JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Πολύ κακη πλεον
Σορρυ αν ειμαι εκτός θέματος, αλλά ποια εφαρμογή χρησιμοποιεις για να σώσεις τα stories ?Για γκιλφάκηδες
storysaverΣορρυ αν ειμαι εκτός θέματος, αλλά ποια εφαρμογή χρησιμοποιεις για να σώσεις τα stories ?
Όνομα και πράμα η εφαρμογή.storysaver
Αν δωσει κωλο θα ντυθεις και θα φυγεις;Για τσιμπουκι μονο. Αυστηρα.
Δεν ειμαι fan Του κωλου, οποτε ναι.Αν δωσει κωλο θα ντυθεις και θα φυγεις;
Σε τετοια περιπτωση στειλε pm να ερθω...μην φυγει απογοητευμενο το κοριτσι?Δεν ειμαι fan Του κωλου, οποτε ναι.
?????
Οκ bRO!Σε τετοια περιπτωση στειλε pm να ερθω...μην φυγει απογοητευμενο το κοριτσι?
Θα ενωσουμε τις δυναμεις μας!! Εσυ απο κωλο εγω απο στομα! Μπουρδελιαρηδες ενωμενοι,ποτε νικημενοι!!Σε τετοια περιπτωση στειλε pm να ερθω...μην φυγει απογοητευμενο το κοριτσι?
Ε ,οχι και γρια....τρια πιπινια σε ενα σε οικονομικη και ασφαλη συσκευασια...σαν compact οργιο....τρεχα γυρευε αν το πιπινι ειναι 17 η 18 χρονων....ενω με αυτην ειμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ ασφαλεις.Είναι απο τις γριες που θα γαμουσα.
Χαμος θα γινει!!!!Οκ bRO!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ενωσουμε τις δυναμεις μας!! Εσυ απο κωλο εγω απο στομα! Μπουρδελιαρηδες ενωμενοι,ποτε νικημενοι!!
Ε ,οχι και γρια....τρια πιπινια σε ενα σε οικονομικη και ασφαλη συσκευασια...σαν compact οργιο....τρεχα γυρευε αν το πιπινι ειναι 17 η 18 χρονων....ενω με αυτην ειμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ ασφαλεις.
Χαμος θα γινει!!!!
Με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι...δεν τα χρειαζομαι αυτα ...ευχαριστω για την προταση παντως☺θα χρειαστεις ομως μια μικρη βοηθεια για να μπεις τυπε...
τυπε δεν αναφερομαι στον κωλο της...για το μουνι της το ειπα...Με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι...δεν τα χρειαζομαι αυτα ...ευχαριστω για την προταση παντως☺
Σαν καλοί gilfakides που είμαστε θα λιπανθεί από το πρόσπερμα της καύλας μας.τυπε δεν αναφερομαι στον κωλο της...για το μουνι της το ειπα...
στην ηλικια της θα ειναι πιο στεγνο και απο την ερημο σαχαρα...πρεπει να παιξει καλο σπατουλαρισμα με βαζελινη, αλλιως θα ειναι σαν να γαμας γυαλοχαρτο...
Το σπατουλαρισμα θα το κανω με την γλωσσα μου...τυπε δεν αναφερομαι στον κωλο της...για το μουνι της το ειπα...
στην ηλικια της θα ειναι πιο στεγνο και απο την ερημο σαχαρα...πρεπει να παιξει καλο σπατουλαρισμα με βαζελινη, αλλιως θα ειναι σαν να γαμας γυαλοχαρτο...