Νέα

Κονέ με στριπτηζού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
δεν ξερω με ποιους γαμιουνται ρε παιδια αλλα εγω τωρα ψηνω μια πιπινα απο το rich and famoys.πηγα μια φορα μονος κατα τις 4 το πρωι και μου ρχεται στο τραπεζι.τα λεγαμε στα αγγλικα επεσε τρελο γελιο με την κοπελα πηγαμε μετα για χορο και αραξε παλι κανα τεταρτο στο τραπεζι και τα λεγαμε.δεν την κερασα τιποτα ενα ποτο ηπια και ενα απλο χωρο πηρα και αραξε συνολικα στο τραπεζι μου μιση ωρα.πριν 2 μερες που ξαναπηγα τη κερασα ενα απλο ποτο και αραξε 40λεπτα(περιπου)!!!μου λεγε συνεχεια αν θελω χορο αν θα την κερασω αλλο ποτο αλλα ετρωγε ακυρο ωστοσο καθοτανε και τα λεγαμε.και τις 2 φορες της ζητησα τηλεφωνο το σκεφτοτανε πολυ αλλα μου ειπε οχι.μου ειπε οτι με γουσταρει πολυ αλλα δεν θελει να κανει κατι...μενω στο γεγονος οτι και τις 2 φορες καθοτανε πολυ ωρα(ειλικρινα απορω πως δεν την ξεχεσανε-ισως και να τα ακουσε μετα) μαζι μου χωρις ποτο..τι σκατα να κανω ρε συναδελφοι?να συνεχισω την πολιορκια?περιμενω αποψη εμπειρου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Συνεχα χωρις πολλα κεραματα και μετα παρατατο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είχε good time. Αλλά ειδικά για αυτό το μαγαζί μου κάνει εντύπωση. Πρέπει να παίζει άλλος, αλλά τρέχτο γύρω

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
galanomatis κοιτα , αν θες οπωςδηποτε να σπρωξεις γυναικα απο στριπτιζαδικο εντοπισε ποια κανει την πιο βρωμικη δουλεια και εκει κανε προταση.
Η νοοτροπια στριπτιζους και πουτανας/βιζιτας ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα οποτε διαλεξε ποια στρατηγικη θελεις να ακολουθησεις.
Αν απλα θες να γαμησεις τοτε απλα προτεινε το στα ισα αλλα με πραγματικα ανδρικο τροπο,δηλαδη πες της το ευγενικα αλλα με μια αυρα θρασους.
Αν θες να την εχεις κατι παραπανω απο ξεπετα τοτε αλλαζει το πραγμα και χωραει μεγαλυτερη αναλυση .σκεψου

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ευχαριστω για τισ βοηθειες.παντως και εγω κατεληξα να συνεχισω την πολιορκια για κανα δυο φορες ακομη με απλο ποτακι κερασμα και οτι προκυψει.το κακο ειναι οτι μου εχει γυαλισει και εμενα σαν γκομενα και οχι σαν μουνι για γαμησι...ωστοσο πρεπει να δουλεψει μαλλον η λογικη

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ευχαριστω για τισ βοηθειες.παντως και εγω κατεληξα να συνεχισω την πολιορκια για κανα δυο φορες ακομη με απλο ποτακι κερασμα και οτι προκυψει.το κακο ειναι οτι μου εχει γυαλισει και εμενα σαν γκομενα και οχι σαν μουνι για γαμησι...ωστοσο πρεπει να δουλεψει μαλλον η λογικη

Πως παει συντροφε? Εχεις ελπιδοφορα νεα για τους απανταχου '' ΣΛΑΒ-Ω-ΜΕΝΟΥΣ " αδελφους?  :dancing: :dancing: :dancing:

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά ας πω κι εγω τις ταπεινές μου, λιγοστές εμπειρίες στην εκλεκτή παρέα.
Καταρχήν, το βασικό όπως είπαν και οι συναγωνιστές, είναι τι ψαχνει ο καθένας. Σου γυάλισε το ξεκωλ@κι και θέλεις να το γραμήσεις, σου αρέσει η κοπέλα και ότι βγει, ή σου σκίρτησε η καρδούλα για το γλυκό το κοριτσάκι????? (νομίζω ότι το τελευταίο το ξεχνάμε!)  :grin:
Όπως έχει πει κι ο ποιητής αιώνες τώρα, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια! Μου έχει τύχει τύπισσα που μετά δεν το σήκωνε, παλιότερα. Μου έχει τύχει τύπισσα να μου λέει (εκτός μαγαζιού) θα έρθω με τη φίλη μου να σε σκίσουμε, αλλά δώσε μας ΧΧ ευρά δωράκι.... Μου έχει τύχει και με τύπισσα να φουρνίσουμε το κεφαλάκι σε μια βδομάδα (με δική της πρωτοβουλία μάλιστα...). Έχει τύχει σε φίλο καψούρη να χαλάσει 1.500 σε 2 βραδυές και να πάρει  :jerking:
του έχει τύχει και άλλη φάση να φύγουν μαζί μετά το μαγαζί με άλλη τύπισσα για σεϊχέλες...  :dancing:
Α! μου έχει τύχει και τύπισσα να μου πει "δε μπορώ", όταν της είπα να βρεθούμε εκτός για να πιούμε καφέ. Καλά της λέω, πες μου δε θέλω", δεν τρέχει τίποτα. Όχι, "δε μπορώ" μου λέει.  :think:
Πιστεύω λοιπόν ότι: Αναλόγως τι θέλετε και αναλόγως τι μέρος του λόγου είναι, χρειάζεται και η ανάλογη αντιμετώπιση. Σίγουρα πάντως, κάντε συνάλλαγμα με μέτρο και ταυτόχρονα κόβετε κίνηση και μετράτε συμπεριφορές. Εγώ λέω ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ μας είμαστε "μαμάκες", γιατί γουστάρουμε. Ας είμαστε με μέτρο όμως  ;)
Δούναι και λαβείν, λέω εγώ.
Αυτά για την ώρα! Σόρυ για το μεγάλο μήνυμα....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φιλε greedyboy εχεις απολυτο δικιο :<<Εγώ λέω ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ μας είμαστε "μαμάκες", γιατί γουστάρουμε. Ας είμαστε με μέτρο όμως  Wink>>το ζητημα ειναι να σε γουσταρει η γκομενα..και αυτο το βλεπει απο το πως θα της συμπεριφερθεις πως ντυνεσαι αν  εχεις χιουμορ,μυαλο...φυσικα αν εχεις πορτοφολα αυτο ειναι ενα δυνατο ατου αλλα  οχι το πρωτευων.

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τέλη αυγούστου είχα γράψει ένα οδηγό επιβίωσης....Αν και πρέπει να πέρασε απαρατήρητος πιστεύω πως λύνει πολλά από τα προβλήματα του συγκεκριμμένου θέματος...... :rockon: :rockon:
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13373.0/lang,el]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13373.0/lang,el[/url]
Ομολογώ πως τον είχα διαβάσει και έχει πολλές αλήθειες  ;)

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε greedyboy εχεις απολυτο δικιο :<<Εγώ λέω ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ μας είμαστε "μαμάκες", γιατί γουστάρουμε. Ας είμαστε με μέτρο όμως  Wink>>το ζητημα ειναι να σε γουσταρει η γκομενα..και αυτο το βλεπει απο το πως θα της συμπεριφερθεις πως ντυνεσαι αν  εχεις χιουμορ,μυαλο...φυσικα αν εχεις πορτοφολα αυτο ειναι ενα δυνατο ατου αλλα  οχι το πρωτευων.
Ευχαριστώ. Σημειώνω επίσης, πάνω σε αυτά που λες ότι πολλές φορές μπαίνουμε στο τριπάκι να κάνουμε πράγματα για να αρέσουμε και δεν είμαστε εμείς. Γιατί να την πας τη γκόμενα για γεύμα 150ευρώ ας πούμε και γιατί να δανειστείς το αμάξι του φίλου σου που είναι σούπερ; (λέμε τώρα, τυχαία τα παραδείγματα). Μήπως αν είσαι ΕΣΥ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ότι γίνει καλώς να γίνει. Και φυσικά αυτό ισχύει γενικότερα. Τι λέω τώρα, ε;  Που ζω;.....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ευχαριστώ. Σημειώνω επίσης, πάνω σε αυτά που λες ότι πολλές φορές μπαίνουμε στο τριπάκι να κάνουμε πράγματα για να αρέσουμε και δεν είμαστε εμείς. Γιατί να την πας τη γκόμενα για γεύμα 150ευρώ ας πούμε και γιατί να δανειστείς το αμάξι του φίλου σου που είναι σούπερ; (λέμε τώρα, τυχαία τα παραδείγματα). Μήπως αν είσαι ΕΣΥ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ότι γίνει καλώς να γίνει. Και φυσικά αυτό ισχύει γενικότερα. Τι λέω τώρα, ε;  Που ζω;.....
Φίλε greedyboy ξεχνάς κάτι. Ποιος είναι ο στόχος σου πηγαίνοντας σε αυτό το μαγαζί? Να την κάνεις φίλη σου, να την μαμήσεις ή να κάνεις μια "σοβαρή" σχέση?

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να σας πω και εγω μια ωραια ιστοριούλα.
Πάω στο strip, γνωρίζω μια ωραία κοπελίτσα, της λέω να κανονίσουμε, να βγούμε, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά, κ.ο.κ. Γνωστές βλακείες. Ανταλλάζουμε τηλέφωνα. Ναι, λεω εγώ, ορίστε και το τηλ. (σιγά μη με πάρει και ποτέ σκέφτομαι).

07:30  Τηλέφωνο από τη στριπτιζού.
07:31  Εγώ με κρυο ιδρώτα, γιατί βλέπω το κινητό της στο τηλ μου.
07:32  Μωρό μου ποιος είναι τέτοια ώρα; (η φίλη μου που έχει περάσει το βράδυ σπίτι μου).
07:35  Να μωρέ, η ΜΑΝΑ μου είναι που πηγε στη θεια μου με το λεωφορείο και πήρε να μου πει ότι έφτασε. (Μην ρωτάτε γιατί δεν είπα, λάθος κλήση, όταν ΞΥΠΝΑΣ με τα παραπάνω, ότι μπορούν κάνουν τα κυτταράκια στον εγκέφαλο). Παραδόξως το έχαψε. Βέβαια, τι να υποψιαστεί στις 07:30??????
Ναι, από τότε το έκοψα το σπορ. (του να δινω τηλέφωνα, όχι να πηγαίνω, χεχεχε).

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά φίλε dfwk! Γι αυτο λέω ευθύς εξαρχής "εξαρτάται τι θέλει καθένας" και συμπληρώνω: και που είναι διατεθιμένος να φτάσει  ;)
Για παράδειγμα, προσωπικά, όσο και να γουστάρω μια τύπισσα, δεν πρόκειται να δώσω γη και ύδωρ, βάζω όρια και δεν εννοώ μόνο χρηματικά. Ο καθένας, όπως νομίζει και γουστάρει! Ειδικά αν δω ότι όλα γι'αυτή είναι πορτοφόλι έχει φύγει όπως είναι... Όπως έγραψες κι εσύ, αν με το που φύγει από μένα με "λατρείες και αγάπες" πάει και τρίβεται δίπλα με τον ίδιο τρόπο, α καλα!... Από την άλλη, δε μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ... Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλές παράμετροι... Αυτό που χρειάζεται είναι να ξέρει καθένας τι θέλει και πως το θέλει και να προσπαθεί να βάζει τους κανόνες και τα όρια ο ίδιος και όχι η τύπισσα, που μπορεί να αποδειχθεί στυγνή ευρωρουφήχτρα!...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σωστά φίλε dfwk! Γι αυτο λέω ευθύς εξαρχής "εξαρτάται τι θέλει καθένας" και συμπληρώνω: και που είναι διατεθιμένος να φτάσει  ;)
Για παράδειγμα, προσωπικά, όσο και να γουστάρω μια τύπισσα, δεν πρόκειται να δώσω γη και ύδωρ, βάζω όρια και δεν εννοώ μόνο χρηματικά. Ο καθένας, όπως νομίζει και γουστάρει! Ειδικά αν δω ότι όλα γι'αυτή είναι πορτοφόλι έχει φύγει όπως είναι... Όπως έγραψες κι εσύ, αν με το που φύγει από μένα με "λατρείες και αγάπες" πάει και τρίβεται δίπλα με τον ίδιο τρόπο, α καλα!... Από την άλλη, δε μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ... Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλές παράμετροι... Αυτό που χρειάζεται είναι να ξέρει καθένας τι θέλει και πως το θέλει και να προσπαθεί να βάζει τους κανόνες και τα όρια ο ίδιος και όχι η τύπισσα, που μπορεί να αποδειχθεί στυγνή ευρωρουφήχτρα!...
Συμφωνώ. Αλλά τα όρια καμιά φορά μπορεί να ξεφύγουν από αυτά που είχες ορίσει αρχικά. Και ενώ κατάφερες τον στόχο σου, μετά αρχίζεις να αναζητάς άλλα(more than sex). Αυτό εγώ πάντα φοβάμαι...

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα να δείς που πάλι συμφωνούμε :) Δε θέλει και πολύ ε;!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
"Πάω στο strip, γνωρίζω μια ωραία κοπελίτσα, της λέω να κανονίσουμε, να βγούμε, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά, κ.ο.κ. Γνωστές βλακείες."

Για εγγόνια δεν είπες τίποτα?

mdanton

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, εξαρτάται τί εννοείς 'κονέ'.

Αν θες να την γαμήσεις, τότε η γνώμη μου είναι να της το πεις. Το πολύ πολύ να σου πει όχι.

Αν τώρα πραγματικά την γουστάρεις και θέλεις να την γνωρίσεις κλπ., τότε το πράγμα αλλάζει και είναι πολύ δύσκολο ενώσο αυτή είναι μέσα στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Συνήθως τα κυκλώματα αυτά είναι 'κλειστά', δηλαδή συνήθως δεν μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς πελατειακή σχέση (επαναλαμβάνω, αναφέρομαι στην περίπτωση που ΔΕΝ είναι αυτό που θέλεις). Δες πότε επιστρέφει στην χώρα της. Κράτα επαφή και κανόνισε να την συναντήσεις εκτός Ελλάδας - κάνε ένα ταξιδάκι στην Ρωσσία κλπ., ή στείλε της πρόσκληση για να πάρει τουριστική βίζα για Ελλάδα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συμφωνώ. Αλλά τα όρια καμιά φορά μπορεί να ξεφύγουν από αυτά που είχες ορίσει αρχικά. Και ενώ κατάφερες τον στόχο σου, μετά αρχίζεις να αναζητάς άλλα(more than sex). Αυτό εγώ πάντα φοβάμαι...

Sυμφωνω απολυτα με τον συναδελφο.
Νομιζω οτι αυτη ειναι η μεγαλη παγιδα που καποια στιγμη αντιμετωπιζεις την πιθανοτητα να πεσεις. ΑΝ για παραδειγμα η συγκεκριμενη παρουσιασει στοιχεια που δεν περιμενες.
Προσωπικα πολλες φορες εχω μεινει μαλακας με αποψεις στριπτιτζουδων για θεματα που ουτε φανταζομουν. :idiot:
Ειναι και ποσο σημασια δινεις στην αισθηση.
Επισης το πρωτυπο παιζει πολυ.
Το 80 σε παιδικη ακομα ηλικια και λογω της εδω καταστασης θεωρουσα πως οι πιο ωραιες γυναικες ειναι στην Αμερικη.
Για το Ανατολικο Μπλοκ δεν πιστευα καν οτι υπαρχουν γυναικες.
Οταν το τειχος επεσε και ξεχυθηκαν ολες αυτες οι υπερβατικης τεχνολογιας μ@@@αρες
η ανατροπη και μονο με εκανε μανιακο με το σπορ.
Τωρα που ξερω πως λειτουργουν κατα κανονα παντα, ο κινδυνος να την πατησω γιγαντονεται οταν παρουσιαζουν πιο ανθρωπινο προσωπο

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Σου εχει τυχει κατι τετοιο? :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom