gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν πουλας λαχεια μαν....πουλα κανα λαχειο να δεις ποσο ευκολα θα το παρεις
Παίρνετε αιφον 700 ευρώ με 600 ευρώ μισθό τον μηνα?
... εγώ αιφον δεν έχω.
δεν πουλας λαχεια μαν....πουλα κανα λαχειο να δεις ποσο ευκολα θα το παρεις
Παίρνετε αιφον 700 ευρώ με 600 ευρώ μισθό τον μηνα?
... εγώ αιφον δεν έχω.
Την καταφερεs η οχι ακομα???Θα στην φαει ο Παραλιμνιοs
Το νου σου
35 χρονων μλκας , ασχημος με κοιλιτσα ψαχνει κλπ... καλη φαινεται
Μακριά απο γυναίκες που ψάχνουνε δωράκια.Είναι οι χειρότερες.1000 φορές να πας σε πουτάνα παρά να μπλέξεις με μια απο αυτές. Γιατί έχουν και πουτανιά στη ψυχη τούτες.
Μακριά απο γυναίκες που ψάχνουνε δωράκια.Είναι οι χειρότερες.1000 φορές να πας σε πουτάνα παρά να μπλέξεις με μια απο αυτές. Γιατί έχουν και πουτανιά στη ψυχη τούτες.
κανεις μεγαλο λαθος..οσο για τις επαγγελματιες πουτανες πολυ απλα αυτο που κανεις μ αυτες δεν λεγεται γαμησι αλλα υποκαταστατοΗ μεγιστη αληθεια!!!
και γενικως οι πουτανες προσφερουν πιο φτηνο γαμισι, ιδιως αν συνυπολογισεις και την ψυχολογικη φθορα που θα υποστεις.
κανεις μεγαλο λαθος..οσο για τις επαγγελματιες πουτανες πολυ απλα αυτο που κανεις μ αυτες δεν λεγεται γαμησι αλλα υποκαταστατο
μυθος......ναι και σου χτυπαει και η τσατσα την πορτα να κανεις γρηγορα!
η αληθεια ειναι οτι εχω γαμησει αρκετες φορες καλα σε μπουρδελο ομως παντα υπαρχει το ρισκο να σου βγει μαπα το καρπουζι..τουλαχιστον δεν κλαις πολλα λεφτα..ενα 20αρικακι το πολυ..
Εμ τύπε μου, αμα θελεις να γαμας με δεκαρικακια και εικοσαρικακια, θα εχεις και τα χτυπηματα στην πορτα.ναι και σου χτυπαει και η τσατσα την πορτα να κανεις γρηγορα!
10,20 η' 50 ευρω......η αληθεια ειναι οτι εχω γαμησει αρκετες φορες καλα σε μπουρδελο ομως παντα υπαρχει το ρισκο να σου βγει μαπα το καρπουζι..τουλαχιστον δεν κλαις πολλα λεφτα..ενα 20αρικακι το πολυ..
εγω με 350 ευρω πηγα μαζι της 7 μερες διακοπες..δεν το χειριστικες καλα..να προτιμας πιτσιρικες 21-28 ετων ειναι αβγαλτες ψαρωμενες και δεν ζητανε πολλα..
Τι 7 μερες διακοπες ρε τύπε, εσυ δεν ελεγες οτι εχεις γυναικα και ψηνεσαι για ομαδικα και τετοια?εγω με 350 ευρω πηγα μαζι της 7 μερες διακοπες..δεν το χειριστικες καλα..να προτιμας πιτσιρικες 21-28 ετων ειναι αβγαλτες ψαρωμενες και δεν ζητανε πολλα..