Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΞΕΦΤΙΖΕΙ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΡΓΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ. Α-Π-Λ-Α ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ...

[size=20pt]*[/size]Mην γράφεις μόνιμα με κεφαλαία

Galileo ... μια χαρά και ωραίος.
Απλά νομίζω ότι θέλει να σου πεί ότι όλα αυτά έχουν σχέση με τον χρόνο. Απόλυτη σχέση !
Και γι αυτό πάντα πρέπει να κρατάμε και μικρό καλάθι.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Κήρυγμα πρωϊνιάτικα από το Κατηχητικό !

Από παντρεμένη λουγκρίτσα !  :2funny: :2funny:
Λαδακη, αν το λες για μενα, αστο. δεν σε παιρνει. πηγαινε να δωσεις το δεκαρικο να σου κατσει καμια να χαρεις λιγακι. κριμα εισαι. και μετα φερε μου τη μαμα και την αδερφη σου να τους δειξω τι εστι ''παντρεμενη λουγκριτσα''  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Galileo ... μια χαρά και ωραίος.
Απλά νομίζω ότι θέλει να σου πεί ότι όλα αυτά έχουν σχέση με τον χρόνο. Απόλυτη σχέση !
Και γι αυτό πάντα πρέπει να κρατάμε και μικρό καλάθι.
Εγω καταλαβα τι εννοει. Απλα σου λεω και παλι οτι μεγαλο ρολο παιζει το να ξερεις τι αρεσει σε αυτον που ειναι διπλα σου. Αμα παντρευτεις και στον δευτερο χρονο, εχεις και παιδια αφηνεις τα παιδια στην γυναικα σου ολη μερα σπιτι και συ βγαινεις μεχρι τα ξημερωματα με φιλους, ε φυσικο ειναι να αρχισουνε καποια στιγμη τα προβληματα. Οπως και η γυναικα. Αμα αρχισει τα ''δεν μαρεσει αυτο'' ''σημερα εχω πονοκεφαλο'' , ''μα χτες το καναμε, πλαι θα το κανουμε'' ε τοτε αρχιζει το προβλημα. Το προβλημα στον γαμο αρχιζει οταν ο Ανδρας δεν αντιληφθει οτι ''μεγαλωσε  πια '' και δεν ειναι εργενης, και οταν η γυναικα παψει να ειναι η ερωμενη του ανδρα της και γινει συζυγος... 

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Το "αρκετά" είναι αρκετά ασαφές. Ας πούμε εγώ γνωρίζω την γυναίκα μου σχεδόν όσο ζεις εσύ, οπότε τα δικά μου "αρκετά" είναι πολύ περισσότερα από τα δικά σου! ;)
Ο αριθμος 10 δεν ειναι δεικτης ...  μη ρουτινας? νομιζω ειναι υπεραρκετος. ειδικα οταν ενα 90% ειναι ολα οπως τον πρωτο καιρο. Δηλαδη τι μπορει να χαλασει πλεον οταν καταλαβεις και αφουγκραζεσαι τις αναγκες του συντροφου σου? γιατι πρεπει ολα να ειναι τοσο δυσκολα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Λαδακη, αν το λες για μενα, αστο. δεν σε παιρνει. πηγαινε να δωσεις το δεκαρικο να σου κατσει καμια να χαρεις λιγακι. κριμα εισαι. και μετα φερε μου τη μαμα και την αδερφη σου να τους δειξω τι εστι ''παντρεμενη λουγκριτσα''  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Τυπε ηταν βαρυ αυτο ... :S ... δεν μπλεκουμε οικογενειες εδω στο σιτε , μπορει να ειμαστε μπουρδελιαριδες , αλλα κραταμε και καποια πραγματα εκτος.. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο αριθμος 10 δεν ειναι δεικτης ...  μη ρουτινας? νομιζω ειναι υπεραρκετος. ειδικα οταν ενα 90% ειναι ολα οπως τον πρωτο καιρο. Δηλαδη τι μπορει να χαλασει πλεον οταν καταλαβεις και αφουγκραζεσαι τις αναγκες του συντροφου σου? γιατι πρεπει ολα να ειναι τοσο δυσκολα?

Μας έπεισες φίλε! Είσαι τέλειος, έχεις την τέλεια σχέση, την τέλεια σύζυγο και την τέλεια οικογένεια!
Έλα να μας τα ξαναπείς σε 20 χρόνια που θα θέλεις πιο νέες από τη γυναίκα σου.

Πάντα το (σχετικά) πιο νέο είναι πιο όμορφο, δυστυχώς.
Κι εμένα που είναι 50 φεύγα προχθές μου την είχε πέσει άσχημα μια μισότρελλη 75άρα, προφανώς με έβρισκε "νέο". Σοβαρολογώ τώρα!

Δεν είχα και το τηλέφωνο του Απόλυτου πρόχειρο... :cheesy:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Μας έπεισες φίλε! Είσαι τέλειος, έχεις την τέλεια σχέση, την τέλεια σύζυγο και την τέλεια οικογένεια!
Έλα να μας τα ξαναπείς σε 20 χρόνια που θα θέλεις πιο νέες από τη γυναίκα σου.

Πάντα το (σχετικά) πιο νέο είναι πιο όμορφο, δυστυχώς.
Κι εμένα που είναι 50 φεύγα προχθές μου την είχε πέσει άσχημα μια μισότρελλη 75άρα, προφανώς με έβρισκε "νέο". Σοβαρολογώ τώρα!

Δεν είχα και το τηλέφωνο του Απόλυτου πρόχειρο... :cheesy:
Τυπε ο καθενας μας εχει τη γνωμη του, οταν δεν το παιζει εξυπνος, οπως τον παπαρα τον Λαδακη που την λεει σε οποιον πει κατι αντιθετο. Εγω απλα ειπα οτι ολα εξαρτωνται απο το ζευγαρι...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ολες οι γυναικες κανουν σεξ για τα ΛΕΦΤΑ,αυτος ειναι ο σκοπος η ευκολη ζωη!
Πουλατε τα παραμυθια σας στους μαλακες με σκοπο τα ΛΕΦΤΑ!
Το <<ναρκωτικο>> που δινετε στους αντρες ειναι η ψευδαισθηση οτι ειστε μαζι τους επειδη τους αγαπησατε-ερωτευτηκατε και οχι για τα λεφτα ενω στην πραγματικοτητα NO MONEY-NO LOVE-NO FUCK!

ΟΚ και καλα κανετε.

Εγω με την καταντια των σημερινων ανδρων εχω αηδιασει,οσο για τις γυναικες λεω μονο την αληθεια 100%.  
Ξέρεις δουλεύουν και οι γυναίκες...Μάλιστα μερικές πληρώνουν αυτές τους άντρες  :)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Τυπε ηταν βαρυ αυτο ... :S ... δεν μπλεκουμε οικογενειες εδω στο σιτε , μπορει να ειμαστε μπουρδελιαριδες , αλλα κραταμε και καποια πραγματα εκτος.. ;)
Οταν αυτος αποκαλει τους παντρεμενους-εμενα ή αλλους- λουγκριτσες, ειναι ελαφρυ? Οποιο θρεντ ανοιξει,ολο και καποιος μαλακας θα το γαμησει και θα ψοφησει. Δεν τον ενοχλησε κανενας, εμενα γιατι με ενοχλει? να πει την αποψη του και να μην τον ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι. Αντε γιατι χορτασαμε με τους ξερολες με τα κομπλεξ και τα απωθημενα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Ο καθενας με την αποψη του κοσνικ. Με τις διεκς σου δεν συμφωνω. Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι τελειοι σαν εσενα.

Αγγιζει την τελειοτητα ο Kosnik , αυτο ειναι αληθεια  ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αλλο η ασφαλεια, άλλο η εκμεταλλευση και αλλο η συμφεροντολογια.

Α επίσης, δεν ζουμε στον Μεσαιωνα. Η γυναικα παει σχολειο, σπουδάζει και δουλεύει. :cheesy:

στα 3 παραδείγματα που ανεφερα στην αρχη, pr woman, πωλήτρια, κομμωτρια και οι 3 ειναι εργαζομενες. Εχουν εισοδημα. Μια εξ αυτης εχει σπουδάσει κιλας σε ΑΕΙ. Ειναι σαφές οτι η παραπλευρη ανασχοληση αποσκοπεισε συπλήρωση εισοδηματος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
στα 3 παραδείγματα που ανεφερα στην αρχη, pr woman, πωλήτρια, κομμωτρια και οι 3 ειναι εργαζομενες. Εχουν εισοδημα. Μια εξ αυτης εχει σπουδάσει κιλας σε ΑΕΙ. Ειναι σαφές οτι η παραπλευρη ανασχοληση αποσκοπεισε συπλήρωση εισοδηματος.

Τυπε μπορεις να δωσεις και αλλα λιγα στοιχεια ? γιατι στο κομμωτηριο μαλλον ειμαι κοντα , ποια απο αυτες ειναι με το ΑΕΙ ??

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο καθενας με την αποψη του κοσνικ. Με τις διεκς σου δεν συμφωνω. Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι τελειοι σαν εσενα.

φίλε εγώ δεν είμαι τέλειος ο ποδολάγνος είναι τέλειος :idiot: τσαρλατάνος :)

OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστες μην τσακωνεστε ...το θεμα ειναι να ξερει καποιος καμμια καλη κοπελλα να την γνωρισει και στους αλλους...χιχιχιχ αν δεν καταλαβατε θα με ενδιέφερε καλο απογευμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom