Επειδη τυχαινει να ξερω παρα μα παρα πολλες απο δαυτες ενα θα σας πω. Η συντριπτικη πλειοψηφια απο αυτες καψουρευονται και διατηρουν διαρκεις δεσμους με ΑΣΧΗΜΟΥΣ,ΦΤΩΧΟΥΣ,ΔΙΧΩΣ ΜΕΛΛΟΝ στον μακρινο οριζοντα φορεις ανδρικων γεννητικων οργανων(γιατι καμια σχεση δεν εχουν με πραγματικο ανδρα). Εχει τυχει λοιπον και εχω γνωρισει (και δεν ειναι καθολου μα καθολου προς τιμην μου )τα μποιφρεντς μερικων απο τις πιο περιζητητες κατα καιρους.
Μιλαμε οτι ειναι ολοι τους αγορακια, στον κοσμο τους με πραγματικα ασχημο,αδομητο χαρακτηρα και με παρα πολλα προβληματα και τιγκα σστην ανασφαλεια.Παρα πολλες τα εχουν με ρωσοποντιους που δουλευουν οικοδομη η σχετικα πραγματα. Οι δε ελληνες απο ντελιβεραδες μεχρι μαστορες ,με εμφανιση επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και απο ενδιαφεροντα μηδεν(για ολυμπιακο το πολυ πολυ)
Εχω πεσει απο τα συννεφα.Τοσο ωραιες γυναικες και καμια δεν εχει καταφερει να τυλιξει ενα παιδι που να μπορει να την εξασφαλισει μελλοντικα. Και οι ιδιες θελουν και οικογενεια στο μελλον απο τους φιλους τους. Φυσικα δεν μιλαω για κοπελες που εχουν ηδη παιδια στη χωρα τους η για αλλες που ετοιμαζονται να συνταξιοδοτηθουν αλλα για τις υπολοιπες.
Ολη η φαση ειναι γεματη ψυχολογικα προβληματα και οποιος μπλεξει σοβαρα θα φαει τα μουτρα του. Οι κοπελες μιλαμε οτι ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ δεν καταλαβαινουν που πανε τα τεσσερα.
Πραγματικα εαν πραγματικα θελετε να προσεγγισετε μια κοπελα απο αυτον τον χωρο ξεχαστε οτι ξερατε. Απλα παιχτε το καλο παιδι μετρημενο,που δεν πεταει λεφτα απο εδω και απο εκει,που ειναι συντηρητικο, σεβαστικο και πουληστε θεωριες σαν να ειστε ο μπαμπας της.ψεμα με μετρο και προς θεου μην το παιζετε λεφταδες κομπλαρουν και σας σιχαινονται. επιτυχια 100% αν βλεπεστε και λιγο .