Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ήθελες να γαμήσεις το πολύ ωραίο 20χρονο μουνάκι και της είπες πως ΔΕΝ είχες 20 ευρώ για δανεικά;!! :headbang:
ΕΙΚΟΣΙ ευρώ ζήτησε, όχι 20.000 ευρώ.
Εγώ τέτοιου επιπέδου ποσά ενίοτε τα δίνω σε κάποιους που μπαίνουν στο γραφείο μου και πουλάνε άχρηστα πράγματα, για να τους ξεφορτωθώ. 
Σε μπουρδέλο δεν έχεις πάει ποτέ να πληρώσεις το 20άρικο; Αλλά αυτήν την ήθελες τζάμπα, επειδή "είσαι ωραίος";

Προφανώς ή τα είχε όντως ανάγκη ή σε τεστάριζε. Και στις δύο περιπτώσεις από τη στιγμή που της είπες πως δεν έχεις 20 ευρώ ήταν αναμενόμενο να την τζάσει και καλά έκανε δηλαδή!
Μήπως αν μετά το πήδημα κάνατε σχέση και βγαίνατε ήθελες να σου κερνούσε και τους καφέδες;
Μεγαλος καρμοιρης μιλαμε ε?
Εδω εχουμε δωσει τοσα κ τοσα σε πιο πατσαβουρες και στο 20χρονο λυπηθηκε 20 ευρω...
Αντε ρε τσιφουτηηηηηη!!Κατσε να τον παιζεις μια ζωη!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ήθελες να γαμήσεις το πολύ ωραίο 20χρονο μουνάκι και της είπες πως ΔΕΝ είχες 20 ευρώ για δανεικά;!! :headbang:
ΕΙΚΟΣΙ ευρώ ζήτησε, όχι 20.000 ευρώ.
Εγώ τέτοιου επιπέδου ποσά ενίοτε τα δίνω σε κάποιους που μπαίνουν στο γραφείο μου και πουλάνε άχρηστα πράγματα, για να τους ξεφορτωθώ.  
Σε μπουρδέλο δεν έχεις πάει ποτέ να πληρώσεις το 20άρικο; Αλλά αυτήν την ήθελες τζάμπα, επειδή "είσαι ωραίος";

Προφανώς ή τα είχε όντως ανάγκη ή σε τεστάριζε. Και στις δύο περιπτώσεις από τη στιγμή που της είπες πως δεν έχεις 20 ευρώ ήταν αναμενόμενο να την τζάσει και καλά έκανε δηλαδή!
Μήπως αν μετά το πήδημα κάνατε σχέση και βγαίνατε ήθελες να σου κερνούσε και τους καφέδες;

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μεγαλος καρμοιρης μιλαμε ε?

Ε, μα!

Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια που προσπαθούσα να "φάω" μια μπαρμούνα (παραφθορά του μπαργούμαν). Δεν ήταν πολύ ωραία, ήταν όμως πολύ σέξυ. Μια μέρα λοιπόν μου λέει. "Αχ έχω δει ένα φόρεμα σούπερ και κάτι γόβες που ταιριάζουν και τα θέλω πολύ, αλλά δεν έχω λεφτά" "Και πόσα κάνουν αυτά ρε μωρό;" την ρωτάω ψιλοαδιάφορα. "Συνολικά 1.300 ευρώ!!" :o :o μου απαντάει με φυσικότητα.
Ε, φυσικά μετά έπαψα να το προσπαθώ!

Κι όμως την βλέπω ενίοτε και τώρα ενώ ξέρω πως δεν έχει μόνιμη δουλειά να χαλάει πολλά λεφτά! Προφανώς κάποιος άλλος το "πέρασε το τεστ" και συνεχίζει να την σπονσονάρει.
Αλλά μιλάμε για "1.300 για το σύνολο που της άρεσε"! Όχι 20 ευρώ δανεικά... 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ε, μα!

Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια που προσπαθούσα να "φάω" μια μπαρμούνα (παραφθορά του μπαργούμαν). Δεν ήταν πολύ ωραία, ήταν όμως πολύ σέξυ. Μια μέρα λοιπόν μου λέει. "Αχ έχω δει ένα φόρεμα σούπερ και κάτι γόβες που ταιριάζουν και τα θέλω πολύ, αλλά δεν έχω λεφτά" "Και πόσα κάνουν αυτά ρε μωρό;" την ρωτάω ψιλοαδιάφορα. "Συνολικά 1.300 ευρώ!!" :o :o μου απαντάει με φυσικότητα.
Ε, φυσικά μετά έπαψα να το προσπαθώ!

Κι όμως την βλέπω ενίοτε και τώρα ενώ ξέρω πως δεν έχει μόνιμη δουλειά να χαλάει πολλά λεφτά! Προφανώς κάποιος άλλος το "πέρασε το τεστ" και συνεχίζει να την σπονσονάρει.
Αλλά μιλάμε για "1.300 για το σύνολο που της άρεσε"! Όχι 20 ευρώ δανεικά... 
1300 δε δινω ουτε για τη Μενεγακη οχι για το καθε τυχαρπαστο μωρο που παιζει να μη σου κατσει κιολας στο τελος...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
οταν ειχα μπλεξει με μια βιζιτα εκ ουκρανιας αθελα μου οποτε καναμε τριο με φιλες της μου ελεγε να κανω κανα δωρακι στις φιλη της κανα φορεματακι παπουτσια αλλα οχι κατι εξετρεμε ορ πολυ ακριβο !!!  παντος δεν με χαλαγε καθολου !!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
οταν ειχα μπλεξει με μια βιζιτα εκ ουκρανιας αθελα μου οποτε καναμε τριο με φιλες της μου ελεγε να κανω κανα δωρακι στις φιλη της κανα φορεματακι παπουτσια αλλα οχι κατι εξετρεμε ορ πολυ ακριβο !!!  παντος δεν με χαλαγε καθολου !!!
Αυτο δε με χαλαγε ουτε εμενα!Σοβαρα μιλας?αυτο ειναι το ιδανικο!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τα δώρα θα τα κάνεις στη "γκόμενα" πόσο μάλλον στις βίζιτες φίλες της γκόμενας.
Η "ξύπνια" η γκόμενα δε θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της, "επένδυση" είναι! ;)

Τώρα τα 1.300 προφανώς και ήταν τεστ. (Του πόσο μαλάκα μπορεί να σε πιάσει).
Αλλά τα 20 αν ήταν τεστ ήταν για να αποδείξει πως δεν είσαι εντελώς άφραγκος...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
φιλε,τα 20 ευρω δεν ειναι τιποτα τωρα...20 δινουν για να πηδηξην καθε βρωμιαρα στα μπουρδελα και δε θα δωσεις 20 για ενα λαχταριστο μουνακι?
και 40 εδινα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Βεβαια φιλε μου,συμφωνω μαζι σου.
Εσυ βρηκες τον ανθρωπο της ζωης σου και τον αρπαξες και καλα εκανες.
Εγω απλα δεν εχω βρει και κανω μια πιο ρεμπελη ζωη.
Αυτο πιστευω και εγω. Αμα θες να κανεις οικογενεια,κανεις ξηγα απο την αρχη. Λιγα και καλα. Ή' ΨΑΧΝΕΙΣ εσυ για μια κοπελα που να της αρεσουν τα λιγα και καλα. Εγω εχω μαθει στο παιδι μου οτι τα ακριβα πραγματα δεν εχουνε τοσο μεγαλη αξια, απλα γιατι αγοραζεις απλα μια αμρκα. Αγοραζεις αυτο που σου αρεσει, οχι για να δειξεις ποιος εισαι. Οπως και στην μελλοντικη γυναικα σου.
Εισαι καιρο μαζι της, δεν την ξερεις? Δεν μιλας? Τοτε πως παντρευεσαι? Απλα για να παντρευτεις? Πιστευω οτι μια ξηγα πριν τον γαμο βοηθαει. Εγω το εκανα και ειμαι ο πιο ευτυχισμενος και χαρουμενος ανθρωπος πανω στη γη.Και η γυναικα μου και τα παιδια μου με λατρευουνε.  Πιστευω παιζει μεγαλο ρολο η γυναικα να ξερει οτι μαζι σου θα εχει αγαπη και κατανοηση και μια δεμενη οικογενεια, παρα να της ταξεις φουρνους-παξιμαδια...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Οι αληθινοι αντρες (1-3%) γαμανε 50-100+ καργιολες-πουτανες το μηνα οχι σαν τις υπολοιπες αδερφαρες (95%+) που κανουν σχεσεις και μαλακιες.
Αμα θες να δεις αν ειμαι αδερφαρα, δωσε μου την αδερφη και τη μανα σου και μετα θα σου πουνε. αντε πουτανοσπερμα που θα βρισεις τον καθενα επειδη σαρεσει να πληρωνεις για να γαμας επειδη δεν σου καθεται καμια. Αντε μην σε αφαλοκοψω. καθικι...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αυτο πιστευω και εγω. Αμα θες να κανεις οικογενεια,κανεις ξηγα απο την αρχη. Λιγα και καλα. Ή' ΨΑΧΝΕΙΣ εσυ για μια κοπελα που να της αρεσουν τα λιγα και καλα. Εγω εχω μαθει στο παιδι μου οτι τα ακριβα πραγματα δεν εχουνε τοσο μεγαλη αξια, απλα γιατι αγοραζεις απλα μια αμρκα. Αγοραζεις αυτο που σου αρεσει, οχι για να δειξεις ποιος εισαι. Οπως και στην μελλοντικη γυναικα σου.
Εισαι καιρο μαζι της, δεν την ξερεις? Δεν μιλας? Τοτε πως παντρευεσαι? Απλα για να παντρευτεις? Πιστευω οτι μια ξηγα πριν τον γαμο βοηθαει. Εγω το εκανα και ειμαι ο πιο ευτυχισμενος και χαρουμενος ανθρωπος πανω στη γη.Και η γυναικα μου και τα παιδια μου με λατρευουνε.  Πιστευω παιζει μεγαλο ρολο η γυναικα να ξερει οτι μαζι σου θα εχει αγαπη και κατανοηση και μια δεμενη οικογενεια, παρα να της ταξεις φουρνους-παξιμαδια...
μαζι σου τυπε. γτ ομως εισαι στο φορουμ? :huh:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Οι γυναικες κανουν σεξ μονο για καποιον λογο δηλαδη ΛΕΦΤΑ-ΠΡΟΑΓΩΓΗ-ΓΑΜΟΣ.
Δεν ειναι μονο οι Ελληνιδες ολες οι γυναικες στον πλανητη ψαχνουν να βρουν εναν πλουσιο μπουλη-μαλακα για να κανουν σχεση να τον παντρευτουν και να πιασουν την καλη!
Αυτος ο ψευτοδιαχωρισμος υπαρχει γιατι οπως καθε απατη ετσι και αυτη χρειαζεται καλυψη,οι ιεροδουλες ειναι 100000 φορες πιο εντιμες!

Ομως η απατη για να τεθει σε εφαρμογη πρεπει να βρεθει το ΚΟΡΟΙΔΟ.
Οι γυναικες ξερουν οι το 95%+ των ανδρων ειναι κοροιδα.
Να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις. θα χειροτερεψει μετα. Εχεις πολλα απωθημενα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
μαζι σου τυπε. γτ ομως εισαι στο φορουμ? :huh:
Γιατι στο φορουμ ειμαι μελος εδω και 3 χρονια επειδη μου αρεσουν οι ιστοριες, το σεξ ολα αυτα. Απλα ξεχασα τον κωδικο μου ειχα να μπω πανω απο μηνα και εκανα αλλο λογαριασμο. Δεν ειμαι καινουργιος. Απλα για λογους δικτυωσης, κοινωνικοτητας, οπως θες πεσ το.  Απλα μαρεσει το σαιτ και γενικα να σερφαρω στο ιντερνετ οταν εχω λιγο χρονο, αφου και εγω και η γυναικα μου ειμαστε σπιτογατοι και μας αρεσει να περναμε χρονο με τα παιδια και φιλους. Κακο ειναι?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Γιατι στο φορουμ ειμαι μελος εδω και 3 χρονια επειδη μου αρεσουν οι ιστοριες, το σεξ ολα αυτα. Απλα ξεχασα τον κωδικο μου ειχα να μπω πανω απο μηνα και εκανα αλλο λογαριασμο. Δεν ειμαι καινουργιος. Απλα για λογους δικτυωσης, κοινωνικοτητας, οπως θες πεσ το.  Απλα μαρεσει το σαιτ και γενικα να σερφαρω στο ιντερνετ οταν εχω λιγο χρονο, αφου και εγω και η γυναικα μου ειμαστε σπιτογατοι και μας αρεσει να περναμε χρονο με τα παιδια και φιλους. Κακο ειναι?
οχι μια χαρα κανεις τυπε. παντα χαιρεσαι να ακους οτι υπαρχουν σωστες οικογενειες.  :)

απλα αμα πηγαινεις σε μπουρδελα θα ησουν λιγο υποκριτης :rolleyes:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή από ότι λέμε υπάρχουν 2 κατηγορίες....

Αυτές που θέλουν αντάλλαγμα, είτε φανερές είτε καλυμένες.

Και αυτές που λειτουργούν με αγάπη, εκτίμηση, αξίες, κλπ

Νομίζω ότι δεν στέκει...δυστυχώς. Οι ίδιες είναι, ίσως σε διαφορετική χρονική στιγμή και φάση. Και εμείς οι ίδιοι είμαστε.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
παιδια ειναι μερικες κλικες εδω σε αυτον τον χωρο του αγοραιου ερωτα πελατες βεβαια, που η τρολαρουν στο θεμα με της ντοπιες η απλα εχουν μεγαλα απωθημενα με της γυναικες

το τι εχω διαβασει εδω, και διπλα με νεο θρεντ που φτιαξανε με αφησατε χωρις χολη μαλακες  :2funny:
Ειναι για λυπηση οι περισσοτεροι τυπε  :jerking: :jerking: :jerking:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
οχι μια χαρα κανεις τυπε. παντα χαιρεσαι να ακους οτι υπαρχουν σωστες οικογενειες.  :)

απλα αμα πηγαινεις σε μπουρδελα θα ησουν λιγο υποκριτης :rolleyes:
Φιλε μου, εχασα την παρθενια μου Σεπτεμβρη του 1996 στην πλατεια Βαθης σε ηλικια 16 ετων και κατι. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει ουτε με κωλ γκερλς, ουτε σε μπουρδελα ουτε σε στουντιο. Δεν γουσταρα ουτε τοτε, ουτε πιο μετα. Δεν μου παει αυτο το ''κρυο'' πραμα, αυτη η συναλλαγη κορμι με λεφτα. Ειναι απλο. Αμα δεν εχει συναισθημα η ζωη, τι να την κανω. Αλλα δεν θα κατακρινω καποιον που γουσταρει να μην εχει υποχρεωσεις. Δικαιωμα του.Απλα εγω δεν γουσταρω. εχω παιδια που με λατρευουν και με ακουνε σαν φιλο τους, εχω μια γυναικα που με λατρευει με ατ λιγα που εχω να της δωσω-επειδη ξηγηθηκαμε απο την αρχη και δεν παρασυρθηκα απο το συνδρομο του ελληναρα που για να πηδηξει ελληνιδα ταζει γαμους-φουρνους-παξιμαδια- , αλλα και εγω ομως την λατρευω και περναμε υπεροχα. Πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο σε μια οικογενεια και η συμπεριφορα της γυναικας. Αμα σταματησει να ειναι η γκομενα σου και αρχιζει να συμπεριφερεται σαν συζυγος, τοτε εκει χαλαει ολο το πραμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom