Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Δεν βάζει κάποιον να με δείρει για 2 λόγους:
αυτό κατά βάθος τη συγκινεί
Στο τελευταιο να επιμεινεις και θα πεσει το οχυρο!
αυτό κατά βάθος τη συγκινεί
Πριν από λίγο της έδειξα μια φωτογραφία μου και τη ρώτησα αν της αρέσει. Μου είπε ότι είμαι ένας σιχαμένος. Τη λατρεύω.
δωσε μου εμενα 2000 και στην κανονιζω για ολη μερα με φουλ προγραμμαΠριν από λίγο της έδειξα μια φωτογραφία μου και τη ρώτησα αν της αρέσει. Μου είπε ότι είμαι ένας σιχαμένος. Τη λατρεύω. :smitten:Φίλε δεν έχεις ιδέα πόσο με μισεί. Ούτε με 1.000.000 ευρώ δεν πρόκειται να μου ξανακάτσει. Και πάλι όμως εγώ την αγαπώ.
Αν της δειξεις φωτο με 10 ψήφιο νούμερο στο λογαριασμό σου θα σε δει με άλλο μάτι σίγουραΠριν από λίγο της έδειξα μια φωτογραφία μου και τη ρώτησα αν της αρέσει. Μου είπε ότι είμαι ένας σιχαμένος. Τη λατρεύω.
1. Έχει δει τον ξάδερφό μου που είναι μπάτσος και ξέρει τα πάντα
2. Ξέρει ότι την αγαπώ πάρα πολύ και αυτό κατά βάθος τη συγκινεί
Τυπε μην ακους τιποτα. Η πουτανα αγαπαει πιο βαθεια, και πιο δυνατα απο οποιαδηποτε νορμαλ γκομενα και ειδικα ελληνιδα.
Το να μπορει μια γυναικα να ξεχωρισει το γαμησι με τον συναισθηματικο δεσμο ειναι ενα σοβαρο προσον.
Κριμα που δεν το προχωρησες. Θα εισασταν αγκαλια στο τζακι τωρα και θα σου εξιστορουσε τα αστεια περιστατικα της δουλειας οπως τοτε που ο πακιστανος δεν εβαλε προφυλακτικο και δεν το καταλαβε η γκομενα, και θα γελαγατε παρεα.
H Koρινα με κολησε βαλανοποσθιτιδα. Ειμαι 1 μηνα με τις ντακταριν.
Η βαλανοποσθιτιδα δεν είναι ΣΜΝ....Να πλένεσαι και να σκουπίζεσαι πιο συχνά!!!!!!!
Απο μυκητες προκαλειται.
αυτή είναι η κορίνα?
δεν ξερω φιλε παντως ο τυπος που την εχει αγκαλια ειναι φτυστος με ενα ντιλιβερα που φερνει καφεδες