BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 35.060
- Πόντοι
- 27.636
Που χάθηκε η Αλίσια ? Γνωρίζει κανείς?
Πρέπει να ερωτεύτηκε, έκλεισε τα social, κι έριξε μαύρη πέτρα...
Που χάθηκε η Αλίσια ? Γνωρίζει κανείς?
Ξύνεται ο κώλος σου να σε στολίσει πάλι…Ξαναλέω, επειδή κάποιοι ρωτάτε και inbox.
Η γνωστή νεαρή Ρωσίδα, διάλειμμα ΔΕΝ έκανε ποτέ, όπως είχαν γράψει αρχές καλοκαιριού και κάποιοι πιο παλιοί μύστες, στο νήμα της πάντα, πχ ο Fantom 12 και όχι μόνο.
Απλά εδώ μέσα ΔΕΝ ήταν ενεργή.
ΥΓ. Σε μόνιμη αγνόηση την έχω, οπότε αν μου απαντά, τελείως τσάμπα το κάνει και φυσικά απλά γράφει βλακείες.
Μάλλον τη βρίσκει με το μπινελίκι ο τύποςΞύνεται ο κώλος σου να σε στολίσει πάλι…
Η απλά θέλει την προσοχή τηςΜάλλον τη βρίσκει με το μπινελίκι ο τύπος
There are two types of whores.Ξύνεται ο κώλος σου να σε στολίσει πάλι…
And what type of two is yours?There are two types of whores.
The ones that want money and sex and the ones that want attention..
Δεν υπαρχει η πιο ομορφη γιατι τα γουστα διαφερουν.Το νημα ειναι εντελως ηλιθιο και ανουσιοΕυχαριστώ για το κομπλιμέντο και την προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είμαι εγώ η πιο όμορφη
Η μπορούμε να το πούμε η πιο όμορφη για τον κάθε ένα... ΧαχαχαχαΔεν υπαρχει η πιο ομορφη γιατι τα γουστα διαφερουν.Το νημα ειναι εντελως ηλιθιο και ανουσιο
Σάκη έχει αρχίσει να χαλάει η φιλία μας...Απο οσες εχει τυχει να δω και ειναι εν' ενεργεια αντικειμενικα η ομορφοτερη ολων ειναι μια κοπελα η οποια ειναι μια κλασσικη λευκη ψιλη ξανθια με ματαρες η οποια ειναι ο ορισμος της σκανδιναβικης ομορφιας (διαθετει δηλαδη χαρακτηριστικα τα οποια περα απο το οτι εντυπωσιακα , ειναι και ασυνηθιστα με βαση τα ελληνικα αλλα και γενικοτερα τα μεσογειακα προτυπα ομορφιας)
Υ.Γ. στην @DiorPoison αναφερομαι
Βγαίνει όμως ένα συμπέρασμα για τις πιο όμορφες.Για να θεωρούν τόσοι πολλοί την @Anna24 την @DiorPoison και τη @Maria ως τις ομορφότερες,σίγουρα είναι στις 5 πρώτες.Δεν υπαρχει η πιο ομορφη γιατι τα γουστα διαφερουν.Το νημα ειναι εντελως ηλιθιο και ανουσιο
Πιο σωστο το βρισκω.Ποτε μην εμπιστευεσαι γουστα άλλου.Η μπορούμε να το πούμε η πιο όμορφη για τον κάθε ένα... Χαχαχαχα
Ε αντικειμενικα ρε παιδί μου μιλώντας δεν έχω αυτή την αιθέρια ομορφιά, I'm sort of next door girl type thingΔεν υπαρχει η πιο ομορφη γιατι τα γουστα διαφερουν.Το νημα ειναι εντελως ηλιθιο και ανουσιο
Καύλα είσαι.Ε αντικειμενικα ρε παιδί μου μιλώντας δεν έχω αυτή την αιθέρια ομορφιά, I'm sorry next door girl type thing