Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ

Συνημμένα

• moneysex1.jpg
    moneysex1.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 34

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και ποιος σου ειπε οτι οι ΟΥΚαδες δεν παντρευονται μοντελα ??? τους εχεις δει ?? διοτι τα γεγονοτα λενε αλλα......και αμα λαχει γαμανε κατι παντρεμενες γυναικες μεγαλοδικηγορων ,ιατρων και επιχειρηματιων στον ελευθερο χρονο τους σε κατι βορεια προαστεια!!!!αμα θες να σε κανω μια γυρα........
Εγω παντως που ειμαι δικηγορος, εχει τυχει να πηδαω γκομενα λοκατζη οσο αυτος ηταν στην ασκηση.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
και ποιος σου ειπε οτι οι ΟΥΚαδες δεν παντρευονται μοντελα ??? τους εχεις δει ?? διοτι τα γεγονοτα λενε αλλα......και αμα λαχει γαμανε κατι παντρεμενες γυναικες μεγαλοδικηγορων ,ιατρων και επιχειρηματιων στον ελευθερο χρονο τους σε κατι βορεια προαστεια!!!!αμα θες να σε κανω μια γυρα........
Και άμα λάχει και οι επιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόροι μπορούν να φάνε τη μοντέλα ενός ΟΥΚά άμα τους γυαλίσει. Ένα βραχιολάκι από το Λαλούνη είναι όλη η υπόθεση. Άμα θες να σε κάνω μια γύρα στη Σπονδή μπορεί να πετύχουμε καμία...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγω παντως που ειμαι δικηγορος, εχει τυχει να πηδαω γκομενα λοκατζη οσο αυτος ηταν στην ασκηση.

και εγω γυναικα αστροναυτη αμερικανου οσο ηταν σε αποστολη στον διαστημικο σταθμο ΜΙΡ.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και εγω γυναικα αστροναυτη αμερικανου οσο ηταν σε αποστολη στον διαστημικο σταθμο ΜΙΡ.......
Ετσι δεν πιστευε κι εκεινος.
Ευτυχως δηλαδη, γιατι δεν εμπαινε καν στον κοπο να ελεγξει.
:grin:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και άμα λάχει και οι επιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόροι μπορούν να φάνε τη μοντέλα ενός ΟΥΚά άμα τους γυαλίσει. Ένα βραχιολάκι από το Λαλούνη είναι όλη η υπόθεση. Άμα θες να σε κάνω μια γύρα στη Σπονδή μπορεί να πετύχουμε καμία...

εσενα αμα θες να σου κανω σεμιναριο...να σε βγαλω βολτα και να σε βαλω σε απεναντι τραπεζι στο καφε που θα παω ,να δεις ποιανου την γυναικα πηδαω!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ

Συνημμένα

• Moneysex2.jpg
    Moneysex2.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσενα αμα θες να σου κανω σεμιναριο...να σε βγαλω βολτα και να σε βαλω σε απεναντι τραπεζι στο καφε που θα παω ,να δεις ποιανου την γυναικα πηδαω!!!!
Του αστροναύτη απο το ΜΙΡ?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• moneysex3.jpg
    moneysex3.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 48

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Του αστροναύτη απο το ΜΙΡ?

παντως την δικια σου οχι....μην φοβασε...ειναι αλλουνου κερατα πλουσιου και γνωστου ......η δικια σου ,αν εχεις,ειναι αγνωστη....δεν θα σου εκανα τετοιο κακο!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Είναι γνωστό ότι στο στρατό όλοι έχουν Impreza WRX και στο bourdela όλοι γαμάνε κάποια υπεργκόμενα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είναι γνωστό ότι στο στρατό όλοι έχουν Impreza WRX και στο bourdela όλοι γαμάνε κάποια υπεργκόμενα.

οπως επισης οι δικηγοροι ειναι γνωστο οτι ειναι μια μαστγα στην Ελλαδα απο την μεταπολιτευση μεχρι σημερα......τι να κανουμε ...αλλοι εχουν κουσουρια με υπεργκομενες και imreza και αλλοι ειναι εκ μορφωσεως ,μαλακες.........δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα......εσυ ειπαμε σε ποια πλευρα γερνεις ???

Επισκέπτης
υπαρχουν και δεν ειναι ακριβα για να ειναι προνομοιο ολιγων και φθηνα επισης!!!!

Φθηνά κουμπούρια είναι τα παράνομα.
Τα οποία δεν τα κουβαλάς όμως παντού και κυριλέ !!!
Τα νόμιμα είναι δύσκολη υπόθεση και θέλουν περισσότερα δώρα από τις γκόμενες ...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τον χειμωνα που μας περασε φιλος που εχει μεδεζοπωλειο πηδηξε 18αρι πιπινι οταν την επιασε να την εχει κοπανησει αυτη και η φιλη της απο το μαγαζι χωρις να πληρωσουν.Του το προτεινε μαλιστα η ιδια επειδη δεν ειχαν λεφτα να τα βρουν με αλλο τροπο...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τον χειμωνα που μας περασε φιλος που εχει μεδεζοπωλειο πηδηξε 18αρι πιπινι οταν την επιασε να την εχει κοπανησει αυτη και η φιλη της απο το μαγαζι χωρις να πληρωσουν.Του το προτεινε μαλιστα η ιδια επειδη δεν ειχαν λεφτα να τα βρουν με αλλο τροπο...
Προτιμω την βερσιον των ταξιτζηδων

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Πιαστηκες καπου αθώος και ανιδεος? :2funny:

Οτι παιζουνε τετοια στην Γλυφαδα παιζουν σιγουρα , απλα δεν περιμενα να δουλευουν κιολας ...

Τουλαχιστον κατι φιλες μου που το κανουν δεν δουλευουν , μαλλον ειναι τεμπελες ή εχουν βρει καλο τυπο , αλλα να μου πεις και απο την αλλη πως θα ξεκαρφωθεις αν χαλας φραγκα και ολος ο κοσμος ξερει οτι δεν κανεις τιποτα ??Ειναι μια καλυψη σιγουρα..

τα μαγαζια προσπαθω να καταλαβω , το κομμωτηριο μαλλον το εχω πιασει , για το pr ειναι πολλα στο μυαλο μου ...μαγαζι με ρουχα παλι πολυ δυσκολο να το βρω ... :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
καποια περιοδο ηθελα να γαμησω ενα 20χρονο πολυ καλο μουνακι μελαχρινο που δουλευε στο mediterranean cosmos εκει στις καφετεριες brulee - tothelo (ειναι εκεινοι που σε σπανε τα νευρα καλησπερακιδες και να σε βαλουνε στο δικο τους μαγαζι, οι Θεσσαλονικεις ξερετε για πιο πραγμα μιλαω)
Γνωριζομαστε ολα οκ, αλλαζουμε κινητα, και πριν βγουμε εξω μου ζηταει μεσω μηνυματος κινητου 20 ευρω και καλα σαν δανεικα και οτι θα μου τα εδινε καποια στιγμη για να συμπληρωσει το νοικι της? κατι τετοιο δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
Ε εκει απλα την ψηλιαστικα και δεν...(μολις την ειχα γνωρησει δεν ηξερα καν τι γυναικα ειναι)
Μολις την ειχα πει με τροπο οτι δεν εχω χρηματα κτλ. "εντελως συμπτωματικα" χασαμε και επαφες... :2funny: :2funny:

Ήθελες να γαμήσεις το πολύ ωραίο 20χρονο μουνάκι και της είπες πως ΔΕΝ είχες 20 ευρώ για δανεικά;!! :headbang:
ΕΙΚΟΣΙ ευρώ ζήτησε, όχι 20.000 ευρώ.
Εγώ τέτοιου επιπέδου ποσά ενίοτε τα δίνω σε κάποιους που μπαίνουν στο γραφείο μου και πουλάνε άχρηστα πράγματα, για να τους ξεφορτωθώ.  
Σε μπουρδέλο δεν έχεις πάει ποτέ να πληρώσεις το 20άρικο; Αλλά αυτήν την ήθελες τζάμπα, επειδή "είσαι ωραίος";

Προφανώς ή τα είχε όντως ανάγκη ή σε τεστάριζε. Και στις δύο περιπτώσεις από τη στιγμή που της είπες πως δεν έχεις 20 ευρώ ήταν αναμενόμενο να την τζάσει και καλά έκανε δηλαδή!
Μήπως αν μετά το πήδημα κάνατε σχέση και βγαίνατε ήθελες να σου κερνούσε και τους καφέδες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom