Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αμα δεν παρεις ομως πως θα ερθεις πιο κοντα με την κοπελα?
Πάρε χορό, αλλά χόρεψε μαζί της, πιο κοντά δεν γίνεται να έρθετε!
Πάρε χορό, αλλά χόρεψε μαζί της, πιο κοντά δεν γίνεται να έρθετε!
κανεις αλλος?Eχω μια απορια που δεν μου τη λυνει κανενας!
Οταν κοζαρεις μια και θες να κανεις γνωριμια κερνας ποτο μιλας κτλ.
αμα σου πει για χoρο,δεν παιρνεις?
αμα παρεις θα φανεις λιγουρης?
κανεις αλλος?
το εχω διαβασει ολο και δεν μου λυνει τη συγκεκριμενη απορια.
Έχουν γραφτεί πολλά διάβασε το πιο πάνω.
Kερασε την ποτο και πες της παμε μετα για χορο,αλλα λιγουρης δεν προκειτε να φανεις ειδικα αμα στο ζητησει αυτη,ή μετα το χορο παρτην για ποτο και ζητα αμεση συναντησητο εχω διαβασει ολο και δεν μου λυνει τη συγκεκριμενη απορια.
λενε ξερω 'γω μη φανεις λιγουρης.
Γι'αυτο ρωταω.
Αυτο ειναι χρυσος κανονας ...αν σου πει περνα αυριο ξεχασε την καλυτερα,αν υπαρξει αμεση ανταποκριση βγες μαζι της και απο την πρωτη φορα σκοραρε
Τηλεφωνο δινουν πολλες το θεμα ειναι αν ισχυει και αν θελουν εξοδο επι χρημασι(καταλαβαινεις),παρε τηλ αλλα κανονισε εξοδο και ελεγξε αν ισχυει και το κυριοτερο απο το ΠΡΩΤΟ ραντεβου ΣΚΟΡΑΡΕ αλλιως εισαι ακομη ενα ΘΥΜΑAν σου πει δλδ περνα αυριο θα ειναι μονο για να ξαναπας στο μαγαζι απο οτι καταλαβα.
Ανταποκριση εννοεις αν δωσει τηλ?
Ρε μεγάλε
αν δεν παίξεις πόκερ και με τη γκρουπιερισα,
αν δεν καπνίσεις και 10 πουρα Άβάνας
αν δεν πιείς μέχρι ένα σκασμό,
αν δεν ξενυχτίσεις μέχρι που να πέσεις ξερός,
και γενικά αν δεν ζήσεις και λίγο pericolosamente,
τότε τι κάνεις ?
...δε σκεφτομαι προκαταβολικά (όσο αφορά στις σχέσεις), δίνω μιά ευκαιρία και ζώ τη φάση, που κάποιες φορές είναι μοναδική και αξέχαστη !
Play the game !,...
Αδερφέ...δεν χρειάζεται φιλοσοφία...γουστάρεις το γκομενάκι ? Αν η απάντηση είναι ναι...απλά τηλεφώνησε της...ρώτησέ την αν είναι ελεύθερη...(άμεσα)...και κάνε την πρότασή σου...τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις απο κοντά...μπορεί και να γαμήσεις στο 1ο ραντεβού...αλλά μπορεί και να μη γαμήσεις ποτέ..(αν αναρωτιέσαι)..το θέμα είναι να νιώθεις οτι πέρασες καλά. (στο τέλος)!
Προχώρα ακάθεκτος και να προσέχεις γιατί ειναι ακριβό το σπορ . Εμείς πάντως μέχρι τώρα περνάμε καλάμετα απο χρόνια σχέσης που έληξε άδοξα΄, έβγαλα το αποθημένο μου και άρχισα να γυρίζω τα strip.club. Μου έτοιχε λοιπόν και εμένα μια τέτοια περίπτωση (να πάρω το τηλ δηλ) και δεν ξέρω πως να το αντιμετοπίσω. Το τηλ μου το εδωσε χωρίς να το ζητήσω και ειπαμε να κανονσίσουμε να πάμε για ένα καφέ. Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει η ιδέα να βγεις με ένα strip girl . Τις ελληνίδες τις φάγαμε καλά στην μάπα. Τι λέτε αξίζει να ασχοληθεί κανείς η παιζεί poker με groupierisa !!
Ρε μεγάλε
αν δεν παίξεις πόκερ και με τη γκρουπιερισα,
αν δεν καπνίσεις και 10 πουρα Άβάνας
αν δεν πιείς μέχρι ένα σκασμό,
αν δεν ξενυχτίσεις μέχρι που να πέσεις ξερός,
και γενικά αν δεν ζήσεις και λίγο pericolosamente,
τότε τι κάνεις ?
...δε σκεφτομαι προκαταβολικά (όσο αφορά στις σχέσεις), δίνω μιά ευκαιρία και ζώ τη φάση, που κάποιες φορές είναι μοναδική και αξέχαστη !
Play the game !,...
Πολλές δίνουν τηλέφωνο.
Ελάχιστες απαντάνε.