Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι η μη αντίληψη της πραγματικότητας πολλών (και στα strip) οφείλεται στην 8ετία ΠΑΣΟΚ. Όλα τα μάθαμε εκεί και τα chevignon και τη Μύκονο και από παρατεμένη ταχύτητα, τα άλογα strip
ασε μας ρε που φταιει το ΠΑΣΟΚ....μπας κ εισαι κανενα αναρχοκομμουνι ή μηπως εισαι απ'τους αλλους τους ακατανομαστους ???? δν πιστευω να σαι τπτ ΣΥΝ...ΠΛΗΝ κλπ...γιατι εκει πανε σε μαζωξεις μονο οσοι κ οσες ψαχνουν νυφη ή γαμπρο αντιστοιχα......
Αν εισαι ΛΑΟΣ...παλι καλα θα φας...θα μπεις κ βουλη....ουτε του παπα μην το πεις...(οχι του δικου μας εδω...στους εξω..)!!!!

ʼμα δεν είχε παρακμάσει ο κομμουνισμός ουτέ τις αχόρταγες μ..ς θα βλέπαμε. ʼντε καμιά Πατρινιά στην Θεσσαλονίκη, καμιά Θεσσαλονικία στην Αθήνα

πλακα μας κανεις μου φαινεται βραδιατικ...ο κομμουνισμος ζει κ βασιλευει αγορι μου...απλα δρα underground πλεον...
Ειναι της μοδας πλεον... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί εσύ ΠΑΣΟΚ είσαι;;; Έτσι έκανες τα λεφτά;; Από τα δάνεια και τις επιδοτήσεις του αέρα; Ετσι εξηγείται η πασοκοσυμπεριφορά στα strip

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πόσο θα θελα να ήμουν επιχειρηματίας στριπτιζάδικου...

Επισκέπτης
Γιατί εσύ ΠΑΣΟΚ είσαι;;; Έτσι έκανες τα λεφτά;; Από τα δάνεια και τις επιδοτήσεις του αέρα; Ετσι εξηγείται η πασοκοσυμπεριφορά στα strip
Εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε πως εκανα λεφτα ??? Μπας κ εισαι η εφορια ή το σδοε ή δν ξερω κ εγω ποια αλλη υπηρεσια ???
Κ αμα εκανα λεφτα στο χρηματιστηριο που ηπιαμε το αιμα του κοσμακι...τι ζορι τραβας...???
Οπου γουσταρω εκανα λεφτα...

Πόσο θα θελα να ήμουν επιχειρηματίας στριπτιζάδικου...
εγω παλι οχι...ειναι δυσκολο...πολυ πιο δυσκολο απ'οσο φανταζεσαι... ;) ;) ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πλακα μας κανεις μου φαινεται βραδιατικ...ο κομμουνισμος ζει κ βασιλευει αγορι μου...απλα δρα underground πλεον...
Ειναι της μοδας πλεον... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πλούσιος και Κομμουνιστής; Το χειρότερο. Ομιλία... :2funny: παπαγιώργη και καρδία μυλωνά

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν δεν ξέρω για τους μη έχοντες, αλλά σε αυτούς που τρώνε τσάμπα τα λεφτά του κοσμάκη πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στα strip. Τα strip είναι για τους καλούς ανθρώπους :cheesy:

Επισκέπτης
Λοιπόν δεν ξέρω για τους μη έχοντες, αλλά σε αυτούς που τρώνε τσάμπα τα λεφτά του κοσμάκη πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στα strip. Τα strip είναι για τους καλούς ανθρώπους :cheesy:
Δεν μας αφηνεις ησυχους βραδιατικα ??? Θα τα παιρνουμε απ'τον κοσμακη...κ θα τα τρωμε σε στριπ...ετσι εμμεσως θα απολαμβανουν τα στριπ κ οι φτωχοι=κοσμακης...αφου θα γλενταμε εμεις...θα περνανε αυτοι καλα....(σα να λεμε του παιδιου μου το παιδι...δυο φορες παιδι μου...)!!!!...:P:P:P:P:P:P:P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πως θα γίνεται αυτό;;; Στα strip όταν πηγαίνεις να κερνάς ένα χορό σε κάθε άγαμο αφραπεδιάρη. Έτσι είναι ο Κομμουνισμός

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάθε Τρίτο ποτό των 20 και ένα ποτό των 10 σε όσους έχουν καθήσει πάνω από δύο ώρες χωρίς γκόμενα. Να ο Τρίτος Δρόμος

Επισκέπτης
Κάθε Τρίτο ποτό των 20 και ένα ποτό των 10 σε όσους έχουν καθήσει πάνω από δύο ώρες χωρίς γκόμενα. Να ο Τρίτος Δρόμος
να το κανουμε στα 4 διπλα (20?)...1 διπλο σε οσους εχουν κατσει χωρις γκομενα 2+ ωρες ?

Φανταζομαι οτι θες να τους εξοντωσεις μια ωρα γρηγοροτερα,ετσι ???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να τους εξοντώσω; Αναδιανομή στα strip. Έτσι είναι. Να πιάσουν όλοι κύριε λαδέμπορα του ο Χριστός Ξανασταυρώνεται

Επισκέπτης
Να τους εξοντώσω; Αναδιανομή στα strip. Έτσι είναι. Να πιάσουν όλοι κύριε λαδέμπορα του ο Χριστός Ξανασταυρώνεται
αμα καποιοι κερασουν κοπελα κ ακουσουν για πρωτη φορα το παραμυθι...τοτε θα χαλασουν το 50? που εχουν στην τσεπη...οποτε οδηγουμαστε στην καταστροφη κυριοι...

τεσπα...μεγαλη ιστορια....λεω απο δω κ περα να καθομαι στην πορτα....κ να μοιραζω 20? πριν μπει καποιος μεσα...ωστε να λεει κερασμενα απ'το παιδι στην πορτα...:P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ώραία, να το κάνεις τώρα που έρχονται και εκλογές να είναι με το αζημείωτο. Να έχει κάτσει κανα δυό ώρες Solo (Skywalker). Πιστοποιημένα πράγματα

Επισκέπτης
Ώραία, να το κάνεις τώρα που έρχονται και εκλογές να είναι με το αζημείωτο. Να έχει κάτσει κανα δυό ώρες Solo (Skywalker). Πιστοποιημένα πράγματα
Mπας κ βγει ο Γιωργακης ??? :P....πρεπει να παρω σβαρνα ολα τα στριπ της Αττικης καθε νυχτα κ να μοιραζω 20αρικα....εδω οι αλλοι μοιραζουν αφισες κλπ μαλακιες χρονια κ δν κανουν τπτ..:):):):)!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μα τι λες τώρα; Ξέρεις τι βάση μπορείς να δημιουργήσεις (και με λίγη βοήθεια από τις Despinides). To BG αμά πιάσεις θα χ..ς στους φραπεδοψήφους

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οποιος δν με σεβεται...μπορει με το φοβο να με σεβαστει...λυθηκε..
Οποιος δν με αγαπα...τουλαχιστον μου αρκει να μη με μισει...λυθηκε..
Αξιοπρεπεστατος θεωρω πως ειμαι...
Σε αφήνω να σε κρίνουν...αν με το να σε φοβούνται σε σέβονται έρχεσαι στα λόγια μου...αν σε γλείφουν για τα λεφτά που έχεις και για να αισθάνεσαι εσύ καλά....δεν θα το ήθελα ποτέ....εμένα με σέβονται,με αγαπούν(αυτοί που με ενδιαφέρουν)χωρίς φόβο και χωρίς μίσος....πάντως το αξιοπρεπέστατος με τις 2 παραπάνω φιλοσοφίες που έχεις βάλει δεν κολλάνε....
ΛΥΘΗΚΕ.......
Μην νομίζεις κανένας δεν σε φοβάται....πιστεψέ το.....κανένας....

Επισκέπτης
Σε αφήνω να σε κρίνουν...αν με το να σε φοβούνται σε σέβονται έρχεσαι στα λόγια μου...αν σε γλείφουν για τα λεφτά που έχεις και για να αισθάνεσαι εσύ καλά....δεν θα το ήθελα ποτέ....εμένα με σέβονται,με αγαπούν(αυτοί που με ενδιαφέρουν)χωρίς φόβο και χωρίς μίσος....πάντως το αξιοπρεπέστατος με τις 2 παραπάνω φιλοσοφίες που έχεις βάλει δεν κολλάνε....
ΛΥΘΗΚΕ.......
Μην νομίζεις κανένας δεν σε φοβάται....πιστεψέ το.....κανένας....
Κατ'αρχην,δν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις κ ασχολησαι με την παρτη μου ????

Οσο για την κριση....ποιος θα με κρινει? Οι γαμιαδες των 20-50-ΧΧΧΧ...???
Ελεος...φτανει ρε πουστη μου πλεον με τους κριτες....στα @@ μου η κριτικη τους απ'τη στιγμη που δν δεχονται τη δικη μου....τους εχω γειωμενους κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι...
Οποιος δεχεται την κριτικη μου...τοτε θα δεχτω κ τη δικη του...αλλιως...αντε γεια...

Δν ανεφερα πουθενα οτι καποιος με γλειφει...κ ειμαι κ ευχαριστημενος με αυτο...
Ο σεβασμος μπορει να επελθει με 2 τροπους...ειτε με το φοβο που ειναι η ''κακη'' οδος...ειτε αυτοματα λογω συμπεριφορας....
Οποτε,οποιος δν μπορει να με σεβεται με τον 2ο κ νορμαλ τροπο...καλυτερα να με φοβαται κ τελικα να με σεβεται...

Τωρα..αν με σεβονται...αν με αγαπουν..αν...αν...αν...ειτε με φοβο...ειτε χωρις...ειτε με μισος...ειτε χωρις...ειτε..ειτε...ειτε....ειναι προβλημα μου...θεμα μου κ θα το λυσω αν θελω μονος μου...το να ερχεσαι να μου κανεις μαθημα ηθικης κ γενικα συμπεριφορας κ να μου λες για τη φιλοσοφια της ζωης μου...δν θα ελεγα οτι εισαι το πλεον καταλληλο ατομο για να κανεις υποδειξεις σε μενα....οπως επισης,δν θα κατσω ν'ασχοληθω με το αν νομιζεις οτι ειμαι αξιοπρεπεις ή οχι στα ματια σου...σε γραφω εσενα..τα ματια σου κ οποιον αλλο εδω μεσα...ξερεις που....προτιμω τις κριτικες ατομων που με ξερουν προσωπικα...δν χρειαζομαι ουτε αυλοκολακες ουτε επικριτες του πληκτρολογιου...

Τελος,το αν με φοβαται καποιος ή καποιοι...ειναι προβλημα δικο μου κ δικο τους...κ θα το λυσουμε αν ερθει η ωρα....εσυ δν εχεις λογο ουτε να φοβασαι...ουτε να με σεβεσαι...ουτε τπτ...θα ειμαι παρον/απον για σενα....πες οτι δν υπαρχω....μην ασχολησαι μαζι μου κ με τα λεγομενα μου απ'τη στιγμη που δν μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα που γραφω ειναι η αποψη μου κ μονο....

Υ/Γ-->Φυσικα δν αναφερομαι για το ιντερνετ...περι φοβου/σεβασμου κλπ στοιχειων...ολα αυτα ισχυουν στο real life....εκει που ''παλευεις'' με ''ανθρωπους'' κ οχι nicknames....
Εδω,επαναλαμβανω...εκτος απ'τις αποψεις 2-3 ατομων....ολες τις αλλες τις στελνω στο recycle bin....απλα τις διαβαζω....τις επεξεργαζομαι....τις κρινω αν το θεωρω σκοπιμο κ φυσικα ειμαι ετοιμος να δεχτω κριτικη πανω στην αποψη μου....κ μετα τις ξεχναω...

Αυτα τα λιγα απο μενα....καλα να περνας...κ προσπαθησε να με αγνοεις...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αμα καποιοι κερασουν κοπελα κ ακουσουν για πρωτη φορα το παραμυθι...τοτε θα χαλασουν το 50? που εχουν στην τσεπη...οποτε οδηγουμαστε στην καταστροφη κυριοι...

τεσπα...μεγαλη ιστορια....λεω απο δω κ περα να καθομαι στην πορτα....κ να μοιραζω 20? πριν μπει καποιος μεσα...ωστε να λεει κερασμενα απ'το παιδι στην πορτα...:P

Ούτως ή άλλως φίλε ΜακΛέιν, η αόρατος χείρ της αγοράς τα ρυθμίζει όλα...
Ο καλός πελάτης πράγματι θα δυσκολευτεί να βρει Σάββατο τραπέζι αν πάει τελευταία στιγμή αλλά ξέρει καλά ότι το πρώτο που θα αδειάσει είναι δικό του και ας περιμένουν άλλες παρέες επί μισάωρο...
ʼσε που ο καλός πελάτης δεν θα πάει Σάββατο διότι το Σάββατο τα μαγαζιά το ρίχνουν στην ποσότητα παραμελώντας την ποιότητα..
Ο μπατιράκος, θα πάει μία, θα πάει δύο, θα δει ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα και δεν τον υποστηρίζει η τσέπη του και θα αραιώσει...
Το να καθίσει ένα Σάββατο σε ένα τραπέζι σαν άνθρωπος και να δαπανήσει τα ?50 των ροζ κονδυλίων του δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα ούτε και θα πείραζε έναν μύστη- τα γκαρσόνια, οι γκόμενες και ο μαιτρ θα υπενθυμίσουν διακριτικά σε κάθε περιστασιακό χρήστη για ποιον υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά...

Σε τελική ανάλυση, live and let live φίλε mclein...Μια "λαϊκή απογευματινή" καλό είναι να υπάρχει ακόμη και στα στριπτιτζάδικα...Οι μυημένοι έχετε άλλο πρόγραμμα.

Επισκέπτης
Επιτελους ρε μαγκα....συγχαρητηρια!!!!
Πολλα συγχαρητηρια....εισαι χιλιομετρα μακρια....
Ναι κυριοι....βρεθηκε ανθρωπος να μιλησει λογικα κ με επιχειρηματα....

Που εισαι τοσες μερες αγορι μου....???

Και παλι συγχαρητηρια απο μενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom