Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι λετε συναγωνιστες εμενα παντως μου αρεσει καλυτερα να κανω ενα δωρακι παρα να τα δωσω σε τσατσα....γουστα ειναι αυτα..καλημερες

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

Ήρεμα με τις αγγελίες, γιατί μετά θα μοιάζουμε με γραφείο που ψάχνει γυναίκες (ιδια αγγελία, άλλο τηλέφωνο) :cheesy:

Αν και δεν μου φαίνεται άσχημο τώρα που το ξανασκέφτομαι

Βάζουμε αγγελία, βρίσκουμε καμμιά πενηνταριά γυναίκες, τις πηδάμε εμείς, τις πληρώνουμε εμείς, αν βάλουμε κάβα από 350 έκαστος κάτι μπορεί να γίνει..

Ασε που στο φινάλε ανοίγουμε κι εμείς βίλλα.. :cheesy:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Μακριά απο γυναίκες που ψάχνουνε δωράκια.Είναι οι χειρότερες.1000 φορές να πας σε πουτάνα παρά να μπλέξεις με μια απο αυτές. Γιατί έχουν και πουτανιά στη ψυχη τούτες.

OP
OP
A

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Ξερω παλι πληρωμενο ειναι αλλα ειναι και διαφορετικο..με αναβει χα χα χα

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Μακριά απο γυναίκες που ψάχνουνε δωράκια.Είναι οι χειρότερες.1000 φορές να πας σε πουτάνα παρά να μπλέξεις με μια απο αυτές. Γιατί έχουν και πουτανιά στη ψυχη τούτες.

Εχει ενα δίκιο ο φίλος..

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86

Η μεγιστη αληθεια!!!

και γενικως οι πουτανες προσφερουν πιο φτηνο γαμισι, ιδιως αν συνυπολογισεις και την ψυχολογικη φθορα που θα υποστεις.

Επισκέπτης
Η μεγιστη αληθεια!!!

και γενικως οι πουτανες προσφερουν πιο φτηνο γαμισι, ιδιως αν συνυπολογισεις και την ψυχολογικη φθορα που θα υποστεις.
κανεις μεγαλο λαθος..οσο για τις επαγγελματιες πουτανες πολυ απλα αυτο που κανεις μ αυτες δεν λεγεται γαμησι αλλα υποκαταστατο

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
κανεις μεγαλο λαθος..οσο για τις επαγγελματιες πουτανες πολυ απλα αυτο που κανεις μ αυτες δεν λεγεται γαμησι αλλα υποκαταστατο

Aμα εισαι μαγκας γαμας καλα..........και γαμας και μουναρες!

Επισκέπτης
ναι και σου χτυπαει και η τσατσα την πορτα να κανεις γρηγορα!  :grin:

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι εχω γαμησει αρκετες φορες καλα σε μπουρδελο ομως παντα υπαρχει το ρισκο να σου βγει μαπα το καρπουζι..τουλαχιστον δεν κλαις πολλα λεφτα..ενα 20αρικακι το πολυ..

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
η αληθεια ειναι οτι εχω γαμησει αρκετες φορες καλα σε μπουρδελο ομως παντα υπαρχει το ρισκο να σου βγει μαπα το καρπουζι..τουλαχιστον δεν κλαις πολλα λεφτα..ενα 20αρικακι το πολυ..

εχω πληρωσει μαν κανα μισθο σε 1 βραδυ με διασκεδασεις φαγητα ποτα και μλκιες. και τελικα καλητερα ενα πτωμα, καλητερα θα γαμιωταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ναι και σου χτυπαει και η τσατσα την πορτα να κανεις γρηγορα!  :grin:
Εμ τύπε μου, αμα θελεις να γαμας με δεκαρικακια και εικοσαρικακια, θα εχεις και τα χτυπηματα στην πορτα.
Στα στουντιο του 50αρικου δεν μου εχουν χτυπησει ποτέ την πορτα, ακομη κι αν περασει 20λεπτο.

Επισκέπτης
εγω με 350 ευρω πηγα μαζι της 7 μερες διακοπες..δεν το χειριστικες καλα..να προτιμας πιτσιρικες 21-28 ετων ειναι αβγαλτες ψαρωμενες και δεν ζητανε πολλα..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
10,20 η' 50 ευρω......
Η τιμη δεν κανει τη διαφορα.....
Η διαφορα ειναι στην κοπελα!
Με 10 ευρω μπορεις να βρεις διαμανακι και να περασεις εξαιρετικα καλα και με 50 να σου βγει μαπα.....
Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το ποσο καλος ειναι στην επιλογη!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
86
εγω με 350 ευρω πηγα μαζι της 7 μερες διακοπες..δεν το χειριστικες καλα..να προτιμας πιτσιρικες 21-28 ετων ειναι αβγαλτες ψαρωμενες και δεν ζητανε πολλα..

εισαι  τυχερος τοτε μαστορα, εχω μεγαλο ευρος ηλικιων. απο 19 ως 55.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι 7 μερες διακοπες ρε τύπε, εσυ δεν ελεγες οτι εχεις γυναικα και ψηνεσαι για ομαδικα και τετοια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom