Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και γω κομπλαρω :<

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
φοβαμαι την απαντηση.κομπλαρω.ντρεπομαι  :2funny:
Αααααχαχαχαχχαχα...

Θα βαλω το Νατσο να σου κανει ιδιαιτερα... :zfuck:

Γι'αυτό το λόγο δε χρειάστηκε λέμεεεεεεεεεε

Που'σαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????
Ελα ρε παπΑΡΗ...

Που να'μαι ρε μαλακα,εκει που ημουν παντα...

Παρεπιπτοντως να σου ματαυπενθυμισω οτι γαμιεστε εσυ και το αλλο το αρχιδακι...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Είσαι σεμνό και ταπεινό αγόρι με συστολές και ηθικούς ενδοιασμούς. Ομως το άθλημα που επέλεξες να ασκήσεις σε μια κοινωνία άδικη και απάνθρωπη σε θέλει χαλίβδινο, ατσάλινο και ατρόμητο. Δεν χωράει σε καμία περίπτωση φόβος, δειλία και ντροπή. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν το γλυκάκι μετά το γεύμα. Σαν το ποντικάκι που η γατούλα θα παίξει για λίγο και μετά θα το δαγκώσει, ακόμη ακόμη σαν το μυρμηγγάκι που είναι κάτω από τη σόλα του παπουτσιού μας. Χρειάζεται επιθετικότητα ακρίβεια στις κινήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις καταβάλωντας καίρια πλήγματα στον αντίπαλο. Θα ντρέπεσαι δηλάδή για ποιο λόγο? Εκείνες έπρεπε να ντρέπονται οχι εσύ φιλαράκο. Και μη τις βλέπεις έτσι, είναι κατί καραπουτ@ν@ρε2 αυτές.....!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό το δε με παίρνει δόξα το γιαραμπή, δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου..
σιγά ρε που θα πεις δε με παίρνει.

μέχρι γαμωπαναγίες έχω ρίξει σε ψωνισμένο σούργελο.  :2funny:

κορυφαία στιγμή ο χιλός απο στριπονούμερο α κοπής...
με τα πολλά κανονι ραντεβου........
βγαίνουμε όξω και πάω με το φιατ 15ετίας για το περίπτερο.  :2funny:

η γκόμενα ξενερώ κάνει αμάν να τελειώσει το ραντεβού σου λέει να τελειώνουμε με τον φτωχόγυφτα που μας πουλούσε φύκια......
μετά απο μέρες βγαίνουμε παρέα έχω χτυπή μια φίλη της και σκάω με το εργαλείο που είχες δει
μόλις βλέ η τσούρκα παθαίνει μουνόπλακα....
έρχεται και μου λέει μετά στο τραπέζι.....
καλά γυμνάσια μου έκανες;
όχι της λέω φιγούρα σας κάνω αυτό είναι δανεικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι σεμνό και ταπεινό αγόρι με συστολές και ηθικούς ενδοιασμούς. Ομως το άθλημα που επέλεξες να ασκήσεις σε μια κοινωνία άδικη και απάνθρωπη σε θέλει χαλίβδινο, ατσάλινο και ατρόμητο. Δεν χωράει σε καμία περίπτωση φόβος, δειλία και ντροπή. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν το γλυκάκι μετά το γεύμα. Σαν το ποντικάκι που η γατούλα θα παίξει για λίγο και μετά θα το δαγκώσει, ακόμη ακόμη σαν το μυρμηγγάκι που είναι κάτω από τη σόλα του παπουτσιού μας. Χρειάζεται επιθετικότητα ακρίβεια στις κινήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις καταβάλωντας καίρια πλήγματα στον αντίπαλο. Θα ντρέπεσαι δηλάδή για ποιο λόγο? Εκείνες έπρεπε να ντρέπονται οχι εσύ φιλαράκο. Και μη τις βλέπεις έτσι, είναι κατί καραπουτ@ν@ρε2 αυτές.....!!!
men's health  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

αν εσυ ριχνεις γκομενες τοτε υπαρχουν πολλες βλαμμενες εκει εξω χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αν εσυ ριχνεις γκομενες τοτε υπαρχουν πολλες βλαμμενες εκει εξω χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Πλακα κανεις,υπαρχουν αμετρητα βλαμμενα ενθεν κι ενθεν...

Ολο και καποια θα ταιριαξουν μεταξυ τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom