ΟΧΙ ΛΙΓΟ... ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ...απλα αμα πηγαινεις σε μπουρδελα θα ησουν λιγο υποκριτης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 785
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
απειρο ρεσπεκτ απο μεναΦιλε μου, εχασα την παρθενια μου Σεπτεμβρη του 1996 στην πλατεια Βαθης σε ηλικια 16 ετων και κατι. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει ουτε με κωλ γκερλς, ουτε σε μπουρδελα ουτε σε στουντιο. Δεν γουσταρα ουτε τοτε, ουτε πιο μετα. Δεν μου παει αυτο το ''κρυο'' πραμα, αυτη η συναλλαγη κορμι με λεφτα. Ειναι απλο. Αμα δεν εχει συναισθημα η ζωη, τι να την κανω. Αλλα δεν θα κατακρινω καποιον που γουσταρει να μην εχει υποχρεωσεις. Δικαιωμα του.Απλα εγω δεν γουσταρω. εχω παιδια που με λατρευουν και με ακουνε σαν φιλο τους, εχω μια γυναικα που με λατρευει με ατ λιγα που εχω να της δωσω-επειδη ξηγηθηκαμε απο την αρχη και δεν παρασυρθηκα απο το συνδρομο του ελληναρα που για να πηδηξει ελληνιδα ταζει γαμους-φουρνους-παξιμαδια- , αλλα και εγω ομως την λατρευω και περναμε υπεροχα. Πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο σε μια οικογενεια και η συμπεριφορα της γυναικας. Αμα σταματησει να ειναι η γκομενα σου και αρχιζει να συμπεριφερεται σαν συζυγος, τοτε εκει χαλαει ολο το πραμα...
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το ειπα μαλακα γτ υπαρχουν παντρεμενοι εδω γυρωΟΧΙ ΛΙΓΟ... ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Δηλαδή από ότι λέμε υπάρχουν 2 κατηγορίες....
Αυτές που θέλουν αντάλλαγμα, είτε φανερές είτε καλυμένες.
Και αυτές που λειτουργούν με αγάπη, εκτίμηση, αξίες, κλπ
Νομίζω ότι δεν στέκει...δυστυχώς. Οι ίδιες είναι, ίσως σε διαφορετική χρονική στιγμή και φάση. Και εμείς οι ίδιοι είμαστε.
E, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε φίλε!
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί διεθφαρμένοι, δεν χρηματίζονται όλοι οι γιατροί, δεν στήνουν δίκες όλοι οι δικηγόροι.
Έτσι λοιπόν δεν παντρεύονται όλες οι γυναίκες (ή όλοι οι άνδρες) από συμφέρον, αρκετοί το κάνουν γιατί αγάπησαν έστω κι αν με τον καιρό η αγάπη έγινε απλά συνήθεια.
Πάντως όποια γυναίκα παντρευτεί αποκλειστικά από συμφέρον κάποιον που δεν τον αγάπησε ποτέ, έχει σαφώς ταλέντο "πουτάνας". Αρκετές είχαν προϋπάρξει και άλλες έγιναν μετά το (αναπόφευκτο) διαζύγιο. Ξέρουμε και συγκεκριμένες περιπτώσεις.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Φιλε μου, εχασα την παρθενια μου Σεπτεμβρη του 1996 στην πλατεια Βαθης σε ηλικια 16 ετων και κατι. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει ουτε με κωλ γκερλς, ουτε σε μπουρδελα ουτε σε στουντιο. Δεν γουσταρα ουτε τοτε, ουτε πιο μετα. Δεν μου παει αυτο το ''κρυο'' πραμα, αυτη η συναλλαγη κορμι με λεφτα. Ειναι απλο. Αμα δεν εχει συναισθημα η ζωη, τι να την κανω. Αλλα δεν θα κατακρινω καποιον που γουσταρει να μην εχει υποχρεωσεις. Δικαιωμα του.Απλα εγω δεν γουσταρω. εχω παιδια που με λατρευουν και με ακουνε σαν φιλο τους, εχω μια γυναικα που με λατρευει με ατ λιγα που εχω να της δωσω-επειδη ξηγηθηκαμε απο την αρχη και δεν παρασυρθηκα απο το συνδρομο του ελληναρα που για να πηδηξει ελληνιδα ταζει γαμους-φουρνους-παξιμαδια- , αλλα και εγω ομως την λατρευω και περναμε υπεροχα. Πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο σε μια οικογενεια και η συμπεριφορα της γυναικας. Αμα σταματησει να ειναι η γκομενα σου και αρχιζει να συμπεριφερεται σαν συζυγος, τοτε εκει χαλαει ολο το πραμα...
Είσαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος φίλε.
Τα είπες όλα σε 10 γραμμές.
Απειρο respect κι από μένα.
Σε μια φραση τα παντα ολα...Ο αντρας ΠΑΝΤΑ πληρωνει καλη μου.
Εξαλλου ο ρολος του ειναι ιστορικά η παροχή ασφαλειας στις γυναικες.
Εμμεσως ή αμεσως, αυτο γινεται και με οικονομικους ορους.
Ας μην ανακαλυπτουμε την Αμερικη.
και μετά ξύπνησες.Φιλε μου, εχασα την παρθενια μου Σεπτεμβρη του 1996 στην πλατεια Βαθης σε ηλικια 16 ετων και κατι. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει ουτε με κωλ γκερλς, ουτε σε μπουρδελα ουτε σε στουντιο. Δεν γουσταρα ουτε τοτε, ουτε πιο μετα. Δεν μου παει αυτο το ''κρυο'' πραμα, αυτη η συναλλαγη κορμι με λεφτα. Ειναι απλο. Αμα δεν εχει συναισθημα η ζωη, τι να την κανω. Αλλα δεν θα κατακρινω καποιον που γουσταρει να μην εχει υποχρεωσεις. Δικαιωμα του.Απλα εγω δεν γουσταρω. εχω παιδια που με λατρευουν και με ακουνε σαν φιλο τους, εχω μια γυναικα που με λατρευει με ατ λιγα που εχω να της δωσω-επειδη ξηγηθηκαμε απο την αρχη και δεν παρασυρθηκα απο το συνδρομο του ελληναρα που για να πηδηξει ελληνιδα ταζει γαμους-φουρνους-παξιμαδια- , αλλα και εγω ομως την λατρευω και περναμε υπεροχα. Πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο σε μια οικογενεια και η συμπεριφορα της γυναικας. Αμα σταματησει να ειναι η γκομενα σου και αρχιζει να συμπεριφερεται σαν συζυγος, τοτε εκει χαλαει ολο το πραμα...
Ποδολαγνε, εισαι εδω και πολυ καιρο συμπαθης. ειμαι παλιος εδω, αλλα εχει καιρο αν μπω και εχασα κωδικους. Ουτε πως ητανε το νικνειμ μου δεν θυμαμαι. Ανταποδιδω το ρισπεκτ...Είσαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος φίλε.
Τα είπες όλα σε 10 γραμμές.
Απειρο respect κι από μένα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
:το 2007 είχα πάει με εναν κολητο σε ένα καφέ κ λέει για πλακα σε μια σερβιτόρα 19 χρόνων μουναρα ο φίλος μου δίνει 200 ευρώ για μια ώρα μαζί σου!κ αυτή λέει Α δεν κάνω τέτοια πράγματα δεν είμαι πόρνη.
Οπότε της λέω μωράκι μου είναι μια τίμια εμπορική συναλλαγή μου δίνεις κάτι κ σου δίνω κάτι.εκεί βάφτισε λίγο αλλά όχι μου λέει
Τον πληρώσαμε για να φύγουμε μου λέει αν διπλασειάσεις την προσφορά!!!!
Οπότε της λέω μωράκι μου είναι μια τίμια εμπορική συναλλαγή μου δίνεις κάτι κ σου δίνω κάτι.εκεί βάφτισε λίγο αλλά όχι μου λέει
Τον πληρώσαμε για να φύγουμε μου λέει αν διπλασειάσεις την προσφορά!!!!
Ετσι δεν πιστευε κι εκεινος.
Ευτυχως δηλαδη, γιατι δεν εμπαινε καν στον κοπο να ελεγξει.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
και μετά ξύπνησες.
Όχι απλά είναι γεννημένος το 1980, πάει να πει 33 ετών, οπότε σαν πόσα χρόνια να έχει παντρεμένος;
Δυστυχώς η γυναίκα σου σε κάποια χρόνια, πολλά ή λίγα, παύει να είναι η "γκόμενά" σου. Το καλύτερο που μπορείς να κρατήσεις είναι μια αμοιβαία αγάπη και ενδιαφέρον, σαν "αδερφή" σου ας πούμε. Το "πάθος" (το κάθε πάθος) κάποτε περνάει, δυστυχώς...
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
E, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε φίλε!
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί διεθφαρμένοι, δεν χρηματίζονται όλοι οι γιατροί, δεν στήνουν δίκες όλοι οι δικηγόροι.
Έτσι λοιπόν δεν παντρεύονται όλες οι γυναίκες (ή όλοι οι άνδρες) από συμφέρον, αρκετοί το κάνουν γιατί αγάπησαν έστω κι αν με τον καιρό η αγάπη έγινε απλά συνήθεια.
Πάντως όποια γυναίκα παντρευτεί αποκλειστικά από συμφέρον κάποιον που δεν τον αγάπησε ποτέ, έχει σαφώς ταλέντο "πουτάνας". Αρκετές είχαν προϋπάρξει και άλλες έγιναν μετά το (αναπόφευκτο) διαζύγιο. Ξέρουμε και συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Βασικά δεν διαφωνώ με αυτό που λες ούτε πιστεύω ότι είναι θέμα διαφθοράς ή διαφορετικότητας.
Ζούμε σε εποχή όπου το νο1 κριτήριο είναι το συμφέρον, κάθε μορφής όχι μόνο το χρηματικό και το υλικό. Επίσης όλα έχουν μια τιμή, έτσι σκεφτόμαστε, έλεγες πρίν νομίζω ότι 1300 είναι πολλά, ενώ άλλος ότι 20 είναι λίγα.
Και συνήθως οι άντρες "αγοράζουμε" οπότε οι γυναίκες "πουλάνε", δυστυχώς ή ευτυχώς.
Βασικά δεν διαφωνώ με αυτό που λες ούτε πιστεύω ότι είναι θέμα διαφθοράς ή διαφορετικότητας.
Ζούμε σε εποχή όπου το νο1 κριτήριο είναι το συμφέρον, κάθε μορφής όχι μόνο το χρηματικό και το υλικό. Επίσης όλα έχουν μια τιμή, έτσι σκεφτόμαστε, έλεγες πρίν νομίζω ότι 1300 είναι πολλά, ενώ άλλος ότι 20 είναι λίγα.
Και συνήθως οι άντρες "αγοράζουμε" οπότε οι γυναίκες "πουλάνε", δυστυχώς ή ευτυχώς.
εγώ πάντως για πιτσιρίκι το έκοψα.με το συμπάθειο αν κάνω λάθος...Όχι απλά είναι γεννημένος το 1980, πάει να πει 33 ετών, οπότε σαν πόσα χρόνια να έχει παντρεμένος;
Δυστυχώς η γυναίκα σου σε κάποια χρόνια, πολλά ή λίγα, παύει να είναι η "γκόμενά" σου. Το καλύτερο που μπορείς να κρατήσεις είναι μια αμοιβαία αγάπη και ενδιαφέρον, σαν "αδερφή" σου ας πούμε. Το "πάθος" (το κάθε πάθος) κάποτε περνάει, δυστυχώς...
Το προβλημα δεν ειναι που εγω ξυπνησα... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ;) ;) ;)και μετά ξύπνησες.
Τυπε ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος. Και ακομα λατρευουμε ο ενας τον αλλο. και στο κρεββατι τωρα ξερουμε καλυτερα τι αρεσει ο ενας στον αλλο. σπανιο πραγμα αυτο αλλα εφικτο. Αμα η γυναικα παραμενει ερωμενη σου και οχι συζυγος μετα το γαμο, τοτε εχεις τη ζωη που εχω εγω. Αλλα πανω απο ολα θελει και εσυ να της ανταποδιδεις την αγαπη και την αφοσιωση σου,με μικρες καθημερινες λεξεις που φτιαχνουν την διαθεση. Δεν θα κατσω να τα αναλυσω τωρα...Όχι απλά είναι γεννημένος το 1980, πάει να πει 33 ετών, οπότε σαν πόσα χρόνια να έχει παντρεμένος;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Εδώ ακριβώς διαφωνούμε.
Γιατί εγώ υποστηρίζω πως ακριβώς θέμα διαφορετικότητας είναι.
Τα λεφτά όλοι τα θέλουμε, αλλά δεν είμαστε όλοι διατεθημένοι να κάνουμε τα ίδια για να τα αποκτήσουμε! Μερικοί ας πούμε κάνουν μέχρι ληστεία με φόνο...
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΞΕΦΤΙΖΕΙ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΡΓΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ. Α-Π-Λ-Α ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ...Δυστυχώς η γυναίκα σου σε κάποια χρόνια, πολλά ή λίγα, παύει να είναι η "γκόμενά" σου. Το καλύτερο που μπορείς να κρατήσεις είναι μια αμοιβαία αγάπη και ενδιαφέρον, σαν "αδερφή" σου ας πούμε. Το "πάθος" (το κάθε πάθος) κάποτε περνάει, δυστυχώς...
[size=20pt]*[/size]Mην γράφεις μόνιμα με κεφαλαία
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Τυπε ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος. Και ακομα λατρευουμε ο ενας τον αλλο. και στο κρεββατι τωρα ξερουμε καλυτερα τι αρεσει ο ενας στον αλλο. σπανιο πραγμα αυτο αλλα εφικτο. Αμα η γυναικα παραμενει ερωμενη σου και οχι συζυγος μετα το γαμο, τοτε εχεις τη ζωη που εχω εγω. Αλλα πανω απο ολα θελει και εσυ να της ανταποδιδεις την αγαπη και την αφοσιωση σου,με μικρες καθημερινες λεξεις που φτιαχνουν την διαθεση. Δεν θα κατσω να τα αναλυσω τωρα...
Το "αρκετά" είναι αρκετά ασαφές. Ας πούμε εγώ γνωρίζω την γυναίκα μου σχεδόν όσο ζεις εσύ, οπότε τα δικά μου "αρκετά" είναι πολύ περισσότερα από τα δικά σου! ;)
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εδώ ακριβώς διαφωνούμε.
Γιατί εγώ υποστηρίζω πως ακριβώς θέμα διαφορετικότητας είναι.
Τα λεφτά όλοι τα θέλουμε, αλλά δεν είμαστε όλοι διατεθημένοι να κάνουμε τα ίδια για να τα αποκτήσουμε! Μερικοί ας πούμε κάνουν μέχρι ληστεία με φόνο...
Οκ κατανοητό και σεβαστό, απλά Θα σου πώ το εξής ...
Η ληστεία με φόνο είναι κακούργημα και καταδικαστέο από το +99%, ενώ το αντάλλαγμα κάθε μορφής πού ζητάνε ή δίνουμε εμείς στις γυναίκες θεωρείτε αποδεκτό ως φυσιολογικό.
Και από ότι ίσως ξέρεις πολύ καλά δεν είναι και λίγες αυτές οι περιπτώσεις, τις φανερές τις ξέρουμε, οι κρυφές είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό. Αυτές που υπό συνθήκες θα δεχόταν ή δέχονται να λειτουργήσουν με αντάλλαγμα.
Νομίζουμε ότι αυτές είναι μια άλλη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι/ες ζούν αλλού και ξεχωρίζουν? Σα να λέμε στο πάνω χωριό ενώ οι υπόλοιποι ζουν στο κάτω? Δε νομίζω...όλοι ανακατεμένοι είμαστε. Και αν μιλάμε για τις γυναίκες, αυτές που λέμε με το αντάλλαγμα, είναι κόρες-σύζυγοι-αδερφές-συγγενείς-φίλες-γκόμενες κλπ κάποιων, μπορεί και δικές μας, όλων μας.
Ομως αν ρωτηθούμε θα πούμε ότι .... απαπα αποκλείεται ! χαχαχαχαχα
Και δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων, είναι θέμα της εύκολης, άνετης, άκοπης και επιδοτούμενης ζωής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις