Ποιος καψουρεύτηκε ρε μαλάκες; Είστε όλοι άσχετοι με την περίπτωσή μου. Νομίζετε ότι όταν με δεχόταν ακόμα η Κορίνα πήγαινα μόνο με αυτήν; 10 στανταράκια είχα και τότε σαν αυτήν. Μόνο ο Duke Nukem έχει προσεγγίσει αρκετά την ψυχοσύνθεσή μου.
Παράθεση από: Duke Nukem στις 13/08/16, 15:03
[...]
Ο Πικερ δεν επιζητα απλα οποιαδηποτε αντιδραση απο αυτην που του αρεσει, αλλα ενεργα αποζητα την απορριψη. Πασχει απο το φοβο της επιτυχιας γι' αυτο σαμποταρει τον εαυτο του. Και αν καταφερει κατι, το καταστρεφει, σαν την αγελαδα που κλωτσαει τον κουβα με το γαλα.
Στην Κορινα δεν περιοριστηκε στο να στελνει καρδουλες. Γινοταν ολο και περισσοτερο φορτικος. Σκοπιμα. Ηθελε να την φτασει στο σημειο που θα τον απορριψει. Ωσπου το καταφερε και κατεκτησε τη νιρβανα της ξεφτιλας. Γιατι οταν δεν εχεις τιποτα να χασεις, απαλλασεσαι απο το αγχος που ειχες αρχικα.
Η τριχοτιλλομανια απο την οποια επασχε ηταν κι αυτος ενας αλλος προβληματικος τροπος εκτονωσης του αγχους.
Με την Κορινα εχει αποκτησει την ιδανικη σχεση, μια σταθερη επικοινωνια με εντασεις που δινουν διεξοδο στην μονοτονια της ζωης του, χωρις κανενα αγχος οτι θα αποκτησει κατι παραπανω μαζι της.
[...]
Αν ξέρατε πόση βαρεμάρα νιώθω στην καθημερινότητά μου θα καταλαβαίνατε και το "κόλλημα" που (δεν) έχω φάει με την Κορίνα. Ξέρετε πόσο μεγάλο είναι το 24-ωρο μαλάκες; Ξέρετε πόσο δύσκολα περνάει; Έπρεπε να βρω κάτι να ασχολούμαι και να με ιντριγκάρει. Όμως το θέμα χόντρυνε άσχημα μετά τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε και εγώ ξέρω πότε να σταματώ. Αυτά... και τα λέμε.
ΥΓ: Με την Κορίνα δεν έχω να χωρίσω τίποτα και της ζητώ συγνώμη για όλα. Θα βρω πλέον κάτι άλλο να ασχολούμαι στη ζωή μου.