Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
10,20 η' 50 ευρω......
Η τιμη δεν κανει τη διαφορα.....
Με 10 ευρω μπορεις να βρεις διαμανακι και να περασεις εξαιρετικα καλα και με 50 να σου βγει μαπα.....
Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το ποσο καλος ειναι στην επιλογη!
σωστος! η τυχη βεβαια παιζει κι εδω τον ρολο της ειδικα οταν πας για πρωτη φορα στην συγκεκριμενη πορνη και δεν ξερεις τι θα σου βγει στο δωματιο..

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
10,20 η' 50 ευρω......
Η τιμη δεν κανει τη διαφορα.....
Με 10 ευρω μπορεις να βρεις διαμανακι και να περασεις εξαιρετικα καλα και με 50 να σου βγει μαπα.....
Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το ποσο καλος ειναι στην επιλογη!

Η ζωη ειναι ρουλετα μαστορα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το να λετε οτι δεν εχουν διαφορά τα μπουρδελα του δεκαρικου με τη βρωμα και τα στουντιο του 50αρικου, με βαζουν σε υποψιες οτι δεν εχετε παει ποτέ ουτε στο ενα ουτε στο αλλο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εχω πληρωσει μαν κανα μισθο σε 1 βραδυ με διασκεδασεις φαγητα ποτα και μλκιες. και τελικα καλητερα ενα πτωμα, καλητερα θα γαμιωταν.
Τα μπουρδελα-στουντιο εχουν πολλα πλεονεκτηματα ενα απο αυτα ειναι οτι εχεις πολλες επιλογες,μπορεις να δεις 20-30-40 γυναικες και να διαλεξεις.....σαν να ειναι video game!

Επισκέπτης
Ναι, ξεκινησα να διαβασω 37 σελιδες τωρα.
και δεν ειπα οτι δεν εχω ξεμεινει απο γκομενα ποτε..πολλες φορες εμενα μπακουρι και πληρωνα καργα..απλα τωρα ειμαι τυχερος και εχω ενα καλο μωρο αλλα δεν ξερω ως ποτε θα με αντεχει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και δεν ειπα οτι δεν εχω ξεμεινει απο γκομενα ποτε..πολλες φορες εμενα μπακουρι και πληρωνα καργα..απλα τωρα ειμαι τυχερος και εχω ενα καλο μωρο αλλα δεν ξερω ως ποτε θα με αντεχει!

που την βρηκες τυπε?

να πηδας ασχημουλες δεν ειναι δυσκολο γιατι και αυτες οι καημενες
δεν εχουν πολλες επιλογες  :P οι καλες ειναι δυσκολες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Mονο οι πουτανες ειναι γαι παντα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
που την βρηκες τυπε?

να πηδας ασχημουλες δεν ειναι δυσκολο γιατι και αυτες οι καημενες
δεν εχουν πολλες επιλογες  :P οι καλες ειναι δυσκολες.
Το αστειο ειναι οτι νομιζεις οτι οι ομορφες εχουν λυμενα ολα τα προβληματα με τις ανασφαλειες και την αυτοπεποιθηση τους, και ειναι ενα ειδος απαρτου καστρου που με το ζορι θα σου πει μια καλημερα.
Ξυπνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειναι μουναρα φιλε...ειλικρινα
Γιατι θελεις να την μοιραστεις τοτε ρε φιλε?
Δεν την αγαπας?
Εγω οποτε περναω καψουροφαση, μου ανεβαινει η πιεση και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να πηγαινε με αλλον.

Επισκέπτης
Το αστειο ειναι οτι νομιζεις οτι οι ομορφες εχουν λυμενα ολα τα προβληματα με τις ανασφαλειες και την αυτοπεποιθηση τους, και ειναι ενα ειδος απαρτου καστρου που με το ζορι θα σου πει μια καλημερα.
Ξυπνα.
πολυ σωστος ο Αλεξ..μην σας πω οτι ειναι πιο ευκολες οι ομορφες γιατι πασχουν απο ναρκισσισμο και πεφτουν ευκολα με κομπλιμεντα κλπ

Επισκέπτης
Γιατι θελεις να την μοιραστεις τοτε ρε φιλε?
Δεν την αγαπας?
Εγω οποτε περναω καψουροφαση, μου ανεβαινει η πιεση και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να πηγαινε με αλλον.
εχω παψει εδω και πολυ καιρο να το παιζω αγαπουλης..και δεν ειπα οτι την μοιραζομαι συνεχεια..αλλωστε το γουσταρει  κι αυτη πιο πολυ απο μενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξυπνα.

Τι να ξυπνησω? τις βλεπω καθημερινα πως φερονται και πως κινουνται. Οι πιο πολλες ειναι ψωνισμενες οχι αδικα βεβαια αν τους την πεφτουν πολλοι. Δεν ειπα εγω οτι εχουν λυμενα ολα τους τα προβληματα και τις ανασφαλειες αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως θα περασεις καλα με μια τετοια?

Ωρες ωρες βριζω τον εαυτο μου γιατι να μην μπορω να ερωτευτω μια ασχημη που θα ειναι καλη κοπελα και θα περασω τοσο καλα μαζι της με μια ισσοροπημενη και χωρις προβληματα σχεση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πολυ σωστος ο Αλεξ..μην σας πω οτι ειναι πιο ευκολες οι ομορφες γιατι πασχουν απο ναρκισσισμο και πεφτουν ευκολα με κομπλιμεντα κλπ
Το ιδιο ευκολα πεφτουν ολες οι κοπελες πιστευω.
Αρκει να μιλας ομορφα και να φερεσαι σαν ανθρωπος και οχι σαν καφρος.
Η ομορφη μαλιστα μπορει να μετραει και λιγοτερα "πεσιματα" απο μια ασχημουλα, επειδη ακριβως οι διαφοροι τυπου boldemort την θεωρουν απιαστο ονειρο και δεν την πλησιαζει κανενας.

Επισκέπτης
Τι να ξυπνησω? τις βλεπω καθημερινα πως φερονται και πως κινουνται. Οι πιο πολλες ειναι ψωνισμενες οχι αδικα βεβαια αν τους την πεφτουν πολλοι. Δεν ειπα εγω οτι εχουν λυμενα ολα τους τα προβληματα και τις ανασφαλειες αλλα τι σε κανει να πιστευεις πως θα περασεις καλα με μια τετοια?

Ωρες ωρες βριζω τον εαυτο μου γιατι να μην μπορω να ερωτευτω μια ασχημη που θα ειναι καλη κοπελα και θα περασω τοσο καλα μαζι της με μια ισσοροπημενη και χωρις προβληματα σχεση.
δεν μπορεις να ερωτευτεις ασχημη γιατι δουλευει το συστημα της ευγονικης που εχεις μεσα σου απο την φυση..ελπιζω να καταλαβαινεις

Επισκέπτης
Το ιδιο ευκολα πεφτουν ολες οι κοπελες πιστευω.
Αρκει να μιλας ομορφα και να φερεσαι σαν ανθρωπος και οχι σαν καφρος.
Η ομορφη μαλιστα μπορει να μετραει και λιγοτερα "πεσιματα" απο μια ασχημουλα, επειδη ακριβως οι διαφοροι τυπου boldemort την θεωρουν απιαστο ονειρο και δεν την πλησιαζει κανενας.
Ωραιος ο Αλεξ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom