Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
λοιπον ξαραχνιαζω αυτο το θρεντ διοτι ηγγικεν η ωρα που τα κοστη του αγαμου φραπεδιαρη θα πρεπει σοβαρα να επανεξεταστουν λόγω του οτι η ασθενεια των στριπ με ξαναχτυπαει σιγα σιγα(το ανοσοκατασταλτικο μου συστημα ειναι αδυναμο αρκετα και εχει παρεισφρυσει(καλα το εγραψα? :rockon:)μεσα στις κυτταρικες μεμβρανες μου με συνεπεια να ειμαι απο τωρα καθοδον νοητικα στα ιδρυματα παραγωγης πτυελικου πολιτισμου!καλημερα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ε όχι μόνο νοητικά...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Ε αυτό είναι ανάλογα με τις απαιτήσεις του άλλου...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
λοιπον ξαραχνιαζω αυτο το θρεντ διοτι ηγγικεν η ωρα που τα κοστη του αγαμου φραπεδιαρη θα πρεπει σοβαρα να επανεξεταστουν λόγω του οτι η ασθενεια των στριπ με ξαναχτυπαει σιγα σιγα(το ανοσοκατασταλτικο μου συστημα ειναι αδυναμο αρκετα και εχει παρεισφρυσει(καλα το εγραψα? :rockon:)μεσα στις κυτταρικες μεμβρανες μου με συνεπεια να ειμαι απο τωρα καθοδον νοητικα στα ιδρυματα παραγωγης πτυελικου πολιτισμου!καλημερα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παληκαρι μου εισαι πολυ βαρια αρρωστος....ξεκινα την απεξαρτηση....
εχω να σου προτεινω και δυο καλες κοινοτητες
Η κοινοτητα Στουρναρη
      και
η κοινοτητα Μαρνη.
Εκει νομιζω θα σε βαλουν σε προγραμμα ΦΡΑΠΕΔΟΝΗΣ(εκ του μεθαδωνης)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ορισμένα παιδιά εδώ μέσα στο site,μερικά μέλη,οι επισκέπτες,οι μαγαζάτορες,οι πουτάνες οι νταβάδες και όλοι όσοι διαβάζουν τα post σου φρικάρουν και νομίζουν ότι είσαι άνθρωπος με καμένο εγκέφαλο,περιθωριακός εθισμένος με την ηδονή και κάποιοι ακόμα πιο κακόβουλοι θα σε χαρακτηρίσουν μ...... Εγώ όμως θα σε χαρακτηρίσω εξαίρετο άνθρωπο με πολύ καλή ψυχή,καρδιά και απεριόριστη δόση χαβαλέ και humor.Και τα post σου ΓΑΜΑΝΕ και ΔΕΡΝΟΥΝΕ  :rockon: :rockon: :rockon: continue brother Vasos  ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Aν δεν εχεις σπιτι δικο σου και πληρωνεις νοικι οπως εγω γαμησε τα.
Δε μενει τιποτα στην ακρη. Εκτος και αν εισαι καρμοιρης.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παληκαρι μου εισαι πολυ βαρια αρρωστος....ξεκινα την απεξαρτηση....
εχω να σου προτεινω και δυο καλες κοινοτητες
Η κοινοτητα Στουρναρη
      και
η κοινοτητα Μαρνη.
Εκει νομιζω θα σε βαλουν σε προγραμμα ΦΡΑΠΕΔΟΝΗΣ(εκ του μεθαδωνης)

η κοινοτητα στουρναρη και μαρνης για να με βαλουν στο προγραμμα φραπεδονης θα πρεπει πρωτα να προσλαβουν προσωπικο παρομοιο των στριπ που πανω απ'ολα θα ξερουν πως να φτυνουν την πουτσα και πως να την παιζουν κατι που ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις στα κοινοτικα αυτα ιδρυματα που μου αναφερεις!μονο σε ενα ιδρυμα το εχω βρει αυτο,αλλα εχω υποσχεθει να μην το αναφερω στην ιδιοκτητρια....δημοσια εννοω!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ορισμένα παιδιά εδώ μέσα στο site,μερικά μέλη,οι επισκέπτες,οι μαγαζάτορες,οι πουτάνες οι νταβάδες και όλοι όσοι διαβάζουν τα post σου φρικάρουν και νομίζουν ότι είσαι άνθρωπος με καμένο εγκέφαλο,περιθωριακός εθισμένος με την ηδονή και κάποιοι ακόμα πιο κακόβουλοι θα σε χαρακτηρίσουν μ...... Εγώ όμως θα σε χαρακτηρίσω εξαίρετο άνθρωπο με πολύ καλή ψυχή,καρδιά και απεριόριστη δόση χαβαλέ και humor.Και τα post σου ΓΑΜΑΝΕ και ΔΕΡΝΟΥΝΕ  :rockon: :rockon: :rockon: continue brother Vasos  ;)

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια(αν και δεν ειναι ακριβως ετσι..) και σου ανταποδιδω τον καλο λογο με ευχες για χρονια πολλα,υγεια και πανω απο ολα με ρεγουλα και οχι με τη σεσουλα! ;)

Επισκέπτης
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια(αν και δεν ειναι ακριβως ετσι..) και σου ανταποδιδω τον καλο λογο με ευχες για χρονια πολλα,υγεια και πανω απο ολα με ρεγουλα και οχι με τη σεσουλα! ;)
ασε τα στριπ και παρε κανενα παντελονι της προκοπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ασε τα στριπ και παρε κανενα παντελονι της προκοπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

οσο τα πριβε κοστη παραμενουν σε δυσθεωρητα υψη τοσο θα καθυστερει η αγορα οιωνδηποτε υλικων αγαθων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom