You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εννοεις οταν ειναι παραπανω απο 3?και γω κομπλαρω :<
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αααααχαχαχαχχαχα...φοβαμαι την απαντηση.κομπλαρω.ντρεπομαι![]()
Θα βαλω το Νατσο να σου κανει ιδιαιτερα...
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Ελα ρε παπΑΡΗ...Γι'αυτό το λόγο δε χρειάστηκε λέμεεεεεεεεεε
Που'σαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????
Που να'μαι ρε μαλακα,εκει που ημουν παντα...
Παρεπιπτοντως να σου ματαυπενθυμισω οτι γαμιεστε εσυ και το αλλο το αρχιδακι...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εσυ γιατι κομπλαρεις μανιτσα???και γω κομπλαρω :<
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Εσυ γιατι κομπλαρεις μανιτσα???
ειμαι ντροπαλη μπουλακι μου :-*
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.712
- Πόντοι
- 4.125
Είσαι σεμνό και ταπεινό αγόρι με συστολές και ηθικούς ενδοιασμούς. Ομως το άθλημα που επέλεξες να ασκήσεις σε μια κοινωνία άδικη και απάνθρωπη σε θέλει χαλίβδινο, ατσάλινο και ατρόμητο. Δεν χωράει σε καμία περίπτωση φόβος, δειλία και ντροπή. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν το γλυκάκι μετά το γεύμα. Σαν το ποντικάκι που η γατούλα θα παίξει για λίγο και μετά θα το δαγκώσει, ακόμη ακόμη σαν το μυρμηγγάκι που είναι κάτω από τη σόλα του παπουτσιού μας. Χρειάζεται επιθετικότητα ακρίβεια στις κινήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις καταβάλωντας καίρια πλήγματα στον αντίπαλο. Θα ντρέπεσαι δηλάδή για ποιο λόγο? Εκείνες έπρεπε να ντρέπονται οχι εσύ φιλαράκο. Και μη τις βλέπεις έτσι, είναι κατί καραπουτ@ν@ρε2 αυτές.....!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
σιγά ρε που θα πεις δε με παίρνει.Αυτό το δε με παίρνει δόξα το γιαραμπή, δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου..
μέχρι γαμωπαναγίες έχω ρίξει σε ψωνισμένο σούργελο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κορυφαία στιγμή ο χιλός απο στριπονούμερο α κοπής...
με τα πολλά κανονι ραντεβου........
βγαίνουμε όξω και πάω με το φιατ 15ετίας για το περίπτερο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
η γκόμενα ξενερώ κάνει αμάν να τελειώσει το ραντεβού σου λέει να τελειώνουμε με τον φτωχόγυφτα που μας πουλούσε φύκια......
μετά απο μέρες βγαίνουμε παρέα έχω χτυπή μια φίλη της και σκάω με το εργαλείο που είχες δει
μόλις βλέ η τσούρκα παθαίνει μουνόπλακα....
έρχεται και μου λέει μετά στο τραπέζι.....
καλά γυμνάσια μου έκανες;
όχι της λέω φιγούρα σας κάνω αυτό είναι δανεικό
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
men's healthΕίσαι σεμνό και ταπεινό αγόρι με συστολές και ηθικούς ενδοιασμούς. Ομως το άθλημα που επέλεξες να ασκήσεις σε μια κοινωνία άδικη και απάνθρωπη σε θέλει χαλίβδινο, ατσάλινο και ατρόμητο. Δεν χωράει σε καμία περίπτωση φόβος, δειλία και ντροπή. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν το γλυκάκι μετά το γεύμα. Σαν το ποντικάκι που η γατούλα θα παίξει για λίγο και μετά θα το δαγκώσει, ακόμη ακόμη σαν το μυρμηγγάκι που είναι κάτω από τη σόλα του παπουτσιού μας. Χρειάζεται επιθετικότητα ακρίβεια στις κινήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις καταβάλωντας καίρια πλήγματα στον αντίπαλο. Θα ντρέπεσαι δηλάδή για ποιο λόγο? Εκείνες έπρεπε να ντρέπονται οχι εσύ φιλαράκο. Και μη τις βλέπεις έτσι, είναι κατί καραπουτ@ν@ρε2 αυτές.....!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μπουααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααα έλιωσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεmen's health![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Είσαι σεμνό και ταπεινό αγόρι με συστολές και ηθικούς ενδοιασμούς. Ομως το άθλημα που επέλεξες να ασκήσεις σε μια κοινωνία άδικη και απάνθρωπη σε θέλει χαλίβδινο, ατσάλινο και ατρόμητο. Δεν χωράει σε καμία περίπτωση φόβος, δειλία και ντροπή. Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν το γλυκάκι μετά το γεύμα. Σαν το ποντικάκι που η γατούλα θα παίξει για λίγο και μετά θα το δαγκώσει, ακόμη ακόμη σαν το μυρμηγγάκι που είναι κάτω από τη σόλα του παπουτσιού μας. Χρειάζεται επιθετικότητα ακρίβεια στις κινήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις καταβάλωντας καίρια πλήγματα στον αντίπαλο. Θα ντρέπεσαι δηλάδή για ποιο λόγο? Εκείνες έπρεπε να ντρέπονται οχι εσύ φιλαράκο. Και μη τις βλέπεις έτσι, είναι κατί καραπουτ@ν@ρε2 αυτές.....!!!
αν εσυ ριχνεις γκομενες τοτε υπαρχουν πολλες βλαμμενες εκει εξω χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αααααααααααααχαχχαχα...men's health![]()
Αει γαμη ρε μ'επνιξες...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πλακα κανεις,υπαρχουν αμετρητα βλαμμενα ενθεν κι ενθεν...αν εσυ ριχνεις γκομενες τοτε υπαρχουν πολλες βλαμμενες εκει εξω χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ολο και καποια θα ταιριαξουν μεταξυ τους...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ειμαι ντροπαλημπουλακι μου :-*
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σωστο...Πλακα κανεις,υπαρχουν αμετρητα βλαμμενα ενθεν κι ενθεν...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
καλή ώρα.Πλακα κανεις,υπαρχουν αμετρητα βλαμμενα ενθεν κι ενθεν...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ααααχαχαχχαχαχαχχα...καλή ώρα.![]()
Ξιωσε???
που σαι ρε ταγάρι?ααααχαχαχχαχαχαχχα...
Ξιωσε???
έφυγαν τα σημάδια της παντόφλας από το πωπουδάκι σου?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Α?που σαι ρε ταγάρι?
έφυγαν τα σημάδια της παντόφλας από το πωπουδάκι σου?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ουστααααχαχαχχαχαχαχχα...
Ξιωσε???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187