Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μπορεί, αλλά πέρα από το χαβαλέ ειλικρινά θεωρώ τη φάση των στρίπ την πιο σκατένια από τα "σπορ" που συζητούνται εδώ. Και τα λεφτά στα στρίπ τα πιο πεταμένα.ʼσε που είναι και το μοναδικό από τα "αθλήματα" που δεν μπορείς να ξέρεις πόσα θα χαλάσεις. Όταν πας για CT , ακόμη και 1000? να έχεις κανονίσει να σκάσεις, ξέρεις από πριν πάνω κάτω πόσα θα χαλάσεις. Στα στριπ μπορείς να χαλάσεις όσα έχεις πάνω σου.Και όσα κι χαλάσεις ποτέ δεν σε χορταίνουν. Ενώ αν πάρεις 2-3 CG σε μια μέρα, νοιώθεις  ... χορτάτος !

Συμφωνώ και εγώ.  Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κριτική στους συντρόφους που ακουμπάνε χρήμα εκεί επειδή τα γούστα είναι σεβαστά. Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, κάποιος να μας περιγράψει τι είναι αυτό που γουστάρει. Οχι πως δεν θα μου άρεσε και μένα να τρίβεται ένα μωρό επάνω μου, αλλά, του κερατά, δεν σου ανοίγει τρελά την όρεξη και μετά σε αφήνει σύξυλο; Εννοώ πως τις λίγες φορές με έχουν...«παρασύρει» σε τέτοιο μαγαζί αισθάνθηκα μαρτύριο. Βλέπεις, ακουμπάς, αλλά μέχρι εκεί. Πως το αντέχετε ρε παιδιά αυτό;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.846
Πόντοι
12.056
Aστα τα στριπτιζαδικα ρε mclein και ελα να πουμε καμμια μαλακια για μηχανες  :dancing:
Θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και δεν θα στην λεει και κανενας ;) ;) ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κατ'αρχην,δν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις κ ασχολησαι με την παρτη μου ????

Οσο για την κριση....ποιος θα με κρινει? Οι γαμιαδες των 20-50-ΧΧΧΧ...???
Ελεος...φτανει ρε πουστη μου πλεον με τους κριτες....στα @@ μου η κριτικη τους απ'τη στιγμη που δν δεχονται τη δικη μου....τους εχω γειωμενους κ ειμαστε ολοι χαρουμενοι...
Οποιος δεχεται την κριτικη μου...τοτε θα δεχτω κ τη δικη του...αλλιως...αντε γεια...

Δν ανεφερα πουθενα οτι καποιος με γλειφει...κ ειμαι κ ευχαριστημενος με αυτο...
Ο σεβασμος μπορει να επελθει με 2 τροπους...ειτε με το φοβο που ειναι η ''κακη'' οδος...ειτε αυτοματα λογω συμπεριφορας....
Οποτε,οποιος δν μπορει να με σεβεται με τον 2ο κ νορμαλ τροπο...καλυτερα να με φοβαται κ τελικα να με σεβεται...

Τωρα..αν με σεβονται...αν με αγαπουν..αν...αν...αν...ειτε με φοβο...ειτε χωρις...ειτε με μισος...ειτε χωρις...ειτε..ειτε...ειτε....ειναι προβλημα μου...θεμα μου κ θα το λυσω αν θελω μονος μου...το να ερχεσαι να μου κανεις μαθημα ηθικης κ γενικα συμπεριφορας κ να μου λες για τη φιλοσοφια της ζωης μου...δν θα ελεγα οτι εισαι το πλεον καταλληλο ατομο για να κανεις υποδειξεις σε μενα....οπως επισης,δν θα κατσω ν'ασχοληθω με το αν νομιζεις οτι ειμαι αξιοπρεπεις ή οχι στα ματια σου...σε γραφω εσενα..τα ματια σου κ οποιον αλλο εδω μεσα...ξερεις που....προτιμω τις κριτικες ατομων που με ξερουν προσωπικα...δν χρειαζομαι ουτε αυλοκολακες ουτε επικριτες του πληκτρολογιου...

Τελος,το αν με φοβαται καποιος ή καποιοι...ειναι προβλημα δικο μου κ δικο τους...κ θα το λυσουμε αν ερθει η ωρα....εσυ δν εχεις λογο ουτε να φοβασαι...ουτε να με σεβεσαι...ουτε τπτ...θα ειμαι παρον/απον για σενα....πες οτι δν υπαρχω....μην ασχολησαι μαζι μου κ με τα λεγομενα μου απ'τη στιγμη που δν μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα που γραφω ειναι η αποψη μου κ μονο....

Υ/Γ-->Φυσικα δν αναφερομαι για το ιντερνετ...περι φοβου/σεβασμου κλπ στοιχειων...ολα αυτα ισχυουν στο real life....εκει που ''παλευεις'' με ''ανθρωπους'' κ οχι nicknames....
Εδω,επαναλαμβανω...εκτος απ'τις αποψεις 2-3 ατομων....ολες τις αλλες τις στελνω στο recycle bin....απλα τις διαβαζω....τις επεξεργαζομαι....τις κρινω αν το θεωρω σκοπιμο κ φυσικα ειμαι ετοιμος να δεχτω κριτικη πανω στην αποψη μου....κ μετα τις ξεχναω...

Αυτα τα λιγα απο μενα....καλα να περνας...κ προσπαθησε να με αγνοεις...
Τελικά έχεις δίκιο...κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με ένα κακομαθημένο παιδάκι...που γράφει τους πάντες όταν δεν συμφωνούν μαζί τους....που φοβίζει κάποιους όταν δεν το...σέβονται(?).....που αγοράζει τα πάντα με τα αμέτρητα χρήματα που διαθέτει...και επέιδή εσύ το ξεκίνησες...εγώ δεν σε γράφω...απλά δεν αξίζεις ούτε για αυτό....σε έχουν κακομάθει φίλε...και όταν μάθεις τί είναι η ζωή θα με θυμηθείς....τώρα,ναι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου υποδείξω...όταν μεγαλώσεις λίγο όμως ίσως και να ήμουν....ρωτάς γιατί ασχολούμαι με εσένα...εσύ γιατί ασχολείσε μέ τα λαϊκα παιδιά,τους γαμιάδες των 20-50-ΧΧΧΧ ?,όπως λές?Σε έχουμε βάλει ρεγουλατόρο στα @@@@ μας?Να μας πείς πού,πότε και αν θα πάμε όπου γουστάρουμε?ʼντε και κάνε μας την χάρη λοιπόν κακομαθημένε....
Υ.Γ.είναι ειλικρινά το τελευταίο post που σου γράφω....δεν θα ξαναασχοληθώ....και όταν λέω παιδάκι,φυσικά δεν εννοώ μόνο την ηλικία....και να ξέρεις...στα @@@@ μου αν είσαι αξιοπρεπής ή όχι...άλλοι το λούζονται αυτό...άλλοι σε έχουν μέσα στα πόδια τους....άρα το αν φαίνεσαι στα δικά μου μάτια...ξέχασέ το...δεν παίζει.....

Επισκέπτης
Aστα τα στριπτιζαδικα ρε mclein και ελα να πουμε καμμια μαλακια για μηχανες  :dancing:
Θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και δεν θα στην λεει και κανενας ;) ;) ;)
τι να πουμε για μηχανες...εγω εχω την υπερτατη καυλα στο γκαραζ κ λογω απουσιας διπλωματος(20) φοβαμαι να την βγαλω εξω...μην γινει κ καμια μαλακια κ παθει τπτ το μωρακι μου.... :'( :'( :'( :'( :'(
Απο κει κ περα υπαρχει κ ενα z750....που δν συγκρινεται με την καυλιτσα....αλλα παλι κανω την κοτα με το διπλωμα....(ασε που υπαρχει κ το προβλημα του μαλλιου που δν καθεται σε συνδιασμο με το κρανος...) οποτε την κοτα ο mc.... :2funny:

Συμφωνώ και εγώ.  Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κριτική στους συντρόφους που ακουμπάνε χρήμα εκεί επειδή τα γούστα είναι σεβαστά. Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, κάποιος να μας περιγράψει τι είναι αυτό που γουστάρει. Οχι πως δεν θα μου άρεσε και μένα να τρίβεται ένα μωρό επάνω μου, αλλά, του κερατά, δεν σου ανοίγει τρελά την όρεξη και μετά σε αφήνει σύξυλο; Εννοώ πως τις λίγες φορές με έχουν...«παρασύρει» σε τέτοιο μαγαζί αισθάνθηκα μαρτύριο. Βλέπεις, ακουμπάς, αλλά μέχρι εκεί. Πως το αντέχετε ρε παιδιά αυτό;

εγω γουσταρω την εξευρενηση διαφορετικων προσωπικοτητων (κ κωλων εννοειται.. :2funny:)....
ειναι απιστευτη η αισθηση της χαλαροτητας απο καποιο σημειο κ μετα...(γι αυτο κ οι περισσοτεροι σκορπανε λεφτα κ μετα κλαινε,επειδη παρασυρθηκαν)...λιγο το μπλα μπλα...λιγο το μπαλαμουτι....τρελαινεται ο τυπας...(μικρος / μεγαλος)...
βασικα εχει πλακα η ολη υποθεση....παντα ξεκινα η ιστορια απ'το χαβαλε κ τελικα οταν σε δει μια κοπελα 1-2-3 φορες τοτε αρχιζει να μπαινει ο καθενας στο τριπακι του...αλλος νομιζει οτι ειναι γαμιας κ ψαχνει να επιβεβαιωθει...αλλος ειναι μονος του (γενικα) κ βρισκει σανιδα σωτηριας που μια γκομενα καθεται κ του μιλα κ του ανοιγεται (δηθεν)...ασχετο αν αυτος πληρωνει....κλπ κλπ κλπ....ειναι ολα μια ιστορια που ποτε δν εχει τελος...κ οταν εισαι στη μεση...δν βρισκεις την αρχη κ πως ξεκινησε το θεμα....
Παντα γουσταρεις να πηγαινεις...να περνας καλα....κ αν μπορεις να συνεχισεις εκτος μαγαζιου...οπου περνας ακομη καλυτερα σε μερικες περιπτωσεις...βεβαια υπαρχουν πολλες (κ ειναι οι περισσοτερες για μενα)..που τελικα μια κοπελα μεσα στο μαγαζι ειναι τελεια κ εκτος ανακαλυπτεις τα ''προβληματα'' της...εκει εξαρταται παλι τον ανθρωπο κ τις διαθεσεις του....οι περισσοτεροι λακιζουν κ μην τον ειδατε τον παναη...αλλοι εχουν το φετιχ να ακουνε την καθε περιεργη κατασταση....κ αν πηδηξουν/πηδανε ακομη καλυτερα...αλλιως αποχωρουν κ αυτοι....

Το κοβω εδω...γιατι μπορω να μιλαω οσες ωρες εχω διαθεσιμες για το πως βλεπω τα στριπ....

Υ/Γ--->Οποιος παει στα στριπ με την προυποθεση να βγαλει γκομενα ή να πηδηξει μια γκομενα ή να κανει κατι συγκεκριμενο με μια γκομενα τοτε υπογραφω πως εχασε....ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΣΕ ΠΑΕΙ....ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ....

Υ/Γ.2---> Ποτε δν ενιωσα μεχρι τωρα...αυτο που περιγραφεις φιλε flyeron στην τελευταια σου προταση...δν ξερω γιατι...κ τι ανωμαλια με δερνει....παντως ποτε δν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με αυτο που ζουσα μεσα στο στριπ....αλλα ποτε δν ηθελα κατι παραπανω...ή μαλλον δν ηξερα αν ηθελα κατι παραπανω κ τι ηταν αυτο....βεβαια στην πορεια..οποτε θελησα κατι το πηρα....(υπηρχαν κ φορες που πηρα τα @@ μου....εννοειται αυτο....)!!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Τελικά έχεις δίκιο...κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με ένα κακομαθημένο παιδάκι...που γράφει τους πάντες όταν δεν συμφωνούν μαζί τους....που φοβίζει κάποιους όταν δεν το...σέβονται(?).....που αγοράζει τα πάντα με τα αμέτρητα χρήματα που διαθέτει...και επέιδή εσύ το ξεκίνησες...εγώ δεν σε γράφω...απλά δεν αξίζεις ούτε για αυτό....σε έχουν κακομάθει φίλε...και όταν μάθεις τί είναι η ζωή θα με θυμηθείς....τώρα,ναι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου υποδείξω...όταν μεγαλώσεις λίγο όμως ίσως και να ήμουν....ρωτάς γιατί ασχολούμαι με εσένα...εσύ γιατί ασχολείσε μέ τα λαϊκα παιδιά,τους γαμιάδες των 20-50-ΧΧΧΧ ?,όπως λές?Σε έχουμε βάλει ρεγουλατόρο στα @@@@ μας?Να μας πείς πού,πότε και αν θα πάμε όπου γουστάρουμε?ʼντε και κάνε μας την χάρη λοιπόν κακομαθημένε....
Υ.Γ.είναι ειλικρινά το τελευταίο post που σου γράφω....δεν θα ξαναασχοληθώ....και όταν λέω παιδάκι,φυσικά δεν εννοώ μόνο την ηλικία....και να ξέρεις...στα @@@@ μου αν είσαι αξιοπρεπής ή όχι...άλλοι το λούζονται αυτό...άλλοι σε έχουν μέσα στα πόδια τους....άρα το αν φαίνεσαι στα δικά μου μάτια...ξέχασέ το...δεν παίζει.....
τελικα δν βγαζουμε ακρη....δν καταλαβαινεις τι λεω....κ απλα ποσταρεις για να νομισουμε οτι απαντας ????
Γραφω τους παντες οταν δν ακουν τι λεω....κ φυσικα επακολουθα δν καταλαβαινουν αυτα που λεω....
Οταν δν σεβεσαι την αντιθετη μου αποψη...κ απλα γραφεις 2 μαλακιες αστηρικτες απλα για απαντηση φυσικα κ θα σε γραψω στα @@ μου....κ πολυ σου ειναι...αν μου απαντουσες λογικα...κ απλα κατεκρινες την αποψη μου με επειχηρηματα τοτε ναι...θα ασχολιομουν σοβαρα μαζι σου....τωρα απλα σπαω πλακα...

συνεχιζεις να ασχολεισαι κ μας λες οτι με εχουν κακομαθει....ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΕΣΥ Μ"ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?
οταν μαθω τη ζωη....οπως λες....θα ερθω ξανα στο site να μου δωσεις την αποψη σου περι αυτης....κ σιγουρα θα την ασπαστω....ρε κανε μας τη χαρη....που θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι με την αποψη/ιδεολογια σου....

γραφω την αποψη μου περι αυτων (χαμηλομισθων γαμιαδων)....οταν συχναζουν στα στριπ...τπτ παραπανω....δν με νοιαζει τι αγοραζουν στη λαικη κ στο σουπερ μαρκετ....με νοιαζει οτι χαλανε για μενα το κλιμα μεσα στο στριπ...
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ....???????????????????????????????

Το να χαρακτηριζεις καποιον....μου φαινεται ειναι το χομπι σου....δν σε ρωτησα τη γνωμη σου για το αν ειμαι κακομαθημενος ή οχι....αν σε ρωτησω απαντησε μου....μεχρι τοτε....κλεισε το στοματακι σου ή καλυτερα/σωστοτερα σκεψου πριν γραψεις τη μαλακια σου στο φορουμ χαρακτηριζοντας εναν αγνωστο ο οποιος σε σεβεται απολυτα κ δν σε χαρακτηριζει....εκτος κ αν θεωρεις το οτι δν συμφωνουμε σημαινει οτι δν σε σεβομαι κιολας....
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααα................

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ......Κ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παληκαρια, ας σταματησουμε εδω τους χαρακτηρισμους και τις ερωνειες εκατερωθεν..
ειναι γνωστο οτι δεν οδηγουν πουθενα..

peace brothers.. :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
παληκαρια, ας σταματησουμε εδω τους χαρακτηρισμους και τις ερωνειες εκατερωθεν..
ειναι γνωστο οτι δεν οδηγουν πουθενα..

peace brothers.. :grin:
Πάτερ...έχεις δίκιο...δεν οδηγεί όντως πουθενά....όπως έγραψα σε ένα άλλο post δεν ξαναασχολούμαι...και φυσικά θα το τηρήσω....ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι αρκετά μεγάλος και σε ηλικία και σε μυαλό για να ρίχνω το επίπεδό μου....από μέρους μου ζητώ συγνώμη από όλα τα άλλα μέλη για αυτή την αντιπαράθεση....απλά είναι η πρώτη φορά εδώ μέσα που πιάνω τον εαυτό μου να εκνευρίζεται....και στην καθημερινοτητά μου αυτό δεν το αφήνω να γίνεται....και ευχήσου να είναι ο Θεός μαζί μας...σε όλους-όλους-όλους.........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ευλογαω και ελπιζω να δινω τελος, γιατι του καναμε αγριο σεξ του θρεντ.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
Συμφωνώ και εγώ.  Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κριτική στους συντρόφους που ακουμπάνε χρήμα εκεί επειδή τα γούστα είναι σεβαστά. Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, κάποιος να μας περιγράψει τι είναι αυτό που γουστάρει.

Εννοείται ότι δεν κάνω κριτική σε άλλους. Μιλάμε για ένα σπορ που είχα εξασκήσει κι ο ίδιος. Τον ευατό μου κατακρίνω και μόνο. Και τώρα μετά από τόσα χρόνια θεωρώ ότι από τα λεφτά που έφαγα σε μπουρδελοκαταστάσεις γενικώς (CG/μασάζ/πουτάνες/στριπ) τα μόνα για τα οποία μετανιώνω είναι αυτά των στριπ.
Παρασύρθηκα σε αυτά σε μια περίοδο που τα καλά μου τηλέφωνα από CG είχαν καεί και δεν έβρισκα κάτι καλό. Επιπλέον η κατάχρηση ξεκίνησε καλοκαίρι που ήμουν πηγμένος με διάβασμα και χωρίς γκόμενα, οπότε ήθελα και κάτι για να σκοτώνω τα λίγα ελεύθερα βράδια μου και έτσι τα έσκασα χοντρά σε στριπ και τώρα όποτε το θυμάμαι βρίζω τον εαυτό μου γιαυτή τη μαλακία.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ και εγώ.  Βέβαια δεν μπορώ να κάνω κριτική στους συντρόφους που ακουμπάνε χρήμα εκεί επειδή τα γούστα είναι σεβαστά. Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, κάποιος να μας περιγράψει τι είναι αυτό που γουστάρει.
λοιπον......μπαινω μεσα....και ευωδιαζει το ρουθουνι μου(οση μυξα και να εχει μεσα) απο τα λουλουδατα ξανθα,μελαχροινα ρωσικα μωρα που μεταλαμπαδευουν τα σεξυ και λαγνα αρώματά τους στον ευρυτερο χωρο του υποθαλαμου του εγκεφαλου μου.Σε συνδυασμό με την ακαταπαυστη dance Μουσικη,τα μακρυα μπουκλε μαλλια των ξανθων στριππερ που λαμπυριζουν μεσα στο ημιφως του "ιδρυματος" μου δημιουργει μια ακαταπαυστη επιθυμια να τις θελω ολες πανω μου τωρα και αμεσως!Η μεγαλυτερη ομως στιγμή της εμπειριας μου αυτης ειναι η αναζητηση της κυριας που θα στειλει τα υγρα μου στον παραδεισο!Η αναζητηση της κυριας που θα με παρει απο το χερι και θα μου πει...:Τί κανουμε μωρο μου?θες να σε βιασω?και τοτε ειμαι ερμαιο οποιασδηποτε ορεξεως της κυριας απο οποια χωρα και αν αυτη προερχεται...απο οποιο πρωην ανατολικο μπλοκ και αν αυτη καταγεται,ολα ειναι υπεροχα...η εγκεφαλικη λειτουργια μου οδευει στην τελειοτητα,οι ορχεις μου αισθανονται με το λικνισμα και μονο ετοιμοι να ανεβουν πανω απο τα συννεφα,πανω απο τα ομιχλωδη τοπια της κολασεως και της καθημερινοτητας,ετοιμοι να δρασουν οπως ακριβως γεννηθηκαν απο τη φυση τους...να δινουν "υγρο πυρ" αγογγιστα και ασυγκρατητα μακρυα απο καθε αγχος και προβληματισμο!Αυτα.......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.302
Πόντοι
17.085

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και μετά ξανά στη καθημερινότητα. Πραγματικά βιβλία και ταινείες θα μπορούσαν να γραφτούν για αυτή την ιστορία. Άλλος από το άρωμα, από το τρυφερό δέρμα, άλλος από ψεύτικα και λίγες φορές πραγματικά συναισθήματα. Αυτό είναι το strip. Ένα άλλο είδους ναρκωτικό. Πιο επικίνδυνο πολλές φορές γιατί το βιώνεις ενσυνείδητα χωρίς να έχεις απωλέσει τον έλεγχο. Είναι εκεί και όλα είναι αληθινά. Στο συνοθύλευμα του ημίφωτος, του καπνού και των αρωμάτων. Good luck boys. Δυστυχώς η ζωή είναι έξω όπως και αν είναι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πέρασα από City Link (Στοα - Mall Βουκουρεστίου) για ένα γυμναστήριο. Το τι μ..ι - και τι είδους μ..ί - κυκλοφορεί, δεν. Άγαμε Φραπεδιάρη(...) :cheesy: από τη μια άκρη τη Στοάς ως την άλλη χαλαρωνεις ~5 φορές (- 250€+)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
επισκεψη πριν κανα μηνα στο lido με ΠΟΛΥ ματσωμενο φιλαρακι.  εχουμε και λεμε 30 ευρα η εισοδος και των 2,κερασαμε 8 ποτα και 3 κρασα συνολο 250 ευρα πηραμε 4 χορους απλους/διπλους συνολο 80 ευρα και 5 πριβε 2 εγω 3 αυτος  συνολο 250 ευρα βαλτε και 2 ποτα για μας κανα 20αρι εχουμε συνολο 680-700 ευρα.εγω εδωσα 100 απο αυτα.να δειτε περιποιηση τα γκαρσονια και ο μετρ,της τρελης γινοταν λες και ημασταν σειχηδες.ωραια να πουλας μουρη με τα λεφτα των αλλων ε;εγω παντως εδωσα οπως ειπα 1 κατοσταρι γιατι με μισθο 1 χιλιαρικο τα χερακια ειναι δεμενα :headbang:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
λοιπον ξαραχνιαζω αυτο το θρεντ διοτι ηγγικεν η ωρα που τα κοστη του αγαμου φραπεδιαρη θα πρεπει σοβαρα να επανεξεταστουν λόγω του οτι η ασθενεια των στριπ με ξαναχτυπαει σιγα σιγα(το ανοσοκατασταλτικο μου συστημα ειναι αδυναμο αρκετα και εχει παρεισφρυσει(καλα το εγραψα? :rockon:)μεσα στις κυτταρικες μεμβρανες μου με συνεπεια να ειμαι απο τωρα καθοδον νοητικα στα ιδρυματα παραγωγης πτυελικου πολιτισμου!καλημερα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom