You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κώστας Μήτρογλου-Νέρι Καστίγιο: Οι τελευταίοι κάγκουρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 122
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χουφταλιδου παλαμιδου ολες ποντιες ειναι? και γαμιουνται καλα? τηλ εχει κανενας?
ναι με μεγαλες μυτες τριχες κατω απο τον αφαλο κ κουτελα
οπως ολες πο ρωσσοποντιες
θαανεβει κριτικη συντομα...
αν χρεωνουν μεχρι 50 φουλ με ενδιαφερει αλλιως δεν.......
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι η μαρια παλαμιδου?
η ξαδερφη της γιωργιας χουφταλιδου
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γυρισα απο μυκονο οπου ειχα παει για 2 μερουλες...
μηπως τελικα πρεπει να παμε καμια ιμπιζα η εστω μαυρη θαλασσα μερια οπου παραθεριζουν βουλγαρες,ρουμανες κ ρωσιδες?
Φίλε sperminator_tx θα σου πρότεινα να είσαι πιο χαλαρός και αν σου κάτσει έκατσε. Αν πας τόσο αγχωμένος δεν πρόκειται να περάσεις καλά. ;)
Δεν δίνουμε εξετάσεις , είναι και θέμα τύχης όλο αυτό.
οπου και να πας φιλε με την νεοτροπια που σκευτεσαι δυσκολα θα γαμησεις.. διακοπες παμε πρωτα για να περασουμε καλα... 2) το μερος που διαλεξες ειναι τον no 1 για αντι-σεξοτουρισμο εκει γαμανε μονο οι 6 pack οπως ειπες και οι 6 pack too much και επισεις οι ζαμπλουτοι με την κοτεραρα και τις σαμπανιες.. σε οποιο αλλο νησι πας συγουρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες,, βεβαια αν εισαι τιποτα 120 κιλα με καραφλα τις ιδιες πιθανοτητες να μη γαμησεις θα εχεις οχι μονο με βουλγαρες,ρουμανες,ρωσιδες αλλα σχεδον σε ολες τις εθνικοτητες..
+1 αν και έχω δει και τύπους που περιγράφεις να κυκλοφοράνε μουνάρες, οπότε και αυτό σχετικό είναι.
Μιάς που άνοιξε το θέμα και πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη περί τούτου και όποιος θέλει ακούει. Όντως, δίκιο έχετε, Μύκονο δύσκολα γαμάς. Έχω πάει 3 φορές και έχω γαμήσει τις 2, μία σέρβα και μία τουρκάλα. Η Σέρβα είχε σπουδάσει στην Ελλάδα και ζούσε το όνειρο της. Καμάκι δρόμου με φίλο, τσάπιζα όλο το βράδυ και τελικά την έψησα να έρθει στο δωμάτιο. Τουρκάλα πιό εύκολα, γνωριμία στο Caprice, μετά Rock and Roll και μετά φόρτωμα. Εκεί που πληρώνει η Μύκονος είναι στο στατους που παίρνεις στα μάτια της κάθε ελλεινίδας ΚΑΙ καθυστερημένης ξένης: Ευρισκόμενος εκεί θα έχεις τη στάμπα-iso ότι γνωριστήκατε στη Μύκονο. Την φορά που δεν γάμησα πήρα 3 τηλέφωνα από τα οποία τα 2 πληρώσανε το χειμώνα. Έχεις λοιπόν 2 στρατηγικές: Ή πας για ντόπιο κρέας όπου πρέπει να πλασαριστείς ως χαριτωμένος μπούμπης και καλό παιδί με σοβαρές ελπίδες να γαμήσεις στην Αθήνα παπατζιάζοντας (τον γνώρισα στη Μύκονο τον καλό μου δίνει πολλούς πόντους και για παρουσίαση σε καθυστερημένες ΑΜΕΑ φίλες). Οι πιθανότητες είναι καλές εκεί καθώς σε πρώτο δεύτερο ραντεβού στην Αθήνα γαμάς. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να σπρώξεις εκεί, το καλό ότι έχεις χρόνο να κάνεις 3-4 παρόμοια πεσίματα κάθε βράδυ και να μαζέψεις 8-9 τηλέφωνα στη σούμα: υπολογίζω 3-4 να κάτσουν οπότε βγαίνει ο δύσκολος χειμώνας χωρίς πολλά πολλά.
