Αθηνα ειμαι.Εχεις καποιο δικιο νγια Αθηνα.Για επαρχια δεν ξερω μονο μια Μυτιλινια γαμουσα φοιτητριαΑθήνα ζεις;
Εδώ κοιτάνε 95 % τα λεφτά και την εμφάνιση και μετά τα άλλα
Επαρχία μπορείς να παντρευτείς πλούσια μουνάρα ακόμη κι αν είσαι μονόφθαλμος κουτσός μπατίρης αγράμματος αλλά καλό παιδί...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 785
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αλεξ στην Ελλαδα δεν διορθωνεται ευκολα αυτο πια!Εισαι πολυ τυχερος.
Σου λειπει το μονο που διορθωνεται.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα. Οταν εγω την πεφτω σε καποια, εσυ καθεσαι στη γωνια ευχομενος να μην τα καταφερω μην τυχον και σου χαλασει η θεωρια.Καμια πιατσα δεν χαλαω εγω. Οπως βλεπεις δεν τις κακομαθαινω ουτε τους την πεφτω με την μια σαν λιγουρι. Θες πεσιμο? θελω καλυτερο υφακι. Τελος
Επισκέπτης
δεν ειδα ναχε κανενα σοβαρο ελαττωμα πλην της ανωριμοτητος της ηλικιας..αυτο θεραπευεται με τον καιροΟπως εδειξα πριν με την φωτογραφια η συγκεκριμενη σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερευση του ειδους παρα ολα αυτα πολλοι θα την βρουν γκομεναρα. Δεν βλεπετε καποια αντιφαση;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οχι. Και πριν σου ειπα οτι ο καθενας κρινει υποκειμενικα.Οπως εδειξα πριν με την φωτογραφια η συγκεκριμενη σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει καλυτερευση του ειδους παρα ολα αυτα πολλοι θα την βρουν γκομεναρα. Δεν βλεπετε καποια αντιφαση;
Και ο εγκεφαλος του το ιδιο.
Σου ειπα οτι και την δικια μου καποιοι την βρισκουν ασχημη. Εγω οχι.
Προφανως αναφερομαι σε περιπτωση που το γνωριζεις.Ελεος, πού θα αναγνωρισει ο εγκεφαλος την ψυχικη ή αλλη ασθενεια με την πρωτη ματια?????????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μια χαρα διορθωνεται.Αλεξ στην Ελλαδα δεν διορθωνεται ευκολα αυτο πια!
Ούτε θα εχουμε κριση για παντα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Σωστα. Οταν εγω την πεφτω σε καποια, εσυ καθεσαι στη γωνια ευχομενος να μην τα καταφερω μην τυχον και σου χαλασει η θεωρια.
εισαι βλακας.
Μακαρι να πετυχεις αυτο που θες εγω απλα σου λεω γενικα τι γινεται
μεσα στο γενικο ειμαι και εγω αυτη τη στιγμη ετσι? δεν ειμαι κατι το ξεχωριστο εγω πχ για αυτο και συζηταμε ετσι αμα ημουν κατι το ξεχωριστο θα σου ελεγα οτι τις ριχνω ολες τις καλες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως τοτε δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.Προφανως αναφερομαι σε περιπτωση που το γνωριζεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εχω την εντυπωση οτι οι αρκετα ομορφες στηριζονται μονο σε αυτο και δεν τους νοιαζουν τα αλλα
οποτε στους αλλους τομεις παμε πατο
δηλαδη μην εχεις και υπερβολικες προσδοκιες να κανεις συζητησεις τρομερες και ψαγμενες
για μενα μαγκας ειναι αυτος που βλεπει την ευκαιρια κανει οτι ειναι να κανει στα γρηγορα χωρις να ζαλισει την γκομενα παιρνει την εμπειρια του και οταν πια αυτη αρχιζει τα νερα την στελνει για να μην χαλασει και αυτα που χαρηκε.
δηλαδη μην εχεις και υπερβολικες προσδοκιες να κανεις συζητησεις τρομερες και ψαγμενες
για μενα μαγκας ειναι αυτος που βλεπει την ευκαιρια κανει οτι ειναι να κανει στα γρηγορα χωρις να ζαλισει την γκομενα παιρνει την εμπειρια του και οταν πια αυτη αρχιζει τα νερα την στελνει για να μην χαλασει και αυτα που χαρηκε.
ειμαι ηδη 40.Λες περιπου στα 60 να τα καταφερω;Μια χαρα διορθωνεται.
Ούτε θα εχουμε κριση για παντα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εν μερει αληθες.Εχω την εντυπωση οτι οι αρκετα ομορφες στηριζονται μονο σε αυτο και δεν τους νοιαζουν τα αλλα
Καποιες οντως επειδη στηριζονται στην εξωτερικη εμφανιση δεν μοχθούν να βελτιωσουν τον εαυτο τους, στερούμενες κινητρου.
Αυτο ειπα και πριν, οτι πρεπει να μπορεις να ανταλλαξεις και δυο κουβεντες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στα επομενα 20 χρονια το πιθανοτερο ειναι να εχει ξεπεραστει η κριση, να εχουμε ανακαμψει, να εχει ερθει και επομενη κριση και να εχουμε ανακαμψει και παλι.ειμαι ηδη 40.Λες περιπου στα 60 να τα καταφερω;
Επισκέπτης
ποτε δεν ειναι αργα! φτανει ναχεις λιγο τυχη και να προσπαθεις.. ;)ειμαι ηδη 40.Λες περιπου στα 60 να τα καταφερω;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Edit: Εχεις γαμηθει στα edit.Εχω την εντυπωση οτι οι αρκετα ομορφες στηριζονται μονο σε αυτο και δεν τους νοιαζουν τα αλλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ποτε δεν ειναι αργα! φτανει ναχεις λιγο τυχη και να προσπαθεις.. ;)
οκ θα ζησω πλουσιοπαροχα στα γεραματα μουΣτα επομενα 20 χρονια το πιθανοτερο ειναι να εχει ξεπεραστει η κριση, να εχουμε ανακαμψει, να εχει ερθει και επομενη κριση και να εχουμε ανακαμψει και παλι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εν μερει αληθες.
Καποιες οντως επειδη στηριζονται στην εξωτερικη εμφανιση δεν μοχθούν να βελτιωσουν τον εαυτο τους, στερούμενες κινητρου.
Αυτο ειπα και πριν, οτι πρεπει να μπορεις να ανταλλαξεις και δυο κουβεντες.
Αυτο σου λεω και εγω και ερχεσαι και μου λες οτι υπαρχουν τυποι σαν και εμενα που δεν τους μιλαμε κτλπ και γιατι να της μιλησω οταν βλεπω οτι ειναι τετοια? σου ειπα αμα εισαι στυλακι γκομενου "Μανθος Φουστανος" που δεν τα υπολογιζεις αυτα τοτε οκ μεσα χωνεσαι αβερτα
εμενα ομως καποια πραγματα με πειραζουν
Επισκέπτης
εισαι βλακας.
Μακαρι να πετυχεις αυτο που θες εγω απλα σου λεω γενικα τι γινεται
μεσα στο γενικο ειμαι και εγω αυτη τη στιγμη ετσι? δεν ειμαι κατι το ξεχωριστο εγω πχ για αυτο και συζηταμε ετσι αμα ημουν κατι το ξεχωριστο θα σου ελεγα οτι τις ριχνω ολες τις καλες
Μπόλντη να σου πω κάτι απλό για να σου φύγουν τα κόμπλεξ που με τα χρόνια όσο γερνάς και δε βρίσκεις δουλειά τόσο θα συσσωρεύονται:
Δεν φταις εσύ και πολλά άλλα παιδιά που "δεν σας παίζουν τα κορίτσια"
Το φταίξιμο είναι καθαρά και μόνο δικό τους
Τον λόγο τον είπα πριν...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι μιλας για γεραματα ρε τύπε, στην καλυτερη ηλικια εισαι και ειμαι.οκ θα ζησω πλουσιοπαροχα στα γεραματα μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις