Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φορτώωωω λέμε... Θα βάλω περικεφαλαία με χαίτη, ασπίδα και δόρυ και θα κάνω μαρς.... άμυνα ρε μ...ά!!! Δεν θα με τρελάνετε εσείς... εγώ θα σας τρελάνω!

Τέλος για σήμερα... Πάω στο μάθημα Διαχείρισης Θυμού.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ο ατομικός παίχτης πρέπει να είναι αναίσθητος και κυνικός. Όταν μπλέκει η γαμημένη η ευαισθησία, εμπειρία και γνώση των κανόνων πάνε περίπατο. Τι κι αν είχα το δικό μου καναπέ και με ξέρανε και μου χαμογελάγανε όταν μέσα τους γελάγανε; Η πίκρα και η απογοήτευση δε σε κάνουν ούτε κυνικό ούτε αναίσθητο, απλά ανεβαίνει ο ουδός και απαιτούνται ισχυρότερα ερεθίσματα. Anyway περσινά ξινά σταφύλια.

Επισκέπτης
Ο ατομικός παίχτης πρέπει να είναι αναίσθητος και κυνικός. Όταν μπλέκει η γαμημένη η ευαισθησία, εμπειρία και γνώση των κανόνων πάνε περίπατο. Τι κι αν είχα το δικό μου καναπέ και με ξέρανε και μου χαμογελάγανε όταν μέσα τους γελάγανε; Η πίκρα και η απογοήτευση δε σε κάνουν ούτε κυνικό ούτε αναίσθητο, απλά ανεβαίνει ο ουδός και απαιτούνται ισχυρότερα ερεθίσματα. Anyway περσινά ξινά σταφύλια.

+++++++

Ο ατομικος παιχτης.....πρεπει να δειχνει κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ χαλαρος.....κ οταν μπαινει στο μαγαζι να νιωθει οτι δν υπαρχει αλλος.....να ειναι μονο για την παρτη του....(εγω ακομη το παλευω....γιατι νιωθω περιεργα οταν ολοι με κοιτουν....ειδικα οταν αρχισω κ χαλαω....:):):):):):)............)!!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ασε το μαθημα pelopa και ριξτα να ξεθημανουμε...Κατι σαν το boxing σε σακκο...Μετα απο καμμια 20αρια μπουνιες νιωθεις υπεροχα...

Συνήθως τα στερητικά με έπιαναν Τρίτη βράδυ, τώρα άρχισαν από Τρίτη πρωί. Μέχρι να με πιάνουν στην μία ώρα, έχω καιρό...

Δεν είμαι της βίας, πασιφιστής έχω καταντήσει από την μαλθακοπλαδαρότητα της ζωής μου.

Επισκέπτης
Συνήθως τα στερητικά με έπιαναν Τρίτη βράδυ, τώρα άρχισαν από Τρίτη πρωί. Μέχρι να με πιάνουν στην μία ώρα, έχω καιρό...

Δεν είμαι της βίας, πασιφιστής έχω καταντήσει από την μαλθακοπλαδαρότητα της ζωής μου.

Eισαι δλδ φαν της βιας του μυαλου εεεεε ?????

(Υπ'οψιν.....ριξε μια ματια στη συλλογη απ τη φωτο....κ περιμενω γνωμη σε pm,οποτε μπορεσεις.....).....!!!!

Συνημμένα

• clubhard3.jpg
    clubhard3.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Μια απορια μου δημιουργηθηκε καθως πηρα μολις ριπορτ απο Μουσσες....

Γιατι βρε καλοι μου ανθρωποι πατε σαββατιατικα απ'τις 11.30 στα στριπ-σοου...κ πιανετε ολα τα τραπεζια κ πινετε ενα ποτο μεχρι τις 3 χωρις να παρετε καμια κοπελα χορο ή ποτο ???

Δν ξερετε οτι θελει να παει κοσμος που δν μπορει να κατσει στους καναπεδες αλλα θελει να περασει καλα παιρνοντας/δοκιμαζοντας κοπελες κ εσεις απλα τους ξενερωνετε οταν βλεπουν το μαγαζι φισκα..στεγνους απο ??? τυπαδες που απλα κοιτανε σα χανοι τα κ καλα σοου των μαγαζιων....

ΕΛΕΟΣ....Κ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μια απορια μου δημιουργηθηκε καθως πηρα μολις ριπορτ απο Μουσσες....

Γιατι βρε καλοι μου ανθρωποι πατε σαββατιατικα απ'τις 11.30 στα στριπ-σοου...κ πιανετε ολα τα τραπεζια κ πινετε ενα ποτο μεχρι τις 3 χωρις να παρετε καμια κοπελα χορο ή ποτο ???

Δν ξερετε οτι θελει να παει κοσμος που δν μπορει να κατσει στους καναπεδες αλλα θελει να περασει καλα παιρνοντας/δοκιμαζοντας κοπελες κ εσεις απλα τους ξενερωνετε οταν βλεπουν το μαγαζι φισκα...απο συγνωμη για την εκφραση...μαλακες που απλα κοιτανε σα χανοι τα κ καλα σοου των μαγαζιων....

ΕΛΕΟΣ....Κ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ....

δεν ειναι σωστα πραματα αυτα που γραφεις...και δεν χρειαζεται να βριζεις ολα τα παιδια που δεν εχουν τα λεφτα να κανουν αυτα που κανεις εσυ και ενδεχομενως πολλοι αλλοι αρκετα πιο "εχοντες" απο τα 700-1000 ευρω που ολα αυτα τα παιδια που "κατηγορεις" βγαζουν και δεν δυνανται δυστυχως να "εξελθουν" απο τον μηνιαιο προυπολογισμο τους!Πιστεψε με...θελουν απλα να παρουν τη γαμημενη δοση τους οπως ολοι μας...γιατι οποιος πατησε το ποδι του εκει μεσα και κολλησε με το σπορ...φτωχος ή πλουσιος θελει να κλεισουν οι εξω πορτες του δυσβασταχτου και αγχωτικου κοσμου και να μεινει μεσα στο¨παραδεισενιο
χαρμανι των αρωματων" ξεσκιζωντας το "ειναι του"......για αυτο μην κατηγορουμε τα παιδια που απλα δεν μπορουν αλλα θελουν...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν ειναι σωστα πραματα αυτα που γραφεις...και δεν χρειαζεται να βριζεις ολα τα παιδια που δεν εχουν τα λεφτα να κανουν αυτα που κανεις εσυ και ενδεχομενως πολλοι αλλοι αρκετα πιο "εχοντες" απο τα 700-1000 ευρω που ολα αυτα τα παιδια που "κατηγορεις" βγαζουν και δεν δυνανται δυστυχως να "εξελθουν" απο τον μηνιαιο προυπολογισμο τους!Πιστεψε με...θελουν απλα να παρουν τη γαμημενη δοση τους οπως ολοι μας...γιατι οποιος πατησε το ποδι του εκει μεσα και κολλησε με το σπορ...φτωχος ή πλουσιος θελει να κλεισουν οι εξω πορτες του δυσβασταχτου και αγχωτικου κοσμου και να μεινει μεσα στο¨παραδεισενιο
χαρμανι των αρωματων" ξεσκιζωντας το "ειναι του"......για αυτο μην κατηγορουμε τα παιδια που απλα δεν μπορουν αλλα θελουν...

Τότε, να ανοίξουν κι άλλα στριπτηζάδικα, για να χωράμε όλοι, έχοντες και μη :dancing:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τότε, να ανοίξουν κι άλλα στριπτηζάδικα, για να χωράμε όλοι, έχοντες και μη :dancing:

αστο καλυτερα......εχουμε καταστραφει ηδη με αυτα...θες και αλλα για να καταστραφουν και αλλοι?να λεει δοξασι ο θεος οποιος δεν μπηκε ποτε του κανεις εκει μεσα.....στην ημιμπουρδελο-στριπτηζιακη καταστασοπεριπτωση!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αστο καλυτερα......εχουμε καταστραφει ηδη με αυτα...θες και αλλα για να καταστραφουν και αλλοι?να λεει δοξασι ο θεος οποιος δεν μπηκε ποτε του κανεις εκει μεσα.....στην ημιμπουρδελο-στριπτηζιακη καταστασοπεριπτωση!

Τί να αφήσω; Αφού ξέρεις τί υποτροπή παθαίνω  :headbang: όταν μπαίνω σε στριπ  ο  :jerking:
Παγώνει ο χρόνος...ο έξω κόσμος χάνεται..οι καθημερινές γκόμενες δείχνουν κοκκινοσκουφίτσες :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
καλη αποψη....επισης μια καλυτερη κ πιο προχειρη ιδεα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι στα υπαρχοντα στριπ να βαζουν γυαλινα ''κλουβιααιθουσες'' για τους μη εχοντες....κ να καθονται ολοι μαζεμενοι στον ιδιο χωρο...να μην κουραζονται κ οι κοπελες τσαμπα....κ να μην τις χουφτωνουν οι μαλακες/τζαμπατζηδες συνεχεια κ μετα εκνευριζονται με το παραμικρο απο εμας τους εχοντες.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: είναι ασχέτως καιρού
χρονια τωρα....

μπορεις να διαφωνεις με την αποψη μου...κ φυσικα ειναι σεβαστο...απλα εχω την εντυπωση οτι τετοιοι τυποι ειναι που χαλανε τα μαγαζια...κ μετα παει καποιος στο γκολντ/μουσσες κ ολες οι γκομενες ειναι αραχτες αλλα τραπεζι ν'αραξει δν υπαρχει....
Αν βγαζουν 500-1000-1500?...δν μπορουν να συντηρησουν σπιτι/αμαξι κλπ μονοι τους..θελουν κ στριπ...???? Τους λυπαμαι απλα....
Δν υπαρχει αυτο που λες οτι ''κολλησαν''.....λογικη εχουν φανταζομαι...οποτε να καταλαβουν την κατασταση τους κ τελος...να ξεκοψουν κ να ξεκολλησουν το γρηγοροτερο δυνατο...

Συγγνωμη που χαλαω καποιους με τις αποψεις μου...αλλα νομιζω οτι δν λεω κατι παραλογο...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ερώτηση: Είναι υποχρεωτικό στα στριπ οι πελάτες να κερνούν ποτό ή να παίρνουν πριβέ χορό???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και δύο απόψεις είναι σωστές. Πολλές φορές έχω πάει για ένα ποτό, αλλά και άλλες - ειδικά στις Mousses - είναι εκνευριστικό Παρασκευοσάββατο να μη βρίσκεις τραπέζι από μπακουρίαση. Και ο μη έχων θέλει το παραμύθι του αρκεί να μη τον καταβροχθίζει. Η κατάσταση έτσι και αλλιώς δεν θα αλλάξει, εκτός αμά κάποια μαγαζιά βάλουν είσοδο 30 και με respective services κυνηγήσουν άλλη πελατεία. Λέμε...

Τί να αφήσω; Αφού ξέρεις τί υποτροπή παθαίνω  :headbang: όταν μπαίνω σε στριπ  ο  :jerking:
Παγώνει ο χρόνος...ο έξω κόσμος χάνεται..οι καθημερινές γκόμενες δείχνουν κοκκινοσκουφίτσες :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Να σε δω κακό λύκο με δοντια σουβλερά...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καλη αποψη....επισης μια καλυτερη κ πιο προχειρη ιδεα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι στα υπαρχοντα στριπ να βαζουν γυαλινα ''κλουβιααιθουσες'' για τους μη εχοντες....κ να καθονται ολοι μαζεμενοι στον ιδιο χωρο...να μην κουραζονται κ οι κοπελες τσαμπα....κ να μην τις χουφτωνουν οι μαλακες/τζαμπατζηδες συνεχεια κ μετα εκνευριζονται με το παραμικρο απο εμας τους εχοντες.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι, ναι, ναι, ναι...
λογικη εχουν φανταζομαι...οποτε να καταλαβουν την κατασταση τους κ τελος...[size=12pt]να ξεκοψουν κ να ξεκολλησουν το γρηγοροτερο δυνατο...[/size]

Πωωωωωωωωωώςςςς  :headbang: Εδώ δε χωράει λογική γμτ ... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Από το Σώμα Δίωξης Αφραπέδιαστων Στριπτηζόφιλων/Στριπτηζόπληκτων...

Να σε δω κακό λύκο με δοντια σουβλερά...

Θα το δεις κι αυτό :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom