Νέα

Κόστος ζωής άγαμου φραπεδιάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ενας φιλος μου ( Υπουργος και αυτος ) μου ειχε πει σε ανυποπτη στιγμη μεσα στη δινη ενος στριπ το εξης : " αν δεν υπηρχαν οι γυναικες ολοι οι αντρες θα ηταν πλουσιοι "

Απο εκει και περα με το κωλοΕυρω, την Ευρωπαϊκη Ενωση και αλλες τετοιες ψιλομαλακιουλες οχι μονο ο φραπες ακριβεινε αλλα και ο αερας που αναπνεουμε / οσο για σενα vaso τωρα που θα γινεις Γενικος Διευθυντης ( ξερεις εσυ ) τα 500? θα φευγουν σα μαρουλια ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μια αποψούλα. Υπάρχουν τριών ειδών άντρες, αυτοί που τους τα τρώνε, αυτοί που τους τα δίνουνε και οι normal

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενας φιλος μου ( Υπουργος και αυτος ) μου ειχε πει σε ανυποπτη στιγμη μεσα στη δινη ενος στριπ το εξης : " αν δεν υπηρχαν οι γυναικες ολοι οι αντρες θα ηταν πλουσιοι "

Απο εκει και περα με το κωλοΕυρω, την Ευρωπαϊκη Ενωση και αλλες τετοιες ψιλομαλακιουλες οχι μονο ο φραπες ακριβεινε αλλα και ο αερας που αναπνεουμε / οσο για σενα vaso τωρα που θα γινεις Γενικος Διευθυντης ( ξερεις εσυ ) τα 500? θα φευγουν σα μαρουλια ....

μουα?general manager of what μεσιε πρεσινταντ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

να μη ρωτησω τι λογαριασμο ειχατε κανει εκεινο το βραδυ και το φιλοσοφουσε ετσι ο υπουργος φιλος σου..   :dancing:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτή την βδομάδα γύρισα 5 μαγαζιά για 'πουτό' και 'χουρό' (Gold,Lido,Rasputin,Tessera,Ερώτικα) αν εξαιρέσουμε το Ρασπούτιν τα άλλα ήταν σε φάση κωλόμπαρου προς κλείσιμο απο αναδουλειά. Να πηγαίνεις Πέμπτη Γκόλντ και να είναι ούτε το μισό γεμάτο απο κόσμο λέμε.

Μόδα ήταν και πέρασε, ευτυχώς!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο που εγραψες pelopa, θα σου προτεινα να το κανεις thread.... Μεγαλη κουβεντα ειπες αδελφε μου..!

Tι thread να κάνω... Είδα διαφημίσεις, σίριαλ, τα άκουσα στα ραδιόφωνα, τα είδα στα περιοδικά, είδα πιτσιρικάδες 15χρονους στα στριπ, γυναίκες, ζευγάρια.... πω πω πω πω πω.... έλεος. Καιρός ήταν να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, όλοι στην καμπούρα μας, αμάν.
Μας το έκαναν trend και mainstream... Και το ξεφτίλισαν όπως όλα. ʼστους να σφίξει λίγο η κωλοτρυπίδα τους τώρα και βλέπουμε... Μου έγιναν όλα τα μπάζα strippers και ιστορία.... βγήκε και το MAXIM κάθε μήνα ένα κορίτσι και κολυκύθια τούμπανα... Πιο πολλά και από τις καφετέριες έγιναν. Δεν τολμάς να κάτσεις κάπου να πιεις ένα καφέ, ακούς τον διπλανό, "πωωωω πήγα χθες στο rasputin, πήρα ένα μωρόοοο... πρέπει να με γούσταρε τρέλα... πήρα τηλεφωνάκι και αύριο θα βγούμε..... " Έχουμε καραφλιάσει, που πας ρε καραμήτρο... εδώ έχουμε φάει τη ζωή μας και τα μούτρα μας και ήρθες εσύ από τα έτοιμα? Και μας το παίζεις ιστορία και καλά και πόσο γαμιάς είσαι.... Αει τράβα στα σκυλάδικα σου, στα mainstream κλαμπάκια σου, πιες τις μπόμπες σου και τράβα σπίτι σου που μου θες και στριπερς.
Μπόζο.

Επισκέπτης
Δωσε pelopa...δωσε...ανεβασε στροφες...μαζι σου και εγω..!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχουμε καραφλιάσει, που πας ρε καραμήτρο... εδώ έχουμε φάει τη ζωή μας και τα μούτρα μας και ήρθες εσύ

:2funny: :2funny:  :2funny:  Το πιο ωραίο που έχω δει πάντως, ήταν το Βαγγέλη από το BG στο Extra. Ti φιλικό περιβάλλον έλεγε, τι ωραίο θέαμα για τις γιορτές, τι κοσμιότητα κάτι σαν απογευματινή βόλτα στο πάρκο για όλη την οικογένεια

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Tι thread να κάνω... Είδα διαφημίσεις, σίριαλ, τα άκουσα στα ραδιόφωνα, τα είδα στα περιοδικά, είδα πιτσιρικάδες 15χρονους στα στριπ, γυναίκες, ζευγάρια.... πω πω πω πω πω.... έλεος. Καιρός ήταν να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, όλοι στην καμπούρα μας, αμάν.
Μας το έκαναν trend και mainstream... Και το ξεφτίλισαν όπως όλα. ʼστους να σφίξει λίγο η κωλοτρυπίδα τους τώρα και βλέπουμε... Μου έγιναν όλα τα μπάζα strippers και ιστορία.... βγήκε και το MAXIM κάθε μήνα ένα κορίτσι και κολυκύθια τούμπανα... Πιο πολλά και από τις καφετέριες έγιναν. Δεν τολμάς να κάτσεις κάπου να πιεις ένα καφέ, ακούς τον διπλανό, "πωωωω πήγα χθες στο rasputin, πήρα ένα μωρόοοο... πρέπει να με γούσταρε τρέλα... πήρα τηλεφωνάκι και αύριο θα βγούμε..... " Έχουμε καραφλιάσει, που πας ρε καραμήτρο... εδώ έχουμε φάει τη ζωή μας και τα μούτρα μας και ήρθες εσύ από τα έτοιμα? Και μας το παίζεις ιστορία και καλά και πόσο γαμιάς είσαι.... Αει τράβα στα σκυλάδικα σου, στα mainstream κλαμπάκια σου, πιες τις μπόμπες σου και τράβα σπίτι σου που μου θες και στριπερς.
Μπόζο.

ετσι ετσι ακαποτα πηγαινε τους ολους πελοπα!μεσα σε ολα....και εγω οταν τα ακουω αυτα τον βγαζω εξω και τραβαω μια φραπελια για να ψαρωσουν λιγο οι διπλανοι....αλλα μετα μου λενε "ρε φιλαρακι μηπως εισαι ο χρυσαργος απο το "? και μενω με ανοικτο το στομα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπόζο.

Έτσι...έτσι, ο κάθε χτεσινός μαλακοπίτουρας πάει μια φορά σε στριπ και προσπαθεί να το παίξει ιστορία στις...στριπτηζούδες, λες κι αυτές είναι τα γκομενάκια που ψαρώνουνε με μαλακίες στα club...Ρε, αυτές και ο Μπραντ Πιτ να είσαι πάλι να σε δαγκώσουν κοιτάζουν, μόνο που θα περνάνε και καλύτερα :jerking:

Επισκέπτης
Μπόζο.

Παλι μιλησες ρε ΔΑΣΚΑΛΕ......

Απλα υποκλινομαι στο μεγαλειο σου.....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σώπα ρε... "δάσκαλος" , λέω αυτό που με τρώει.

Πήγαινα παλιά, με θυμόντουσαν κοπέλες, σερβιτόροι, μαιτρ, djs και δεν χάλαγα περιουσία... αλλά σε θυμόντουσαν. Τώρα πας, δεν πα να αγοράσεις το κατάστημα, στα @@ τους όλοι. Μία που σε είδαν, μία που σε ξέχασαν. Λογικό. Με τόσους που πλακώσανε. Εμ σου έρχεται το στέλεχος, ο ψαράς ό ίδιος και του τρώνε το μηνιάτικο πριν να πει "Με λένε....".
Τολμούσε πριν να πατήσει το πόδι του? Έβγαινα πρωί από το μαγαζί και με κοίταγαν σαν ψωριάρη, μακριά!!! αυτός βγήκε από το στριπ-τι-τζα-δι-κο.... αμαρτωλός... φτου κακά...!!! και μόνος μου
Τώρα σκάει ο στόλος κάθε πρωί και μετά από μένα, κοινό θέαμα, "α τα παιδιά γύρισαν από το στριπτιτζάδικο... να τους φτιάξω ένα καφέ...".

Και όλοι τα ίδια χάλια... Τι αξία να 'χουνε τα 200 μου ευρώ όταν σκάει το τραπεζικό στέλεχος με παρέα και χαλάει 2000 ευρώ...
"Κάτσε ρε κοριτσάκι μου 10 λεπτά ακόμα...τώρα στο έφερε το νερό σου..." "Πρέπει να φύγω... με φωνάζει το αφεντικό να πάω στην παρέα εκεί, σόρρυ..." Και βλέπεις την παρέα που τρώει τα κεκτημένα σου... και βάζεις τα κλάματα...

Εκεί ρε μουνιά, να σας τα φάνε οι τράπεζες τώρα, όπως μου τα έφαγαν εμένα. Εκεί στην πίεση, να τραβιέστε καθημερινά. Πάνε 10 φορές, χαλάνε την κάρτα όλη, κακομαθαίνουν όλοι οι καρχαρίες. Και ξαφνικά, που είναι ο κόσμος ρε παιδιά??? Εμ, με περιστασιακούς ήθελες να κάνεις μαγαζί? Και εμένα με άφηνες όρθιο? Επειδή δεν μιλούσα? Κάτσε τώρα στο παλούκι. Έχε 40 τσόλια να γυρνάνε από τραπέζι σε τραπέζι και να παίρνουν τα @@ μου. Και ξαφνικά να με θυμούνται ξανά ως δια μαγείας. Εμ τώρα πέταξε το πουλάκι μανταμίτσες. 10 ευρώ την είσοδο, το νερό που φέρνουνε με το ποτό μπόμπα και να κοιτάω τα χάλια σας. Δεκάρα τσακιστή.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Πήγαινα παλιά, με θυμόντουσαν κοπέλες, σερβιτόροι, μαιτρ, djs και δεν χάλαγα περιουσία... αλλά σε θυμόντουσαν. Τώρα πας, δεν πα να αγοράσεις το κατάστημα, στα @@ τους όλοι. Μία που σε είδαν, μία που σε ξέχασαν. Λογικό. Με τόσους που πλακώσανε. Εμ σου έρχεται το στέλεχος, ο ψαράς ό ίδιος και του τρώνε το μηνιάτικο πριν να πει "Με λένε....".
Τολμούσε πριν να πατήσει το πόδι του? Έβγαινα πρωί από το μαγαζί και με κοίταγαν σαν ψωριάρη, μακριά!!! αυτός βγήκε από το στριπ-τι-τζα-δι-κο.... αμαρτωλός... φτου κακά...!!! και μόνος μου
Τώρα σκάει ο στόλος κάθε πρωί και μετά από μένα, κοινό θέαμα, "α τα παιδιά γύρισαν από το στριπτιτζάδικο... να τους φτιάξω ένα καφέ...".

Και όλοι τα ίδια χάλια... Τι αξία να 'χουνε τα 200 μου ευρώ όταν σκάει το τραπεζικό στέλεχος με παρέα και χαλάει 2000 ευρώ...
"Κάτσε ρε κοριτσάκι μου 10 λεπτά ακόμα...τώρα στο έφερε το νερό σου..." "Πρέπει να φύγω... με φωνάζει το αφεντικό να πάω στην παρέα εκεί, σόρρυ..." Και βλέπεις την παρέα που τρώει τα κεκτημένα σου... και βάζεις τα κλάματα...

Εκεί ρε μουνιά, να σας τα φάνε οι τράπεζες τώρα, όπως μου τα έφαγαν εμένα. Εκεί στην πίεση, να τραβιέστε καθημερινά. Πάνε 10 φορές, χαλάνε την κάρτα όλη, κακομαθαίνουν όλοι οι καρχαρίες. Και ξαφνικά, που είναι ο κόσμος ρε παιδιά??? Εμ, με περιστασιακούς ήθελες να κάνεις μαγαζί? Και εμένα με άφηνες όρθιο? Επειδή δεν μιλούσα? Κάτσε τώρα στο παλούκι. Έχε 40 τσόλια να γυρνάνε από τραπέζι σε τραπέζι και να παίρνουν τα @@ μου. Και ξαφνικά να με θυμούνται ξανά ως δια μαγείας. Εμ τώρα πέταξε το πουλάκι μανταμίτσες. 10 ευρώ την είσοδο, το νερό που φέρνουνε με το ποτό μπόμπα και να κοιτάω τα χάλια σας. Δεκάρα τσακιστή.
:cool2:

ΑΜΑΝ, Πελ, τα γ@@σες  όλα ρε φίλε :boobies:

Επισκέπτης

Ακου τον πιτσιρικα....η εμπειρια κανει τον καλο τον καπετανιο κ τον καλο το δασκαλο......οι θεωριες...ειναι για τους συνομοτες...

Αλλο ο στολος απο μαλακες.....κ αλλο ο ατομικος παιχτης.....
Παντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....ξεχωριζει σαν τη μυγα μες το γαλα.....
Ειναι η φυση της δουλειας.....ειναι το ''ευκολο'' / ''γρηγορο'' χρημα....που ''διαφθειρει''....κ χαλαει τα μαγαζια....αφου μιλαμε για επιχειρηματιες με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ--->ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ......ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ....
Καθε επιχειρηση στην ελλαδιτσα....παει στη μαζα....αναγκαστηκα...δν μπορει αλλιως....
Αμα αρχισει κ τη θαβει ο ενας κ ο αλλος....κ αυτοι που τη θαβουν ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.....ο επιχειρηματιας....θα τους κανει το χατηρι....κ ας μην ειναι του γουστου του.....(αλλιως θα κλαιει....)....

Φιλε μου καμια παρεα....κ ποτε δν εφαγε κεκτημενα....κανενως μοναχου σωστου παιχτη......αμα εισαι Ο ΕΝΑΣ.....θα ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ....τελος!!!!

Οσο για το θεμα με τις τραπεζες....εκει ειναι περιεργα τα μονοπατια...δν θ'ανακατευτω....μακρια απο μενα...μονο με ρευστο......οσα εχουμε....

Οσο για τους αλλους....να πανε να.....
Αντε γεια μ@λ@κες.......μου αγορασατε κ καλα κυριλλε αμαξι κ το πληρωνετε με δωσεις.....κ μου φορατε κ ρειμπαν γυαλι απ την ομονοια.....

Ρε ουστ...................

Μεγας εισαι δασκαλε.....κ θαυμαστα τα λογια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom