The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
το κωλαρακι πως να μυριζε αραγε ?
Μπρόκολο βραστό. (θα ανοίξω κάποια στιγμή ιδιαίτερο θέμα)
το κωλαρακι πως να μυριζε αραγε ?
BAN τωρα στον αγιοΑνοίγω αυτό το θέμα, διότι πέρυσι καθώς συνουσιαζόμουν με την Ιζαμπέλα (που εργαζόταν στην αλυσίδα Κασσάνδρας), διαπίστωσα πως η αναπνοή της είχε οσμή σκόρδου και το αιδίον της ανέδιδε οσμή μπακαλιάρου.
κατσε ρε τυπε, λυσσα το εκανες!!Στη Βουλγαρια τη δεκαετια του 1980 γαμουσες κωλο με μια οδοντοκρεμα...
Εσυ το ξεπερασες και αυτο.
οπως καταλαβατε εγινε η μακαροναδα θαλασσινων ....
παχαινει πολυΕγω θελω παστιτσιο φιλαρακι. Ξερεις τιποτα?
εγω λαζάνια θέλω...Εγω θελω παστιτσιο φιλαρακι. Ξερεις τιποτα?
Αν τα πορδελα προσφερουν και φαγητο τοτε......μηπωs τα εστιατορια προσφερουν και γυναικεs???....Θα ανοίξω ένα θέμα με τίτλο : "Οδηγός γαστριμαργικών απολαύσεων των οίκων ανοχής" και με υπότιτλο : "Τι πιάτο ορέγεστε και που θα το απολαύσετε", για να ενσωματωθούν όλα.
Εμπνεύστηκα αυτό το θρεντ από δύο πράγματα.
Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"
Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.
Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.
στην αναγκη καλα ειναισημερα και χθες εφαγα απο βασιλοπουλο γιατι δεν ειχε φαι σπιτι
χθες πηρα παστιτσιο και σημερα πατατες με κεφτεδακια και κοκκινη σαλτσα ε δεν τρελαθηκα κιολας θα τα προτιμουσα με ρυζι τα κεφτεδακια αλλα δεν ειχανε
καλο ντηλ!εγώ είχα κεράσει πολύ παλιά ένα τόστ
μια βιζιτού , ελληνιδα , χρησιμοποιούσε το όνομα "νόρα"
και για αντάλλαγμα μου έδωσε κώλο ....
αυτο εχει τυχει και σε μενα φιλεοχι αλλα εχω εμπειρια με κοπελα που μπηκε μεσα κανοντας τσιγαρο και μου ειπε οτι μολις ειχε φαει μουσακα......
εγω τραχαναεγω λαζάνια θέλω...
εφτασεεεεεεειmia tzatziki sto 13 parakalw...
πορνοφαγειονΑν τα πορδελα προσφερουν και φαγητο τοτε......μηπωs τα εστιατορια προσφερουν και γυναικεs???....
Αν ισχυει κατι τετοιο θα συνεφερνε μιαs και τα πορδελα πεφτουν μακρυα, αλλα τα εστιατορια ειναι διπλα