Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι να ξυπνησω? τις βλεπω καθημερινα πως φερονται και πως κινουνται. Οι πιο πολλες ειναι ψωνισμενες οχι αδικα βεβαια αν τους την πεφτουν πολλοι. Δεν ειπα εγω οτι εχουν λυμενα ολα τους τα προβληματα και τις ανασφαλειες αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως θα περασεις καλα με μια τετοια?

Ωρες ωρες βριζω τον εαυτο μου γιατι να μην μπορω να ερωτευτω μια ασχημη που θα ειναι καλη κοπελα και θα περασω τοσο καλα μαζι της με μια ισσοροπημενη και χωρις προβληματα σχεση.
Δεν ειπα κατι τετοιο.
Αλλά δεν με απασχολει κιολας.
Δεν βασανιζω το μυαλο μου μετετοιες σχηματοποιησεις, ουτε κραταω στατιστικά πώς φερονται οι ομορφες ή οι ασχημες.
Εξάλλου απο ενα σημειο και περα, η εμφανιση δεν ειναι και το πρωτεύον. Στην ηλικια μου ψαχνω κι αλλα πραγματα. Στο κατω κατω, το να γαμησεις κραταει καποιο χρονο. Μετα δεν πρεπει να πεις και δυο κουβεντες? Να γελασεις λιγο? Να νιωσεις οτι μπορεις να ανταλλαξεις εναν διαλογο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ιδιο ευκολα πεφτουν ολες οι κοπελες πιστευω.
Αρκει να μιλας ομορφα και να φερεσαι σαν ανθρωπος και οχι σαν καφρος.
Η ομορφη μαλιστα μπορει να μετραει και λιγοτερα "πεσιματα" απο μια ασχημουλα, επειδη ακριβως οι διαφοροι τυπου boldemort την θεωρουν απιαστο ονειρο και δεν την πλησιαζει κανενας.

Καλα αυτα τα χουμε ξανακουσει  :P

ειλικρινα πιστευεις οτι δεν υπαρχει κοσμος που κανει πεσιματα? ή μηπως το δικο σου πεσιμο
θα ειναι το σουπερ τελειο και θα την ριξεις αμεσως? χαχαχ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην θεωρια ολοι ωραιοι ειμαστε  :grin:
Η πραξη λεει οτι οταν πηγαινω στην αθηνα εχω εναν καταλογο απο τον οποιο διαλεγω με ποια θα παω.
Α και αδιαφορω αν δεν με πιστευεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα που ειχα παει κολυμβητηριο ηταν μια ωραια διπλα μου αλλα ρε φιλε με τον τροπο της σου ελεγε "Μην μου μιλησεις" εκανε τις ασκησεις της στο κοσμο της και δεν καθοταν πολυ ακινητη στον βατηρα - σημειο εκκινησης τι να μιλησεις σε αυτη? καλα δεν το συζητω να κανω καμακι στο δρομο το θεωρω πλεον μαλακια τελειως και καγκουρια

σε καποια φαση σκεφτηκα να την ρωτησω αν αυτα που εχει στα χερια κανουν δουλεια αλλα μετα λεω γαμησε το τωρα δεν μ αρεσει το υφος της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν μπορεις να ερωτευτεις ασχημη γιατι δουλευει το συστημα της ευγονικης που εχεις μεσα σου απο την φυση..ελπιζω να καταλαβαινεις
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!
Το ειχα πει κι εγω τις προαλλες και με κραξανε οτι δεν ισχυει.
(Βεβαια το ειπες καθαρευουσα, δεν ξερω αν το καταλαβαν πολλοί).
Ομως ειναι και υποκειμενικα αυτα.
Εγω εχω τραβηξει απιστευτη καψουροφαση με κοπελα που οσοι την εβλεπαν μου ελεγαν οτι ηταν ασχημη, ενω εγω δεν μπορουσα να παρω τα ματια μου απο πανω της.
Α, και η ιδια πιστευε οτι ειναι ασχημη.

Επισκέπτης
κακα τα ψεμματα οι γκομενες κοιτανε πολυ την εμφανιση και το κοινωνικο στατους ενος αντρα..αν εισαι χαλι μαυρο κυκλοφορεις σαν κουρελης και εισαι ρεμαλι μην περιμενεις ναχεις επιτυχιες..ενα καλο ντυσιμο ενα αμαξακι και μια κυριλε συμπεριφορα ειναι αρκετα για να πετυχεις αυτο που ζητας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σημερα που ειχα παει κολυμβητηριο ηταν μια ωραια διπλα μου αλλα ρε φιλε με τον τροπο της σου ελεγε "Μην μου μιλησεις" εκανε τις ασκησεις της στο κοσμο της και δεν καθοταν πολυ ακινητη στον βατηρα - σημειο εκκινησης τι να μιλησεις σε αυτη? καλα δεν το συζητω να κανω καμακι στο δρομο το θεωρω πλεον μαλακια τελειως και καγκουρια

σε καποια φαση σκεφτηκα να την ρωτησω αν αυτα που εχει στα χερια κανουν δουλεια αλλα μετα λεω γαμησε το τωρα δεν μ αρεσει το υφος της.
Το κακο με σενα ειναι οτι τα σκεφτεσαι πολυ, και καμια μερα θα σου χαμογελασει καμια και θα της πεις "αντε γαμησου εσυ και ο γρυλλος σου".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η πραξη λεει οτι οταν πηγαινω στην αθηνα εχω εναν καταλογο απο τον οποιο διαλεγω με ποια θα παω.
Α και αδιαφορω αν δεν με πιστευεις.

Και εγω τωρα εχω επιλογες αμα θελω να παω με καποια. Απλα σου λεω οι καλες - καλες επειδη εχουν καταλαβει την αξια τους και την δυναμη τους μπορει να ειναι οντως απιαστη υποθεση οχι επειδη εσυ δεν εισαι ικανος πχ αλλα επειδη θελουν να βρουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Και το καθυστερουν επισης σκεψου και το αλλο που ξερεις εσυ αμα αυτη δεν επιλεξει τον χειροτερο ακριβως επειδη εχει τις ανασφαλειες που λες και φοβαται.

Αρα και εσυ και εγω μενουμε στο περιθωρειο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κακα τα ψεμματα οι γκομενες κοιτανε πολυ την εμφανιση και το κοινωνικο στατους ενος αντρα..αν εισαι χαλι μαυρο κυκλοφορεις σαν κουρελης και εισαι ρεμαλι μην περιμενεις ναχεις επιτυχιες..ενα καλο ντυσιμο ενα αμαξακι και μια κυριλε συμπεριφορα ειναι αρκετα για να πετυχεις αυτο που ζητας
Δεν μπορω να αδικησω μια κοπελα, που δεν της αρεσει ενας καφρος βρωμιαρης κουρελης που δεν ξερει να μιλησει.

Επισκέπτης

φιλε μπορει ναχε δεσμο και να μην ψαχνοτανε..πρεπει να ψαχνεται και η γκομενα αλλοιως ξεχνα το

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν μπορεις να ερωτευτεις ασχημη γιατι δουλευει το συστημα της ευγονικης που εχεις μεσα σου απο την φυση..ελπιζω να καταλαβαινεις
Μιλας για την φυσικη επιλογη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εγω τωρα εχω επιλογες αμα θελω να παω με καποια. Απλα σου λεω οι καλες - καλες επειδη εχουν καταλαβει την αξια τους και την δυναμη τους μπορει να ειναι οντως απιαστη υποθεση οχι επειδη εσυ δεν εισαι ικανος πχ αλλα επειδη θελουν να βρουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Και το καθυστερουν επισης σκεψου και το αλλο που ξερεις εσυ αμα αυτη δεν επιλεξει τον χειροτερο ακριβως επειδη εχει τις ανασφαλειες που λες και φοβαται.

Αρα και εσυ και εγω μενουμε στο περιθωρειο.
Speak for yourself, buddy.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κακο με σενα ειναι οτι τα σκεφτεσαι πολυ, και καμια μερα θα σου χαμογελασει καμια και θα της πεις "αντε γαμησου εσυ και ο γρυλλος σου".

Τα σκεφτομαι επειδη δεν θελω να δημιουργησω στο κολυμβητηριο την φημη του πεφτουλα. Μην νομιζεις οτι κανεις ενα πεσιμο και τελειωσε μπορει να σε κακοχαρακτηρισουν σε χωρο που δεν σε συμφερει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε μπορει ναχε δεσμο και να μην ψαχνοτανε..πρεπει να ψαχνεται και η γκομενα αλλοιως ξεχνα το

Αυτο του λεω και εγω. Αμα η αλλη δεν ψηνεται τι θα κανω εγω τον Ρομπεν των Δασων?

Επισκέπτης
ρε φιλαρα αυτο δουλευει??? γιατι μονο που το ακουω γελαω. μου το λεει και μια φφιλη να βαλω κι εγω
φιλε θα εκπλαγεις..εγγυημενα απο μενα θα παιρνεις 3-4 τηλεφωνα την εβδομαδα..το ασχημο οτι πρεπει να εκτεθεις να πας με την ταυτοτητα σοτ χερι αυτοπροσωπως αλλοιως δεν την βαζουν την αγγελια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το οτι καποια εχει γκομενο ειναι αδιαφορο.
Οι τελευταιες τεσσερις γκομενες μου ειχαν δεσμό ή γαμο.
Δεν λεει τιποτα αυτο.
Εσυ θα την κανεις να ψαχτεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ71 μια καλη γκομενα εμφανισιακα ειναι οντως απιαστο ονειρο αμα δεν εχεις καποια στανταρ στα χερια σου κλεισε τα αυτια σου αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Αυτη τη περιοδο ειμαι αφραγκος και να κατσει καποια που θα την παω? στο παρκο? να με παιρνει ματι ο αβραμης?

Καλο το ονειρο αλλα δεν εχει ΔΡΑΚΟ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom