έγινε.doctor...μια άποψή ισως και ερασιτεχνικά μπορούμε να καταθέσουμε...have peaceΠαρε τα χαπια σου.
Ουτε που ξερετε τον Βινσεντ βαν Γκογκ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η αγαπη του πικερ ειναι αξιοθαυμαστη
αντεχει στο χρονο και ειναι αγνη
δεν θα πηγαινα ποτε με την κορινα σε ενδειξη σεβασμου στον πικερ
να μην παει κανεις μαζι της μεχρι να τον ξαναδεχτει
ΚΟΡΙΝΑ ΑΝ διαβαζεις καλα θα κανεις να αλλαξεις μυαλα αλλιως δεν θα ερθει κανεις μαζι σου
αντεχει στο χρονο και ειναι αγνη
δεν θα πηγαινα ποτε με την κορινα σε ενδειξη σεβασμου στον πικερ
να μην παει κανεις μαζι της μεχρι να τον ξαναδεχτει
ΚΟΡΙΝΑ ΑΝ διαβαζεις καλα θα κανεις να αλλαξεις μυαλα αλλιως δεν θα ερθει κανεις μαζι σου
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Τυπε μην ακους τιποτα. Η πουτανα αγαπαει πιο βαθεια, και πιο δυνατα απο οποιαδηποτε νορμαλ γκομενα και ειδικα ελληνιδα.
Το να μπορει μια γυναικα να ξεχωρισει το γαμησι με τον συναισθηματικο δεσμο ειναι ενα σοβαρο προσον.
Κριμα που δεν το προχωρησες. Θα εισασταν αγκαλια στο τζακι τωρα και θα σου εξιστορουσε τα αστεια περιστατικα της δουλειας οπως τοτε που ο πακιστανος δεν εβαλε προφυλακτικο και δεν το καταλαβε η γκομενα, και θα γελαγατε παρεα.
Κλαιω
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Όχι φίλε, να πηγαίνετε με την Κορίνα. Εγώ θέλω να είναι πάντα καλά. Κάποτε θα καταλάβει από μόνη της το λάθος της με μένα.
Κανει πολυ γρηγορη πιπα και μου ποναει τον μπουτζο.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Πικερακο πιο πολυ νομιζω να θυμαται τα 100 χ 10...1000ευρω π χεις δωσει παρα τα εκατο γαμησια.
Παντως κανει απο τα πιο τιμια πηδηματα στην περιοχη.
Παντως κανει απο τα πιο τιμια πηδηματα στην περιοχη.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Κανει πολυ γρηγορη πιπα και μου ποναει τον μπουτζο.
Ρε απαξιωμένε γιδοβοσκέ διαβάζεις αυτά που γράφουν στην ημερήσια και σχολιάζεις και εσύ
για να δείξεις ότι είσαι εδώ και πας στα μπουρδέλα ? Πάρε το ξύλινο πόδι σου και αυτοπυρπολήσου
κάνοντας μια αρχή στην καλυτέρευση του κόσμου !
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Ναυάγιο Πίκερ, θα στο κοπανάω με κάθε αφορμή...[size=40pt]Εγώ πάντως δεν ξανασχολούμαι μαζί της και είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο θέμα αυτό[/size]
Είσαι ένας τελειωμένος πιρφόρος, που αν και προσφέρεις καλτίλα και διασκέδαση στο σάιτ, πρέπει να απαξιώνεσαι...
Καλύτερα αποσύρσου μια και καλή, σκουπίδι του Μεταξουργείου...
[/size]
Το Κορινάκι σίγουρα νιώθει κάτι για μένα - αν και δεν με νοιάζει αυτό. Αν δεν ένιωθε τίποτα πάντως θα με άφηνε ακόμα να τη γαμάω. Θα προτιμούσα να μην ένιωθε τίποτα, ούτε καν να με θυμάται, αλλά να με άφηνε να τη γαμάω. Γαμάω πολλές αλλά μου λείπει πολύ.
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Βλάκα Junis εσύ είσαι πολύ λίγος για να καταλάβεις τον Picker. Κάνε τους κρεμπιέδες σου, ψήφιζε Χρυσή Αυγή και παράτα μας.
[size=11pt]Αν ήμουν ωκεανολόγος θα καταλάβαινα το μέγεθος σου, τελειωμένο ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!![size=40pt]Εγώ πάντως δεν ξανασχολούμαι μαζί της και είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο θέμα αυτό.[/size]
Τουλάχιστον, εγώ ό,τι λέω το κάνω. Δεν είμαι πουστράκι, σαν εσένα, για να παίρνω πίσω τα λόγια μου.
Όσο θα γράφεις στο νήμα αυτό θα απαξιώνεσαι... [/size]
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.189
- Πόντοι
- 41.129
το κορινακι χτες βραδι που το ειδα μετα από καιρο με καβλωσε ασχημα, μαυρισμενη σεξι και μες τη γλυκα το κορινακι εκανε τη διαφορα στη 3η βαρδια του μεταξιου...
τιμηθηκε με αριστες όπως παντα εντυπώσεις... ευτυχως πηγα νωρις γιατι μετα εγινε πανικος στο κορινοσπιτο και τα 10ρικα επεφταν χαλαζι από μυστες...
πολύ τιμια καταθεση το κορινακι.
τιμηθηκε με αριστες όπως παντα εντυπώσεις... ευτυχως πηγα νωρις γιατι μετα εγινε πανικος στο κορινοσπιτο και τα 10ρικα επεφταν χαλαζι από μυστες...
πολύ τιμια καταθεση το κορινακι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
το κορινακι αξιζει τα λεφτα του καυλα το μωρο πηγα και εγω ειχε κοσμο με το κορινακι περασα πολυ υπεροχα το μαυρισμα της παει πολυ
Η Κορίνα είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια στο Μετάξι και γαμιέται με πάθος, γι' αυτό έχει πάντα πολλή δουλειά. Είμαι περήφανος που πρόλαβα και τη γάμησα τόσες πολλές φορές, έστω κι αν δεν με θέλει πια. Όσο κι αν με μισεί, εγώ για πάντα θα τη λατρεύω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.189
- Πόντοι
- 41.129
Η Κορίνα είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια στο Μετάξι και γαμιέται με πάθος, γι' αυτό έχει πάντα πολλή δουλειά. Είμαι περήφανος που πρόλαβα και τη γάμησα τόσες πολλές φορές, έστω κι αν δεν με θέλει πια. Όσο κι αν με μισεί, εγώ για πάντα θα τη λατρεύω.
τυπε κριμα να μη χαιρεσε τετοιο μωρο... στα καλυτερα της την χανεις.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τι να κάνουμε Δημήτρη; Αφού δεν βοηθάς κι εσύ λίγο. Χαίρομαι άλλες πάντως που ακόμα με δέχονται. Και τις αγαπώ το ίδιο.
Πως μπορω να σε βοηθησω φιλε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 237
- Εμφανίσεις
- 42K