Aστα τα στριπτιζαδικα ρε mclein και ελα να πουμε καμμια μαλακια για μηχανες
Θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και δεν θα στην λεει και κανενας ;) ;) ;)
τι να πουμε για μηχανες...εγω εχω την υπερτατη καυλα στο γκαραζ κ λογω απουσιας διπλωματος(20) φοβαμαι να την βγαλω εξω...μην γινει κ καμια μαλακια κ παθει τπτ το μωρακι μου.... :'( :'( :'( :'( :'(
Απο κει κ περα υπαρχει κ ενα z750....που δν συγκρινεται με την καυλιτσα....αλλα παλι κανω την κοτα με το διπλωμα....(ασε που υπαρχει κ το προβλημα του μαλλιου που δν καθεται σε συνδιασμο με το κρανος...) οποτε την κοτα ο mc....
Συμφωνώ και εγώ. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κριτική στους συντρόφους που ακουμπάνε χρήμα εκεί επειδή τα γούστα είναι σεβαστά. Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, κάποιος να μας περιγράψει τι είναι αυτό που γουστάρει. Οχι πως δεν θα μου άρεσε και μένα να τρίβεται ένα μωρό επάνω μου, αλλά, του κερατά, δεν σου ανοίγει τρελά την όρεξη και μετά σε αφήνει σύξυλο; Εννοώ πως τις λίγες φορές με έχουν...«παρασύρει» σε τέτοιο μαγαζί αισθάνθηκα μαρτύριο. Βλέπεις, ακουμπάς, αλλά μέχρι εκεί. Πως το αντέχετε ρε παιδιά αυτό;
εγω γουσταρω την εξευρενηση διαφορετικων προσωπικοτητων (κ κωλων εννοειται..
)....
ειναι απιστευτη η αισθηση της χαλαροτητας απο καποιο σημειο κ μετα...(γι αυτο κ οι περισσοτεροι σκορπανε λεφτα κ μετα κλαινε,επειδη παρασυρθηκαν)...λιγο το μπλα μπλα...λιγο το μπαλαμουτι....τρελαινεται ο τυπας...(μικρος / μεγαλος)...
βασικα εχει πλακα η ολη υποθεση....παντα ξεκινα η ιστορια απ'το χαβαλε κ τελικα οταν σε δει μια κοπελα 1-2-3 φορες τοτε αρχιζει να μπαινει ο καθενας στο τριπακι του...αλλος νομιζει οτι ειναι γαμιας κ ψαχνει να επιβεβαιωθει...αλλος ειναι μονος του (γενικα) κ βρισκει σανιδα σωτηριας που μια γκομενα καθεται κ του μιλα κ του ανοιγεται (δηθεν)...ασχετο αν αυτος πληρωνει....κλπ κλπ κλπ....ειναι ολα μια ιστορια που ποτε δν εχει τελος...κ οταν εισαι στη μεση...δν βρισκεις την αρχη κ πως ξεκινησε το θεμα....
Παντα γουσταρεις να πηγαινεις...να περνας καλα....κ αν μπορεις να συνεχισεις εκτος μαγαζιου...οπου περνας ακομη καλυτερα σε μερικες περιπτωσεις...βεβαια υπαρχουν πολλες (κ ειναι οι περισσοτερες για μενα)..που τελικα μια κοπελα μεσα στο μαγαζι ειναι τελεια κ εκτος ανακαλυπτεις τα ''προβληματα'' της...εκει εξαρταται παλι τον ανθρωπο κ τις διαθεσεις του....οι περισσοτεροι λακιζουν κ μην τον ειδατε τον παναη...αλλοι εχουν το φετιχ να ακουνε την καθε περιεργη κατασταση....κ αν πηδηξουν/πηδανε ακομη καλυτερα...αλλιως αποχωρουν κ αυτοι....
Το κοβω εδω...γιατι μπορω να μιλαω οσες ωρες εχω διαθεσιμες για το πως βλεπω τα στριπ....
Υ/Γ--->Οποιος παει στα στριπ με την προυποθεση να βγαλει γκομενα ή να πηδηξει μια γκομενα ή να κανει κατι συγκεκριμενο με μια γκομενα τοτε υπογραφω πως εχασε....ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΣΕ ΠΑΕΙ....ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ....
Υ/Γ.2---> Ποτε δν ενιωσα μεχρι τωρα...αυτο που περιγραφεις φιλε flyeron στην τελευταια σου προταση...δν ξερω γιατι...κ τι ανωμαλια με δερνει....παντως ποτε δν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με αυτο που ζουσα μεσα στο στριπ....αλλα ποτε δν ηθελα κατι παραπανω...ή μαλλον δν ηξερα αν ηθελα κατι παραπανω κ τι ηταν αυτο....βεβαια στην πορεια..οποτε θελησα κατι το πηρα....(υπηρχαν κ φορες που πηρα τα @@ μου....εννοειται αυτο....)!!!