stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εξαρταται απο που της πηρες τα παπουτσια και ποσα εσκασες....
Μιγκατο=μαγκας,Καλογηρου=μαλακας!!!!!
Αφου πληρωνεις, πιανει !!! ;) ;) ;)οταν βγαζω γκομενες για καφε η φαι και μετα τις πιπωνω η τις πηδαω πιανει?
η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες
- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.
- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια. Απεριοριστες συνευρεσεις - εχει βαρυ ωραριο ομως και δεχεται κουφες ωρες
- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας
παιδια ειναι μερικες κλικες εδω σε αυτον τον χωρο του αγοραιου ερωτα πελατες βεβαια, που η τρολαρουν στο θεμα με της ντοπιες η απλα εχουν μεγαλα απωθημενα με της γυναικες
το τι εχω διαβασει εδω, και διπλα με νεο θρεντ που φτιαξανε με αφησατε χωρις χολη μαλακες
η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες
- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.
- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια. Απεριοριστες συνευρεσεις - εχει βαρυ ωραριο ομως και δεχεται κουφες ωρες
- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας
Πιαστηκες καπου αθώος και ανιδεος?ρε τι γινετε στην περιοχη μου....
Ε και τι χαλαστηκες?καποια περιοδο ηθελα να γαμησω ενα 20χρονο πολυ καλο μουνακι μελαχρινο που δουλευε στο mediterranean cosmos εκει στις καφετεριες brulee - tothelo (ειναι εκεινοι που σε σπανε τα νευρα καλησπερακιδες και να σε βαλουνε στο δικο τους μαγαζι, οι Θεσσαλονικεις ξερετε για πιο πραγμα μιλαω)
Γνωριζομαστε ολα οκ, αλλαζουμε κινητα, και πριν βγουμε εξω μου ζηταει μεσω μηνυματος κινητου 20 ευρω και καλα σαν δανεικα και οτι θα μου τα εδινε καποια στιγμη για να συμπληρωσει το νοικι της? κατι τετοιο δεν θυμαμαι λεπτομερειες...
Ε εκει απλα την ψηλιαστικα και δεν...(μολις την ειχα γνωρησει δεν ηξερα καν τι γυναικα ειναι)
Μολις την ειχα πει με τροπο οτι δεν εχω χρηματα κτλ. "εντελως συμπτωματικα" χασαμε και επαφες...
Ε και τι χαλαστηκες?
Αν δηλαδη σου ζηταγε να την βγαλεις εξω και να εδινες 50 ευρω π.χ. για φαγητο ή ποτό θα ηταν ολα οκ?
Ειχες δηλαδη την ευκαιρια να κρατησεις επαφη με δυνατο μουνακι οπως λες με ενα εικοσαρικο, και την κλωτσησες?
Ρε μπας και θελετε να σας πληρωνουν κιολας?
1. Ας κατσει για αρχη και μετα θα την κανω να γουσταρει.1. Οτι ηταν διατεθειμενη να κατσει σε καποιον για 20ευρω και οχι γιατι γουσταρε ειναι καπως ξενερωτο.
2. Το 20ευρω θα γινοταν σταδιακά 200ευρω.
ΣΣΣΣΣΣΣ.........
Σωστα......
Μην αποκαλυπτουμε τις αληθειες γιατι σιγα σιγα θα χασετε τα πελατακια σας,τους μπουληδες μαλακες <<αντρες>> του κωλου που κανουν σχεσεις γαμους και τετοια παραμυθια για να κερδιζετε μια ζωη εσεις και να το παιζετε και ανωτερες απο τις ιεροδουλες.
Τα κυρια συστατικα της μπουρδελο-κοινωνιας σας ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ και εσεις λειτουργειτε με την καλυψη αυτης της μπουρδελοκοινωνιας 100%!
1. Ας κατσει για αρχη και μετα θα την κανω να γουσταρει.
2. Αν αξιζει τον κοπο, ναι.
Ο αντρας ΠΑΝΤΑ πληρωνει καλη μου.ωραια, θα ταιριάζατε. (δες την πανω απαντηση )