Σε αφήνω να σε κρίνουν...αν με το να σε φοβούνται σε σέβονται έρχεσαι στα λόγια μου...αν σε γλείφουν για τα λεφτά που έχεις και για να αισθάνεσαι εσύ καλά....δεν θα το ήθελα ποτέ....εμένα με σέβονται,με αγαπούν(αυτοί που με ενδιαφέρουν)χωρίς φόβο και χωρίς μίσος....πάντως το αξιοπρεπέστατος με τις 2 παραπάνω φιλοσοφίες που έχεις βάλει δεν κολλάνε....
ΛΥΘΗΚΕ.......
Μην νομίζεις κανένας δεν σε φοβάται....πιστεψέ το.....κανένας....
Κατ'αρχην,δν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις κ ασχολησαι με την παρτη μου ????
Οσο για την κριση....ποιος θα με κρινει? Οι γαμιαδες των 20-50-ΧΧΧΧ...???
Ελεος...φτανει ρε πουστη μου πλεον με τους κριτες....στα @@ μου η κριτικη τους απ'τη στιγμη που δν δεχονται τη δικη μου....τους εχω γειωμενους κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι...
Οποιος δεχεται την κριτικη μου...τοτε θα δεχτω κ τη δικη του...αλλιως...αντε γεια...
Δν ανεφερα πουθενα οτι καποιος με γλειφει...κ ειμαι κ ευχαριστημενος με αυτο...
Ο σεβασμος μπορει να επελθει με 2 τροπους...ειτε με το φοβο που ειναι η ''κακη'' οδος...ειτε αυτοματα λογω συμπεριφορας....
Οποτε,οποιος δν μπορει να με σεβεται με τον 2ο κ νορμαλ τροπο...καλυτερα να με φοβαται κ τελικα να με σεβεται...
Τωρα..αν με σεβονται...αν με αγαπουν..αν...αν...αν...ειτε με φοβο...ειτε χωρις...ειτε με μισος...ειτε χωρις...ειτε..ειτε...ειτε....ειναι προβλημα μου...θεμα μου κ θα το λυσω αν θελω μονος μου...το να ερχεσαι να μου κανεις μαθημα ηθικης κ γενικα συμπεριφορας κ να μου λες για τη φιλοσοφια της ζωης μου...δν θα ελεγα οτι εισαι το πλεον καταλληλο ατομο για να κανεις υποδειξεις σε μενα....οπως επισης,δν θα κατσω ν'ασχοληθω με το αν νομιζεις οτι ειμαι αξιοπρεπεις ή οχι στα ματια σου...σε γραφω εσενα..τα ματια σου κ οποιον αλλο εδω μεσα...ξερεις που....προτιμω τις κριτικες ατομων που με ξερουν προσωπικα...δν χρειαζομαι ουτε αυλοκολακες ουτε επικριτες του πληκτρολογιου...
Τελος,το αν με φοβαται καποιος ή καποιοι...ειναι προβλημα δικο μου κ δικο τους...κ θα το λυσουμε αν ερθει η ωρα....εσυ δν εχεις λογο ουτε να φοβασαι...ουτε να με σεβεσαι...ουτε τπτ...θα ειμαι παρον/απον για σενα....πες οτι δν υπαρχω....μην ασχολησαι μαζι μου κ με τα λεγομενα μου απ'τη στιγμη που δν μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα που γραφω ειναι η αποψη μου κ μονο....
Υ/Γ-->Φυσικα δν αναφερομαι για το ιντερνετ...περι φοβου/σεβασμου κλπ στοιχειων...ολα αυτα ισχυουν στο real life....εκει που ''παλευεις'' με ''ανθρωπους'' κ οχι nicknames....
Εδω,επαναλαμβανω...εκτος απ'τις αποψεις 2-3 ατομων....ολες τις αλλες τις στελνω στο recycle bin....απλα τις διαβαζω....τις επεξεργαζομαι....τις κρινω αν το θεωρω σκοπιμο κ φυσικα ειμαι ετοιμος να δεχτω κριτικη πανω στην αποψη μου....κ μετα τις ξεχναω...
Αυτα τα λιγα απο μενα....καλα να περνας...κ προσπαθησε να με αγνοεις...