Νέα

Κονέ με στριπτηζού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eμενα μου εχουν προτεινει να τις παντρευτω....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν η στριπτιζου εχει γεννεθλια και σας καλεσει να πατε εκεινη τη μερα απο το μαγαζι μη πατε με τιποτα. ΘΑ βρεθητε αναμεσα σε αλλους τοσους καλεσμενους 'υποψηφιους ' γκομενους σε προην ( ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΙ ) και κυριως στην πραγματικη καψουρα της που θα σκασει οταν εσεις θα εχετε ηδη ξεσκιστει να κερνατε και θα την παρει παραμερα.Αν δεν εισαι εσυ η καψουρα της εχασες Εκεινη τη μερα δεν θα την ξαναδεις. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να προσπαθεις να αποφυγεις τις κολητες τις που θα σου την πεφτουν για ποτο.

πολυ γαματο το ποστ!Με εκανες και χαμογελασα...να εισαι καλα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αν η στριπτιζου εχει γεννεθλια και σας καλεσει να πατε εκεινη τη μερα απο το μαγαζι μη πατε με τιποτα. ΘΑ βρεθητε αναμεσα σε αλλους τοσους καλεσμενους 'υποψηφιους ' γκομενους σε προην ( ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΙ ) και κυριως στην πραγματικη καψουρα της που θα σκασει οταν εσεις θα εχετε ηδη ξεσκιστει να κερνατε και θα την παρει παραμερα.Αν δεν εισαι εσυ η καψουρα της εχασες Εκεινη τη μερα δεν θα την ξαναδεις. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να προσπαθεις να αποφυγεις τις κολητες τις που θα σου την πεφτουν για ποτο.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Έπεσες σε τέτοια φάση φίλε;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άντε και γαμπρός στο Novgorod βρε :cheesy:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Έπεσες σε τέτοια φάση φίλε;

Oχι μονο επεσα σε τετοια φαση, αλλα και η '' καψουρα " της ειχε μαζι αλλους 6 καβατζα.με το που μπηκαν, εκεινη ετυχε να καθεται μαζι μου.
καρφωθηκαν αμεσως.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
εγω παιδια εχω ξαδερφη που ηταν στριπτιζου αλλα τωρα παντρευτικε εναν τοτε πελατη της και ειναι μια χαρα εχουν και ενα παιδι

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θα συμφωνησω με τον φιλο ποιο πανω σε γενικες γραμμες και θα προσθεσω μερικες συμβουλες σαν ποιο παληος
1)μην σας δουν σαν φιλο μετα απο μερικες φορες που βγειτε  εξω διοτι τοτε οι περισσοτερες μπορει να μην δεχθουν ουτε χορο να κανουν στο μαγαζι..
2)μην σας περασουν για αγαθομουνιδες ακριβα δωρακια κλπ διοτι τοτε για να γαμησετε θα κοστισει ποιο πολυ και απο σιτι τουρ...
3)ξεκαθαριστε απο την αρχη η απο τα πρωτα ραντεβου τι θελετε ακριβως απο αυτες σε αγαπω ενδιαφερομε για σενα και οχι μετα απο 2 μηνες και χιλιαδες ποτα...
4)προσεξτε μην εχουν σχεση οι περισσοτερες εχουν... και εαν ειναι και καπσουρες με τον γκομενο μακρια....πολυ μακρια διοτι ισχυει το ρητο αλλοι τα ακουμπανε και αλλοι γαμανε..
5)αν ειστε ζηλιαρηδες η καπσουρευτητε μεγαλο λαθος η περισσοτερες ειναι πολυ καλομαθημενες με 2000 ευρω το μηνα δεν σταματανε την δουλεια ουτε για πλακα ακομα και καπσουρες να ειναι μαζι σας ειναι μαθημενες με μεροκαματα 150 με 300 ημερησιως
γενικως η εμπειρια που θα εχετε κατα κανονα μιλαω παντα μαλλον ψιχοφθορα θα ειναι..
θελω να προσθεσω σε αυτα που ανεφερα πριν λιγους μηνες οτι καλο ειναι επισης να κοιταζομαστε στον καθρεφτη και να ξερουμε τι ψαχνουμε...μια 20ρα δεν θα παει για καψουρα με εναν κοντοχοντρο πενηνταρι...ετσι δεν ειναι.. ουτε ενα μοντελο 25χρονο με εναν σωβατζη με χρυσα δοντια απο καψουρα ετσι δεν ειναι... γι αυτο προσοχη.αν ειστε στην κατηγορια που λεω καλο ειναι να κοιταμε και τις με χειροτερη εμφανιση η λιγο ποιο μεγαλες...μερικες φορες αλλωστε μπορει και να περασετε πολυ καλυτερα και μην ξεχνατε αυτα που γραφω ποιο πανω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σίγουρα μια κοπέλλα 20-30 ετών δεν πάει με έναν 50άρη-55άρη όσο καλοδιατηρημένος και να είναι για την ομορφάδα του ή για την σφριγηλότητα του...για την άνεσή της και την οικονομική της εξασφάλιση πάει.....όποιος πιστεύει ότι ήρθε για αυτόν τον κλαίω...σε λ΄'ιγο θα πουλά καρφίτσες στην ομόνοια.....αυτός ο μαλακισμένος αντρικός εγωισμός που έχουμε μας τυφλώνει πολλές φορές.... :jerking:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ασε που τωρα τελευταια παιζει να ψαχνουν για ''ευγενικες χορηγιες'' και σε πιο μικρες
ηλικιες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε..μα να πιστέψω ότι στα 46 μου 'ερχονται οι μικρές για την φρεσκαδούρα μου όσο εμφανίσιμος και αν είμαι και όχι για το πορτοφόλι πρέπει να είμαι πολύ  :jerking:, μια 35άρα-40άρα το καταλαβαίνω...την μικρά τουλάχιστον ξέρω πως την έχω δίπλα μου και την πληρώνω....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο σου λεω και εγω. Και δεν αναφερομαι μονο στις στριπτιζουδες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιζουν εκει εξω κατι σχετικα ψωλιδια, ταμειες και τα ρεστα, με νταβα τη μανα τους.
Εχει βρωμισει ο τοπος. :bottom:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ασε που τωρα τελευταια παιζει να ψαχνουν για ''ευγενικες χορηγιες'' και σε πιο μικρες
ηλικιες.

σωστα αυτες οχι μονο ξεβρακωνοντε αλλα και ξεβρακωνουν προσοχη μεγαλη παιδια μερικες φορες με πιανουν τα κλαματα βλεποντας κατι δαγκωματα απο στριπτιτζουδες κυριως απο αυτες που μενουν χρονια στην ελλαδα,,,και εχουν πιασει την ελληνικη πραγματικοτητα...ουτε εξαμηνο συμβολαιακι πλεον.... τις παρακαλανε να δουλεψουν τα μαγαζια απο τα 10 του χορου παλια περναν τα 5 τωρα  7 με 8...και ετσι και ειναι μουναρες...ξερετε ποσα περνει μια μουναρα σε καλο μαγαζι μουσες μπαιμπυ ο κλπ 30 χοροι χ 7  ευρω συν τα ποτα συν τα ενσυμα συν ενα πενηνταρι για τον χορο στην πιστα...μου λενε κατι φιλοι σερβιτοροι για 300ρες μεροκαματο..κυκλοφορουν ολες οι παλιες με αυτοκινητα και εχουν ενα σπιτακι δικο τους στην ελλαδα και 2 με 3 στην ρωσσια ουκρανια γι αυτο προσοχη ειναι κακομαθημενα παιντια...εμεις που τα σκαμε ποσα περνουμε 1000 με 2000 στην καλυτερη η μεγαλη πλειοψηφια. φυσικα υπαρχουν και αυτοι που εχουν...να διαψευστω εαν εχω αδικο παρακαλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom