καλά , υπάρχουν και τα κουμπούρια όμως ....
υπαρχουν και δεν ειναι ακριβα για να ειναι προνομοιο ολιγων και φθηνα επισης!!!!
καλά , υπάρχουν και τα κουμπούρια όμως ....
Εγω παντως που ειμαι δικηγορος, εχει τυχει να πηδαω γκομενα λοκατζη οσο αυτος ηταν στην ασκηση.και ποιος σου ειπε οτι οι ΟΥΚαδες δεν παντρευονται μοντελα ??? τους εχεις δει ?? διοτι τα γεγονοτα λενε αλλα......και αμα λαχει γαμανε κατι παντρεμενες γυναικες μεγαλοδικηγορων ,ιατρων και επιχειρηματιων στον ελευθερο χρονο τους σε κατι βορεια προαστεια!!!!αμα θες να σε κανω μια γυρα........
Και άμα λάχει και οι επιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόροι μπορούν να φάνε τη μοντέλα ενός ΟΥΚά άμα τους γυαλίσει. Ένα βραχιολάκι από το Λαλούνη είναι όλη η υπόθεση. Άμα θες να σε κάνω μια γύρα στη Σπονδή μπορεί να πετύχουμε καμία...και ποιος σου ειπε οτι οι ΟΥΚαδες δεν παντρευονται μοντελα ??? τους εχεις δει ?? διοτι τα γεγονοτα λενε αλλα......και αμα λαχει γαμανε κατι παντρεμενες γυναικες μεγαλοδικηγορων ,ιατρων και επιχειρηματιων στον ελευθερο χρονο τους σε κατι βορεια προαστεια!!!!αμα θες να σε κανω μια γυρα........
Εγω παντως που ειμαι δικηγορος, εχει τυχει να πηδαω γκομενα λοκατζη οσο αυτος ηταν στην ασκηση.
100 Euro ????? πολλα ειναι.....ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ
Ετσι δεν πιστευε κι εκεινος.και εγω γυναικα αστροναυτη αμερικανου οσο ηταν σε αποστολη στον διαστημικο σταθμο ΜΙΡ.......
Και άμα λάχει και οι επιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόροι μπορούν να φάνε τη μοντέλα ενός ΟΥΚά άμα τους γυαλίσει. Ένα βραχιολάκι από το Λαλούνη είναι όλη η υπόθεση. Άμα θες να σε κάνω μια γύρα στη Σπονδή μπορεί να πετύχουμε καμία...
Του αστροναύτη απο το ΜΙΡ?εσενα αμα θες να σου κανω σεμιναριο...να σε βγαλω βολτα και να σε βαλω σε απεναντι τραπεζι στο καφε που θα παω ,να δεις ποιανου την γυναικα πηδαω!!!!
100 Euro ????? πολλα ειναι.....
Του αστροναύτη απο το ΜΙΡ?
Είναι γνωστό ότι στο στρατό όλοι έχουν Impreza WRX και στο bourdela όλοι γαμάνε κάποια υπεργκόμενα.εσενα αμα θες να σου κανω σεμιναριο...να σε βγαλω βολτα και να σε βαλω σε απεναντι τραπεζι στο καφε που θα παω ,να δεις ποιανου την γυναικα πηδαω!!!!
Είναι γνωστό ότι στο στρατό όλοι έχουν Impreza WRX και στο bourdela όλοι γαμάνε κάποια υπεργκόμενα.
υπαρχουν και δεν ειναι ακριβα για να ειναι προνομοιο ολιγων και φθηνα επισης!!!!
Προτιμω την βερσιον των ταξιτζηδωντον χειμωνα που μας περασε φιλος που εχει μεδεζοπωλειο πηδηξε 18αρι πιπινι οταν την επιασε να την εχει κοπανησει αυτη και η φιλη της απο το μαγαζι χωρις να πληρωσουν.Του το προτεινε μαλιστα η ιδια επειδη δεν ειχαν λεφτα να τα βρουν με αλλο τροπο...
Πιαστηκες καπου αθώος και ανιδεος?
καποια περιοδο ηθελα να γαμησω ενα 20χρονο πολυ καλο μουνακι μελαχρινο που δουλευε στο mediterranean cosmos εκει στις καφετεριες brulee - tothelo (ειναι εκεινοι που σε σπανε τα νευρα καλησπερακιδες και να σε βαλουνε στο δικο τους μαγαζι, οι Θεσσαλονικεις ξερετε για πιο πραγμα μιλαω)
Γνωριζομαστε ολα οκ, αλλαζουμε κινητα, και πριν βγουμε εξω μου ζηταει μεσω μηνυματος κινητου 20 ευρω και καλα σαν δανεικα και οτι θα μου τα εδινε καποια στιγμη για να συμπληρωσει το νοικι της? κατι τετοιο δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
Ε εκει απλα την ψηλιαστικα και δεν...(μολις την ειχα γνωρησει δεν ηξερα καν τι γυναικα ειναι)
Μολις την ειχα πει με τροπο οτι δεν εχω χρηματα κτλ. "εντελως συμπτωματικα" χασαμε και επαφες...