Νέα

κοπελα στο γυμναστηριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδες εχει ερθει μια καινουργια πιτσιρικα στο γυμανστηριο ειναι 18-19 ειμαι 22 και φενεται να  ψηλογουσταρει που την κοιταω και ειναι ωραιο μωρακι ερχεται φταγμενη κλπ,πιστευεται ειναι ευκολο να χωθω? για πειτε αν εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια και γενικα κανα καλο τροπο να της χωθω στο χαλαρο αρχικα

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Αν δεν την φας εσύ τύπε ποιος θα την φάει?
Αν δεν χωθείς σίγουρα θα χάσεις, αν χωθεις μπορεί και να κερδίσεις...
Αν δεν χωθείς και δεις κανα μαλακά να την καβλαντιζει και αυτη να χαζογελάει θα λες τι μαλάκας ήμουν που άφησα τον φλώρο και μου την έφαγε.
Οταν θα πας 50-60-70, θα λες τότε που ήμουν ταύρος και στα ντουζένια μου, έπρεπε να χτυπάω ότι κινηται...

Μίλα της και πες μας τις εξελίξεις....

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
παιδες εχει ερθει μια καινουργια πιτσιρικα στο γυμανστηριο ειναι 18-19 ειμαι 22 και φενεται να  ψηλογουσταρει που την κοιταω και ειναι ωραιο μωρακι ερχεται φταγμενη κλπ,πιστευεται ειναι ευκολο να χωθω? για πειτε αν εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια και γενικα κανα καλο τροπο να της χωθω στο χαλαρο αρχικα
φιλε χωσου στη ψυχρα εχει παει γυμναστηριο για να βρει να γαμηθει στανταρακι ετσι κανουν τωρα τα γκομενακια

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χωσου και αν δεν δεις φως, πλακωσου και εσυ στα αναβαρ και στα κλεν  :2funny: :2funny:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.224
Πόντοι
6.765
Να απαντήσει άμεσα ο σφίκτης Embrace .
Φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχει σφίξει και γκομενάκια εκτός από μπάρες.

:grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μη χωθείς, μπες κατευθείαν στο ψητό και χώστης τον. Δεν είναι τυχαίο ότι τα γυμναστήρια είναι πλέον ο κατεξοχήν χώρος για παρτούζες ή απλά 1vs1 με δροσερά ή λίγο μπαγιάτικα κορίτσια. Ριχτην πρώτα στον οριζόντιο και άρχισε  :fuck2: και μετά βαλτην να κάνεις βυθίσεις τρικέφαλων όπως θα είσαι ανάσκελα  :cum:
Και αν δεν θέλει πες της "έλα τώρα που δεν θες, αφού ξέρω ότι θες" δοκιμασμένη ατάκα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Να πας να χωθείς.

Είσαι άντρας, είναι γυναίκα, αν δεν τον κάνεις εσύ ποιος θα το κάνει εκείνη? Η περιμένεις να σας γνωρίσει κανάς άλλος?

Όπως καταλαβαίνεις ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις μια γυναία που δε ξέρεις είναι με το να πας να της μιλήσεις. Αν δεν είσαι διατεθημένος να το κάνεις αποδέξου ότι θα γνωρίζεις κοπέλες μόνο από κοινούς γνωστούς..

Φιλικά στα λέω για να γίνεις επιθετικός παίκτης

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Φυσικά να χωθείς. Δεν χάνεις κάτι. Και ειδικά αν δίνει και "σήμα" και δεν είναι: Ακουστικά στ αυτιά, δεν μιλάω με κανένα και με ύφος μπλαζέ χώσου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Αν δεν την φας εσύ τύπε ποιος θα την φάει?
Αν δεν χωθείς σίγουρα θα χάσεις, αν χωθεις μπορεί και να κερδίσεις...
Αν δεν χωθείς και δεις κανα μαλακά να την καβλαντιζει και αυτη να χαζογελάει θα λες τι μαλάκας ήμουν που άφησα τον φλώρο και μου την έφαγε.
Οταν θα πας 50-60-70, θα λες τότε που ήμουν ταύρος και στα ντουζένια μου, έπρεπε να χτυπάω ότι κινηται...

Μίλα της και πες μας τις εξελίξεις....
ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Συνημμένα

• κότα.jpg
    κότα.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 20

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι γράφετε παπαριές....

και εγώ 25 είμαι...τα καμάκια τα κάνω στα clubs όπου χώνομαι σε όλες και δεν έχω θέμα....αλλά γαμώ την πουτάνα μου όχι στο γυμναστήριο...

εκεί πας για να κάνεις δουλειά...αν είναι να κοιτάς γκόμενες και να χαζεύεις από δω και από εκεί ...άστο καλύτερα....

εγώ προσωπικά βάζω ακουστικά και είναι λες και είμαι μόνος μου στο γυμναστηριο και το καίω μέχρι να βγω από το γυμναστηριο με πατεριτσες...

το βραδυ ομως στα clubakia βουρ σε ολα τα ξεκολα....

Αμα ειναι ετσι να παμε και στην εκκλησια να μας κοιταζει καπως η καλογρια η καυλιαρα να της την πεσουμε...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

και εγώ 25 είμαι...τα καμάκια τα κάνω στα clubs όπου χώνομαι σε όλες και δεν έχω θέμα....αλλά γαμώ την πουτάνα μου όχι στο γυμναστήριο...

εκεί πας για να κάνεις δουλειά...αν είναι να κοιτάς γκόμενες και να χαζεύεις από δω και από εκεί ...άστο καλύτερα....

εγώ προσωπικά βάζω ακουστικά και είναι λες και είμαι μόνος μου στο γυμναστηριο και το καίω μέχρι να βγω από το γυμναστηριο με πατεριτσες...

το βραδυ ομως στα clubakia βουρ σε ολα τα ξεκολα....

Αμα ειναι ετσι να παμε και στην εκκλησια να μας κοιταζει καπως η καλογρια η καυλιαρα να της την πεσουμε...

οπου σου δωσει δικαιιωμα η αλλη ... ετσι λεω εγω!!
χωσου μωρη λουλου θεματοθετη ... τι περιμενεις?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
παιδες εχει ερθει μια καινουργια πιτσιρικα στο γυμανστηριο ειναι 18-19 ειμαι 22 και φενεται να  ψηλογουσταρει που την κοιταω και ειναι ωραιο μωρακι ερχεται φταγμενη κλπ,πιστευεται ειναι ευκολο να χωθω? για πειτε αν εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια και γενικα κανα καλο τροπο να της χωθω στο χαλαρο αρχικα

Χωσου τυπε.
Κι εγω οταν ημουνα στην ηλικια σου φοιτητης θεσσαλονικη και πηγαινα γυμναστηριο τα εριξα στην κοπελα που ηταν στην υποδοχη και σε αλλη μια στα οργανα (τρελα μωρα και τα 2)
Και με τις 2 υπηρχε εντονο φλερτ και ολο υπονοουμενα οταν μιλουσαμε..
Πηρα τα αρχιδια μου και απο τις 2 βεβαια.

Η κοπελα στην υποδοχη μου εδειξε το δαχτυλιδι που φορουσε στο χερι οταν της ζητησα τηλεφωνο.... και η αλλη εξαφανιστηκε για 2 μερες και την 3η ηρθε με τον γκομενο για να δειξει οτι δεν ειναι διαθεσιμη.
Και οι 2 πηραν την επιβεβαιωση που ηθελαν και εγω πηρα τα αρχιδια μου.

Δεν πειραζει μικρος ημουνα τοτε.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
χωσου τυπε
αν και το πιο πιθανο ειναι να παρεις τα τρια σου :grin:
η προσπαθεια μετραει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
τυπε σε ποιο γυμναστηριο ειναι, μπας και χωθουμε εμεις??? :grin: :grin: :grin:

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θα χωθω μολις την τρακαρω αλλ και εγω ειμαι λιγο σαν τον τυπο με τα ακουστικα και στα αρχιδια μου εδω κανουμε δουλεια οχι γνωριμιες,αλλα αφου το γκομενακι μπορει να πεσει γιατι οχι

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Μια απλη κουβεντα.. μπορει να σου δειξει αν γουσταρει ή οχι...! ;)
Δηλαδι.. πιασ'την στο μπλα-μπλα.. αλλα οχι κατευθειαν πεσιμο... λαου-λαου! :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
φιλε χωσου στη ψυχρα εχει παει γυμναστηριο για να βρει να γαμηθει στανταρακι ετσι κανουν τωρα τα γκομενακια
ΟΧΙΙΙ!!! Ποσο ασχετος εισαι για να λες τετοιες χαζομαρες!!

Ετσι!! Πες τα καυλιαρη!!!  :rockon: :rockon:

Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση, ο γαμιας του γυμναστηριου,
ΠΟΥΣΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.095
Πόντοι
6.515
Μη χωθείς, μπες κατευθείαν στο ψητό και χώστης τον. Δεν είναι τυχαίο ότι τα γυμναστήρια είναι πλέον ο κατεξοχήν χώρος για παρτούζες ή απλά 1vs1 με δροσερά ή λίγο μπαγιάτικα κορίτσια. Ριχτην πρώτα στον οριζόντιο και άρχισε  :fuck2: και μετά βαλτην να κάνεις βυθίσεις τρικέφαλων όπως θα είσαι ανάσκελα  :cum:
Και αν δεν θέλει πες της "έλα τώρα που δεν θες, αφού ξέρω ότι θες" δοκιμασμένη ατάκα

ειδες καποια σχετικη τσοντα τυπε?  :think:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Το έκανες το πέσιμο τυπε με τ ακουστικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom