You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονέ με στριπτηζού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 453
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αν η στριπτιζου εχει γεννεθλια και σας καλεσει να πατε εκεινη τη μερα απο το μαγαζι μη πατε με τιποτα. ΘΑ βρεθητε αναμεσα σε αλλους τοσους καλεσμενους 'υποψηφιους ' γκομενους σε προην ( ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΙ ) και κυριως στην πραγματικη καψουρα της που θα σκασει οταν εσεις θα εχετε ηδη ξεσκιστει να κερνατε και θα την παρει παραμερα.Αν δεν εισαι εσυ η καψουρα της εχασες Εκεινη τη μερα δεν θα την ξαναδεις. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να προσπαθεις να αποφυγεις τις κολητες τις που θα σου την πεφτουν για ποτο.
πολυ γαματο το ποστ!Με εκανες και χαμογελασα...να εισαι καλα!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αν η στριπτιζου εχει γεννεθλια και σας καλεσει να πατε εκεινη τη μερα απο το μαγαζι μη πατε με τιποτα. ΘΑ βρεθητε αναμεσα σε αλλους τοσους καλεσμενους 'υποψηφιους ' γκομενους σε προην ( ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΙ ) και κυριως στην πραγματικη καψουρα της που θα σκασει οταν εσεις θα εχετε ηδη ξεσκιστει να κερνατε και θα την παρει παραμερα.Αν δεν εισαι εσυ η καψουρα της εχασες Εκεινη τη μερα δεν θα την ξαναδεις. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να προσπαθεις να αποφυγεις τις κολητες τις που θα σου την πεφτουν για ποτο.
Έπεσες σε τέτοια φάση φίλε;
πολυ γαματο το ποστ!Με εκανες και χαμογελασα...να εισαι καλα!
Σου εχει τυχει τιμημενε Vasso?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Σου εχει τυχει τιμημενε Vasso?
ναταν μονο μια.......
Έπεσες σε τέτοια φάση φίλε;
Oχι μονο επεσα σε τετοια φαση, αλλα και η '' καψουρα " της ειχε μαζι αλλους 6 καβατζα.με το που μπηκαν, εκεινη ετυχε να καθεται μαζι μου.
καρφωθηκαν αμεσως.
ναταν μονο μια.......
Ναι το κακο ειναι οτι σ'αυτες τις περιπτωσεις σου ερχεται ΜΙΑ ή...ΑΛΛΟΙ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
xaxa η μυωπια μου ανεβηκε νομιζα οτι το θρεντ λεγοταν κανε με στριπτηζου
κ εγω το ιδιο γι αυτο κ το ανοιξα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
χμ... ενδιαφερεσαι να γινεις.... ??? στριπτηζου???κ εγω το ιδιο γι αυτο κ το ανοιξα
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εγω παιδια εχω ξαδερφη που ηταν στριπτιζου αλλα τωρα παντρευτικε εναν τοτε πελατη της και ειναι μια χαρα εχουν και ενα παιδι
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χμ... ενδιαφερεσαι να γινεις.... ??? στριπτηζου???
δεεεν θα το λεγα
αλλα ενδιαφερομουν να μαθω ποιος ενδιαφεροταν να γινει χαχαχαχα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οπως ελεγε και ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΗΝΝ κανωντας τον αστυνομο Μπεκα:"Aς το πιστεψουμε..."δεεεν θα το λεγα
αλλα ενδιαφερομουν να μαθω ποιος ενδιαφεροταν να γινει χαχαχαχα
θελω να προσθεσω σε αυτα που ανεφερα πριν λιγους μηνες οτι καλο ειναι επισης να κοιταζομαστε στον καθρεφτη και να ξερουμε τι ψαχνουμε...μια 20ρα δεν θα παει για καψουρα με εναν κοντοχοντρο πενηνταρι...ετσι δεν ειναι.. ουτε ενα μοντελο 25χρονο με εναν σωβατζη με χρυσα δοντια απο καψουρα ετσι δεν ειναι... γι αυτο προσοχη.αν ειστε στην κατηγορια που λεω καλο ειναι να κοιταμε και τις με χειροτερη εμφανιση η λιγο ποιο μεγαλες...μερικες φορες αλλωστε μπορει και να περασετε πολυ καλυτερα και μην ξεχνατε αυτα που γραφω ποιο πανωθα συμφωνησω με τον φιλο ποιο πανω σε γενικες γραμμες και θα προσθεσω μερικες συμβουλες σαν ποιο παληος
1)μην σας δουν σαν φιλο μετα απο μερικες φορες που βγειτε εξω διοτι τοτε οι περισσοτερες μπορει να μην δεχθουν ουτε χορο να κανουν στο μαγαζι..
2)μην σας περασουν για αγαθομουνιδες ακριβα δωρακια κλπ διοτι τοτε για να γαμησετε θα κοστισει ποιο πολυ και απο σιτι τουρ...
3)ξεκαθαριστε απο την αρχη η απο τα πρωτα ραντεβου τι θελετε ακριβως απο αυτες σε αγαπω ενδιαφερομε για σενα και οχι μετα απο 2 μηνες και χιλιαδες ποτα...
4)προσεξτε μην εχουν σχεση οι περισσοτερες εχουν... και εαν ειναι και καπσουρες με τον γκομενο μακρια....πολυ μακρια διοτι ισχυει το ρητο αλλοι τα ακουμπανε και αλλοι γαμανε..
5)αν ειστε ζηλιαρηδες η καπσουρευτητε μεγαλο λαθος η περισσοτερες ειναι πολυ καλομαθημενες με 2000 ευρω το μηνα δεν σταματανε την δουλεια ουτε για πλακα ακομα και καπσουρες να ειναι μαζι σας ειναι μαθημενες με μεροκαματα 150 με 300 ημερησιως
γενικως η εμπειρια που θα εχετε κατα κανονα μιλαω παντα μαλλον ψιχοφθορα θα ειναι..
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σίγουρα μια κοπέλλα 20-30 ετών δεν πάει με έναν 50άρη-55άρη όσο καλοδιατηρημένος και να είναι για την ομορφάδα του ή για την σφριγηλότητα του...για την άνεσή της και την οικονομική της εξασφάλιση πάει.....όποιος πιστεύει ότι ήρθε για αυτόν τον κλαίω...σε λ΄'ιγο θα πουλά καρφίτσες στην ομόνοια.....αυτός ο μαλακισμένος αντρικός εγωισμός που έχουμε μας τυφλώνει πολλές φορές....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ε..μα να πιστέψω ότι στα 46 μου 'ερχονται οι μικρές για την φρεσκαδούρα μου όσο εμφανίσιμος και αν είμαι και όχι για το πορτοφόλι πρέπει να είμαι πολύ , μια 35άρα-40άρα το καταλαβαίνω...την μικρά τουλάχιστον ξέρω πως την έχω δίπλα μου και την πληρώνω....
Ασε που τωρα τελευταια παιζει να ψαχνουν για ''ευγενικες χορηγιες'' και σε πιο μικρες
ηλικιες.
σωστα αυτες οχι μονο ξεβρακωνοντε αλλα και ξεβρακωνουν προσοχη μεγαλη παιδια μερικες φορες με πιανουν τα κλαματα βλεποντας κατι δαγκωματα απο στριπτιτζουδες κυριως απο αυτες που μενουν χρονια στην ελλαδα,,,και εχουν πιασει την ελληνικη πραγματικοτητα...ουτε εξαμηνο συμβολαιακι πλεον.... τις παρακαλανε να δουλεψουν τα μαγαζια απο τα 10 του χορου παλια περναν τα 5 τωρα 7 με 8...και ετσι και ειναι μουναρες...ξερετε ποσα περνει μια μουναρα σε καλο μαγαζι μουσες μπαιμπυ ο κλπ 30 χοροι χ 7 ευρω συν τα ποτα συν τα ενσυμα συν ενα πενηνταρι για τον χορο στην πιστα...μου λενε κατι φιλοι σερβιτοροι για 300ρες μεροκαματο..κυκλοφορουν ολες οι παλιες με αυτοκινητα και εχουν ενα σπιτακι δικο τους στην ελλαδα και 2 με 3 στην ρωσσια ουκρανια γι αυτο προσοχη ειναι κακομαθημενα παιντια...εμεις που τα σκαμε ποσα περνουμε 1000 με 2000 στην καλυτερη η μεγαλη πλειοψηφια. φυσικα υπαρχουν και αυτοι που εχουν...να διαψευστω εαν εχω αδικο παρακαλω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 6K