Δεύτερη επιλογή να πας για τουρίστριες (σποτ δουλειά και πληρώνει). Για να σας βάλω στο κλίμα, οι ξένες ερχόμενες εκεί (πλην ιταλίδων και κάτω των 23) έχουν την εντύπωση ότι έφτασαν στη γη της επαγγελίας. Έχουν λοιπόν ευχάριστη διάθεση και αν το παίξετε σωστά και δεν φανείτε πολύ λιγούρια γαμάτε άνετα και με προοπτική ταξιδιού σε εξωτερικό στο μέλλον (έξω οι βάσεις). Βασικό να υπάρχει αναλογία για να νιώθουν οι γκόμενες ασφαλείς, ας πούμε αν είναι 2 πρέπει να πάτε 2, 3, 3 και όλες πρέπει να είναι ικανοποιημένες με τουλάχιστον λίγο παιχνίδι για να μην υπάρχουν αναχώματα. Σε περίπτωση χοντρού μπάζου κάποιος πρέπει να φανεί ήρωας, απλά με socializing. Δεν γουστάρω μαλακίες του στυλ να αμιφισβητούνται όσα γράφω, είναι 100% αληθινά. Το νησί μπορεί να πληρώσει και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ευχαρίστως να της δώσω.
Άντε γαμηθείτε όλες και καλό καλοκαίρι
Δεύτερη επιλογή να πας για τουρίστριες (σποτ δουλειά και πληρώνει). Για να σας βάλω στο κλίμα, οι ξένες ερχόμενες εκεί (πλην ιταλίδων και κάτω των 23) έχουν την εντύπωση ότι έφτασαν στη γη της επαγγελίας. Έχουν λοιπόν ευχάριστη διάθεση και αν το παίξετε σωστά και δεν φανείτε πολύ λιγούρια γαμάτε άνετα και με προοπτική ταξιδιού σε εξωτερικό στο μέλλον (έξω οι βάσεις). Βασικό να υπάρχει αναλογία για να νιώθουν οι γκόμενες ασφαλείς, ας πούμε αν είναι 2 πρέπει να πάτε 2, 3, 3 και όλες πρέπει να είναι ικανοποιημένες με τουλάχιστον λίγο παιχνίδι για να μην υπάρχουν αναχώματα. Σε περίπτωση χοντρού μπάζου κάποιος πρέπει να φανεί ήρωας, απλά με socializing. Δεν γουστάρω μαλακίες του στυλ να αμιφισβητούνται όσα γράφω, είναι 100% αληθινά. Το νησί μπορεί να πληρώσει και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ευχαρίστως να της δώσω.
Μιάς που άνοιξε το θέμα και πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη περί τούτου και όποιος θέλει ακούει. Όντως, δίκιο έχετε, Μύκονο δύσκολα γαμάς. Έχω πάει 3 φορές και έχω γαμήσει τις 2, μία σέρβα και μία τουρκάλα. Η Σέρβα είχε σπουδάσει στην Ελλάδα και ζούσε το όνειρο της. Καμάκι δρόμου με φίλο, τσάπιζα όλο το βράδυ και τελικά την έψησα να έρθει στο δωμάτιο. Τουρκάλα πιό εύκολα, γνωριμία στο Caprice, μετά Rock and Roll και μετά φόρτωμα. Εκεί που πληρώνει η Μύκονος είναι στο στατους που παίρνεις στα μάτια της κάθε ελλεινίδας ΚΑΙ καθυστερημένης ξένης: Ευρισκόμενος εκεί θα έχεις τη στάμπα-iso ότι γνωριστήκατε στη Μύκονο. Την φορά που δεν γάμησα πήρα 3 τηλέφωνα από τα οποία τα 2 πληρώσανε το χειμώνα. Έχεις λοιπόν 2 στρατηγικές: Ή πας για ντόπιο κρέας όπου πρέπει να πλασαριστείς ως χαριτωμένος μπούμπης και καλό παιδί με σοβαρές ελπίδες να γαμήσεις στην Αθήνα παπατζιάζοντας (τον γνώρισα στη Μύκονο τον καλό μου δίνει πολλούς πόντους και για παρουσίαση σε καθυστερημένες ΑΜΕΑ φίλες). Οι πιθανότητες είναι καλές εκεί καθώς σε πρώτο δεύτερο ραντεβού στην Αθήνα γαμάς. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να σπρώξεις εκεί, το καλό ότι έχεις χρόνο να κάνεις 3-4 παρόμοια πεσίματα κάθε βράδυ και να μαζέψεις 8-9 τηλέφωνα στη σούμα: υπολογίζω 3-4 να κάτσουν οπότε βγαίνει ο δύσκολος χειμώνας χωρίς πολλά πολλά.
Άντε γαμηθείτε όλες και καλό καλοκαίρι
με αρεσε η τοποθετηση σου !!!!!!!!!!
εχειστρατηγικη εχει αρχη και τελος !!!!!!!!!
συντασομαι μαζι σου και οποτε θες τον ηρωα τον μπαζοφονεα δηλωνω παρων !!!!!!!!!!
με αρεσε η τοποθετηση σου !!!!!!!!!!
εχειστρατηγικη εχει αρχη και τελος !!!!!!!!!
συντασομαι μαζι σου και οποτε θες τον ηρωα τον μπαζοφονεα δηλωνω παρων !!!!!!!!!!
Ρε συ η λογική είναι να χτυπάμε μόνο καλές!!!!
η διάθεση τους είναι τέτοια που δεν φαντάζεσαι, παίζουν αρκετά το βράδυ και θεωρούν ότι για να είσαι εκεί έχεις και το κατάλληλο υπόβαθρο οικονομικό και γενικό, άσχετα αν εμείς μόνο θέλουμε να γαμήσουμε και τη βγάζουμε με σουβλάκια (χωρίς τζατζικοκρέμμυδα για ξεκάρφωμα)
Ξέχασα να πω ότι είναι καλό να μείνεις μέσα στη χώρα για να γαμήσεις, δύσκολο το φόρτωμα για εκτός.
Ρε συ η λογική είναι να χτυπάμε μόνο καλές!!!!
η διάθεση τους είναι τέτοια που δεν φαντάζεσαι, παίζουν αρκετά το βράδυ και θεωρούν ότι για να είσαι εκεί έχεις και το κατάλληλο υπόβαθρο οικονομικό και γενικό, άσχετα αν εμείς μόνο θέλουμε να γαμήσουμε και τη βγάζουμε με σουβλάκια (χωρίς τζατζικοκρέμμυδα για ξεκάρφωμα)
Ξέχασα να πω ότι είναι καλό να μείνεις μέσα στη χώρα για να γαμήσεις, δύσκολο το φόρτωμα για εκτός.
παντως φιλε να σαι και μου θυμησες εποχες του 90 που πηγα με φιλαρακια σαντορινη και σχεδιαζαμε τις κινησεις μας απο τον χειμωνα λεμε για πλανα ειχαμε να καταλαβεις μεχρι και plan z χαχααχαχαχαχαχαχχαχαχ
η αληθεια ομως ηταν αλλου καταληξαμε με κατι σαλονικιες και εμενα μου εκατσε το ποιο μπαζο αλλα γαμιοτανε τελικα ποιο καλα απο ολες !!!!!!!!
