Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλεξ71 μια καλη γκομενα εμφανισιακα ειναι οντως απιαστο ονειρο αμα δεν εχεις καποια στανταρ στα χερια σου κλεισε τα αυτια σου αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Αυτη τη περιοδο ειμαι αφραγκος και να κατσει καποια που θα την παω? στο παρκο? να με παιρνει ματι ο αβραμης?

Καλο το ονειρο αλλα δεν εχει ΔΡΑΚΟ!
Ε τοτε εμενα γιατι με εβαλες στο περιθωριο μαζι σου πριν?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μιλαει για το οτι αυτοματα οταν σου αρεσει καποια, ο εγκεφαλος την εγκρινει για αναπαραγωγη.
Kαι τι σχεση εχει η ευγονικη και η φυσικη επιλογη οταν καποιος το παρακατω μπορει να το βρει και γαμω τα μουνια;

tumblr_mn2ajwqRwh1sq77lto1_400.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπερ αισιοδοξος ο αλεξ71  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Kαι τι σχεση εχει η ευγονικη και η φυσικη επιλογη οταν καποιος το παρακατω μπορει να το βρει και γαμω τα μουνια;

tumblr_mn2ajwqRwh1sq77lto1_400.jpg
Απολυτη σχεση εχει.
Ετσι επομενως θελει τα παιδια του.

Επισκέπτης
αλεξ71 μια καλη γκομενα εμφανισιακα ειναι οντως απιαστο ονειρο αμα δεν εχεις καποια στανταρ στα χερια σου κλεισε τα αυτια σου αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Αυτη τη περιοδο ειμαι αφραγκος και να κατσει καποια που θα την παω? στο παρκο? να με παιρνει ματι ο αβραμης?

Καλο το ονειρο αλλα δεν εχει ΔΡΑΚΟ!
στο εγραψα πιο πανω..ναχεις κοινωνικο στατους μετραει πολυ..αμα εισαι ανεργος αστα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπερ αισιοδοξος ο αλεξ71  :grin:
Να ρωτησω κατι?
Εχεις αδελφές ή εξαδελφες?
Γενικα εχεις στο στενο σου οικογενειακο περιβαλλον κοριτσια, με τα οποια να συζητησεις για να δεις τον τροπο που σκεφτονται?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο εγραψα πιο πανω..ναχεις κοινωνικο στατους μετραει πολυ..αμα εισαι ανεργος αστα

Ε για αυτο παλευω τωρα μπας και πιασω καμια θεση της προκοπης γιατι και σε ιδιωτικη να πας με 300 και 400ευρω το μηνα παλι αστα θα εισαι... σαν ανεργος απλα θα χεις μερικα 20αρικα να πηδας πουτανες και τα αλλα κανα σουβλακι και εισιτηρια  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να ρωτησω κατι?
Εχεις αδελφές ή εξαδελφες?
Γενικα εχεις στο στενο σου οικογενειακο περιβαλλον κοριτσια, με τα οποια να συζητησεις για να δεις τον τροπο που σκεφτονται?

Δεν κανω παρεα με το σοι ορισμενοι ειναι για τα πανηγυρια απο το σοι μου

κυκλο με κοπελες - φιλες φυσικα και εχω. Αλλα και παλι γυναικα με γυναικα διαφερει

θες να σου πω πως σκεφτονται καταρχην θελουν να χεις ωραιο σωμα αυτο ειναι +
μετα δεν θελουν να εισαι μαλακας και καφρος να χεις μια καλη συμπεριφορα και να σου κοβει και λιγο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Απολυτη σχεση εχει.
Ετσι επομενως θελει τα παιδια του.
Δηλαδη αμα μια γκομεναρα εχει κακα γονιδια συμφωνα με εσας αφου υποσυνειδητα λειτουργουμε με την φυσικη επιλογη δεν θα επρεπε να θελουμε να την γαμησουμε.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δεν κανω παρεα με το σοι ορισμενοι ειναι για τα πανηγυρια απο το σοι μου

κυκλο με κοπελες - φιλες φυσικα και εχω. Αλλα και παλι γυναικα με γυναικα διαφερει

θες να σου πω πως σκεφτονται καταρχην θελουν να χεις ωραιο σωμα αυτο ειναι +
ευτυχως που εχω ωραιο κορμι

Επισκέπτης
Ε για αυτο παλευω τωρα μπας και πιασω καμια θεση της προκοπης γιατι και σε ιδιωτικη να πας με 300 και 400ευρω το μηνα παλι αστα θα εισαι... σαν ανεργος απλα θα χεις μερικα 20αρικα να πηδας πουτανες και τα αλλα κανα σουβλακι και εισιτηρια  :grin:
οι γυναικες κοιτανε πολυ επαγγελμα και κοινωνικη θεση γιατι υποσυνειδητα θεωρουν οτι ενας τετοιος αντρας θα μπορει να προσφερει πολλα στα παιδια τους..και επισης νιωθουν ασφαλεια..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αμα μια γκομεναρα εχει κακα γονιδια συμφωνα με εσας αφου ασυνειδητα λειτουργουμε με την φυσικη επιλογη δεν θα επρεπε να θελουμε να την γαμησουμε.
Ο εγκεφαλος δεν βλεπει γονιδια, βλεπει μια εμφανιση που εγκρινει για την αναπαραγωγη.
Τι δεν καταλαβαινεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι γυναικες κοιτανε πολυ επαγγελμα και κοινωνικη θεση γιατι υποσυνειδητα θεωρουν οτι ενας τετοιος αντρας θα μπορει να προσφερει πολλα στα παιδια τους..και επισης νιωθουν ασφαλεια..

Για κοινωνικες θεσεις δεν ξερω τουλαχιστον φροντιζω το σωμα και το ντυσιμο μου και την συμπεριφορα μου. Αυτα ειναι τα οπλα μου προς το παρον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πού ησουνα κρυμμενος τοσο καιρο ρε φιλε?
Επιτελους καποιος που ταυτιζεται με τις αποψεις μου.
Α γεια σου.

Επισκέπτης
Για κοινωνικες θεσεις δεν ξερω τουλαχιστον φροντιζω το σωμα και το ντυσιμο μου και την συμπεριφορα μου. Αυτα ειναι τα οπλα μου προς το παρον.
αν εισαι σε νεαρη ηλικια ειναι υπερ-αρκετα..μιλαω για αντρες 30 και βαλε..

Επισκέπτης
Και εγω τωρα εχω επιλογες αμα θελω να παω με καποια. Απλα σου λεω οι καλες - καλες επειδη εχουν καταλαβει την αξια τους και την δυναμη τους μπορει να ειναι οντως απιαστη υποθεση οχι επειδη εσυ δεν εισαι ικανος πχ αλλα επειδη θελουν να βρουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Και το καθυστερουν επισης σκεψου και το αλλο που ξερεις εσυ αμα αυτη δεν επιλεξει τον χειροτερο ακριβως επειδη εχει τις ανασφαλειες που λες και φοβαται.

Αυτές που λες που έχουν υφάκι κλπ (δλδ το 95 % των ελληνίδων) είναι απλά χαζές, καθυστερημένες, βλαμμένες, iq=90, ηλίθιες, ανόητες, ακαλλιέργητες, απαίδευτες, έχουν φάει πλύση εγκεφάλου, δεν σκέφτονται αλλά μιμούνται, κομπλεξικές, και άλλα πολλά

Η μαλακία είναι ότι πολλοί, ως αθώα παιδιά που είστε, βλέπετε εκείνο το πενηντάκιλο τούβλο ως μια μουνάρα που κρατάει χαρακτήρα και ψάχνει τον καλύτερο για την αφεντιά της...

Ξυπνήστε...

Επισκέπτης
Δηλαδη αμα μια γκομεναρα εχει κακα γονιδια συμφωνα με εσας αφου υποσυνειδητα λειτουργουμε με την φυσικη επιλογη δεν θα επρεπε να θελουμε να την γαμησουμε.
γκομεναρα και κακα γονιδια πως γινεται ρε μεγαλε? εκτος αν εννοεις ναχει καμμια ψυχικη νοσο οποτε θα το καταλαβεις και μαλλον θα την αποφυγεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom