Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιδια ειναι μερικες κλικες εδω σε αυτον τον χωρο του αγοραιου ερωτα πελατες βεβαια, που η τρολαρουν στο θεμα με της ντοπιες η απλα εχουν μεγαλα απωθημενα με της γυναικες

το τι εχω διαβασει εδω, και διπλα με νεο θρεντ που φτιαξανε με αφησατε χωρις χολη μαλακες  :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εξαρταται απο που της πηρες τα παπουτσια και ποσα εσκασες....
Μιγκατο=μαγκας,Καλογηρου=μαλακας!!!!!

Απο τους κινεζους,  Μ Α Γ Κ Α Σ εν ζωη, τους αλλους τους πατησε το τραινο !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

athina0000

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες

- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.

- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια. Απεριοριστες συνευρεσεις - εχει βαρυ ωραριο ομως και δεχεται κουφες ωρες

- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας  :2funny:

Εγω παλι δεν νομιζω οτι μπορει να τις χαρακτηρισει καποιος σαν τις αλλες .. Οτι ειναι σαν επαγγελμα που διαβασα .. Ελεος μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Το αλλο το λες και ειναι προσβλητικο για καποια αν δεν ισχυει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αποκλειστική φωτο του χαχανουλη λίγο πριν πηδηξει την στρουμφιτα

joca1.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με ρωτησε τι ωρα ειναι  και σαν ανταλλαγμα........ :fuck1: :fuck1:

:2funny: :2funny:

athina0000

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ειναι κακο αυτο καμια φορα αν ο αλλος ειναι ευκαταστατος. Δω μεσα καποιοι μιλανε λες και οι αλλες ειναι σαν επαγγελματιες ή και χειροτερα. Ελεος πια με τις προκαταληψεις

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Το θέμα είναι η κοπέλες με τα δωράκια τους η αυτοί που τα έχουν και τα κάνουν ?

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ειναι μερικες κλικες εδω σε αυτον τον χωρο του αγοραιου ερωτα πελατες βεβαια, που η τρολαρουν στο θεμα με της ντοπιες η απλα εχουν μεγαλα απωθημενα με της γυναικες

το τι εχω διαβασει εδω, και διπλα με νεο θρεντ που φτιαξανε με αφησατε χωρις χολη μαλακες  :2funny:

τσουβάλιασμα ισοπέδωση απωθημένα και "ψέμαααααα"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες

- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.

- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια. Απεριοριστες συνευρεσεις - εχει βαρυ ωραριο ομως και δεχεται κουφες ωρες

- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας  :2funny:

ρε τι γινετε στην περιοχη μου....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
καποια περιοδο ηθελα να γαμησω ενα 20χρονο πολυ καλο μουνακι μελαχρινο που δουλευε στο mediterranean cosmos εκει στις καφετεριες brulee - tothelo (ειναι εκεινοι που σε σπανε τα νευρα καλησπερακιδες και να σε βαλουνε στο δικο τους μαγαζι, οι Θεσσαλονικεις ξερετε για πιο πραγμα μιλαω)
Γνωριζομαστε ολα οκ, αλλαζουμε κινητα, και πριν βγουμε εξω μου ζηταει μεσω μηνυματος κινητου 20 ευρω και καλα σαν δανεικα και οτι θα μου τα εδινε καποια στιγμη για να συμπληρωσει το νοικι της? κατι τετοιο δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
Ε εκει απλα την ψηλιαστικα και δεν...(μολις την ειχα γνωρησει δεν ηξερα καν τι γυναικα ειναι)
Μολις την ειχα πει με τροπο οτι δεν εχω χρηματα κτλ. "εντελως συμπτωματικα" χασαμε και επαφες... :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καποια περιοδο ηθελα να γαμησω ενα 20χρονο πολυ καλο μουνακι μελαχρινο που δουλευε στο mediterranean cosmos εκει στις καφετεριες brulee - tothelo (ειναι εκεινοι που σε σπανε τα νευρα καλησπερακιδες και να σε βαλουνε στο δικο τους μαγαζι, οι Θεσσαλονικεις ξερετε για πιο πραγμα μιλαω)
Γνωριζομαστε ολα οκ, αλλαζουμε κινητα, και πριν βγουμε εξω μου ζηταει μεσω μηνυματος κινητου 20 ευρω και καλα σαν δανεικα και οτι θα μου τα εδινε καποια στιγμη για να συμπληρωσει το νοικι της? κατι τετοιο δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
Ε εκει απλα την ψηλιαστικα και δεν...(μολις την ειχα γνωρησει δεν ηξερα καν τι γυναικα ειναι)
Μολις την ειχα πει με τροπο οτι δεν εχω χρηματα κτλ. "εντελως συμπτωματικα" χασαμε και επαφες... :2funny: :2funny:
Ε και τι χαλαστηκες?
Αν δηλαδη σου ζηταγε να την βγαλεις εξω και να εδινες 50 ευρω π.χ. για φαγητο ή ποτό θα ηταν ολα οκ?
Ειχες δηλαδη την ευκαιρια να κρατησεις επαφη με δυνατο μουνακι οπως λες με ενα εικοσαρικο, και την κλωτσησες?
Ρε μπας και θελετε να σας πληρωνουν κιολας?

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ε και τι χαλαστηκες?
Αν δηλαδη σου ζηταγε να την βγαλεις εξω και να εδινες 50 ευρω π.χ. για φαγητο ή ποτό θα ηταν ολα οκ?
Ειχες δηλαδη την ευκαιρια να κρατησεις επαφη με δυνατο μουνακι οπως λες με ενα εικοσαρικο, και την κλωτσησες?
Ρε μπας και θελετε να σας πληρωνουν κιολας?

1. Οτι ηταν διατεθειμενη να κατσει σε καποιον για 20ευρω και οχι γιατι γουσταρε ειναι καπως ξενερωτο.
2. Το 20ευρω θα γινοταν σταδιακά 200ευρω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

ΣΣΣΣΣΣΣ.........
Σωστα......

Μην αποκαλυπτουμε τις αληθειες γιατι σιγα σιγα θα χασετε τα πελατακια σας,τους μπουληδες μαλακες <<αντρες>> του κωλου που κανουν σχεσεις γαμους και τετοια παραμυθια για να κερδιζετε μια ζωη εσεις και να το παιζετε και ανωτερες απο τις ιεροδουλες.

Τα κυρια συστατικα της μπουρδελο-κοινωνιας σας ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εσεις λειτουργειτε με την καλυψη αυτης της μπουρδελοκοινωνιας 100%!

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1. Οτι ηταν διατεθειμενη να κατσει σε καποιον για 20ευρω και οχι γιατι γουσταρε ειναι καπως ξενερωτο.
2. Το 20ευρω θα γινοταν σταδιακά 200ευρω.
1. Ας κατσει για αρχη και μετα θα την κανω να γουσταρει.
2. Αν αξιζει τον κοπο, ναι.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ΣΣΣΣΣΣΣ.........
Σωστα......

Μην αποκαλυπτουμε τις αληθειες γιατι σιγα σιγα θα χασετε τα πελατακια σας,τους μπουληδες μαλακες <<αντρες>> του κωλου που κανουν σχεσεις γαμους και τετοια παραμυθια για να κερδιζετε μια ζωη εσεις και να το παιζετε και ανωτερες απο τις ιεροδουλες.

Τα κυρια συστατικα της μπουρδελο-κοινωνιας σας ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εσεις λειτουργειτε με την καλυψη αυτης της μπουρδελοκοινωνιας 100%!

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

κοιταξε τυπε,
αυτός που χρησιμοποιει τα λεφτα του για να εξαγοράσει την οποιαδηποτε(και δεν αναφερομαι σε Ιεροδουλες)
δεν ειναι καλύτερος απο την γκόμενα που πηδιεται για τα λεφτά.
Γιαυτο ασε τα μελο, ο καθενας παίρνει αυτό που του αξίζει :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ωραια, θα ταιριάζατε. (δες την πανω απαντηση :))
Ο αντρας ΠΑΝΤΑ πληρωνει καλη μου.
Εξαλλου ο ρολος του ειναι ιστορικά η παροχή ασφαλειας στις γυναικες.
Εμμεσως ή αμεσως, αυτο γινεται και με οικονομικους ορους.
Ας μην ανακαλυπτουμε την Αμερικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom