Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ερώτηση: Είναι υποχρεωτικό στα στριπ οι πελάτες να κερνούν ποτό ή να παίρνουν πριβέ χορό???
Όποιος δεν παίρνει ποτό ή πριβέ 2 με 3 φουσκωτοί τον πιάνουν και τον πετάνε έξω αφού πρώτα του παίρνουν τα στοιχεία και του καταθέτουν μήνυση...καρατσεκαρισμένο......το έπαθε ένας φίλος μου...ακόμα τρέχει στα δικαστήρια.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όποιος δεν παίρνει ποτό ή πριβέ 2 με 3 φουσκωτοί τον πιάνουν και τον πετάνε έξω αφού πρώτα του παίρνουν τα στοιχεία και του καταθέτουν μήνυση...καρατσεκαρισμένο......το έπαθε ένας φίλος μου...ακόμα τρέχει στα δικαστήρια.....

Μήνυση, μα τα πριβέ δεν είναι παράνομα???  :birdman: :2funny:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αν βγαζουν 500-1000-1500?...δν μπορουν να συντηρησουν σπιτι/αμαξι κλπ μονοι τους..θελουν κ στριπ...???? Τους λυπαμαι απλα....

ʼλλος είναι για λύπηση...  :idiot:  αλλά τέλος πάντων...  :argue:

Επισκέπτης
Η κατάσταση έτσι και αλλιώς δεν θα αλλάξει, εκτός αμά κάποια μαγαζιά βάλουν είσοδο 30 και με respective services κυνηγήσουν άλλη πελατεία. Λέμε...

Μπαααα...δν πιανει το κολπο με την εισοδο...το sadist χθες 3 η ωρα ηταν σχεδον γεματο....κ εχει 20? εισοδο...
Ο καθε φτωχομπινες μπακουρος μαζευει 20-30? κ παει σ'ενα στριπ παρασκευη ή σαββατο...
Ευτυχως που πανε κ αλβανοι/πακιστανοι πλεον στα στριπ κ γεμιζουν τα τραπεζια...κ οι γκομενες τους αποφευγουν....κ ερχονται ολες πανω μας....:):):):):):):):)...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μήνυση, μα τα πριβέ δεν είναι παράνομα???  :birdman: :2funny:
Όχι βέβαια...εδώ τα διαφημίζουν...παράνομο είναι να σου κάνει κάτι παραπάνω από...πριβέ....εγώ τσιγάρα στην φυλακή δεν σου φέρνω πάντως...

Επισκέπτης
ʼλλος είναι για λύπηση...  :idiot:  αλλά τέλος πάντων...  :argue:
αποψη σου....κ αποψη μου....το να βαζεις σμαιλις κλπ μαλακιουλες δν σε κανει εξυπνοτερο...ουτε δειχνει το σεβασμο σου προς εμενα...(οχι οτι με απασχολει...κουβεντα να γινεται..)!!!
γραψε μας την αποψη σου επι του θεματος...αλλιως κανε με κανενα βραδινο μπαν-ακι οπως καλα ξερετε να κανετε τη δουλεια σας εσεις οι mods......για να μην φαινεται κ η διαφορετικη αποψη...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσωπικά μπορώ να ανεχτώ μια δυσάρεστη κατάσταση, σε ένα στο τέλος τέλος public place. Οι κυρίες ξέρουν που πάνε έτσι και αλλιώς. Και ο άλλος θέλει να πάει για να ξεδώσει με τη δική του προοπτική. Δεν ξέρω πώς και αν είναι ο σκοπός του επιχειρηματία :2funny: else

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όχι βέβαια...εδώ τα διαφημίζουν...παράνομο είναι να σου κάνει κάτι παραπάνω από...πριβέ....εγώ τσιγάρα στην φυλακή δεν σου φέρνω πάντως...

Θα πρέπει να βάλουν ταμπέλα έξω από τα μαγαζιά όπως τα delivery που θα λέει: ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 50 ΕΥΡΩ. Oi παραβάτες θα τιμωρούντε με φυλάκιση.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αποψη σου....κ αποψη μου....το να βαζεις σμαιλις κλπ μαλακιουλες δν σε κανει εξυπνοτερο...ουτε δειχνει το σεβασμο σου προς εμενα...(οχι οτι με απασχολει...κουβεντα να γινεται..)!!!
γραψε μας την αποψη σου επι του θεματος...αλλιως κανε με κανενα βραδινο μπαν-ακι οπως καλα ξερετε να κανετε τη δουλεια σας εσεις οι mods......για να μην φαινεται κ η διαφορετικη αποψη...

ρε μακ...παλι τα ιδια?προκαταλαμβανεις γεγονοτα?και συγγνωμη αλλα αυτο που λες δεν ειναι διαφορετικη αποψη...απλα χλευασμος ειναι προς μια ταξη ανθρωπων!Θα ηθελες να ανηκες σε αυτην μηπως?Αν ησουν ποτε σε αυτην τη θεση σιγουρα θα σε εβλεπες τωρα και θα σε σκυλοβριζες με χυδαιες κιολας εκφρασεις!Γιατι θες δηλ.ντε και καλα να τσιτωνεις παντα τους φτωχους?Σου εχουν κανει κατι?Ετσι και αλλιως με τα γκαφρα που παιζεις δεν ειναι αναγκη να πας σε στριπ για να τσιμπησεις μωρο σωστο...την παιρνεις κινητο και κανονιζεις εξω..ή πας και καθημερινες που σιγουρα θα βρεις και καναπε και τραπεζι...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
γραψε μας την αποψη σου επι του θεματος...αλλιως κανε με κανενα βραδινο μπαν-ακι οπως καλα ξερετε να κανετε τη δουλεια σας εσεις οι mods......

Φιλαράκι χαλάρωσε και σταμάτα συνεχώς να μιλάς υποτιμητικά για αυτούς που δεν έχουν... επίσης επιτέλους κατάλαβε ότι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά σου... ούτε απ΄έξω από αυτα τα μαγαζιά δεν θα περνούσες...

Όσον αφορά το μπαν-ακι... πάρε το αστραφτερό αυτοκίνητο που σου πήρε δώρο ο μπαμπάς σου και τράβα μόνος να κάνεις καμιά βουτιά...

Επισκέπτης
μακλειν εχω μια ενστανση σε αυτα που ειπες!!απο τη στιγμη που οι εχοντες  καποια οικονομικη ανεση αποφασιζουν να πανε σαββατο βραδυ σε στριπ-μαλακια κατα τη γνωμη μου- ,ενω γνωριζουν οτι γεμιζουν τα τραπεζια απο τις 11.30 ,γιατι εχουν την απαιτηση να πανε στις 2.00 και να βρουν καναπε?η τεταρτη και η πεμπτη ειναι μια χαρα μερες για στριπ!!αποψη μου ειναι βεβαια χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστη!

Επισκέπτης
Προσωπικά μπορώ να ανεχτώ μια δυσάρεστη κατάσταση, σε ένα στο τέλος τέλος public place. Οι κυρίες ξέρουν που πάνε έτσι και αλλιώς. Και ο άλλος θέλει να πάει για να ξεδώσει με τη δική του προοπτική. Δεν ξέρω πώς και αν είναι ο σκοπός του επιχειρηματία :2funny: else
εγω δν ξερω αν μπορω...γι'αυτο παντα παω καθημερινες εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις...
Καλα....τωρα μην μπουμε στο τριπακι του ποιοι ειναι οι σκοποι/στοχοι των επιχειρηματιων...
(αφου εχουμε σα δεδομενους πελατες...τους μπακουρους-φτχωμπινεδες κ τους πλουσιους-μουνοδουλους-αγαπουληδες....οι υπολλοιποι δν απασχολουν το μυαλο του εκαστοτε επιχειρηματια,γι'αυτο δουλευουν με εποχιακους πελατες κ οχι μονιμους...)
Δν συνεχιζω ομως αλλο την κουβεντα δημοσια...δν εχει νοημα να μιλαω κ να μου απαντουν δηθεν ξυπνιτζηδες του πληκτρολογιου χωρις επιχειρηματα....
Καλο βραδυ!!!!

Επισκέπτης
ρε μακ...παλι τα ιδια?προκαταλαμβανεις γεγονοτα?και συγγνωμη αλλα αυτο που λες δεν ειναι διαφορετικη αποψη...απλα χλευασμος ειναι προς μια ταξη ανθρωπων!Θα ηθελες να ανηκες σε αυτην μηπως?Αν ησουν ποτε σε αυτην τη θεση σιγουρα θα σε εβλεπες τωρα και θα σε σκυλοβριζες με χυδαιες κιολας εκφρασεις!Γιατι θες δηλ.ντε και καλα να τσιτωνεις παντα τους φτωχους?Σου εχουν κανει κατι?Ετσι και αλλιως με τα γκαφρα που παιζεις δεν ειναι αναγκη να πας σε στριπ για να τσιμπησεις μωρο σωστο...την παιρνεις κινητο και κανονιζεις εξω..ή πας και καθημερινες που σιγουρα θα βρεις και καναπε και τραπεζι...
διαφορετικη αποψη ειναι...απλα δν μπορεις να την καταλαβεις...
δν χλευασα κανεναν...εθεσα τον προβληματισμο μου κ περιμενα ν'απαντησει καποιος μ'επιχειρηματα...
Δν με νοιαζει ουτε κ ζω με τα αν....ειμαι σε μια Χ κατασταση...μπορει καλη...μπορει κ οχι...κλπ κλπ...κ επαναλαμβανω γραφω την αποψη μου....
Δν παω σε στριπ για να τσιμπισω γκομενα...ουτε για να γαμησω...ουτε κ να χουφτωσω...ουτε τπτ...την πλακα μου κανω κ σκοτωνω την ωρα κ τα λεφτα μου...

Φιλαράκι χαλάρωσε και σταμάτα συνεχώς να μιλάς υποτιμητικά για αυτούς που δεν έχουν... επίσης επιτέλους κατάλαβε ότι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά σου... ούτε απ΄έξω από αυτα τα μαγαζιά δεν θα περνούσες...

Όσον αφορά το μπαν-ακι... πάρε το αστραφτερό αυτοκίνητο που σου πήρε δώρο ο μπαμπάς σου και τράβα μόνος να κάνεις καμιά βουτιά...

δν ειμαστε φιλαρακια...ειδικα απ'τον τροπο που εκανες το πρωτο ποστ σου εδω απευθυνομενος σ'εμενα!!!
Δν μιλαω υποτιμητικα...γραφω για τα στριπ κ τους θαμωνες τους...ετσι κρινω τις καστες των ανθρωπων που συχναζουν εκει...γι'αυτο κ τους χαρακτηριζω...αν μιλαγαμε για αλλο θεμα ισως να ηταν τοπ...τωρα ομως ειναι προβλημα για μενα...
επισης...δν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου με τον πατερα μου ? Σου ειπε κανενας οτι παω με τα λεφτα του πατερα μου σε στριπ ? Το οτι δουλευω με τον πατερα μου κλπ δν σημαινει οτι δν αμοιβομαι...σταματα κ εσυ κ οι υπολοιποι αυτη την καραμελιτσα....κανετε σαν κομπλεξικοι..κ φανταζομαι πως δν ειστε...απλα το οτι πιθανον ειστε/ειναι καποιοι σε κατωτερη οικονομικη κατασταση σας βγαζει τη χολη...(δεκτο απο μενα...αλλα ειναι λαθος σας..)!!!!

μακλειν εχω μια ενστανση σε αυτα που ειπες!!απο τη στιγμη που οι εχοντες  καποια οικονομικη ανεση αποφασιζουν να πανε σαββατο βραδυ σε στριπ-μαλακια κατα τη γνωμη μου- ,ενω γνωριζουν οτι γεμιζουν τα τραπεζια απο τις 11.30 ,γιατι εχουν την απαιτηση να πανε στις 2.00 και να βρουν καναπε?η τεταρτη και η πεμπτη ειναι μια χαρα μερες για στριπ!!αποψη μου ειναι βεβαια χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστη!

μα καναπε θα βρω βρε αδερφε...αλλα πες οτι εχω φιλο που δν γουσταρει καναπε..κ θελει τραπεζι για να μην τραβαμε την προσοχη...γιατι πρεπει να κατσω στο μπαρ ή ορθιος κ να περιμενω....
Επισης...υπαρχει κ η περιπτωση της δουλειας τις καθημερινες...κλπ κλπ κλπ δικαιολογιες...

:2funny: :2funny:
Τα μαγαζιά ζούνε από τη καψούρα του μέσου Έλληνα. Δε ζούνε από το συνειδητοποιημένο που πάει να χαλάσει το x ποσό. 

το ξερω...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν είναι αντιληπτό ότι ο καθένας πάει στα strip για τους δικούς του λόγους και για όλους έχουν το αντίστοιχο οι :2funny: Δεσποινίδες. ʼλλιώς βλέπει τη κατάσταση ο φραγκ - στις περισσότερες περιπτώσεις σαμπανόβιος - και αλλιώς ο 50 με το ζόρι. Όλοι πάνε όμως για κάτι

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
διαφορετικη αποψη ειναι...απλα δν μπορεις να την καταλαβεις...
δν χλευασα κανεναν...εθεσα τον προβληματισμο μου κ περιμενα ν'απαντησει καποιος μ'επιχειρηματα...
Δν με νοιαζει ουτε κ ζω με τα αν....ειμαι σε μια Χ κατασταση...μπορει καλη...μπορει κ οχι...κλπ κλπ...κ επαναλαμβανω γραφω την αποψη μου....
Δν παω σε στριπ για να τσιμπισω γκομενα...ουτε για να γαμησω...ουτε κ να χουφτωσω...ουτε τπτ...την πλακα μου κανω κ σκοτωνω την ωρα κ τα λεφτα μου...

καλα βρε μακ.....αλλα για ποιο λογο να σκοτωσεις εκει τα λεφτα σου(τα οποιαδηποτε τελος παντων..πολλα ή λιγα) αφου δεν πας με σκοπο να κανεις κατι απο ολα αυτα για τα οποια παει το 99,9%?γιατι δεν πας σε κανα εξωτερικο να τρελλαθεις στα μουνια?εγω αμα ειχα λεφτα εκει θα ημουν τουλαχιστον ενα μηνα το χρονο(σπαστο βεβαια για να εχει γλυκα και να μην καουνε τα μυαλα μας και το κορμι μας)....Μου φαινεται εντελως παραλογο να χαλας τσαμπα λεφτα(ασχετα αν δεν εχεις προβλημα εσυ) χωρις να περιμενεις καποιο ανταλλαγμα...ουτε καν χουφτωμα!Πιστευω οτι θα επρεπε να επαναθεωρησεις τους λογους για τους οποιους οδηγησαι σε τετοια μερη και ισως τοτε ξεκινησεις να κανεις κατι πιο καυλατο για παρτη σου!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Έμαθα στη ζωή μου να σέβομαι ακόμα και τα σκουλίκια που μονίμως σέρνονται στη γη και δεν σηκώνουν κεφάλι... οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σέβομαι και εσένα...

επισης...δν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου με τον πατερα μου ? Σου ειπε κανενας οτι παω με τα λεφτα του πατερα μου σε στριπ ? Το οτι δουλευω με τον πατερα μου κλπ δν σημαινει οτι δν αμοιβομαι...σταματα κ εσυ κ οι υπολοιποι αυτη την καραμελιτσα....

Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πατέρα σου... απλώς σου υπενθυμίζω τον παράγοντα που σε κάνει να διαφέρεις από αυτους που λυπάσαι γιατί ενώ βγάζουν 500-1500Ε... θέλουν να διασκεδάσουν και αυτοί με το δικό τους τρόπο....

....κανετε σαν κομπλεξικοι..κ φανταζομαι πως δν ειστε...απλα το οτι πιθανον ειστε/ειναι σε κατωτερη οικονομικη κατασταση σας βγαζει τη χολη...(δεκτο απο μενα...αλλα ειναι λαθος σας..)!!!!

Ειδικά για αυτό το τελευταίο που είπες... μην παίρνεις όρκο...

Επισκέπτης
Έμαθα στη ζωή μου να σέβομαι ακόμα και τα σκουλίκια που μονίμως σέρνονται στη γη και δεν σηκώνουν κεφάλι... οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σέβομαι και εσένα...

Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πατέρα σου... απλώς σου υπενθυμίζω τον παράγοντα που σε κάνει να διαφέρεις από αυτους που λυπάσαι γιατί ενώ βγάζουν 500-1500Ε... θέλουν να διασκεδάσουν και αυτοί με το δικό τους τρόπο....

Ειδικά για αυτό το τελευταίο που είπες... μην παίρνεις όρκο...
1.εισαι ηδη συνδεδεμενος...(ξερεις που...)!!!! (για τα σκουλικια κ το σεβασμο...)!

2.επαναλαμβανω,δν ξερεις ποιος ειναι ο παραγοντας που διαφερω απ'αυτους που κατηγορω...εκτος κ αν με ξερεις προσωπικα...τοτε παω πασο....Επειδη ειπα/λεω οτι εχει φραγκα ο πατερας μου...επειδη ετσι...επειδη αλλιως...βρηκες εσυ κ αλλοι κατι για να μου την λετε επειδη εχω διαφορετικη γνωμη κ αποψη...μονο που δν παρουσιαζεις/ετε τα επιχειρηματα σας...(μπορει να πουλαω κοκα ή οπλα κ να εχω φραγκα για παραδειγμα...ή μπορει κ να με γαμανε...δν ξερεις/ετε λοιπον που βρηκα/βρισκω τα λεφτα...οποτε ειναι φρονιμοτερο να μην αναφερεται ο πατερας μου...γιατι δν εχει καμια σχεση κ γιατι δυστυχως δν ειναι παρον για ν'απαντησει..οτι λετε αβασιμα πραγματα..εκτος κ αν..επαναλαμβανω με ξερεις/ετε προσωπικα!!!)

3.δν παιρνω ορκο...μπορει να εισαι πιο φραγκατος απο μενα κ απ'ολη την ελλαδα....μαγκια σου...απλά δν μπορω να βρω αλλο λογο για να μου χωνεσαι κατ'αυτον τον τροπο..οποτε σκεφθηκα το πιο απλο!!!

καλα βρε μακ.....αλλα για ποιο λογο να σκοτωσεις εκει τα λεφτα σου(τα οποιαδηποτε τελος παντων..πολλα ή λιγα) αφου δεν πας με σκοπο να κανεις κατι απο ολα αυτα για τα οποια παει το 99,9%?γιατι δεν πας σε κανα εξωτερικο να τρελλαθεις στα μουνια?εγω αμα ειχα λεφτα εκει θα ημουν τουλαχιστον ενα μηνα το χρονο(σπαστο βεβαια για να εχει γλυκα και να μην καουνε τα μυαλα μας και το κορμι μας)....Μου φαινεται εντελως παραλογο να χαλας τσαμπα λεφτα(ασχετα αν δεν εχεις προβλημα εσυ) χωρις να περιμενεις καποιο ανταλλαγμα...ουτε καν χουφτωμα!Πιστευω οτι θα επρεπε να επαναθεωρησεις τους λογους για τους οποιους οδηγησαι σε τετοια μερη και ισως τοτε ξεκινησεις να κανεις κατι πιο καυλατο για παρτη σου!

γιατι ειμαι τρελος...οπου γουσταρω σκοτωνω τα λεφτα μου....λογαριασμο θα δωσω στον καθενα εδω μεσα ???
το γιατι δν παω εξωτερικο ή γιατι δν κανω κατι αλλο ειναι προσωπικες μου επιλογες κ παλι δν θα δωσω αναφορα...
Δν περιμενω ανταλλαγμα....δν ζω για το ανταλλαγμα στη διασκεδαση...
Τελος...ειναι προβλημα μου με το τι θ'ασχολουμαι κ με το τι δν....
Συγγνωμη για το υφος...αλλα...δν εχω καταλαβει γιατι παντα πρεπει ν'απολογουμαι....

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
εισαι ηδη συνδεδεμενος...(ξερεις που...)

ʼντε να σου πω μια τελευταία κουβέντα όσο θα είμαι ακόμα on line...

δεν έχουμε έρθει σε αντι-παράθεση ποτέ στο παρελθόν... και δεν σκόπευα να το κάνω... αλλά θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι συχνά χρησιμοποιείς εκφράσεις που προκαλούν (με βάση πάντα το εισόδημα)...

να είσαι σίγουρος ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν στο site, πόσα λεφτά έχεις εσύ ή εγώ, ούτε πως τα απέκτησες, ούτε που θα τα φας... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom