Πήγα πάλι και την είδα πριν από 2 βδομάδες μια καθημερινή. Ήμουν μόνος μου στο σαλόνι, δίπλα στην πόρτα. Σηκώθηκε λίγο, με είδε από το κουζινάκι, δεν είπε τίποτα και ξανακάθησε. Δεν είπα τίποτα κι εγώ. Η τσατσά στεκόταν στη μέση, δεν είπε τίποτα κι αυτή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙς ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
δεν επρεπε να πας με αδεια χερια...ουτε λουλουδια δε της πηγες....πως περιμενεις να σε συγχωρησει?Πήγα πάλι και την είδα πριν από 2 βδομάδες μια καθημερινή. Ήμουν μόνος μου στο σαλόνι, δίπλα στην πόρτα. Σηκώθηκε λίγο, με είδε από το κουζινάκι, δεν είπε τίποτα και ξανακάθησε. Δεν είπα τίποτα κι εγώ. Η τσατσά στεκόταν στη μέση, δεν είπε τίποτα κι αυτή.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
Την ειδα σημερα για πρωτη φορα και της εριξα και ενα μπουτσο.
Ενα δεκαρικο αξιζει περιπου
Ενα δεκαρικο αξιζει περιπου
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.076
- Πόντοι
- 606
:'(Πήγα πάλι και την είδα πριν από 2 βδομάδες μια καθημερινή. Ήμουν μόνος μου στο σαλόνι, δίπλα στην πόρτα. Σηκώθηκε λίγο, με είδε από το κουζινάκι, δεν είπε τίποτα και ξανακάθησε. Δεν είπα τίποτα κι εγώ. Η τσατσά στεκόταν στη μέση, δεν είπε τίποτα κι αυτή.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το Κορινάκι μου έστειλε πάλι σήμερα βρισιές. Χαίρεται πολύ να με πληγώνει. Μου έγραψε ότι δεν θα την ξαναγγίξω ποτέ. :'(
Γραψε εδω ολες τις βρισιες που σου εστειλε. Ετσι θα τις ξορκισεις.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Τόσες κοπέλες έχει το Μεταξουργείο, τα μπουρδέλα, η Αθήνα, ο κόσμος όλος. Τι το διαφορετικό πια έχει αυτή η Κορίνα; Το χρυσό μουνί;
Καλή ιδέα Duke Nukem. Έχουμε και λέμε λοιπόν: "Άντε και γαμήσου σαβούρα", "τράβα στο διάολο", "παλιομαλάκα", "αρχίδι", "θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις αγάμητο", "πούστη", "σε σιχαίνομαι"... Και μερικά ακόμα που βαριέμαι να γράψω. Πώς το βλέπεις;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καλή ιδέα Duke Nukem. Έχουμε και λέμε λοιπόν: "Άντε και γαμήσου σαβούρα", "τράβα στο διάολο", "παλιομαλάκα", "αρχίδι", "θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις αγάμητο", "πούστη", "σε σιχαίνομαι"... Και μερικά ακόμα που βαριέμαι να γράψω. Πώς το βλέπεις;
Αν και θα ηθελα και τα υπολοιπα για να κανω πληρη διαγνωση... βλεπω οτι υπαρχει και απειλη! Αρα τρεφει πολυ θυμο για εσενα. Της εκανες κατι προσφατα ή απλα της εστειλες καποιο μηνυμα που ελεγε "γεια" και σε αρχισε στα μπινελικια;
Η φραση "σε σιχαινομαι" ειναι κλασικη εκφραση πρωην εραστων, θελει σκοπιμα να σε πληγωσει με απορριψη. Δεν ξερω γιατι προσπαθει να σε πληγωσει, σε εναν απλα ενοχλητικο του λες αντε γαμησου κλπ.
Το "σαβουρα" παιζει με την αυτοπεποιθηση σου. Γνωριζει οτι εχεις ελλειμα αυτοπεποιθησης σχετικα με την εμφανιση σου. Κοντρα σε αυτο μπορεις να πας ποσταροντας προσεγμενες φωτογραφιες σου, αλλα και κανοντας καμακι σε δεκτικες γυναικες που θα σου χαμογελασουν και θα σου δειξουν οτι τους αρεσεις.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δεν ειναι σοβαρες βρισιες αυτες
Επισκέπτης
ναιη κορινα εκανε ακαποτα τσιμπουκια παλια?
Καλλεργη 33 ειχ3 ξεκινησει τελος του 11
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Θα ριξω πικερακο ενα δυνατο γαμισι κ για σενα θα σκασω 20ρικο..
Θα ναι σαν να την γαμεις εσύ. ..
Απορω πως σου εδωσε φαισμπουκ...
Σοβαρα τωρα ξεκολα κ μην ξαναπατησεις εκει η κανε οικονομια κ σκασε με 1 κατοσταρικο κ θα στα κανει όλα
Θα ναι σαν να την γαμεις εσύ. ..
Απορω πως σου εδωσε φαισμπουκ...
Σοβαρα τωρα ξεκολα κ μην ξαναπατησεις εκει η κανε οικονομια κ σκασε με 1 κατοσταρικο κ θα στα κανει όλα
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Φίλε δεν έχεις ιδέα πόσο με μισεί. Ούτε με 1.000.000 ευρώ δεν πρόκειται να μου ξανακάτσει. Και πάλι όμως εγώ την αγαπώ.
Αν σε μισουσε και σε σιχαινοταν απλα δεν θα ασχολουταν. Και θα βαζε και κανεναν να σε δειρει που λεει ο λογος με την προφαση "οτι της κανεις ζημια στην πελατεια"
Εγω πιστευω κατα βαθος γουσταρει το σκηνικο. Απλα πρεπει ναφερθεις και εσυ λιγο σαν αντρας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 237
- Εμφανίσεις
- 42K