ωραιες εποχες !!!!!!!!!!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντως φιλε να σαι και μου θυμησες εποχες του 90 που πηγα με φιλαρακια σαντορινη και σχεδιαζαμε τις κινησεις μας απο τον χειμωνα λεμε για πλανα ειχαμε να καταλαβεις μεχρι και plan z χαχααχαχαχαχαχαχχαχαχ
η αληθεια ομως ηταν αλλου καταληξαμε με κατι σαλονικιες και εμενα μου εκατσε το ποιο μπαζο αλλα γαμιοτανε τελικα ποιο καλα απο ολες !!!!!!!!
ωραιες εποχες !!!!!!!!!!
μου θυμισες πενταημερη στη ροδο
που οι γαμικοι του σχολειου εκαναν πλανα για τα γαμησια που θα ριξουν
κ στο τελος στο καραβι φουσκωναν τις καποτες κ τις εκαναν μπαλονακια κ επαιζαν
γυρισα απο μυκονο οπου ειχα παει για 2 μερουλες...ηταν η τριτη φορα,αν κ απο την τελευταια φορα εχει περασει καμια δεκαετια...με επρηξε ενας φιλος να παμε,γιατι λεει οτι παιζεται καλη φαση,αν κ λεγεται οτι ειναι το νησι των πουστηδων...παρεπιπτοντως,οταν φτασαμε πεσαμε πανω σε ενα πουστη κ του ειπε...καλα,στη μυκονο ηρθες να γαμησεις κ βγηκε αληθινος...πηγαμε παντου...paradise,super paradise,cavo paradiso,paradise club,χωρα,μικρη βενετια...συμπερασμα...πολυ κακο για το τιποτα...ναι,μεν υπηρχαν απειρα γκομενακια,στο paradise κ το super γινοταν της πουτανας,αλλα απο κοκο γιοκ...ολοι χορευανε σαν τα μαλακισμενα,πινανε τα αντερα τους,κατι χαμογελακια,κανα χουφτωμα,κανα πεταχτο φιλακι μεσα στην τρελλη χαρα,μεχρι εκει...καταρχας,δεν μπορεις να πιασεις κουβεντα...που να μιλησεις με την αλλη οταν ειναι στην κοσμαρα της για να γινει παιχνιδι κ να την πεισεις να συνεχισετε αλλου...το μονο που μετραει ειναι το body language,οπου εκει αν δεν διαθετεις αξιοπρεπες 6 pack εισαι τελειωμενος...εντωμεταξυ το champagne shower πηγαινε συννεφο...ανοιγανε δεκαδες σαμπανιες απο τα τραπεζια,τις κουνουσανε κ μετα καταβρεχανε το πληθος κ απο μεσα σου εσυ αναρωτιοσουν "ε,ρε μερκελ που σας χρειαζετια"..η μασκοτ παντως ηταν ενας ιταλος ονοματι sasa στο paradise...φορουσε ενα στρινγκακι με μια προβοσκιδα μπροστα οπου εβαζε το πραγμα του κ το κουνουσε πανω κατω ενω ελεγε μαλακιες απο το μικροφωνο κ η μουσικη επαιζε δυνατα...του τυπου..."ελαντα,ελαντα που εισαι?κατερινα..κατερινα?α ρε κωλαρα κατερινα...μερκελ?τι ειναι μερκελ?πουτανααααααα!νομιζω οτι ο τυπος αυτος ειναι to highlight του νησιου...τουλαχιστον γελας!κατα τ'αλλα,ακομα κ οι ξενες τα ιδια...δεν ξερω,αλλα αρχιζω να πιστευω οτι τελικα υπαρχει καποιος ιος...δεν εξηγειται αλλιως...ο ιος της ελλεηνητιδας χτυπαει κ τις ξενες που επισκεφτονται την ελλαδα κ φερονται το ιδιο μαλακισμενα...επειτα απο ολα αυτα αναρωτιεμαι...μυκονος gay κ 20 αρηδες που χτυπιουνται στα beach bars,καβος,φαληρακι,λαγανας,μαλια στεκι πιομενων αγγλων,κατι σαντορινες,αμοργος,σιφνος,φολεγανδρος για ζευγαρακια,κ κατι κουφονησια,ψαρα κ γαυροι για κατι συγχρονους ροβινσωνες κρουσους κ οπαδους του κκε,μεχρι κ πλαταμωνα ειχα παει οπου κατεβαινουν λενε τα βαλκανια για μπανια,τζιφος κ κει...τελικα στο ελαντα που γινεται παιχνιδι τα καλοκαιρια...?μηπως τα ιδια αρχειδια με το χειμωνα κ το κακο ειναι γενικο?τουλαχιστον την εποχη των παιδιων των λουλουδιων-αν κ δεν ανηκω σε αυτα-επεφτε πηδος...τωρα?μηπως το σεξ κ το παιχνιδι εχει καταντησει πια μια πραξη που γινεται στριμωχτα στις τουαλετες των clubs η μηπως τελικα πρεπει να παμε καμια ιμπιζα η εστω μαυρη θαλασσα μερια οπου παραθεριζουν βουλγαρες,ρουμανες κ ρωσιδες?
θα μπορουσα για πολλη ωρα να κοβω κομματια απο το ποσταρισμα σου και να σου απανταω.
Αλλα επειδη βαριεμαι σημερα, δεν θα ασχοληθω παραπανω!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
αμα πας διακοπες με μοναδικο σκοπο να γαμησεις στο τελος θα γαμησεις μονο τη μαρια την παλαμιδου...
ποια ειναι η μαρια παλαμιδου?
η ξαδερφη της γιωργιας χουφταλιδου
χουφταλιδου παλαμιδου ολες ποντιες ειναι? και γαμιουνται καλα? τηλ εχει κανενας?
θαανεβει κριτικη συντομα...
Ουάχαχαχαχα... Τα νεφρά μου ρε μεσημεριάτικα...
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αμα πας διακοπες με μοναδικο σκοπο να γαμησεις στο τελος θα γαμησεις μονο τη μαρια την παλαμιδου...
εγω δε καταλαβαινω γιατι πανε διακοπες αφου μονο να γαμησουν θελουν,κρατηστε τα λεφτα και φατε τα στη φυλης στην τελικη,καλυτερα θα περασετε...
πρωτα παμε να περασουμε καλα...δεν ειπα οτι πρεπει να γαμησει καποιος απαραιτητα...να γινει ομως καποια φαση τουλαχιστον,ενα κονε...ισως φταιει κ η ηλικια μας...αν κ 35 αρηδες ο φιλος μου γουσταρει πιπινια...εγω ειμαι της αποψης οτι γυρω στα 30 ειναι καλυτερα...αν κ εκει ο μεσος ορος ηταν 22-23...ισως να φταει κ η ηλικια
αν χρεωνουν μεχρι 50 φουλ με ενδιαφερει αλλιως δεν.......
Δε ντρέπεσαι βρε?
Εσύ έχεις γυναίκα που σαλεύει, και ψάχνεσαι στις Πόντιες εκδιδόμενες?
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μου θυμισες πενταημερη στη ροδο
που οι γαμικοι του σχολειου εκαναν πλανα για τα γαμησια που θα ριξουν
κ στο τελος στο καραβι φουσκωναν τις καποτες κ τις εκαναν μπαλονακια κ επαιζαν
ενας ειναι ο τροπος για πηδημα ειδικα στη μυκονο κανε βολτα μετα τις 5.30 εξω απο μαγαζια που ειναι φουλ ειδικα στο σκανδιναβιαν και θα βρεις αμετρητες μεθυσμενες που θελουν ξεπετα 100 % επιτυχια
σωστος ετσι κανω και εγω παω το βραδακι για υπνο κατα της 11 και βαζω ξυπνητηρι κατα της 4.30 καφεδακι και βουρ στις μεθυσμενες για να τις γαμησω μεχρι της 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Καλα,με πιτογυρα την εβγαλε ο μαλακας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
ΦΑΚΙΡΗΣ προσπάθησε τα νέα σου θέματα να είναι πιο προσεγμένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις