ρε μακ...παλι τα ιδια?προκαταλαμβανεις γεγονοτα?και συγγνωμη αλλα αυτο που λες δεν ειναι διαφορετικη αποψη...απλα χλευασμος ειναι προς μια ταξη ανθρωπων!Θα ηθελες να ανηκες σε αυτην μηπως?Αν ησουν ποτε σε αυτην τη θεση σιγουρα θα σε εβλεπες τωρα και θα σε σκυλοβριζες με χυδαιες κιολας εκφρασεις!Γιατι θες δηλ.ντε και καλα να τσιτωνεις παντα τους φτωχους?Σου εχουν κανει κατι?Ετσι και αλλιως με τα γκαφρα που παιζεις δεν ειναι αναγκη να πας σε στριπ για να τσιμπησεις μωρο σωστο...την παιρνεις κινητο και κανονιζεις εξω..ή πας και καθημερινες που σιγουρα θα βρεις και καναπε και τραπεζι...
διαφορετικη αποψη ειναι...απλα δν μπορεις να την καταλαβεις...
δν χλευασα κανεναν...εθεσα τον προβληματισμο μου κ περιμενα ν'απαντησει καποιος μ'επιχειρηματα...
Δν με νοιαζει ουτε κ ζω με τα αν....ειμαι σε μια Χ κατασταση...μπορει καλη...μπορει κ οχι...κλπ κλπ...κ επαναλαμβανω γραφω την αποψη μου....
Δν παω σε στριπ για να τσιμπισω γκομενα...ουτε για να γαμησω...ουτε κ να χουφτωσω...ουτε τπτ...την πλακα μου κανω κ σκοτωνω την ωρα κ τα λεφτα μου...
Φιλαράκι χαλάρωσε και σταμάτα συνεχώς να μιλάς υποτιμητικά για αυτούς που δεν έχουν... επίσης επιτέλους κατάλαβε ότι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά σου... ούτε απ΄έξω από αυτα τα μαγαζιά δεν θα περνούσες...
Όσον αφορά το μπαν-ακι... πάρε το αστραφτερό αυτοκίνητο που σου πήρε δώρο ο μπαμπάς σου και τράβα μόνος να κάνεις καμιά βουτιά...
δν ειμαστε φιλαρακια...ειδικα απ'τον τροπο που εκανες το πρωτο ποστ σου εδω απευθυνομενος σ'εμενα!!!
Δν μιλαω υποτιμητικα...γραφω για τα στριπ κ τους θαμωνες τους...ετσι κρινω τις καστες των ανθρωπων που συχναζουν εκει...γι'αυτο κ τους χαρακτηριζω...αν μιλαγαμε για αλλο θεμα ισως να ηταν τοπ...τωρα ομως ειναι προβλημα για μενα...
επισης...δν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου με τον πατερα μου ? Σου ειπε κανενας οτι παω με τα λεφτα του πατερα μου σε στριπ ? Το οτι δουλευω με τον πατερα μου κλπ δν σημαινει οτι δν αμοιβομαι...σταματα κ εσυ κ οι υπολοιποι αυτη την καραμελιτσα....κανετε σαν κομπλεξικοι..κ φανταζομαι πως δν ειστε...απλα το οτι πιθανον ειστε/ειναι καποιοι σε κατωτερη οικονομικη κατασταση σας βγαζει τη χολη...(δεκτο απο μενα...αλλα ειναι λαθος σας..)!!!!
μακλειν εχω μια ενστανση σε αυτα που ειπες!!απο τη στιγμη που οι εχοντες καποια οικονομικη ανεση αποφασιζουν να πανε σαββατο βραδυ σε στριπ-μαλακια κατα τη γνωμη μου- ,ενω γνωριζουν οτι γεμιζουν τα τραπεζια απο τις 11.30 ,γιατι εχουν την απαιτηση να πανε στις 2.00 και να βρουν καναπε?η τεταρτη και η πεμπτη ειναι μια χαρα μερες για στριπ!!αποψη μου ειναι βεβαια χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστη!
μα καναπε θα βρω βρε αδερφε...αλλα πες οτι εχω φιλο που δν γουσταρει καναπε..κ θελει τραπεζι για να μην τραβαμε την προσοχη...γιατι πρεπει να κατσω στο μπαρ ή ορθιος κ να περιμενω....
Επισης...υπαρχει κ η περιπτωση της δουλειας τις καθημερινες...κλπ κλπ κλπ δικαιολογιες...
Τα μαγαζιά ζούνε από τη καψούρα του μέσου Έλληνα. Δε ζούνε από το συνειδητοποιημένο που πάει να χαλάσει το x ποσό.
το ξερω...