Νέα

Κοπέλες που κάνουν μακαρονάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου...
τυχερός είμαι ή ερασιτέχνης;
μάλλον το δεύτερο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ανοίγω αυτό το θέμα, διότι πέρυσι καθώς συνουσιαζόμουν με την Ιζαμπέλα (που εργαζόταν στην αλυσίδα Κασσάνδρας), διαπίστωσα πως η αναπνοή της είχε οσμή σκόρδου και το αιδίον της ανέδιδε οσμή μπακαλιάρου.
BAN τωρα στον αγιο :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οπως καταλαβατε εγινε η μακαροναδα θαλασσινων .... :grin:

images

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
οπως καταλαβατε εγινε η μακαροναδα θαλασσινων .... :grin:

images

Θα ανοίξω ένα θέμα με τίτλο : "Οδηγός γαστριμαργικών απολαύσεων των οίκων ανοχής" και με υπότιτλο : "Τι πιάτο ορέγεστε και που θα το απολαύσετε", για να ενσωματωθούν όλα.  :thefinge:

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Εγω θελω παστιτσιο φιλαρακι. Ξερεις τιποτα?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.757
Πόντοι
41.129
στο τμημα της ιασωνος απο κεραμεικου μεχρι λεωνιδιου ολο ντελιβεραδες βλεπω να πηγαινουν, μαλλον εκει οι κοπελς δεν το εχουν απο μαγειρικη,μονο να γαμιονται θα ξερουν...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μπα εμένα μόνο μπουκαλάκια με νερό και που και που καμιά μπύρα έτυχε να με κεράσουν... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα ανοίξω ένα θέμα με τίτλο : "Οδηγός γαστριμαργικών απολαύσεων των οίκων ανοχής" και με υπότιτλο : "Τι πιάτο ορέγεστε και που θα το απολαύσετε", για να ενσωματωθούν όλα.   :thefinge:
Αν τα πορδελα προσφερουν και φαγητο τοτε......μηπωs τα εστιατορια προσφερουν και γυναικεs???....
Αν ισχυει κατι τετοιο θα συνεφερνε μιαs και τα πορδελα πεφτουν μακρυα, αλλα τα εστιατορια ειναι διπλα  :tooth:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμπνεύστηκα αυτό το θρεντ από δύο πράγματα.

Το ένα είναι ένα θρεντ που υπάρχει ήδη με τίτλο "Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε στούντιο"

Το άλλο είναι η κριτική ενός φίλου πριν λίγο καιρό που έγραψε οτι μετά που τελείωσε με μία κοπέλα αυτή τον κάλεσε να μοιρασθεί μαζί της το μαγειρευτό φαγητό της, που ήταν από λάχανο.

Σκέφτομαι λοιπόν αν κάποιοι έχουν κάποια ανάμνηση ανάλογη, δηλαδή μία κοπέλα να είχε φτιάξει μακαρονάδα και να τους φίλεψε.

Oταν καποιοι πηγαιναν εγω πηγαινοερχομουν!

:sunglasses:

kayto_sperma

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
10
σημερα και χθες εφαγα απο βασιλοπουλο γιατι δεν ειχε φαι σπιτι

χθες πηρα παστιτσιο και σημερα πατατες με κεφτεδακια και κοκκινη σαλτσα ε δεν τρελαθηκα κιολας θα τα προτιμουσα με ρυζι τα κεφτεδακια αλλα δεν ειχανε
στην αναγκη καλα ειναι

kayto_sperma

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
10
Αν τα πορδελα προσφερουν και φαγητο τοτε......μηπωs τα εστιατορια προσφερουν και γυναικεs???....
Αν ισχυει κατι τετοιο θα συνεφερνε μιαs και τα πορδελα πεφτουν μακρυα, αλλα τα εστιατορια ειναι διπλα  :tooth:
πορνοφαγειον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom