιο ειναι ρε συ mclein? οτι πιστευεις αυτα που γραφεις. και φρασεις σαν τις παραπανω δεν σε τιμουν καθολου..
εχω αδικο βρε rokoss...???? εσυ γουσταρεις δλδ να σου καθυστερει ο καθε τζαμπατζης χουφτωματιας(τι ειπα ο πουστης παλι..)..την κοπελα που θες να δοκιμασεις/κερασεις ???
Μετα αναγκαζονται καποιοι κ λενε στον σερβιτορο να τους φερει την κοπελα κ γινονται θεαμα κ λογος για σχολια απ'τους 2ους ή τελευταιους οι οποιοι κακεντρεχως σχολιαζουν οτι ο φραγκατος ηρθε κ τους πηρε την γκομενα η οποια υπο αλλες συνθηκες οταν εφευγε μονη της απραγη απ'το τραπεζι θα ηταν μπαζολα ή θεμα προς σχολιασμου οτι κ καλα της εριξαν ακυρο ή πιτα γιατι ηταν ετσι κ αλλιως κλπ μαλακιες..Τα ακουω 2 χρονια που ασχολουμαι..τι να λεμε.... ;) ;) ;) ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Oχι...να μην το πει...δν υπαρχει λογος...

Καλά εκτός απ' το να μην πάνε, θα τους απαγορεύσουμε να μιλάνε κιόλας?

εκτός από το μαγαζί, και το forum είναι public  :sunglasses:

Πάντως την καλύτερη λύση μας την είπε ο pappas παραπάνω, να γίνουν μαγαζιά για εμάς τους πλούσιους  :P  :cheesy:

Επισκέπτης
Καλά εκτός απ' το να μην πάνε, θα τους απαγορεύσουμε να μιλάνε κιόλας?
εκτός από το μαγαζί, και το forum είναι public  :sunglasses:
Πάντως την καλύτερη λύση μας την είπε ο pappas παραπάνω, να γίνουν μαγαζιά για εμάς τους πλούσιους  :P  :cheesy:
δν εχω να γραψω κατι επ'αυτου....ή μαλλον....εχω να πω οτι κανενας δν απαγορευει να παει ενας Χ στο Ω μαγαζι...απλα μπορει να γινει εμμεσα η απαγορευση...με δημοκρατικα μεσα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εχω αδικο βρε rokoss...???? εσυ γουσταρεις δλδ να σου καθυστερει ο καθε τζαμπατζης χουφτωματιας(τι ειπα ο πουστης παλι..)..την κοπελα που θες να δοκιμασεις/κερασεις ???
Μετα αναγκαζονται καποιοι κ λενε στον σερβιτορο να τους φερει την κοπελα κ γινονται θεαμα κ λογος για σχολια απ'τους 2ους ή τελευταιους... ;) ;) ;) ;)

δεν κολλαω σε τετειες λεπτομερειες.
αν θελω μια γυναικα θα τη ζητησω, οι σερβιτοροι καταλαβαινουν σε ποιους πελατες πρεπει να δωσουν προτεραιοτητα.
αν με ξερει θα ερθει μονη της.
και ν' αργησει και λιγο, ε δε γαμιεται στο κατω κατω??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
H αλήθεια πάντως είναι ότι το στριπ είναι άθλημα για γερά πορτοφόλια. Πλην όμως, κανένας δε θα κάνει κουμάντο σε κανέναν πόσα θα ξοδέψει σε κάποιο στριπ. Οπότε τι συζητάτε τώρα...

Επισκέπτης
H αλήθεια πάντως είναι ότι το στριπ είναι άθλημα για γερά πορτοφόλια. Πλην όμως, κανένας δε θα κάνει κουμάντο σε κανέναν πόσα θα ξοδέψει σε κάποιο στριπ. Οπότε τι συζητάτε τώρα...
κουβεντα κανουμε....περναει η ωρα....

δεν κολλαω σε τετειες λεπτομερειες.
αν θελω μια γυναικα θα τη ζητησω, οι σερβιτοροι καταλαβαινουν σε ποιους πελατες πρεπει να δωσουν προτεραιοτητα.
αν με ξερει θα ερθει μονη της.
και ν' αργησει και λιγο, ε δε γαμιεται στο κατω κατω??
εμενα δν μ'αρεσει να ζηταω τις κοπελες...γιατι ετσι χανεται η ατμοσφαιρα μυστηριου κ οι κανονες του παιχνιδιου στηνονται αυτοματα κ ειναι λιγο εως πολυ απλουστεροι...

Επισκέπτης
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει όλα τα post.Έχω φάει αρκετά λεφτά σε καργιόλες/πουτάνες/στρίπερς/βιζιτούδες. Σε τριπ είχα φάει αρκετά λεφτά από το 1997 εώς το 2000. Σε πουτάνες από το 1990 μέχρι τώρα.
Για τις πουτάνες γενικώς δεν το μετανιώνω με τίποτε. Τα λέφτά των στρίπ όμως τα θεωρώ τα πιο μαλακισμένα λεφτά που ξόδεψα ποτέ. Όχι ότι θα ήθελα να τα είχα ... αποταμιεύσει. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Θα προτιμούσα όμως να τα είχα φάει κι αυτά σε πουτάνες. Όσο για τη φράπα στα στριπ, τη θεωρώ κι αυτή πολύ μαλακισμένη. Πολύ ανώτερη μια φράπα σε μασατζίδικο με 80 ή από βίζιτα των 140 παρά στο στριπ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εμενα δν μ'αρεσει να ζηταω τις κοπελες...γιατι ετσι χανεται η ατμοσφαιρα μυστηριου κ οι κανονες του παιχνιδιου στηνονται αυτοματα κ ειναι λιγο εως πολυ απλουστεροι...

οι κανονες του παιχνιδιου, καθοριζονται απο το ποσό (σε ?).

Όσο για τη φράπα στα στριπ, τη θεωρώ κι αυτή πολύ μαλακισμένη.

αν απομονωσεις την προταση αυτη απο το υπολοιπο κειμενο σου, βγαζει πολυ γελιο!..  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πιστεύω ότι η μη αντίληψη της πραγματικότητας πολλών (και στα strip) οφείλεται στην 8ετία ΠΑΣΟΚ. Όλα τα μάθαμε εκεί και τα chevignon και τη Μύκονο και από παρατεμένη ταχύτητα, τα άλογα strip

Επισκέπτης
Μπορεί, αλλά πέρα από το χαβαλέ ειλικρινά θεωρώ τη φάση των στρίπ την πιο σκατένια από τα "σπορ" που συζητούνται εδώ. Και τα λεφτά στα στρίπ τα πιο πεταμένα.ʼσε που είναι και το μοναδικό από τα "αθλήματα" που δεν μπορείς να ξέρεις πόσα θα χαλάσεις. Όταν πας για CT , ακόμη και 1000? να έχεις κανονίσει να σκάσεις, ξέρεις από πριν πάνω κάτω πόσα θα χαλάσεις. Στα στριπ μπορείς να χαλάσεις όσα έχεις πάνω σου.Και όσα κι χαλάσεις ποτέ δεν σε χορταίνουν. Ενώ αν πάρεις 2-3 CG σε μια μέρα, νοιώθεις  ... χορτάτος !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼμα δεν είχε παρακμάσει ο κομμουνισμός ουτέ τις αχόρταγες μ..ς θα βλέπαμε. ʼντε καμιά Πατρινιά στην Θεσσαλονίκη, καμιά Θεσσαλονικία στην Αθήνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom