Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτές που λες που έχουν υφάκι κλπ (δλδ το 95 % των ελληνίδων) είναι απλά χαζές, καθυστερημένες, βλαμμένες, iq=90, ηλίθιες, ανόητες, ακαλλιέργητες, απαίδευτες, έχουν φάει πλύση εγκεφάλου, δεν σκέφτονται αλλά μιμούνται, κομπλεξικές, και άλλα πολλά

Η μαλακία είναι ότι πολλοί, ως αθώα παιδιά που είστε, βλέπετε εκείνο το πενηντάκιλο τούβλο ως μια μουνάρα που κρατάει χαρακτήρα και ψάχνει τον καλύτερο για την αφεντιά της...

Ξυπνήστε...
Δίνεις μια πολυ καλη διασταση του θεματος.
Ειναι εκπληκτικο οτι καποιοι θεοποιούν τις ομορφες.
Και ουσιαστικα τις φοβουνται, θεωρωντας οτι κρατανε...χαρακτηρα....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο εγκεφαλος δεν βλεπει γονιδια, βλεπει μια εμφανιση που εγκρινει για την αναπαραγωγη.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Και συμφωνα με ποια κριτηρια ο εγκεφαλος την εγκρινει για αναπραγωγη;
Δηλαδη συμφωνα με την φυσικη επιλογη ο εγκεφαλος δεν πρεπει υποσυνειδητα να κοιταει για την καλυτερευση του ειδους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη συμφωνα με την φυσικη επιλογη ο εγκεφαλος δεν πρεπει υποσυνειδητα να κοιταει για την καλυτερευση του ειδους;
Τι με ποια κριτηρια?
Με την εξωτερικη εμφανιση.
Τι ακριβως αμφισβητεις?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Σορυ τυπε, ειναι καλυτερο να εισαι ομορφος, πλουσιος και μορφωμενος παρα ασχημος, φτωχος και αμορφωτος. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη?
ομορφος ειμαι,μορφωμενος ειμαι αλλα ειμαι και φτωχος. :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γκομεναρα και κακα γονιδια πως γινεται ρε μεγαλε? εκτος αν εννοεις ναχει καμμια ψυχικη νοσο οποτε θα το καταλαβεις και μαλλον θα την αποφυγεις..
Τα γονιδια δεν περιοριζονται μονο στην εμφανιση αλλα και σε ψυχικες ασθενεις αλλα και απλες ασθενεις. Αυτο δεν αποκλειει πως μια με κακα γονιδια μπορει να ειναι γκομεναρα, και ουτε φυσικα οτι δεν θα θελουμε να την γαμησουμε λογο αυτης της περιπτωσης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δίνεις μια πολυ καλη διασταση του θεματος.
Ειναι εκπληκτικο οτι καποιοι θεοποιούν τις ομορφες.
Και ουσιαστικα τις φοβουνται, θεωρωντας οτι κρατανε...χαρακτηρα....

Η κοινη γνωμη τις θεοποιει. Αμεσως ανεβαινουν οι μετοχες σου παικτη

κακα τα ψεμματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η κοινη γνωμη τις θεοποιει. Αμεσως ανεβαινουν οι μετοχες σου παικτη

κακα τα ψεμματα
Εσυ και οι σκεπτομενοι σαν εσενα τις θεοποιειτε, και χαλατε και την πιατσα.
Εγω δεν δινω βαση σε τετοια.

Επισκέπτης
αυτο δεν λεμε τοση ωρα ρε μεγαλε? αμα δεις μια πολυ χοντρη μια πολυ κοντη μια καμπουρα μια γενικα πολυ ασχημη την αποφευγεις ακριβως γι αυτο που ειπες..δεν θα καλυτερευσεις το ειδος..υποσυνειδητα λειτουργει αυτο βεβαια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα γονιδια δεν περιοριζονται μονο στην εμφανιση αλλα και σε ψυχικες ασθενεις αλλα και απλες ασθενεις. Αυτο δεν αποκλειει πως μια με κακα γονιδια μπορει να ειναι γκομεναρα, και ουτε φυσικα οτι δεν θα θελουμε να την γαμησουμε λογο αυτης της περιπτωσης.
Ελεος, πού θα αναγνωρισει ο εγκεφαλος την ψυχικη ή αλλη ασθενεια με την πρωτη ματια?????????????

Επισκέπτης
ομορφος ειμαι,μορφωμενος ειμαι αλλα ειμαι και φτωχος. :grin:

Αθήνα ζεις;

Εδώ κοιτάνε 95 % τα λεφτά και την εμφάνιση και μετά τα άλλα

Επαρχία μπορείς να παντρευτείς πλούσια μουνάρα ακόμη κι αν είσαι μονόφθαλμος κουτσός μπατίρης αγράμματος αλλά καλό παιδί...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αθήνα ζεις;

Εδώ κοιτάνε 95 % τα λεφτά και την εμφάνιση και μετά τα άλλα

Επαρχία μπορείς να παντρευτείς πλούσια μουνάρα ακόμη κι αν είσαι μονόφθαλμος κουτσός μπατίρης αγράμματος αλλά καλό παιδί...
Ποιος μιλησε για γαμο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ και οι σκεπτομενοι σαν εσενα τις θεοποιειτε, και χαλατε και την πιατσα.
Εγω δεν δινω βαση σε τετοια.

Καμια πιατσα δεν χαλαω εγω. Οπως βλεπεις δεν τις κακομαθαινω ουτε τους την πεφτω με την μια σαν λιγουρι. Θες πεσιμο? θελω καλυτερο υφακι. Τελος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτο δεν λεμε τοση ωρα ρε μεγαλε? αμα δεις μια πολυ χοντρη μια πολυ κοντη μια καμπουρα μια γενικα πολυ ασχημη την αποφευγεις ακριβως γι αυτο που ειπες..δεν θα καλυτερευσεις το ειδος..υποσυνειδητα λειτουργει αυτο βεβαια
Οπως εδειξα πριν με την φωτογραφια η συγκεκριμενη σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερευση του ειδους παρα ολα αυτα πολλοι θα την βρουν γκομεναρα. Δεν βλεπετε καποια αντιφαση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom