Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
pisoxostis συμφωνω εννοειτε με την αποψη σου, απλα για το συγκεκριμένο ατομο που ανεφέρεσαι υπάρχουν αρκετα σοβαροί λογοι που κατι τετοιο δεν ειναι εφικτό. Και συ και γω να είμασταν σε αυτη τη θέση παλι δεν πρόκειτε να πιάναμε σπίτι απο μόνοι μας.
Ασε που και με μουνακια να αρχίσεις να νταλαβερίζεσαι πάλι τα στρίπ κ τα μπουρδέλα δεν πρόκειτε να τα κόψεις.
Εγω πιο πολλα λεφτα χαλάω στις πουτάνες οταν ειμαι με γκόμενα παρα οταν ειμαι μόνος. Μαλλον γιατι η γκόμενα μου παραξυπνάει τη λίμπιντο και αμα παρω τα πάνω μου μια γυναικα δε μου φτανει για να με κανει καλά :2funny:

kαλα εσυ δεν παιζεσαι.....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Raven ολα ορθα αυτα που λες και θεμιτα,αλλα οπως ειπε και ο φιλος k-mule εξω απο τον χορο πολλα λογια ακους!σιγουρα η οροφη μπορει να ανεβει πανω απο τα 850 ευρω αλλα για οσους εχουν απλα δουλεια γραφειου ποσο παραπανω να ανεβασουν τον πηχη?να βρουν και μια part-time δουλεια και να συμπληρωνουν αλλα 400 σου λεω εγω?με 1250 δηλ. ενας addicted φραπεδιαρης νομιζεις μπορει να ανταπεξελθει σε ολες τις ποικιλιες φραπε της βραζιλιας και λοιπης κεντρικης αφρικης? :grin:ειδικα αν πας ρασπουτιν θες τουλαχιστον(για τα δικα μου δεδομενα) 500 ευρω καθε φορα ξεχωριστα.....για να γινει το σωστο παιχνιδι!οποτε ολα ειναι ατμος που λεει και ο βεγγος!και μην τα παιρνετε και τοσο σοβαρα ολα τα θρεντ μου.....εγω το ανοιξα περισσοτερο για να σπασουμε λιγο τις τιμες(και για πλακα βεαια ετσι).....να δουνε την γνωμη μας και τις αντοχες μας μπας και κανουμε μια ισχυρη ομαδα κρουσης αντιφραπε και πεσουν οι τιμες του φραπε!για αυτο και πηγα σε 5 μαγαζια και δεν εσταξα ουτε ευρω για φραπε!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
εμπαργκο στη Nestle τώρα!!!!!!

:grin:  :grin:  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μη τα θελετε ολα ετοιμα....επίσης δεν καταλαβαινω...τα 850? ειναι οροφή? δεν μπορει κανεις να κερδισει περισσοτερα? βεβαιως και μπορεί. Ποτε δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον να προσαρμοζεται μια ζωη τοσο χαμηλα αντι να κοιταει κανεις ψηλωτερα...

Τα ? 850 είναι πολύ λίγα αλλά όταν οι κορυφαιοι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα (τράπεζες, πολυεθνικές) μέσω των δουλεμπορικών τους (ονόματα δε λέμε) προσφέρουν θέσεις με ? 700 και άμα και χωρίς καμία προοπτική, τα ? 850 είναι (δυστυχώς) μια καλή περίπτωση...
Τα δε πτυχία όχι μόνο δε σου εξασφαλίζουν θέση εργασίας αλλά σε καθιστούν και overqualified...ʼλλωστε και για κβαντικό φυσικό να σε προσλάβουν στις πωλήσεις θα σε τοποθετήσουν..Και εκεί δεν μετράνε τα πτυχία αλλά το θράσσος και η λαμογιά..
Το συμπέρασμα: Τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα, μην τα σπαταλάτε σε μαλακίες,μεταφορικά και... κυριολέκτικά!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο μακαριτης ο G. Best ειχε δηλωσει:
«Τα περισσοτερα λεφτα μου τα ξοδευω στις γυναικες και στα ποτα. Τα υπολοιπα τα ξοδευω εντελως ασκοπα....»

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
To καταλάβει κανείς ότι θέλουμε να μας  :jerking: ++ ~τα καλύτερα μουνιά; Τα καλύτερα συνήθως σε μια κοινωνία τα έχουν οι καλύτεροι. Τώρα αν με 40- 50 ? ζητάμε τα... πάντα για αυτή τη νοοτροπία μας παίρνουν στο ψιλό και δεν  :knockinb: καθώς πρέπει

Επισκέπτης
εν συνεχεια παραθετω τα μηνιαια κοστη

1)για βενζινη? 2)για λογαριασμους? 3)για ασφαλειες παντος τυπου? 4)για τροφιμα? 5)για τσιγαρα? 6)για ρουχισμο? 7)για φραπε(σε καφετερια ετσι λουγκρες?) :cheesy:8)για ναιτ κλαμπινγκ?

Vaso, να'σαι απολυτα σιγουρος οτι τους ιδιους προβληματισμους / αγωνιες  εχουνε και οι στριπτηζουδες..

Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα, που εχθες ακουσα οτι απο τις 2.00/2.30 το πρωι βαραγανε μυγες στα μαγαζια... Και ακομα τα χειροτερα δεν εχουν ερθει λογω Πασχα και καλοκαιριου...

Ηδη, μεταξυ αστειου και σοβαρου, 2 στριπτηζουδες μου προτειναν να τις προσλαβω σαν γραμματεις-γκομενες εναντι 3,000 ? τον μηνα...Τους αντιπροτεινα 1,800 ? το μηνα αλλα τους καθησε λιγο στραβα...(χωρις βεβαι να μου πουνε οχι..)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1800 και οι δύο;
Έχει κατι προγράμματα ο ΟΑΕΔ για νέους επιχειρηματίες...

Επισκέπτης
1800 και οι δύο;
Έχει κατι προγράμματα ο ΟΑΕΔ για νέους επιχειρηματίες...

Η καθε μια ηθελε απο 3,000 ?...

Οι κοπελλες μου το ειπαν σε ασχετη φαση..Δεν γνωριζονται μεταξυ τους και ηταν απο αλλα μαγαζια..

Οσο για τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, κοιτα τα για σενα..
Εγω την εχω κανει την μπαζα μου..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και δεν παω στα starbucks να συνδεθω με ενα λαστιχοφραπο για να μην εχω ελλειψη καφεινης?

Και ποιά, vaso μου, θα είναι στην άλλη άκρη του λάστιχου να ανοιγοκλείνει τη στρόφιγγα; :dancing:

Αν δεν αλλαξουν τα κολπα βλεπω να σταματουμε το αθλημα και να βρισκουμε ελληνιδες γκομενες ενα σπορ που πολλοι απο μας ξερω οτι απεχθανομαστε

Όχι ρε παιδιά τέτοια συμφορά, είπαμε γκόμενες, όχι κοκκινοσκουφίτσες σε μανιοκατάθλιψη :headbang:

PS: Τί thread άνοιξες ρε φίλε; Καλά μιλάμε και την Τράπεζα της Αγγλίας να είχαμε, ή το Φορτ Νοξ,  πάλι θα λέγαμε ότι δε μας φτάνουν :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χμμ, τώρα που κοιτάζω καλύτερα τον τίτλο του thread, μήπως το κόστος μειώνεται για τους ... έγγαμους; :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
pisoxostis συμφωνω εννοειτε με την αποψη σου, απλα για το συγκεκριμένο ατομο που ανεφέρεσαι υπάρχουν αρκετα σοβαροί λογοι που κατι τετοιο δεν ειναι εφικτό. Και συ και γω να είμασταν σε αυτη τη θέση παλι δεν πρόκειτε να πιάναμε σπίτι απο μόνοι μας.
Ασε που και με μουνακια να αρχίσεις να νταλαβερίζεσαι πάλι τα στρίπ κ τα μπουρδέλα δεν πρόκειτε να τα κόψεις.
Εγω πιο πολλα λεφτα χαλάω στις πουτάνες οταν ειμαι με γκόμενα παρα οταν ειμαι μόνος. Μαλλον γιατι η γκόμενα μου παραξυπνάει τη λίμπιντο και αμα παρω τα πάνω μου μια γυναικα δε μου φτανει για να με κανει καλά :2funny:

Respect  λέμε...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
300 ειναι το ενοικιο? Σε προαστιο της Αθηνας? Πλακα κανεις? Βαλε 400-450+ για καμια τρυπα.
Εκτος αν εννοεις τα υποβαθμισμενα προαστια οποτε ΟΚ.
Οσο για το φαι μπορεις να τρως στο πατρικο σου μετα τη δουλεια.
Δικιο ομως εχει ο φιλος. Δε φτανουν τα 850

Τελικα εγω λεω παντρεψου καμια με προικα να καθαρισεις. Και σεξ και σπιτι.

Φίλε μου μιλάω για προάστιο τύπου Περιστερίου,Αιγάλεω,Αγ.Αναργύρων.ΑΝ θέλεις να μείνεις στην Κηφισιά υπολόγιζε πολλαπλάσια.Και μιλάω το πολύ για δυάρι.Τι να το κάνεις το μεγαλύτερο;Επισης λες ότι για φαγητό υπάρχει το πατρικό.Μέγα λάθος.Όταν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς θα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις,να πλένεις τα ρούχα σου και να τα σιδερώνεις,και να καθαρίζεις το σπίτι σου.Αν αυτά τα κάνει η μάνα σου ή η αδερφή σου,παραμένεις εξαρτημένος.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φίλε μου μιλάω για προάστιο τύπου Περιστερίου,Αιγάλεω,Αγ.Αναργύρων.ΑΝ θέλεις να μείνεις στην Κηφισιά υπολόγιζε πολλαπλάσια.Και μιλάω το πολύ για δυάρι.Τι να το κάνεις το μεγαλύτερο;Επισης λες ότι για φαγητό υπάρχει το πατρικό.Μέγα λάθος.Όταν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς θα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις,να πλένεις τα ρούχα σου και να τα σιδερώνεις,και να καθαρίζεις το σπίτι σου.Αν αυτά τα κάνει η μάνα σου ή η αδερφή σου,παραμένεις εξαρτημένος.

Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για ..... «εξαρτησεις»  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η καθε μια ηθελε απο 3,000 ?...

Οι κοπελλες μου το ειπαν σε ασχετη φαση..Δεν γνωριζονται μεταξυ τους και ηταν απο αλλα μαγαζια..

Η ταρίφα, ταρίφα όμως. 

Οσο για τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, κοιτα τα για σενα..
Εγω την εχω κανει την μπαζα μου..

Δεν το είπα για σένα. Humor(?) ήταν γενικά για τον όποιο ενδιαφερόμενο

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε ειναι δυνατον να θελετε 60 ευρω για φραπε!και δεν παω στα starbucks να συνδεθω με ενα λαστιχοφραπο για να μην εχω ελλειψη καφεινης?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν αλλαξουν τα κολπα βλεπω να σταματουμε το αθλημα και να βρισκουμε ελληνιδες γκομενες ενα σπορ που πολλοι απο μας ξερω οτι απεχθανομαστε,αλλα θα αναγκαστουμ ε να παμε προς αυτην την κατευθυνση. ..τουλαχιστον οσοι ειναι οικονομικα ασθενεστερο ι!

πιπερι στη γλωσσα!! τι ειναι αυτα ρε συ βασσο, ακου ελληνιδες..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μόνο Rasputin συντηρεί το κλίμα. Erotica πάω για μιαν αγάπη  :-* χεχεχε (και τους καναπέδες)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
πρεπει να ειστε μεγαλα κοροιδα που πληρωνετε στριπ για να σασ βαρεσουν μαλακια.αλλα απο την αλλη αυτα τα μαγαζια απο τα κοροιδα ζουνε,αλλα ειναι και θεμα προσωπικο του καθενοσ που και πωσ θα τρωει τα λεφτα του.εγω απλα διαφωνω και θεωρω οτι σασ τα τρωνε κοροιδιστικα.

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να ειστε μεγαλα κοροιδα που πληρωνετε στριπ για να σασ βαρεσουν μαλακια.αλλα απο την αλλη αυτα τα μαγαζια απο τα κοροιδα ζουνε,αλλα ειναι και θεμα προσωπικο του καθενοσ που και πωσ θα τρωει τα λεφτα του.εγω απλα διαφωνω και θεωρω οτι σασ τα τρωνε κοροιδιστικα.

Εσύ που τα χώνεις τα χρηματα σου, δεν μας είπες ???

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom