You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντισθένη διάγραψε σε παρακαλώ τη φωτογραφία της Κορίνας με τον "γκόμενο". Δεν έχει δώσει καμία άδεια στον Junis να τη δημοσιεύσει και με απειλεί ότι θα με σκοτώσει. Δεν θα την πληρώσω εγώ για τις μαλακίες των άλλων.
Επισκέπτης
τι σου λεει τυπε;Αντισθένη διάγραψε σε παρακαλώ τη φωτογραφία της Κορίνας με τον "γκόμενο". Δεν έχει δώσει καμία άδεια στον Junis να τη δημοσιεύσει και με απειλεί ότι θα με σκοτώσει. Δεν θα την πληρώσω εγώ για τις μαλακίες των άλλων.
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ούτε ο Αντισθένης θέλει επαφή μαζί σου; Υπάρχει κάποιος άνθρωπος τελικά που να θέλει να έχει επαφή μαζί σου;
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πικη έχεις αποκτήσει τόσους πολλούς κρυφούς θαυμαστές εδώ μέσα, που μία φορά να μας σφυριξεις θα ορμησουμε σε οποιονδήποτε απειλεί τολμήσει να σε πειράξειΔεν βάζει κάποιον να με δείρει για 2 λόγους:
1. Έχει δει τον ξάδερφό μου που είναι μπάτσος και ξέρει τα πάντα
2. Ξέρει ότι την αγαπώ πάρα πολύ και αυτό κατά βάθος τη συγκινεί
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Πιστευω στις επομενες εκλογες θα υπαρχουν κομματα που θα υποσχονται νομοθετικη ρυθμιση που θα λυνει το θεμα κορινας-πικερ για να παρουν ψηφους θα ειναι μεσα στο προγραμμα τους και τις προγραμματικες δηλωσεις
εχει παρει πανελληνιες διαστασεις το θεμα
εχει παρει πανελληνιες διαστασεις το θεμα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.317
- Πόντοι
- 25.467
Αντισθένη διάγραψε σε παρακαλώ τη φωτογραφία της Κορίνας με τον "γκόμενο". Δεν έχει δώσει καμία άδεια στον Junis να τη δημοσιεύσει και με απειλεί ότι θα με σκοτώσει. Δεν θα την πληρώσω εγώ για τις μαλακίες των άλλων.
Ρουφιανάκο...
Πάλι φωνάζεις άλλους να καθαρίσουν για την πάρτη σου θρασύδειλε πουτανοαγαπούλη;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ευχαριστώ Αντισθένη, να είσαι καλά. Σημ.: Το μήνυμα το έγραψα εδώ γιατί ο Αντισθένης μου έχει απαγορέψει να του στέλνω pm.
Του ειπες οτι ολα τα μελη του σαιτ ειναι γκομενοι του;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ειναι γυφτοπουλα τελικα η Κορινα;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αυτη η κοιλιτσα ειναι διασημη σε ολο το Μεταξουργειο.
Επισκέπτης
Βαλε και πλατη δουκα να ξεροχυσουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 41K